Kde je hranica vo vzťahu s novým partnerom?
Ahojte, píšem anonymného, občas tu prispievam... som rozvedená, mám dve deti. Našla som si nového ktorý bol od začiatku úplne ideálny. Zlatý, pozorný, starostlivý, sex úzasný. Vždy sa mi ozve, viem kde je, nemusím ho obháňat, chce so mňou tráviť čas, chce spoločnú budúcnosť, s deťmi chce tráviť čas, prijal by ich prípadne by chcel aj ďalšie. Sme spolu cez dva mesiace, trávime veľa času spolu. Pred nejakým časom sa aj frekvencia sexu zmenila, je ho podstqtne menej, iniciujem ho ja a aj to mu také, že ho skoro nútim. Sex by až ťak nevadil, ale aj to správanie sa zmenilo. Je hrozne uhundraný, všetko komentuje, začal komentovať moju postavu, čo predtým som bola najkrajšia na svete, včera som mala "veĺkú riť", predtým veľký nos, predtým som mala krásny malý noštek.. že to vraj zo srandy... ja som so svojou postavou spokojná, aj so sebou, bez namýšľania poviem , že chlapi sa za mňou otáčajú. On za ten čas čo sme spolu pribral 7 kg... ja 1 kg aj to len kvoli vianociam...keď pozeráme film stále niečo komentuje, včera sme pozerali jeden moj velmi oblúbený a 2x sa ma za 45 min pýtal, že co sa mi na ňom páči.stále obzerá iných ľudí a negatívne sa k nim vyjadruje.. včera som mu hovorila, že by som išla s kolegyňou snowboardovať a on že akože zo srandy, že či sa ideme kur*iť. On hovorí, že si ho mám vychovať, akože na niektoré veci fakt reaguje, a už ich nerobí, ale po tomto víkende som už bola z neho fakt unavená. Má veľa pozitív ale veľmi riešim to či vôbec do neho investovať tú energiu a či vôbec toto je niečo co by sa dalo zmeniť. Rovnako si uvedomujem že nikto nie je ideálny a ani ja nie a nikto si nesadne na 100% a musia sa robiť kompromisy... ale zase mám 2 deti na vychovávanie a chlapa sa mi vychovávať fakt nechce. Som ja len príliš precitlivená alebo je to reálne na nič?
Ste spolu 2 mesiace. To by ta mal na rukach nosit a nie toto riesit. Nehovoriac o tom, ze podla mna na to vsetko idete prirychlo.
Po dvoch mesiacoch? 🤨Tak,nič z toho 😏
Prečítaj si po sebe. Prešlo ho to prvotné zaľúbenie a už je to skutočný on. Takže nevychovávaj, ale vyhoď.
To mu nejak príliš skoro začalo všetko vadiť. Ste spolu veľmi krátko, myslím, že je priskoro budovať si spoločnú budúcnosť.
Ludia v strednom/vyssom veku sa uz velmi tazko prisposobuju, obrusuju hrany. Dobry sex tiez nie je zarukou nicoho. Vyzera to tak, ze nie ste dostatocne suladni, ale az dlhsi cas suzitia (spolubyvania) tuto hypotezu vyvrati/potvrdi.
@dskjhfdlkdjhl preklep nie je😀 áno stihli sme, úprimne pri ňom to bola ako zrážka s vlakom.. po m rozvode som si myslela, že wau niekto skvelý, riadne som sa namotala
2 mesiace ??? Ber nohy na plecia a nabudúce trochu brzdi.
To si teda dosť šikovná, ste spolu len dva mesiace a už píšeš, že sexu je menej ...a kedy ho stihlo byť viac?
Veď maj trošku sebaúctu, nechaj, nech trošku o teba bojuje, ty si mu hneď všetko hodila ako hotové na tácke.
Ty si ho máš vychovať? Veď to mala robiť jeho matka!!
Nestracala by som cas. Chlap,ktory kazdeho komentuje,je negativny a este ti aj povie,ze ci sa ku.. ? Moze mat neviem kolko pozitiv,ale toto je zaklad mat pri sebe prajneho a dobreho cloveka.
Mala by si brzdiť už len preto,že si matka 😉.
Kolko ma ten Adonis tokov? Podla komentacii na tvoju postavu som si pomyslela-Blbeček. Po vyroku, ze ci sa udes kurvit je to ubohy primitiv. Hned prerus kontakt, kym sa nenamotas. To bude nejaky ziarlivy zakomplexovany trtko.
Po 2 mesiacoch by sa mi do záchrany tohto fakt investovať nechcelo… nie si jeho matka, aby si si ho vychovávala, učila ho sa správať a prevádzala tým čo je a čo nie je vo vzťahu v poriadku… ak takto rýchlo prišla zmena, tak len ukázal pravú tvár a obavám sa, že bude len horšie
Chápem, že chceš partnera, nebyť sama. Ale moje odporúčanie je, že ak máš nedospelé deti, tak ako dobrá matka detí zoznamuj s novým partnerom až keď si ním budeš istá. Nie po pár stretnutiach. Za dva mesiace si stihla to, že chce spoločnú budúcnosť s tvojimi deťmi aj to, že je vlastne debil. Veľmi rýchlo. Tohto blbečka pôsobí preč a nabudúce choď na to pomalšie a detí zoznamuj až keď budeš vedieť, že to nie je pako. Maj úctu voči sebe samej a zároveň mysli na to, že si matka a tvoje deti po rozvode určite nepotrebujú takéhoto blbečka vo svojom živote.
Autorka, toto vazne nepotrebujes vo svojom zivote. Naco si ho este viac komplikujes?
