icon

Kde je hranica vo vzťahu s novým partnerom?

6. jan 2025

Ahojte, píšem anonymného, občas tu prispievam... som rozvedená, mám dve deti. Našla som si nového ktorý bol od začiatku úplne ideálny. Zlatý, pozorný, starostlivý, sex úzasný. Vždy sa mi ozve, viem kde je, nemusím ho obháňat, chce so mňou tráviť čas, chce spoločnú budúcnosť, s deťmi chce tráviť čas, prijal by ich prípadne by chcel aj ďalšie. Sme spolu cez dva mesiace, trávime veľa času spolu. Pred nejakým časom sa aj frekvencia sexu zmenila, je ho podstqtne menej, iniciujem ho ja a aj to mu také, že ho skoro nútim. Sex by až ťak nevadil, ale aj to správanie sa zmenilo. Je hrozne uhundraný, všetko komentuje, začal komentovať moju postavu, čo predtým som bola najkrajšia na svete, včera som mala "veĺkú riť", predtým veľký nos, predtým som mala krásny malý noštek.. že to vraj zo srandy... ja som so svojou postavou spokojná, aj so sebou, bez namýšľania poviem , že chlapi sa za mňou otáčajú. On za ten čas čo sme spolu pribral 7 kg... ja 1 kg aj to len kvoli vianociam...keď pozeráme film stále niečo komentuje, včera sme pozerali jeden moj velmi oblúbený a 2x sa ma za 45 min pýtal, že co sa mi na ňom páči.stále obzerá iných ľudí a negatívne sa k nim vyjadruje.. včera som mu hovorila, že by som išla s kolegyňou snowboardovať a on že akože zo srandy, že či sa ideme kur*iť. On hovorí, že si ho mám vychovať, akože na niektoré veci fakt reaguje, a už ich nerobí, ale po tomto víkende som už bola z neho fakt unavená. Má veľa pozitív ale veľmi riešim to či vôbec do neho investovať tú energiu a či vôbec toto je niečo co by sa dalo zmeniť. Rovnako si uvedomujem že nikto nie je ideálny a ani ja nie a nikto si nesadne na 100% a musia sa robiť kompromisy... ale zase mám 2 deti na vychovávanie a chlapa sa mi vychovávať fakt nechce. Som ja len príliš precitlivená alebo je to reálne na nič?

Strana
z2
ku_uk
6. jan 2025

Čím skôr to ukončis,tým lepšie pre tvoje deti. Pusti ho k vode

michal_dr
6. jan 2025

Autorka

Spomal...😉

Ty si neurobila nič zlé, neobvinuj sa 😉 (nerozumiem niektorým diskutujucim a komentarom...)

To, že si ho zoznamila s detmi, že chodil k tebe, ok, citila si to tak, pohoda... za mna uplne normalne 😉

Chlap sa zmenil na "toxicky odpad", za to ty nemôžeš, za to nemôže nik, nikto nevidi do toho druheho...

Sama vidiš kolko je tu denno denne prispevkov ako sa chlap zbalil a idisiel alebo preskocil na milenku a zena s detmi zostala sama, a to po x rocnom krasnom manzelskom vztahu. Takze ziadne vycitky 😉. Ziadna tvoja chyba, ziaden tvoj omyl.

Slušne ho pošli zo života niekam dom "preč"...

Postav sa, opráš kolená a kračaj dalej a nezabudni sa usmievat, pretože nikdy nevieš, kto sa práve do tvojho úsmevu zamiluje 😉.
Mužov je veľa, nikto nie je dokonalí, tak ako ani ženy nie, sú i muži s dobrým srdcom, so zmyslom pre rodinu a deti (to, že si prestal rozumieť s ex, neznamená, že je to zlý chlap).

Takže nie, neobvinuj sa, neuzatváraj sa... isto si dobrá žena, super mamina, proste toto nevyšlo, stane sa....

Daj si pauzu, daj sa do pohody...komunikuj s chlapmi, stretavaj sa, bav sa, ži 😉
Nechavaj veci plynúť...

