icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@minenkaa

@anonymny_uzivatel ty vidíš vôbec na sebe nejakú chybu?

@minenkaa jasné že mám ajja chyby, to čo je za otázku, každý má chyby na sebe nejaké, nikto na tomto svete nieje dokonalý.

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@minenkaa jasné že mám ajja chyby, to čo je za otázku, každý má chyby na sebe nejaké, nikto na tomto svete nieje dokonalý.

@anonymny_uzivatel
@anonymny_uzivatel a si to aj uvedomuješ vo vašim vzťahu ,či len zena je ta čo nevie poriadne upratovať,nič si neváži ,ty si presne ten tip človeka ktorého ja osobne uplne vytláčam zo svojho okolia

0silvia0
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@anonymny_uzivatel vies kolko ja poznam zien, ktore nie su az take gazdinky a maju v domacnosti obe ruky lave? Je super, ze si zastresil to, co ona az tak nezvladala, ale mozno si jej to daval nejako najavo, ze nie je az taka schopna, nebolo to tak? Mozno si to neurobil z lasky, ale si jej chcel ukazat, ze si sikovnejsi? Neviem, dedukujem. To, ze jej rodicia davali vsetko na zlatom podnose, za to ona nemoze tak isto, ako ty nemozes za to, ze si musel prirychlo dospiet po smrti otca. Za co moze je, ze ta podviedla. Tu by ma zaujimala jej verzia, co jej chybalo vo vasom vztahu.

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@minenkaa

@anonymny_uzivatel
@anonymny_uzivatel a si to aj uvedomuješ vo vašim vzťahu ,či len zena je ta čo nevie poriadne upratovať,nič si neváži ,ty si presne ten tip človeka ktorého ja osobne uplne vytláčam zo svojho okolia

@minenkaa podľa pár komentárov ku nejakému príspevku je odvážne posudzovať slečna akokeby ste ma poznali 10rokov👍 samozrejme že som napravil vždy čo bolo zle a nestačilo to ako nikdy nič to je čisto špekulácia a vypočítavosť z jej strany veď keď aj odišla za 10r 3x už vždy sa vrátila aby sa mala o koho oprieť keď mala zlú situáciu životnú, takže tak, vtedy som bol dobrý samozrejme hlupák s dobrým srdcom ale tomu je tiež konečná. Ona už dostala 6 šancí odomňa v živote a nepoučila sa nikdy z ničoho. Nepoznáte má tak ma neposudzujte že typ človeka ako som ja vytlačate či čo, robte si kľudne čo chcete mne to je jedno nemusíte mi to tu písať 😊 len je škoda že neviete čo chcete a robíte všetko pre to aby ste to dosiahli inak by ste nerobili takéto blbosti nelogické a opakovane. 🤷🏻‍♂️

minenkaa
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@minenkaa podľa pár komentárov ku nejakému príspevku je odvážne posudzovať slečna akokeby ste ma poznali 10rokov👍 samozrejme že som napravil vždy čo bolo zle a nestačilo to ako nikdy nič to je čisto špekulácia a vypočítavosť z jej strany veď keď aj odišla za 10r 3x už vždy sa vrátila aby sa mala o koho oprieť keď mala zlú situáciu životnú, takže tak, vtedy som bol dobrý samozrejme hlupák s dobrým srdcom ale tomu je tiež konečná. Ona už dostala 6 šancí odomňa v živote a nepoučila sa nikdy z ničoho. Nepoznáte má tak ma neposudzujte že typ človeka ako som ja vytlačate či čo, robte si kľudne čo chcete mne to je jedno nemusíte mi to tu písať 😊 len je škoda že neviete čo chcete a robíte všetko pre to aby ste to dosiahli inak by ste nerobili takéto blbosti nelogické a opakovane. 🤷🏻‍♂️

@anonymny_uzivatel to je presto to ako ty,všetky zeny sú zle a vypočítavé,týmto komentárom si ma len utvrdil v tom čo si o tebe myslím ,čo sa ty sťažuješ ,že ti niekto skáče po hlave ,keď si hlúpy,prečo by ta nevyužila keď si nestojíš sám za sebou a o pravim ta ,ty niesi dobrák ale hlupák a to je naizaj veľký rozdiel
Myslieť si ,že za to ,že si nešťastný máš pravo byt zlý na iných ľudí ,iba ukazuje, ako si ty nevieš poradiť so svojim životom a so vzťahmi

