icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
mischy00
14. máj 2025
@tamtamka26

@mischy00 hmmm, len pozerám, že ona Púchov, on Prievidza... 😕

@tamtamka26 niečo cez hodinku cesty vzdialenosť, ved sa nejdu hneď brať 🙂. Ja som si na ňu spomenula tiež, lebo písala ze všetci normálny muži sa už minuli

mk22
14. máj 2025
@soldi

@sevrin
@mk22 ja by som si napr sama o sebe nedovolila tvrdit, ze som detom vytvorila zdrave a pokojne prostredie, keby som uz mala potrebu nieco take niekomu tvrdit, tak by som povedala, ze robim vsetko preto, aby mali deti zdrave a pokojne prostredie. ale mozno som len ja prilis citliva na urcitu formulaciu viet.

nenarazala som na tuto jednu konkretnu vetu(tu som uviedla len ako priklad), skor na sposob komunikacie, ktora by mna konkretne odradzala.

ja som napr velmi stastna a spokojna, ze s exmanzelom (napriek velkym konfliktom na zaciatku, zakazu priblizenia, atd..) dokazeme vychadzat momentalne naozaj na velmi priatelskej urovni, komunikovat ohladom deti a aj sa spolocne zasmiat na usmevnych momentoch z ich zivotov.

a viem si predstavit, ze by som nechcela ist do vztahu, kde ma partner akukolvek zast voci expartnerkam, ci caste konflikty. to by ma naozaj nebavilo a som vdacna, ze moj sucasny partner toto narocne obdobie so mnou trpezlivo preckal

@soldi to ze je to teraz fajn s ex trvalo roky.
Prvé roky si mala hrozne, často si to sama opisovala.
Kde bol tvoj ex 2r po rozvode?
Mal podmienky na striedavu, mal deti 7dni v týždni? Raz si písala ako ste sa hádali k pyžamá.
Tu autor 2r po rozvode ma deti v striedavéj, čiže hneď spĺňal všetko, zrejme bol a je zodpovedný otec.
Každý máme svoj štýl komunikácie. Kto si uvedomuje svoju hodnotu, sa nebude prezentovať ako chudák. A nájde si takú, ktorej jeho prejav prezentácia budú príjemné.

soldi
14. máj 2025
@dadis

@telefon00 Ja mam aj dlh, aj problematickeho ex 😁, ale aspon mam doma upratane.. esteze nie kazdy posudzuje zeny takto. Ak sa zalubis, tak zlavis zo svojich narokov, ja som tiez nechcela noveho partnera s detmi a nakoniec mam. Ale si inak sympaticky a za mna plus, ze na svoju exmanzelku nekydas. To je zase pre mna red flag. Drzim palce, nech najdes svoju lasku

@dadis ja mam zas doma stale bordel 😀 a velmi sa za to vzdy hanbim, asponze mi chodi upratovacka dva krat do mesiaca.
a s tymi narokmi si to vystihla. kludne si nakoniec moze najst taku, ktora cast narokov splnat nebude, ale na druhu stranu mu ukaze taky rozmer lasky, ktory si ani nevedel predstavit.

soldi
14. máj 2025
@mk22

@soldi to ze je to teraz fajn s ex trvalo roky.
Prvé roky si mala hrozne, často si to sama opisovala.
Kde bol tvoj ex 2r po rozvode?
Mal podmienky na striedavu, mal deti 7dni v týždni? Raz si písala ako ste sa hádali k pyžamá.
Tu autor 2r po rozvode ma deti v striedavéj, čiže hneď spĺňal všetko, zrejme bol a je zodpovedný otec.
Každý máme svoj štýl komunikácie. Kto si uvedomuje svoju hodnotu, sa nebude prezentovať ako chudák. A nájde si takú, ktorej jeho prejav prezentácia budú príjemné.

