icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
Strana
maciatkoe
14. máj 2025

🍿

princkrason
14. máj 2025

@earlgrey draha ,tu mas fesiho

earlgrey
14. máj 2025
@princkrason

earlgrey
14. máj 2025
@princkrason

@princkrason No možno on by bol ochotný aj pricestovať, nie ako ty 🤣

xnatalkax
14. máj 2025

Zn. som zufaly

kavasmliekom
14. máj 2025

Lebo také ako hľadáš aj ty, už svojich "majiteľov" majú 🙂

maciatkoe
14. máj 2025
@xnatalkax

Zn. som zufaly

@xnatalkax A pise, nie som zufalec. A presne zn. som zufalec tu plati.

zuzubb007
14. máj 2025

Za mňa dobrá žena má muža, deti a usporiadaný život čiže také su zadané, dokonalý asi nebudeš, kedze si rozvedený tam je vždy chyba na oboch stranách, čiže možno treba ubrať zo svojich nárokov, oslovovať ženy na ulici fúha tak na to by sa žiadna kompletná nechytila

nyusika
14. máj 2025

Zn. pod na kavu so zufalcom, pridem obuty

xnatalkax
14. máj 2025
@zuzubb007

Za mňa dobrá žena má muža, deti a usporiadaný život čiže také su zadané, dokonalý asi nebudeš, kedze si rozvedený tam je vždy chyba na oboch stranách, čiže možno treba ubrať zo svojich nárokov, oslovovať ženy na ulici fúha tak na to by sa žiadna kompletná nechytila

@zuzubb007 no presne, vysoke naroky mohol mat ked mal 25 rokov. V 40 urcite nenajdes zenu, ktora bude na 100% podla tvoji predstav, teda to si ani v 25 nemohol najst. Este by si mohol napisat tvoje zle vlastnosti, nie len v superlativoch o sebe..

kavasmliekom
14. máj 2025

Mňa by zaujímalo, čo znamená uprataná minulosť?? A co znamená s dlhmi? Lebo minulosť ma každý, vždy sa do nej musíme vracať, v prípade, že máme deti z predošlých vzťahov, však? Niekedy sa nedá ovplyvniť, ako budú ex "spolupracovať" a aj deti...
A dlhý má dnes asi každý, minimálne každý tretí, úver, auto na splátky, podnájom... To je všetko dlh. Vždy niekomu niečo dlhujes, splácaš. Dôležité je, aky zodpovedný ten človek je.

nyusika
14. máj 2025
@kavasmliekom

Mňa by zaujímalo, čo znamená uprataná minulosť?? A co znamená s dlhmi? Lebo minulosť ma každý, vždy sa do nej musíme vracať, v prípade, že máme deti z predošlých vzťahov, však? Niekedy sa nedá ovplyvniť, ako budú ex "spolupracovať" a aj deti...
A dlhý má dnes asi každý, minimálne každý tretí, úver, auto na splátky, podnájom... To je všetko dlh. Vždy niekomu niečo dlhujes, splácaš. Dôležité je, aky zodpovedný ten človek je.

@kavasmliekom moznoi chcel napisat dlhý...nie dlhy

enmery
14. máj 2025

Prepni sa z módu "otec jak lusk" do módu "partner jak lusk". Väčšina žien svojho otca už má, hľadajú partnera😉

kavasmliekom
14. máj 2025
@nyusika

@kavasmliekom moznoi chcel napisat dlhý...nie dlhy

@nyusika 😀 a ja dlhy a nie dlhý 🫣

nyusika
14. máj 2025
@kavasmliekom

@nyusika 😀 a ja dlhy a nie dlhý 🫣

@kavasmliekom 😀 😀

maciatkoe
14. máj 2025

Zienky, ale predstavte si, ze niekto sa vas spyta, aby ste povedali nieco o sebe. "Som mama ako lusk' 😀😀😀.

zuzubb007
14. máj 2025

Taký ideálny chlap a prečo si sa rozviedol? Podľa opisu by ti mohli ženy ruky nohy bozkávať 🤣, zaujíma ma tvoja starostlivosť o tie dve dcérky? Ak hľadáš ženu priprav sa na podobný scenár, žena s deťmi a sama, určite teraz nenájdeš slečnu dokonalú ktorá celá vytešená bude oslavovať, že hneď dostane ako bonus dve deti

kavasmliekom
14. máj 2025
@zuzubb007

Taký ideálny chlap a prečo si sa rozviedol? Podľa opisu by ti mohli ženy ruky nohy bozkávať 🤣, zaujíma ma tvoja starostlivosť o tie dve dcérky? Ak hľadáš ženu priprav sa na podobný scenár, žena s deťmi a sama, určite teraz nenájdeš slečnu dokonalú ktorá celá vytešená bude oslavovať, že hneď dostane ako bonus dve deti

