icon

Kde nájdem dobrú ženu?

telefon00
14. máj 2025

40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará

Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?Kde nájdem dobrú ženu?
monnci2226
14. máj 2025

aj ja sa pridavam k tym, ktori ti drzia palce 👍 velmi odvazne ist takto s kozou na trh - a este na takyto trh ako je mk. ja sa tesim na pokracovanie a info casom ako sa mas a ako to dopadlo 🍀

guudy
14. máj 2025
@bielasovicka

A čo je natom ze ma rad pivo? Véd ho pije skoro každý chlap. Pre mňa je skôr čudný taky, ktorý ho nepije. 🤦🏼‍♀️

@bielasovicka odkazem muzovi, ze je cudny😂😂😂
My sme vo vseobecnosti radi cudni a divni… ;)

mantilka
14. máj 2025

Baby, neviem prečo ste na neho také protivne. Ja som zadaná ale níž zle sa mi na ňom nezdá ani opis.
Ja by som chcela "čisto teoreticky" vidieť vaše opisy na zoznamkach.
Že sa ozve k nejakej žene na ulici je vadné ?
No keď je zadana, môže to byť neprijemne, ale inak normálne....konečne niečo prirodzene.
Aj ku mne sa na jednej veľkej akcií prihovoril pred rokmi chalan a nakoniec sme manželia. Páčila sa mi jeho spontánnosť, odvaha, prejav.
Autor, držím ti palce!

55marta1996
14. máj 2025

Nerob the si z neho srandu, vyzerá ako dobrý muž ale prosím modrý koník není zoznamka tu ťa skôr ukameňuju 😭🙏

panickadada
14. máj 2025
@soldi

@mk22 ano, vsak pisem, ze som vdacna, ze mam partnera, ktory toto vsetko so mnou zvladol a presiel, lebo to bolo velmi narocne a verim tomu, ze znova by do toho nesiel.

dostat v sucasnosti SS na vacsie deti je viac menej standard na zapadnom slovensku, nevnimam to ako extra pridanu hodnotu. normalny chlap by sa mal zvladnut postarat o vlastne deti a mal by mat o ne zaujem.

a ano, mas pravdu, to, ze ja som citliva na niektore. formulacie viet neznamena, ze to tak ma kazda. a plati aj to, ze v beznej reci by som to vobec nemusela registrovat. pre mna je taketo "vychvalovanie sa" red flag. ale sto ludi, sto chuti 🙂

@soldi presne;aj mne pripadá ako narcis.Keď je taký bohovský,prečo je rozvedený?Čo by každá dala za takeho šikovného chlapi,keby to ovšem bola pravda ,čo píše

evansova
14. máj 2025
@mk22

A ja zase nechápem, prečo sa na ňom bavíte.
Skúša, hľadá, nech sa mu darí.
Ma nejakú predstavu, kto z vás nemá, a pri partnerovi?
Opísal sa jasne a stručne, a ze ma šiltovku naopak? Možno záber z turistiky, z dovolenky.. Prečo hneď posmesky?

@mk22 Suhlasim, naco ho zhadzovať?

mk22
14. máj 2025
@panickadada

@soldi presne;aj mne pripadá ako narcis.Keď je taký bohovský,prečo je rozvedený?Čo by každá dala za takeho šikovného chlapi,keby to ovšem bola pravda ,čo píše

@panickadada kde si prečítala, že píše o sebe ze je bohovsky? Ci na tvoj vkus je bohovsky?

evansova
14. máj 2025

Mozno by pomohlo chodit s detmi na miesta kam chodia zeny s detmi, mozno najdes osamelú zenu s dietatom ci dvomi a ak si budu rozumiet deti a aj vy....

lindusss2016
14. máj 2025
@larisalarisa

Skús si to prečítať......a čo to v tebe evokuje. Stačí si nastaviť zrkadlo.