@mk22 ano, vsak pisem, ze som vdacna, ze mam partnera, ktory toto vsetko so mnou zvladol a presiel, lebo to bolo velmi narocne a verim tomu, ze znova by do toho nesiel.

dostat v sucasnosti SS na vacsie deti je viac menej standard na zapadnom slovensku, nevnimam to ako extra pridanu hodnotu. normalny chlap by sa mal zvladnut postarat o vlastne deti a mal by mat o ne zaujem.

a ano, mas pravdu, to, ze ja som citliva na niektore. formulacie viet neznamena, ze to tak ma kazda. a plati aj to, ze v beznej reci by som to vobec nemusela registrovat. pre mna je taketo "vychvalovanie sa" red flag. ale sto ludi, sto chuti 🙂

mk22
14. máj 2025
@soldi

@mk22 ano, vsak pisem, ze som vdacna, ze mam partnera, ktory toto vsetko so mnou zvladol a presiel, lebo to bolo velmi narocne a verim tomu, ze znova by do toho nesiel.

dostat v sucasnosti SS na vacsie deti je viac menej standard na zapadnom slovensku, nevnimam to ako extra pridanu hodnotu. normalny chlap by sa mal zvladnut postarat o vlastne deti a mal by mat o ne zaujem.

a ano, mas pravdu, to, ze ja som citliva na niektore. formulacie viet neznamena, ze to tak ma kazda. a plati aj to, ze v beznej reci by som to vobec nemusela registrovat. pre mna je taketo "vychvalovanie sa" red flag. ale sto ludi, sto chuti 🙂

@soldi vidíš a ja tam žiadne chválenie nevidím.
Proste sa strucne opísal, čo zažil, čím si prešiel ako a s kým žije a co hľadá.

kavasmliekom
14. máj 2025
@telefon00

@kavasmliekom toto je dosť dôležité pre mňa nakoľko sám deti mám a nechcem, aby sa tie problémy prenášali na moje deti. Vytvoril som im dobré a zdravé prostredie pre ich zdravý psychický vývoj. Preto je to pre mňa veľmi dôležité...

@telefon00 tak potom si nemôžeš hľadať ženu rozvedenu, ani s deťmi. Lebo môže prísť situácia, že jeden, dva roky to bude ideálne a potom príde obdobie, kedy sa ten tretí začne miešať.

la_dolce_vita
14. máj 2025
@dahra

Mimo tému trochu, ale k tej vete - oslovujem aj ženy na ulici.... Vynoril sa mi obraz prastarého otca v 30. rokoch min. storočia, ktorému umrela žena a ostali po nej 3 deti. Najstarší - môj starý otec vo veku 7 rokov. Čo urobil prastarý otec? Začal obchádzať okolie. Chodil od domu k domu a klopal na dvere či by sa nenašla taká dobrá žena, čo by sa zaňho vydala a postarala sa mu o deti. A veru sa aj našla ochotná dobrá duša. Mal s ňou ešte ďalšie štyri. A to bol prísny a mohutný chlap. Určite nie sympaťák.

@dahra moja svokra bola z takeho zvazku "z rozumu". Jej matka vdova, otec cerstvy vdovec, kazdy samozrejme s detmi. Poznali sa z mladosti a dali ucelovo dokopy. Kedysi to bolo asi bezne, chlap sa by sam tazko zvladol x deti. Ci to fungovalo, ktovie...

kandelabra
14. máj 2025

@telefon00 ja ti poradim, ide leto, zober dcerky niekam von a najdes. Chlap ktory sa stara o svoje deti a venuje sa im, a hlavne po rozvode kedy by uz teoreticky nemusel, je jak med pre osi. Ihrisko, vylet, kupalisko, vela slobodnych mam tam bude s detmi. Hlavne sa im neprihovaraj s tym ze chces randit, normalny mily rozhovor, ak sa ti bude dana adeptka pacit tak len pred odchodom podotknut, ze snad sa niekedy znova stretnete, a uvidis. Idealne keby ste mali aj deti v podobnom veku, zacnu sa spolu hrat a hned by to slo lahsie.

kavasmliekom
14. máj 2025
@telefon00

@soldi ale ja to popísať lepšie neviem, ako sa starám o deti a čo pre ňe robím.
Odcitujem, čo mi tvrdí takmer každá rozvedená žena.
Si exmanžel, akého by som chcela aj ja. Tvoja ex. nevie čo je to debil ako ten môj a mohla by byť rada, že má striedavku, že všetko platíš, že sa o deti plnohodnotne vieš postarať po všetkých stránkach, že všetko vybavíš a si s nimi vždy, keď ťa vidím. Keď sú deti s tebou, sú šťastné. Nie si ako ten môj, čo si ani deti nevie zobrať a furt mi robí len problémy a ani deti si nechce vziať a deti k nemu ani nechcú ísť.