@zuzubb007 🤭 ja by som aj brala muža s deťmi, ale on sa mi nepáči 😀 či my si nemôžeme vyberať 😱?

nyusika
14. máj 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 napriklad mna ten opis odpudzuje...cisto teoreticky
a neznasam, ked dospeli ch[ali nosia siltovky naopak, pride mi to take, ze sa zasekli v roku 2000

ika02
14. máj 2025

Ahoj, netlač na pílu! Staraj sa pekne o deti, trošku si pristrihni hrebienok na hlave, uber z nárokov na partnerku a možno jedného dňa stretneš tú pravú.

soldi
14. máj 2025

mne by sa aj pacil, ani siltovka naopak mi nevadi, dokonca sa mi aj bose nohy pacia 😀 , len ja nebudem asi dobra zena prenho. mam hypoteku a 4 deti, smola, joj.

nyusika
14. máj 2025
@soldi

mne by sa aj pacil, ani siltovka naopak mi nevadi, dokonca sa mi aj bose nohy pacia 😀 , len ja nebudem asi dobra zena prenho. mam hypoteku a 4 deti, smola, joj.

@soldi bode nohy su OK...siltovka naopak red flag 😀 😀

kavasmliekom
14. máj 2025

A kde je náš potencionálny ženích?

telefon00
autor
14. máj 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 tvoj komentár ma zaujal. Deťom som vytvoril domov. Máme striedavku 7 a 7, chcel som deti. Neuprednostil som prácu pred nimi. Doma máme pohodu a radosť, kľud. Všetko robím, varím, upratujem, hrám sa s nimi, učím sa s nimi... 🙂

maciatkoe
14. máj 2025
@kavasmliekom

A kde je náš potencionálny ženích?

@kavasmliekom Isiel na ulicu oslovovat zeny rad radom 😀.

mk22
14. máj 2025

A ja zase nechápem, prečo sa na ňom bavíte.
Skúša, hľadá, nech sa mu darí.
Ma nejakú predstavu, kto z vás nemá, a pri partnerovi?
Opísal sa jasne a stručne, a ze ma šiltovku naopak? Možno záber z turistiky, z dovolenky.. Prečo hneď posmesky?

tamtamka26
14. máj 2025

a nebol si na zoznamke? mne si nejaký povedomý....

mandzula
14. máj 2025
@mk22

A ja zase nechápem, prečo sa na ňom bavíte.
Skúša, hľadá, nech sa mu darí.
Ma nejakú predstavu, kto z vás nemá, a pri partnerovi?
Opísal sa jasne a stručne, a ze ma šiltovku naopak? Možno záber z turistiky, z dovolenky.. Prečo hneď posmesky?

@mk22 ani ja týmto posmeškom nerozumiem. Zaujímavé je, že keď tu rozvedená žena s deťmi položí otázku, či má šancu nájsť si partnera, sypú sa tu komentáre typu "samozrejme, nezúfaj, len si hľadaj takého, čo má upratanú minulosť, zaujíma sa o deti z predchádzajúceho vzťahu, nemá dlhy, nehľadá len ženskú na jednu noc, slúžku pre svoje deti...".

telefon00
autor
14. máj 2025

Šiltovka naopak, lebo to je foto z dovolenky. Ináč ju vôbec nenosím a radšej si ju dám hentak, keď idem na dovolenku. Zúfalec nie som, som odvážny, keď som sem dal takúto tému. Snažím sa komunikovať slušne, nakoľko komunikácia tiež odhaľuje povahu človeka, aký je.

mk22
14. máj 2025
@mandzula

@mk22 ani ja týmto posmeškom nerozumiem. Zaujímavé je, že keď tu rozvedená žena s deťmi položí otázku, či má šancu nájsť si partnera, sypú sa tu komentáre typu "samozrejme, nezúfaj, len si hľadaj takého, čo má upratanú minulosť, zaujíma sa o deti z predchádzajúceho vzťahu, nemá dlhy, nehľadá len ženskú na jednu noc, slúžku pre svoje deti...".

@mandzula hodnotiť tu niekoho podľa fotky momentky z dovolenky?

Strana