icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
kavasmliekom
14. máj 2025
@telefon00

@soldi 2 roky som sám. Nakoľko som rozvedený a viem, ako by to malo byť...tak už nemám ružové okuliare a nechcem, aby sa minulosť opakovala. Nemám dôvod klamať, nakoľko pravda vždy vyjde najavo. Ženy narovinu... chceli by ste partnera čo má dlhy o ktorých neviete, že nemá upratanú minulosť a zaťažuje Vás ňou, že má problematickeho exmanžela čo robí problémy a podobné veci??? Asi nie... som dosť silný nato, že som si toto všetko dal do poriadku a som čistý.

@telefon00 ja si nemyslím, že keď si niekto nevie dať rady s ex, tak si nezaslúži mať nový a pekný vzťah. A takýto pohľad máš práve ty, v jednom píšeš, že sa nebrániš vzťahu so ženou ktira už má dieťa, ale aby jej ex nerobil problémy. Ako keby sme za to niekedy mohli...mozno máš len šťastie na dobrú ex.

telefon00
autor
14. máj 2025
@jana_eyre_2

@telefon00 píšem ako to namna pôsobí a takto to jednoducho pôsobí - ako ohováranie tých žien, že sú problémove.. nemyslím že keď sa chces zoznámiť je dôležitá informácia aké boli ženy ktoré si oslovil..

Pýtaš sa kde nájsť dobrú ženu.. dobrea slobodne ženy nájdeš všade, len to bude chcieť viac usilia.. z diskusie by som si na tvojom mieste zobrala aj tu kritiku a poučila sa z nej..

@jana_eyre_2 kritiku beriem. Ak to znelo tak, že ohováram ženy, nemal som to v úmysle a netušil som, že to tak niekto vezme a ospravedlňujem sa za to. Muži a ženy majú rozdielne vnímanie a aj spôsob komunikácie... všetko je to o komunikácii, hádam som to uviedol na správnu mieru .

anna777115
14. máj 2025
@telefon00

A to, že oslovím ženu na ulici...je tiež odvaha a klasický staromódny spôsob. Reakcie žien sú na to pozitívne a takmer každá povedala, že sa jej to páči a imponuje im to. A tie čo odmietli, boli určite aspoň radi, že sa niekomu teda mne páčili, lebo sa vždy pekne usmievali 🙂

@telefon00 Keď, oslovuješ ženu na ulici, tak nemôžeš vedieť, či je voľná, alebo zadaná, či je vôbec otvorená pre vzťah. Na mňa by to teda pôsobilo dosť dotieravo. Ono, určite veľa robia aj tie deti v striedačke, nie každá žena je otvorená pre vzťah s partnerom, ktorý má deti. Určite by som to nehrotila, ale počkala kým deti dorastú a bude viacej priestory pre partnerku.

telefon00
autor
14. máj 2025
@kavasmliekom

@telefon00 ja si nemyslím, že keď si niekto nevie dať rady s ex, tak si nezaslúži mať nový a pekný vzťah. A takýto pohľad máš práve ty, v jednom píšeš, že sa nebrániš vzťahu so ženou ktira už má dieťa, ale aby jej ex nerobil problémy. Ako keby sme za to niekedy mohli...mozno máš len šťastie na dobrú ex.

@kavasmliekom toto je dosť dôležité pre mňa nakoľko sám deti mám a nechcem, aby sa tie problémy prenášali na moje deti. Vytvoril som im dobré a zdravé prostredie pre ich zdravý psychický vývoj. Preto je to pre mňa veľmi dôležité...

michaelam2
14. máj 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom ked tu napise zena ze si nasla partnera s detmi a robi problem jeho ex tak sa jej tu vsetky vysmievaju ze tak jej treba a mala si najst niekoho bez zavazkov. Ked si chlap dovoli povedat ze chce zenu co nema problemy z minulosti tak uz je za zleho. Zase raz dvojity meter modreho kona.

mk22
14. máj 2025
@kavasmliekom

@kavasmliekom on niekoho hľadá, on ma predstavu, vie co chce a co nechce.
Ma na to právo.
Keď budeš ty niekoho hľadať, tiež budeš mat očakávania, vyberať si, triediť, lebo ty si niekoho hľadáš.
Tu hľadá autor. Nikoho sa tu nepýta, či má správne očakávania.
Mňa by tiež odradil muž, ktorý napr tri roky od rozvodu bojuje s bývalou a vraždia sa pre každú hlúposť. To by som vycuvala, nie preto ze dotyčný je zlý, ale preto ze nemám chuť počúvať ako sa dvaja dospeláci dotahuju.
Ty by si si tiež vybrala to najlepšie, že?
Vojna medzi bývalými vie byť niekedy hrozna. Mam dobrovoľne vstúpiť do vzťahu kde rozvedeny muž vedie nekonečný boj?