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@minenkaa

@anonymny_uzivatel to je presto to ako ty,všetky zeny sú zle a vypočítavé,týmto komentárom si ma len utvrdil v tom čo si o tebe myslím ,čo sa ty sťažuješ ,že ti niekto skáče po hlave ,keď si hlúpy,prečo by ta nevyužila keď si nestojíš sám za sebou a o pravim ta ,ty niesi dobrák ale hlupák a to je naizaj veľký rozdiel
Myslieť si ,že za to ,že si nešťastný máš pravo byt zlý na iných ľudí ,iba ukazuje, ako si ty nevieš poradiť so svojim životom a so vzťahmi

@minenkaa pobavilo veľmi toto teraz 😆 pekný deň prajem

minenkaa
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@anonymny_uzivatel ešte raz ,s takýmito ľuďmi ako si tu si absolutne netreba začínať,dufam že ta to že nechceš ďalšiu ženu bude držať do konca života,lebo chytá ta vo by ta lubila ,iba by si odniesla tvoju zbytočnú zlosť

earlgrey
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@anonymny_uzivatel a prečo ju potom drzíš u seba? veď nech ide...otcom ostaneš aj keď sa rozvediete/rozídete nie? ona si nájde takého, ktorému vyhovuje a ty zostaň sám alebo si nájdi takú, ktorá vyhovuje tebe...ostávať v nefunkčnom vzťahu kvôli deťom je blbosť...potom samzorejme, že sa cítiš ako sa cítiš...si frustrovaný, nervózny, nepokojný...a ďalšia vec...kvôli jednému nepodarku (tvoja žena) nemusíš všetky ženy hádzať do jedného vrecia...

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@earlgrey

@anonymny_uzivatel a prečo ju potom drzíš u seba? veď nech ide...otcom ostaneš aj keď sa rozvediete/rozídete nie? ona si nájde takého, ktorému vyhovuje a ty zostaň sám alebo si nájdi takú, ktorá vyhovuje tebe...ostávať v nefunkčnom vzťahu kvôli deťom je blbosť...potom samzorejme, že sa cítiš ako sa cítiš...si frustrovaný, nervózny, nepokojný...a ďalšia vec...kvôli jednému nepodarku (tvoja žena) nemusíš všetky ženy hádzať do jedného vrecia...

@earlgrey nieje to také jednoduché kedysi som myslel že bude ale realita je že keď aj odišla tie 3 razy bez detí to bolo celé zle prázdne izby a iba ticho všade to som utekal z domu stále iba preč niečo stále robiť nech nerozmýšľam. A asi áno kvôli tomu ako to je som taký lebo realita je iná keď mám po boku človeka čo ľúbi a je oddaný to úplne stačí na všetko pre mňa. Proste nech je žena ženou ako má byť nie nemehlo. A ako som písal nemá kam ísť proste. Z toho smiešneho platu by nemala ani na 1izbak. A bez detí si nevie predstaviť byť lebo keby sa ideme rozviesť viem si všetko zariadiť aby to rozhodli v prospech mňa. Ako sa vraví ľudí mám na všetko v živote. 🙂

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@minenkaa

@anonymny_uzivatel ešte raz ,s takýmito ľuďmi ako si tu si absolutne netreba začínať,dufam že ta to že nechceš ďalšiu ženu bude držať do konca života,lebo chytá ta vo by ta lubila ,iba by si odniesla tvoju zbytočnú zlosť

@minenkaa vy ani netušíte aký viem byť keď to všetko funguje ako má 🙂

minenkaa
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@anonymny_uzivatel jadne netuším konto ma byt keď to funguje a preto mi moj muz už skoro 42 rokov hovorí ako je rad že sme spolu

Presne,presne toto je to o com pisem,tvoj posledný komentár

0silvia0
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@anonymny_uzivatel aj ti dala spatnu vazbu, preco 3x usla? Si jej vycital, ze je nemehlo?

mk22
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@earlgrey nieje to také jednoduché kedysi som myslel že bude ale realita je že keď aj odišla tie 3 razy bez detí to bolo celé zle prázdne izby a iba ticho všade to som utekal z domu stále iba preč niečo stále robiť nech nerozmýšľam. A asi áno kvôli tomu ako to je som taký lebo realita je iná keď mám po boku človeka čo ľúbi a je oddaný to úplne stačí na všetko pre mňa. Proste nech je žena ženou ako má byť nie nemehlo. A ako som písal nemá kam ísť proste. Z toho smiešneho platu by nemala ani na 1izbak. A bez detí si nevie predstaviť byť lebo keby sa ideme rozviesť viem si všetko zariadiť aby to rozhodli v prospech mňa. Ako sa vraví ľudí mám na všetko v živote. 🙂

@anonymny_uzivatel aké dobre srdiečko máš. Ze nemá kam ísť, mala rozmýšľať, keď ta podvádzala.
Co teba je potom aký má plat, ale píšem srdce plne lásky.
Dobre s tebou vybabrala, ta tvoja žena.

earlgrey
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@anonymny_uzivatel Ale veď nech jej rodičia dajú, keď ju tak vychovali nie? 😁 no ok...ty najlepšie vieš...ale sám si si vybral takýto život...my ostatné ženy za to nemôžeme, že máš doma to, čo máš...