@telefon00 a přesně také ženy sú samé a čakajú na niekoho, kto ich bude ľúbiť. Ja obdivujem mužov, ktorí sa s láskou starajú o deti a deti berú ako dar, nie ako vec, o ktorú sa budú biť s ex. To isté opačne samozrejme. Lenže je len málo párov, ktorí sa rozvedu v dobrom a je len veľmi málo párov, ktorí dovolia tomu druhému si nájsť partnera a ľúbiť ich deti.ale ano, ty hľadáš, možno nájdeš. Držím ti prsty. Ak nájdeš ženu, ktorá prijme aj tvoje deti a tvoju ex, bude to výhra.
Ja mam manžela, ktorý ľúbi aj moju dcéru rovnako ako naše spoločné deti, ako aj svojho syna. Ale jeho ex už robí všetko preto, aby ich syn nelubil nás. Zo začiatku sa jej to darilo, neskôr pochopila, to nemá význam. No vždy príde s niečím. A tak isto môj ex, to je výhra, takého by chceli viaceré rozvedené. Nerobí problémy, platí, vieme sa dohodnúť, keď treba, ide na rodičovský, keď treba, pomôže, poradí...no tiež žiarli, keď dcéra chce byť s nami, lebo môj manžel je doma a je s ním málo. Chápeš.

mischy00
14. máj 2025
@kandelabra

@telefon00 ja ti poradim, ide leto, zober dcerky niekam von a najdes. Chlap ktory sa stara o svoje deti a venuje sa im, a hlavne po rozvode kedy by uz teoreticky nemusel, je jak med pre osi. Ihrisko, vylet, kupalisko, vela slobodnych mam tam bude s detmi. Hlavne sa im neprihovaraj s tym ze chces randit, normalny mily rozhovor, ak sa ti bude dana adeptka pacit tak len pred odchodom podotknut, ze snad sa niekedy znova stretnete, a uvidis. Idealne keby ste mali aj deti v podobnom veku, zacnu sa spolu hrat a hned by to slo lahsie.

@kandelabra no ja zas keď vidím muža s kočíkom ale samého s deťmi, automaticky beriem ze je zadaný 🙂🙂. Takže tiež to odradí veľa žien, pokým s niekým nehodis reč, si len niekto s deťmi.

telefon00
autor
14. máj 2025
@dianka13888

@telefon00 cely ten chvalospev vyznieva velmi umelo...vsetci mame nedostatky...vsetci...a clovek v 40 ich uz ma celkom slušne zmapovane ak mu na sebe aspon trochu zalezi...nic v zlom✌️

@dianka13888 súhlasím, všetci máme nedostatky 🙂.

ovaaa
14. máj 2025
@telefon00

@ovaaa viem prijať aj cudzie deti, nakoľko mám deti rád a ešte by som uvítal aj ďalšie miminko. Vždy sa pýtam na deti dám, s ktorými sa stretnem a dokonca im aj darčeky niekedy pošlem. Ale žiaľ mám skúsenosť, že žiadna neprejavila záujem o moje deti. 😒. Takže v tomto sebec nie som...

@telefon00 To je super 👍.

dahra
14. máj 2025
@la_dolce_vita

@dahra moja svokra bola z takeho zvazku "z rozumu". Jej matka vdova, otec cerstvy vdovec, kazdy samozrejme s detmi. Poznali sa z mladosti a dali ucelovo dokopy. Kedysi to bolo asi bezne, chlap sa by sam tazko zvladol x deti. Ci to fungovalo, ktovie...

@la_dolce_vita - vtedy ľudia viac asi riešili existenciálne problémy, ako to či niekoho ľúbia, resp. či ich ľúbi. Nebol tam alkohol, rodina fungovala bežne. Chlap pracoval, žena sa starala. Môj oco si túto "náhradnú" starkú pamätal ako milú a láskavú. Starý otec bol rázny a prísny.

tim23
14. máj 2025

A ako tie ženy oslovuješ? Resp. vidíš peknú ženu, prídeš za ňou a čo ďalej?

tarvika
14. máj 2025

podla mna si sympos. kebyze nemam frajera, aj ti napisem 🙂

stanislavicenka
14. máj 2025

niektore ste fakt protivne, zeny. To je nestastim nasho pohlavia, iba hladat chyby na druhom. Preto ste niektore same 🙂. Vyraba sa problem, aby sa malo co riesit. Nahodou, je to mile

tarvika
14. máj 2025

ale teda ak chces radu, tak najviacsiu sancu mas na zoznamke. len sa musis prekopat hromadou hnoja kym najdes diamant. dalsia moznost oslovit kamosov a znamych, ci niekoho sympatickeho nepoznaju, kto by sa k tebe hodil.