Kolko mas rokov? Ved uz mas 2 deti, potrebujes dalsie?
No za dva mesiace si stihla toho dosť....ale Budiš...najvyšší čas mu dať zbohom....reálne je taký chlap na nič... Ale pozitívum je to že sa prejavil veľmi skoro
Vychovať ho mala v prvom rade matka.
Aby to nebol nejaký narcista a ten ideálny začiatok love bombing, čo je začiatočnou fázou ich debilnej hry.
To sa teda dlho nepretvaroval. Ale tak aspon s nim dlho nemusis stracat cas.
Po dvoch mesiacoch by ten vztah mal vyzerat inak.., panko sa zrejme len dobre pretvaroval, ale dlho mu to nevydrzalo.. bud rada, ze si to zistila takto relativne skoro a posli ho do prdele
Ty máš sebaúctu kde? Sama vidíš a cítiš, že to nie je ok....sa panko prejavil, utla by som kontakt úplne a už neustúpila...
Ďakujem vám všetkým za odpovede. Áno, rýchlo to išlo, bol doslova úžasný a po mojom "skvelom" manželstve som reálne myslela ze konečne som našla niekoho, kto je normálny... zjavne nie.. a áno, úprimne som chcela veriť že budem mať partnera a rodinu. Preto tie pochybnosti a preto som možno potrebovala počuť aj náklad. Nabudúce to s deťmi budem riešit inak a vlastne po tomto radšej už budem sama. Lebo toto je pre mňa naozaj veľké sklamanie. A áno som matka a na deťoch mi záleží. A toto naozaj oni nepotrebujú
No chlapec ma pocit, ze si uz dostatocne namotana, tak sa uz nemusi pretvarovat a ukazuje svoju pravu tvar...
Zas nemusiš sa uzavrieť, prečo sama. Je to spestrenie života, príde iný. Raz budeš sama, keď deti odídu a potom bude fajn mať niekoho.
Hlavne neplánuj ďalšie dieťa a trocha sa ukľudni.Po 2 m by som ho ani nezavolala k nám kvôli deťom.Je divný a dovoľuje si.Ja by som to utla to aký bude po 2 rokoch?
Ty si ho už aj s deťmi zoznámila? To hádam nie...
Na mužov zanevriet nemusíš, len nabudúce spomal..
A s týmto uboziakom sa rozluc. Len rátaj, že keď zistí, že ty už nemáš záujem, zase to bude ten super chlap, ktorého si spoznala. Teda aspoň na tú chvíľu, kým ťa znova namota...
A keď sa dáš, začne to celé znova...
Neber to ako náklad. Ber to ako ponaučenie. Si človek, človek je tvor omylný. Tak si skúsila, máš skúsenosť, že nabudúce je potrebné na to ísť pomalšie a používať hlavu. Nie je dôvod brat to tak, že budeš sama. Je množstvo dobrých chlapov. Ver, že takého stretneš a že budete rodina aj s tvojimi deťmi. Ale nerob to hrrrr, daj si čas. Proste keď už nemáme 18 a máme deti, musíme oveľa viac použiť hlavu, zvlášť na začiatku, kedy je človek v oblakoch a kedy človek ešte neukazuje svoju skutočnú tvár.
Autorka
Po prečítani tvojich viet som zoztal v nemom úžase...
To, že ste 2 mesiace spolu a vztah napreduje, je super, pozitivne... Oproti iným ti poviem, že uplne normalne a pohoda, neviem čo sa iným diskutujucim sa nepači...🙄.
Ak to medzi dvoma vo vztahu funguje, je to krasne...
Ale... z toho čo dalej píšeš, ako sa k tebe začal správať... 🙄?
Ak občasné podpichnutie s obratenim na srandu, ironia, že sa i zasmejetee ešte ako ok... samozrejme v rámci "srandy" a citlivo.
Ale toto...? "Že máš velkú riť..?" A ten komentar k snoboardovaniu s kamaratkou? Že sa ideš "ku...ť"? Toto by som si k partnerke v živote nedovolil... Uplne nonsens, som v nemom úžase, keď vravíš o partnerovi s ktorým máš i intimny pomer. Uplne šupa... 🤬🤮
Autorka, ukonči to... ☝️☝️
Toto nie..., takto sa muž k partnerke nemá správať 👎👎👎
Veď čo si mu ty?
Akym pravom takto o tebe hovori, či komentuje?
Keď sa mu nepáčiš, tak nech ide do... "🙄", ty potrebuješ partnera, kamarata, milenca, človeka o ktorého sa môžeš oprieť, spolahnúť sa, u koho máš otvorenú náruč, keď už všetci odídu... Nie tohoto, ktorý ta zhadzuje... OMG🙄
Na tvojom mieste, by som nepotreboval ani nazory inych. Toto je jednoducho absurdné 🤬.
Urob si, ako uznas za vhodne, takyto partner však nie je partnerom na vzťah, kamaratstvo ani sex 🫤
Autorka ale ty už rodinu máš? Ty a tvoje deti sú rodina....a aj partner príde ten pravý len treba viac použiť hlavu a nenechať sa obalamutiť hormónmi. A hlavne mysli na deti aby nepoznali každú chvíľu iného "uja"
Povedz mi ktory nie je idealny prve tyzdne vztahu, zial kazdy ma inu hranicu po ktoru dokaze udrzat masku a potom sa prejavy prava tvar. To s postavou si myslim, ze riesi vlastne komplexy, ze pribral 7kg za dva mesiace, co je naozaj dost a teba si vzal za obet. Ja teda s takym muzom si neviem predstavit vztah ani s kompromismy.

To vsetko si stihla za 2 mesiace, ci tam mas preklep?