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@mk22

@anonymny_uzivatel aké dobre srdiečko máš. Ze nemá kam ísť, mala rozmýšľať, keď ta podvádzala.
Co teba je potom aký má plat, ale píšem srdce plne lásky.
Dobre s tebou vybabrala, ta tvoja žena.

@mk22 preto som sa zmenil aj kvôli sebe lebo bol som úplne iný a čím je človek lepší tým horšie, viac bude zneužitý a zrazený. Dobre srdce mám ale musím začať používať riadny filter ku komu ako sa budem chovať už v mojom živote.

mk22
18. máj 2025
@anonymny_uzivatel

@mk22 preto som sa zmenil aj kvôli sebe lebo bol som úplne iný a čím je človek lepší tým horšie, viac bude zneužitý a zrazený. Dobre srdce mám ale musím začať používať riadny filter ku komu ako sa budem chovať už v mojom živote.

@anonymny_uzivatel začni od nevernice, či?
Filter ide mimo tvojej nevernej ženy?

jovka
18. máj 2025

No úprimne nejdem citat celu diskusiu, ale za mna palec hore , ze si sa takto otvorene ukázal, pises rozumne,ma to hlavu aj patu , samozrejme verim , ze mas aj nejake chyby ako kazdy ,ale snad , tu niekoho spoznas , ozval sa uz niekto? Drzim palce✊

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@jovka

No úprimne nejdem citat celu diskusiu, ale za mna palec hore , ze si sa takto otvorene ukázal, pises rozumne,ma to hlavu aj patu , samozrejme verim , ze mas aj nejake chyby ako kazdy ,ale snad , tu niekoho spoznas , ozval sa uz niekto? Drzim palce✊

@jovka neozval ani nieje treba 🙃 ja som čisto písal túto autorovi hlavne a nejak sa to tu rozpisalo ..

lenkasarka
18. máj 2025
@jovka

@anonymny_uzivatel asi si si to splietol.

@jovka adresovala svoj komentár na autora témy. Píše,že necitala celu diskusiu tak to nebol komentár pre teba.
@jovka autor písal,že sa mu ozvalo celkom dosť žien.

karolinakr
18. máj 2025
@lenkasarka

@jovka adresovala svoj komentár na autora témy. Píše,že necitala celu diskusiu tak to nebol komentár pre teba.

karolinakr
18. máj 2025
@jovka

@jovka písal, že dosť, tiež som si myslela, že to neostane bez odozvy

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@lenkasarka

@lenkasarka aha vlastne ano, nevadí, aj majster tesár sa niekedy utne

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@mk22

@anonymny_uzivatel začni od nevernice, či?
Filter ide mimo tvojej nevernej ženy?

@mk22 s ňou to už mám vyriešené ja, akurát že býva pri mne lebo nemá kam ísť 🫣 bez detí nechce ostať nevie čo kam kde, ale ja som jej povedal, mala rozmýšľať dopredu nad všetkým keď išla robiť blbosti ako 15 ročná. Ja sa pozerám dopredu čo a ako aký by to malo zmysel že ako niekto povie nejak bolo nejak bude 🫣

anonymny_uzivatel
18. máj 2025
@minenkaa

@minenkaa ty sa hlavne vráť do školy a nauč písať 🙃

rozkvet1
18. máj 2025
@nyusika

@soldi bode nohy su OK...siltovka naopak red flag 😀 😀

@nyusika red flag sú aj napichane pery

telefon00
autor
17. jún 2025

Ahojte, tak je to tam🙂 našla sa🙂 začalo to krásne🙂 držte sa všetci, majte sa radi, prajem Vám to a ďakujem za podporu a pomoc... držte sa🙂

vejapa76
17. jún 2025
@telefon00

Ahojte, tak je to tam🙂 našla sa🙂 začalo to krásne🙂 držte sa všetci, majte sa radi, prajem Vám to a ďakujem za podporu a pomoc... držte sa🙂

@telefon00 jej, koník pomohol? Či inde ste sa našli? Každopádne držím palce.

alyson29
17. jún 2025
@telefon00

@telefon00 super, tak nech vám láska len rozkvitá a vydrží čo najdlhšie 😊🍀

telefon00
autor
17. jún 2025
@vejapa76

@telefon00 jej, koník pomohol? Či inde ste sa našli? Každopádne držím palce.

@vejapa76 je to až neuveriteľné, ale áno koník pomohol 🥰.