telefon00
autor
14. máj 2025
@mk22

@kavasmliekom on niekoho hľadá, on ma predstavu, vie co chce a co nechce.
Ma na to právo.
Keď budeš ty niekoho hľadať, tiež budeš mat očakávania, vyberať si, triediť, lebo ty si niekoho hľadáš.
Tu hľadá autor. Nikoho sa tu nepýta, či má správne očakávania.
Mňa by tiež odradil muž, ktorý napr tri roky od rozvodu bojuje s bývalou a vraždia sa pre každú hlúposť. To by som vycuvala, nie preto ze dotyčný je zlý, ale preto ze nemám chuť počúvať ako sa dvaja dospeláci dotahuju.
Ty by si si tiež vybrala to najlepšie, že?
Vojna medzi bývalými vie byť niekedy hrozna. Mam dobrovoľne vstúpiť do vzťahu kde rozvedeny muž vedie nekonečný boj?

@mk22 lepšie by som to ani ja nenapísal a presne takto to vnímam aj ja. Ďakujem 🙂

soldi
14. máj 2025
@telefon00

@soldi 2 roky som sám. Nakoľko som rozvedený a viem, ako by to malo byť...tak už nemám ružové okuliare a nechcem, aby sa minulosť opakovala. Nemám dôvod klamať, nakoľko pravda vždy vyjde najavo. Ženy narovinu... chceli by ste partnera čo má dlhy o ktorých neviete, že nemá upratanú minulosť a zaťažuje Vás ňou, že má problematickeho exmanžela čo robí problémy a podobné veci??? Asi nie... som dosť silný nato, že som si toto všetko dal do poriadku a som čistý.

@telefon00 ja sa ospravedlnujem za svoj prvy prispevok, ktory bol ironicky, uz znies teraz viac v pohode. za tie dva roky si nemal ziadne vztahy?
dovod rozvodu bol aky?

deti maju kolko rokov?

skus viac popisat, co znamena "upratana minulost" . lebo v nasom veku tazko najdes niekoho, kto si nenesie bremeno minulosti. a ci chceme, alebo nie, tak to ovplyvnuje nas pohlad na svet a aj pristup vo vztahu.

soldi
14. máj 2025
@telefon00

@kavasmliekom toto je dosť dôležité pre mňa nakoľko sám deti mám a nechcem, aby sa tie problémy prenášali na moje deti. Vytvoril som im dobré a zdravé prostredie pre ich zdravý psychický vývoj. Preto je to pre mňa veľmi dôležité...

@telefon00 toto je presne to vyjadrovanie, ktore odradza:
Vytvoril som im dobré a zdravé prostredie pre ich zdravý psychický vývoj.

znie to velmi namyslene a vela zien moze byt odradene takymto sposobom komunikacie.

sevrin
14. máj 2025
@soldi

znie to velmi namyslene a vela zien moze byt odradene takymto sposobom komunikacie.

@soldi a ako by znelo keby napísal: "z deciek som si vychoval dokonalých poskokov, keď zrevem že chcem pivo, tak donesú aj tebe keď budeš práve na návšteve". ?

mk22
14. máj 2025
@soldi

@soldi 2r po rozvode ma vhodné podmienky pre striedavu starostlivosť, a stará sa. On sa nechvali, je to fakt, a veľa to o ňom ako o človeku a otcovi napovie.
Intelig žena si urobí obraz sama, to není nič, čím sa treba chváliť. Proste po rozvode je plnohodnotný rodič a to sa tak často nevidí.
Sama máš skúsenosť.

telefon00
autor
14. máj 2025
@soldi

@soldi ale ja to popísať lepšie neviem, ako sa starám o deti a čo pre ňe robím.
Odcitujem, čo mi tvrdí takmer každá rozvedená žena.
Si exmanžel, akého by som chcela aj ja. Tvoja ex. nevie čo je to debil ako ten môj a mohla by byť rada, že má striedavku, že všetko platíš, že sa o deti plnohodnotne vieš postarať po všetkých stránkach, že všetko vybavíš a si s nimi vždy, keď ťa vidím. Keď sú deti s tebou, sú šťastné. Nie si ako ten môj, čo si ani deti nevie zobrať a furt mi robí len problémy a ani deti si nechce vziať a deti k nemu ani nechcú ísť.

tamtamka26
14. máj 2025
@mk22

@soldi 2r po rozvode ma vhodné podmienky pre striedavu starostlivosť, a stará sa. On sa nechvali, je to fakt, a veľa to o ňom ako o človeku a otcovi napovie.
Intelig žena si urobí obraz sama, to není nič, čím sa treba chváliť. Proste po rozvode je plnohodnotný rodič a to sa tak často nevidí.
Sama máš skúsenosť.