Neverila by si, čo by niektorí muži dali za to, mať ženu ako si ty, šťastnú rodinu, deti 😉

olimuc
6. jan 2025

No dlho mu maska nevydrzala. Nebola to zrazka s vlakom ale so somarom. Pre chvost beres cele prasa… jeho netreba vychovat ale poslat odkial prisiel. Idealny bol pretoze si ho tak chcela vidiet

enmery
6. jan 2025

2 mesiace? To je vtip nie?Takého primitiva by som neriešila ani po 20 rokoch, nieto 2 mesiacoch. A že "vychovaj si ma". Mysli na deti! A začni si vážiť seba. Po 2 mesiacoch by si tu mala tak max príst napísať veci ako z románu od pičnerovej. Ak s ním ostaneš, tak RIP tvoj šťastný a spokojný život. A chudák deti, ktoré sa na toto budú pozerať a brat to ako vzor.

danica2711
6. jan 2025

za 2 mesiace stihnúť prerod z ideálu na otravného idiota a ešte k tomu s klesajúcou frekvenciou sexu, to je teda rýchlosť! Divný chlap, nič pre život

diaamax
6. jan 2025

@vvvvb no presne toto napadlo aj mna, ze manipulator postupil di fazy 2. Uz to ze “pripustal” dieta, bol ochotny adoptovat cudzie deti svedci p tom ze si ju velmi chcel priputat. A uz zacina uberat a ju zhadzovat.

Autorka; bez ako o zivot… ani sa neobzeraj…

minesasubu
6. jan 2025

mne to zavaňa manipulativnym spravanim , najprv ta namotal na sladke rečičky a teraz sa prejavuje jeho povaha
sorry ale aby mi niekto povedala či sa idem kur..ť v ten moment by som mu ukazala dvere a nech ich zavrie zvonku
maš deti mysli na ne najdeš určite niekoho lepšieho

cafelatte
6. jan 2025

To si si ho rýchlo pustila do života, do rodiny. Po 2 mesiacoch aby chlap prijal cudzie deti, wauu. Ja by som 2 mesačnú známosť deťom ani nepredstavovala, to je krátky čas..bud opatrnejšia nabudúce, aby deti nemali zmätok, nič v zlom.

taktotedanie
6. jan 2025

Po 2 mesiacoch? Naozaj si toto cudo chces zavesit na krk?

miroslava21
6. jan 2025

A si predstav, ze takehoto uhundraneho negativneho chlapa by si mala doma denno denne, nielen na vikend. Omg. A este s takymi hlupymi poznamkami na teba a kolegynu ze sa idete ku*. Predstav si ho aky bude po roku.

ukulela
6. jan 2025

aby mi chlap po 2 mesiacoch povedal, ci sa idem kurvit????? odpoved by bola: nech sa paci, chod do pixe, ale uz nie mojej ....
Nie, takto idealny chlap po 2 mesiacoch vztahu nevyzera. Ak chces, vychovavaj ho, no to hundranie a vulgarizmy, to by som nechcela.

bbshop
6. jan 2025

Vyzerá, že je to narcis. Najprv lovebombing a teraz ponižovanie.

bielasovicka
6. jan 2025

@enmery že pičnerovej 🤣🤣

rachel36a
6. jan 2025

Kokso toto ľudia nestihnú za dva roky co vy za dva mesiace...bolo viac sexu, poslednou dobou menej? Chce tvoje deti a ešte aj ďalšie za fak keatuu dobu? Bol milý a zmenil sa? Fakt nechápem ci ste začali prvý týždeň spolu žiť a sukar ako králiky aby sa to "casom" stihlo zmeniť...posli ho do zadku a najskôr sa s chlapom pozaj až potom ho nos domov a súlož s nim

abbey1
6. jan 2025

Skočím do 'vzťahu', kde za 2 mesiace stihnem posteľ, reči o spoločnom dieťati a potom zistím, že ten chlap je magor.
A čo tak nabudúce najskôr spoznať chlapa, zistiť, ako sa správa, aké má názory na život, na iných ludi a potom až to ostatné?