viera012345
14. máj 2025

@telefon00 Nájsť si partnera/partnerku nie je jednoduché ani v pripade, keď je človek bez záväzkov.V prípade , že má človek deti,mal by brať ohľad aj na to,aby Vaša partnerka mala vzťah aj k Vašim deťom,a tak nesilila by som to "hladanie,, radšej by som žila pre svoje deti a ono to šťastie,to si Vás najde

princkrason
14. máj 2025
@tim23

A ako tie ženy oslovuješ? Resp. vidíš peknú ženu, prídeš za ňou a čo ďalej?

@tim23 vsak klasicky , ze cau pusa 😇

1aduliatko1
14. máj 2025

Skus menej "tlacit" na pilu a pride to 😉

tim23
14. máj 2025
@princkrason

@tim23 vsak klasicky , ze cau pusa 😇

@princkrason pýtam sa jeho

enmery
14. máj 2025
@tarvika

podla mna si sympos. kebyze nemam frajera, aj ti napisem 🙂

@tarvika Neviem, čo je na tom divné. Kedysi nebol net, siete, telefóny, ľudia sa spoznávali len v reáli pri hocijakej príležitosti. Dnes, keď niečo také človek napíše, každý si predstavuje úchyla. Mne si viac uchylní chudáci s 2000 polonahými babami na istá a neviem kde všade a neviem kde všade klikajú a vypisujú im.

tarvika
14. máj 2025
@enmery

@tarvika Neviem, čo je na tom divné. Kedysi nebol net, siete, telefóny, ľudia sa spoznávali len v reáli pri hocijakej príležitosti. Dnes, keď niečo také človek napíše, každý si predstavuje úchyla. Mne si viac uchylní chudáci s 2000 polonahými babami na istá a neviem kde všade a neviem kde všade klikajú a vypisujú im.

@enmery ja som nenapisala ze je to divne 🙂 praveze mi je to sympaticke ze takto hlada. s tymi uchylakmi tiez suhlasim.

pasomnica
14. máj 2025

A prečo ste sa rozviedli? A aké staré sú deti?

bielasovicka
14. máj 2025

A čo je natom ze ma rad pivo? Véd ho pije skoro každý chlap. Pre mňa je skôr čudný taky, ktorý ho nepije. 🤦🏼‍♀️

nelka93
14. máj 2025

Držím ti palce, si veľký sympaťák. 🙂

princkrason
14. máj 2025
@bielasovicka

A čo je natom ze ma rad pivo? Véd ho pije skoro každý chlap. Pre mňa je skôr čudný taky, ktorý ho nepije. 🤦🏼‍♀️

@bielasovicka ja take patoky nepijem a co teraz ?

ellka1208
14. máj 2025
@mk22

A ja zase nechápem, prečo sa na ňom bavíte.
Skúša, hľadá, nech sa mu darí.
Ma nejakú predstavu, kto z vás nemá, a pri partnerovi?
Opísal sa jasne a stručne, a ze ma šiltovku naopak? Možno záber z turistiky, z dovolenky.. Prečo hneď posmesky?

@mk22 pravda 😊

earlgrey
14. máj 2025
@stanislavicenka

niektore ste fakt protivne, zeny. To je nestastim nasho pohlavia, iba hladat chyby na druhom. Preto ste niektore same 🙂. Vyraba sa problem, aby sa malo co riesit. Nahodou, je to mile

@stanislavicenka Áno a tie isté potom tu píšu, že chlap by mal byť taký a taký, mal by mať to a to...nemal by robiť to a mal by robiť hento...a tu keď si muž napíše, čo hľadá...tak už je divný, má vysoké nároky a neviem čo 🤣 takže z toho mi vyplýva, že žena môže mať nároky ale muž ani náhodou...nech sa uspokojí s tým, čo mu z neba padne rovno do lona...kto je on, aby si vyberal 🤦‍♀️

earlgrey
14. máj 2025
@princkrason

@bielasovicka ja take patoky nepijem a co teraz ?

@princkrason ty len buchty papáš však? 😀🤣