@telefon00
@mk22 inak, máte pravdu o tých exoch. akokoľvek sa mi páčil dotyčný na rande, keď spustil, že exka mu zakazuje styk s deťmi, že musí volávať policajtov, alebo nejaké exekúcie, hneď som stratila záujem.

larisalarisa
14. máj 2025

40+ slobodná matka
Muži, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympatická, mama ako lusk čo sa o všetko postará
Poraďte mi prosím, kde zoženiem dobrého muža . Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetkých mužov, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú sami a majú partnerku či manželku a chcú od nej odísť. Ale ja nie som úchylná ani zúfalá a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Páni poraďte čo a kde ....

larisalarisa
14. máj 2025

Skús si to prečítať......a čo to v tebe evokuje. Stačí si nastaviť zrkadlo.

mk22
14. máj 2025
@tamtamka26

@telefon00
@mk22 inak, máte pravdu o tých exoch. akokoľvek sa mi páčil dotyčný na rande, keď spustil, že exka mu zakazuje styk s deťmi, že musí volávať policajtov, alebo nejaké exekúcie, hneď som stratila záujem.

@tamtamka26 a chlap môže byť fajn, ale máš chuť vstúpiť na nejaké bojisko dvoch ludi, míňať energiu a čas?
Podľa ex budeš najhoršia na svete, no kto by to chcel dobrovoľne?

telefon00
autor
14. máj 2025
@tamtamka26

@telefon00

@tamtamka26 presne, ja už nepotrebujem zase problémy, chcem mať pokoj, kľud a to aj hľadám a aj ponúkam. Preto si to pozisťujem a záujem tým pádom nie je...

tamtamka26
14. máj 2025
@mk22

@tamtamka26 a chlap môže byť fajn, ale máš chuť vstúpiť na nejaké bojisko dvoch ludi, míňať energiu a čas?
Podľa ex budeš najhoršia na svete, no kto by to chcel dobrovoľne?

@mk22 presne a vlastne potom sa do toho ako partnerka angažuješ aj ty, lebo ti to nie je jedno, lebo mu/jej chceš pomôcť.... a to teda nikto nepotrebuje také stresy. ja viem, že ten dotyčný nemohol za to, že jeho žena/muž bol/a pizda/chuj, ale....

telefon00
autor
14. máj 2025
@larisalarisa

Skús si to prečítať......a čo to v tebe evokuje. Stačí si nastaviť zrkadlo.

@larisalarisa a vieš, že dobre. Ak by sa niečo podobné tu vyskytlo, ver, že by som do toho išiel. Je to príležitosť. A možno by to vyšlo 🙂

tamtamka26
14. máj 2025

inak sranda, v téme "život s otcom dvoch detí" sa rozplýva autorka, akého chuja neempatického má za priateľa, ako by chcela aby ju ľúbil, vyzerá to na rozchod....dokonca tam má aj sympatickú foto.... hmmmm 😉

mischy00
14. máj 2025
telefon00
autor
14. máj 2025

Dámy, pár z Vás komentujúcich sú tu ozaj zrelé ženy a vaše príspevky sú empaticke, čo ma viete pochopiť a máme podobné zmýšľanie. Ja ako chlap to neviem tak podať... doslova mi niektorými Vašimi príspevkami čítate moje myšlienkové pochody. Ďakujem

mischy00
14. máj 2025
@telefon00

Dámy, pár z Vás komentujúcich sú tu ozaj zrelé ženy a vaše príspevky sú empaticke, čo ma viete pochopiť a máme podobné zmýšľanie. Ja ako chlap to neviem tak podať... doslova mi niektorými Vašimi príspevkami čítate moje myšlienkové pochody. Ďakujem

@telefon00 stoj si za svojim nastavením a hotovo. Ty budeš s tou partnerkou žiť, nie ženy z koníka. Je úplne normálne ze máš nároky a nejaké predstavy.

tamtamka26
14. máj 2025
@mischy00

@mischy00 hmmm, len pozerám, že ona Púchov, on Prievidza... 😕

soldi
14. máj 2025
@mk22

Sama máš skúsenosť.