autor
6. jan 2025

@michal_dr ďakujem pekne za povzbudenie ❤️

enmery
6. jan 2025

@rachel36a On sa nezmenil, len mu padla maska a takýto je reálne a bude až do smrti. Len mnohým ženskom to nedochádza. A veľmi rady zruinujú život nielen sebe, ale aj deťom a tie potom hľadajú presne takéto vzťahy ďalej a tak si tu žijeme.

autor
6. jan 2025

Ešte raz ďakujem za odpovede a názory. A hlavne za tie konštruktívne. Zobrala som si z toho, čo som si mala. Také čo mali potrebu súdiť, nejak mi to nič nerobí, úprimne si o tom myslím svoje, ale nejak nemám potrebu to obhajovať. Nemám 15 aby som čakala rok kým sa ma niekto dotkne. A myslím, že tí čo hovorili o love bombing mali pravdu. A kto to nezažil, tak potom nevie aké to je... najmä po manželstve ako som mala ja. Takže poučenie som si zobrala.

enmery
6. jan 2025

To nie je sedenie. To je tvrdý opis reality. Aby to Tebou zatriaslo. Ale ty s ním aj tak ďalej budeš "dílovat". A dúfať v zmenu. Ktorá nikdy nepríde, len na pár dní zase založí masku, keď mu bude hroziť koniec od Teba. To je to najsmutnejšie.

mabenn
6. jan 2025

Si zapamataj ze co velmi dobre posobi na zaciatku tam bude nejaky zadrhel...

zanka777
6. jan 2025

Sú to len smiešne dva mesiace kopnúť do riti a neriešiť.... Buď rada že zideš z kratšej cesty

vvvvb
6. jan 2025

Zažila som podobný scenár, kde som takého človeka stretla po dlhodobom znevažovaní, urážkach, ignorácii... Do zadku som ho kopla pomerne zavčasu, ale potom som sa z toho dostávala rok. Tým ako som sa mu otvorila, uverila som a načalo to niektoré tie moje traumy.
Bol to síce masaker, ale pomohlo mi to začať sa uzdravovať.

barborachors
6. jan 2025

Su tri fázy manipulátora: 1. Idealizácia 2. Devalvácia 3. Deštrukcia. Ty si teraz v tej druhej fáze kedy ta debil ponižuje a sem tam hodi kosť, ako psovi, aby si ho uplne nekopla do riti, az kym to neurobí on sam a to uz budes vo fáze 3.
Cize bud budes cakat na fázu tri alebo to ukončis skor a zachováš si aspon vlastnú hrdosť.

vvvvb
6. jan 2025

Mimo tému, ale čo z tej hry tí ľudia majú? To jedno som doteraz nepochopila.
Viem, že ich sýtia strach, vina a neistota obete, ale nejako si to neviem predstaviť.

rorino
6. jan 2025

Neviem aké veľké sú deti,ak už staršie povedala by som im,že na vlastné oči majú príklad akému vzťahu sa vyhnúť,a otvorila by som mu dvere,dovidenia.Ak sú malé,tak stačí otvoriť tie dvere,nech si vychovávateľku hľadá inde.

masinka
6. jan 2025

Super ze sa vyfarbil hned po dvoch mesiacoch, aspon si s nim nestratila tolko casu, niektori sa dokazu pretvarovat aj roky. Posli ho do teplych krajim a najdi si niekoho normalneho.

andrea_ff
6. jan 2025

@vvvvb veď toto... Že čo z toho majú? Ako môžu ubližovať svojmu partnerovi (ktorého ľúbia?) a tešiť sa z toho? Nechápem 🤷

rivini
6. jan 2025

Ak ta uz po 2 mesiacoch uraza, ake to asi bude, ak potiahnete 2 roky…Vy ste vlastne este vo faze, ked by ste mali byt zalubeni, hotovi jeden z druheho…a jemu uz vadi nos, zadok, chata s kamoskou. Asponze sa „vyfarbil“ tak skoro. A teda po jednom nevydarenom vztahu a s dvoma detmi by som uz dvojnasobne nemala chut a nervy na chlapa, ktoreho si mam „vychovat“. To tak este Mozno v 17-tich. V dospelom veku som si uz hladala dospeleho muza, ktoreho dostatocne vychovali jeho rodicia s zivotne skusenosti.

Strana
z2