@larisalarisa ved ak je to tvrdenie pravda, tak kde je problem? Este k tomh doloz fotky ako autor a bude to ok, mozno sa ti aj niekto ozve

dee01
14. máj 2025
@panickadada

@panickadada mne tiež 🚩

panickadada
14. máj 2025
@mk22

@soldi 2r po rozvode ma vhodné podmienky pre striedavu starostlivosť, a stará sa. On sa nechvali, je to fakt, a veľa to o ňom ako o človeku a otcovi napovie.
Intelig žena si urobí obraz sama, to není nič, čím sa treba chváliť. Proste po rozvode je plnohodnotný rodič a to sa tak často nevidí.
Sama máš skúsenosť.

@mk22 ale on sa tým chváli,to sa mi teda nepáči,však to je samozrejmé,že sa stará o svoje deti

mk22
14. máj 2025
@panickadada

@mk22 ale on sa tým chváli,to sa mi teda nepáči,však to je samozrejmé,že sa stará o svoje deti

@panickadada ale ved to iba spomenul, že je rozvedeny, ma striedavu starostl., dve deti.
A aké samozrejme ze sa stará, denne sú tu témy, ex nechodí, ex neplatí, ex nechce, ex si podal o zníženie, nechce prispieť na zuby.. Takýchto ako on je malo.
Napísal o sebe iba pravdu. To co mal písať ze ma rad segedin, chodí na ryby a je celoživotný cukrovkar😅
Hádam najd info o ňom je stav, či má deti a ze ma ss.
Potenc zaujemkyne, kt nechcú ocka na plný úväzok sa stiahnu a budú reagovať tie, ktorým to nevadí.
Začal dobre.

panickadada
14. máj 2025
@mk22

@panickadada kde si prečítala, že píše o sebe ze je bohovsky? Ci na tvoj vkus je bohovsky?

@mk22 píše o sebe ako o bezchybnom,ako sa stará,so všetkým je vysporiadaný,ale však to by malo byť normálne u zdravého človeka,či?Načo sa tým chváli?

mk22
14. máj 2025
@panickadada

@mk22 píše o sebe ako o bezchybnom,ako sa stará,so všetkým je vysporiadaný,ale však to by malo byť normálne u zdravého človeka,či?Načo sa tým chváli?

@panickadada a co mal o sebe napísať?
Ostatné treba nechať na ženy, ktoré osloví, a budú mať záujem sa viac spoznať. Načo ho tu ženy hodnotia, kritizujú ako co napísal.

panickadada
14. máj 2025
@mk22

Ostatné treba nechať na ženy, ktoré osloví, a budú mať záujem sa viac spoznať. Načo ho tu ženy hodnotia, kritizujú ako co napísal.

@mk22 mne proste pripadá,ako narcis

dee01
14. máj 2025
@mk22

@panickadada aj na mňa to robí dojem, že ja som wau dokonalý a predsa sa nenájde nikto normálny.
@mk22 sorry, ale treba si zložiť ružové okuliare, to myslím v dobrom, toto fakt zaváňa...

mk22
14. máj 2025
@dee01

@panickadada aj na mňa to robí dojem, že ja som wau dokonalý a predsa sa nenájde nikto normálny.
@mk22 sorry, ale treba si zložiť ružové okuliare, to myslím v dobrom, toto fakt zaváňa...

@dee01 sorry nemám žiadne okuliare a ja neuveríš nikoho nehľadám

dee01
14. máj 2025
@mk22

@dee01 sorry nemám žiadne okuliare a ja neuveríš nikoho nehľadám

@mk22 to ani netvrdím, že hľadáš, len ho obhajuješ... That's all

mk22
14. máj 2025
@dee01

@mk22 to ani netvrdím, že hľadáš, len ho obhajuješ... That's all

@dee01 neobhajujem, len nerozumiem, prečo ho tu zosmiesnili, urazili, vysmiali.
To každá jedna je čistá dokonalosť?
Napísal na nesprávnu stránku.
To ako keby pod fotky torty začnem autorke písať čo to upiekla, prečo takto a nie takto.
Bud mam k tomu niečo povedať a keď nie, tak preskočím.
Ci just sa zapojiť, uraziť, vysmiať mudrovat?