@sevrin
@mk22 ja by som si napr sama o sebe nedovolila tvrdit, ze som detom vytvorila zdrave a pokojne prostredie, keby som uz mala potrebu nieco take niekomu tvrdit, tak by som povedala, ze robim vsetko preto, aby mali deti zdrave a pokojne prostredie. ale mozno som len ja prilis citliva na urcitu formulaciu viet.

nenarazala som na tuto jednu konkretnu vetu(tu som uviedla len ako priklad), skor na sposob komunikacie, ktora by mna konkretne odradzala.

ja som napr velmi stastna a spokojna, ze s exmanzelom (napriek velkym konfliktom na zaciatku, zakazu priblizenia, atd..) dokazeme vychadzat momentalne naozaj na velmi priatelskej urovni, komunikovat ohladom deti a aj sa spolocne zasmiat na usmevnych momentoch z ich zivotov.

a viem si predstavit, ze by som nechcela ist do vztahu, kde ma partner akukolvek zast voci expartnerkam, ci caste konflikty. to by ma naozaj nebavilo a som vdacna, ze moj sucasny partner toto narocne obdobie so mnou trpezlivo preckal

dianka13888
14. máj 2025
@telefon00

@soldi ale ja to popísať lepšie neviem, ako sa starám o deti a čo pre ňe robím.
Odcitujem, čo mi tvrdí takmer každá rozvedená žena.
Si exmanžel, akého by som chcela aj ja. Tvoja ex. nevie čo je to debil ako ten môj a mohla by byť rada, že má striedavku, že všetko platíš, že sa o deti plnohodnotne vieš postarať po všetkých stránkach, že všetko vybavíš a si s nimi vždy, keď ťa vidím. Keď sú deti s tebou, sú šťastné. Nie si ako ten môj, čo si ani deti nevie zobrať a furt mi robí len problémy a ani deti si nechce vziať a deti k nemu ani nechcú ísť.

@telefon00 cely ten chvalospev vyznieva velmi umelo...vsetci mame nedostatky...vsetci...a clovek v 40 ich uz ma celkom slušne zmapovane ak mu na sebe aspon trochu zalezi...nic v zlom✌️

dahra
14. máj 2025

Mimo tému trochu, ale k tej vete - oslovujem aj ženy na ulici.... Vynoril sa mi obraz prastarého otca v 30. rokoch min. storočia, ktorému umrela žena a ostali po nej 3 deti. Najstarší - môj starý otec vo veku 7 rokov. Čo urobil prastarý otec? Začal obchádzať okolie. Chodil od domu k domu a klopal na dvere či by sa nenašla taká dobrá žena, čo by sa zaňho vydala a postarala sa mu o deti. A veru sa aj našla ochotná dobrá duša. Mal s ňou ešte ďalšie štyri. A to bol prísny a mohutný chlap. Určite nie sympaťák.

soldi
14. máj 2025
@dianka13888

@telefon00 cely ten chvalospev vyznieva velmi umelo...vsetci mame nedostatky...vsetci...a clovek v 40 ich uz ma celkom slušne zmapovane ak mu na sebe aspon trochu zalezi...nic v zlom✌️

@telefon00 toto uplne chapem. pocuvat staznosti na expartnerov a riesit ich neustale konflikty, do ktorych si chtiac nechtiac vtahovany je urcite velmi unavne. ak si mal na mysli toto pod pojmom nevyriesena minulost, tak to by asi nikto nechcel prezivat. v nasom veku uz chceme klud a pokoj 😀 s tym suhlasim.

ale suhlasim aj s
@dianka13888 ze to, co pises, znie velmi chvalenkarsky, ja osobne som na to citliva, ale urcite su zeny, ktore to tak nevnimaju.
cele to potom vyznieva velmi zufalo, ze sa snazis "predat". chapem vsak, ze to je urcitym sposobom skratka v komunikacii, ze rovno napises vsetky svoje pozitiva.
mozno by tento chvalenkarsky dojem trosku zmiernilo,keby si napisal aj o svojich nedostatkoch.

dadis
14. máj 2025
@telefon00

@telefon00 Ja mam aj dlh, aj problematickeho ex 😁, ale aspon mam doma upratane.. esteze nie kazdy posudzuje zeny takto. Ak sa zalubis, tak zlavis zo svojich narokov, ja som tiez nechcela noveho partnera s detmi a nakoniec mam. Ale si inak sympaticky a za mna plus, ze na svoju exmanzelku nekydas. To je zase pre mna red flag. Drzim palce, nech najdes svoju lasku

larisalarisa
14. máj 2025

Držím Ti palce, aby si našiel ženu svojich snov.