dee01
14. máj 2025
@mk22

@dee01 neobhajujem, len nerozumiem, prečo ho tu zosmiesnili, urazili, vysmiali.
To každá jedna je čistá dokonalosť?
Napísal na nesprávnu stránku.
To ako keby pod fotky torty začnem autorke písať čo to upiekla, prečo takto a nie takto.
Bud mam k tomu niečo povedať a keď nie, tak preskočím.
Ci just sa zapojiť, uraziť, vysmiať mudrovat?

@mk22 ja som nečítala všetky komentáre, prečítala som si ten jeho príspevok. A reagujem na ten. Práve.. Nikto nie je dokonalý, preto trocha ubrať by nezaškodilo aj autorovi alebo to podať trocha inak. Toto je príliš...

kikappp
14. máj 2025

No ja neviem ,nechcem autora príspevku uraziť, ale tu si asi ženu nenájdeš, je to trosku odpudive a nepchopitelne ,ze v pohode muž,za akého sa pasujes hľadá ženu na MK .

princkrason
14. máj 2025
@earlgrey

@princkrason ty len buchty papáš však? 😀🤣

@earlgrey buchty su minulost, v poslednej dobe som presadol na nieco de luxe , ze schnitzle papam 🙂

januska20
14. máj 2025

Náhodou na prvý pohľad je sympatický ..

earlgrey
14. máj 2025
@princkrason

@earlgrey buchty su minulost, v poslednej dobe som presadol na nieco de luxe , ze schnitzle papam 🙂

@princkrason Takže aj moja buchta je minulosť? 😱 to si mi akože kedy chcel oznámiť? 🤣🤣🤣

telefon00
autor
14. máj 2025

Dámy, len som chcel poradiť čo a ako a kde...
Som rád za predošlé rozumné odpovede a ešte raz ďakujem...veď viete komu tá vďaka patrí 🙂

johanka21
14. máj 2025

@telefon00 Prvé čo by si mal urobiť, prestať cielene hľadať... Po nevydarenom vzťahu si treba dať pauzu a nie sa hneď zúfalo hrnúť do nového. Sústreď sa na svoje koníčky, skús žiť sám pre seba, spoznávaj ľudí, ale nie tak, aby si sa hneď vypytoval, kto má aké problémy a pod. Nedaj poznať na sebe, že hľadáš partnerku. Skôr sa potom môže stať, že nejaká žena osloví teba a nájdeš ju práve vtedy, keď ju nebudeš hľadať...

princkrason
14. máj 2025
@earlgrey

@princkrason Takže aj moja buchta je minulosť? 😱 to si mi akože kedy chcel oznámiť? 🤣🤣🤣

@earlgrey ja tvoju buchtu nemal , tak to nemoze byt minulost , jedine buducnost 🙊🙂

telefon00
autor
14. máj 2025
@johanka21

@telefon00 Prvé čo by si mal urobiť, prestať cielene hľadať... Po nevydarenom vzťahu si treba dať pauzu a nie sa hneď zúfalo hrnúť do nového. Sústreď sa na svoje koníčky, skús žiť sám pre seba, spoznávaj ľudí, ale nie tak, aby si sa hneď vypytoval, kto má aké problémy a pod. Nedaj poznať na sebe, že hľadáš partnerku. Skôr sa potom môže stať, že nejaká žena osloví teba a nájdeš ju práve vtedy, keď ju nebudeš hľadať...

@johanka21 ďakujem 🙂.

telefon00
autor
14. máj 2025
@johanka21

@johanka21 veľmi pekne napísané...

dkethe
14. máj 2025

1. Dovod rozvodu?
2. Aku mas mamu, aka bola svokra tvojej ex?