Kde nájsť asexuálneho partnera?
Pýtam sa seriozne lebo uz nechcem byt sama. Vzdy som spoznávala len mužov ktorí chcú často sex, ano viem, je to normálne ale ja taka proste nie som a už ma nebaví to predstierať. Nebavi ma ale už byt sama uz sú to roky. Chcela by som človeka ktorý ma rad dotyky objatia bozky ale tým to končí. Sex proste vôbec alebo naozaj minimálne. Pýtam sa vážne ak viete o nejakých zoznamkach skupinách čokoľvek čo mi pomôže. Prípadne ako zistiť na rande aký má chlap postoj k sexu? Ako zistím že je to chlap ktorý to chce málo? Videla som tu mnoho tém kde ženy vraveli že ich chlap to nechce preto ak by ste vy konkrétne ženy vedeli...
Napísať to rovno do profilu na zoznamke že máš rada objatia, dotyky, ale sex len občas nech odradíš takých čo chcú mať 3 krát denne? A ak to chceš zistiť, určite je blbé sa pýtať ako často mával predtým sex, normálne začni zase sebou, že ty sex veľmi nemusíš, že či by mu to nevadilo? Otvor sa prvá ty a potom sa otvorí aj on a uvidíš.
@anonym_autor píš na zoznamku tvoj postoj a určite existujú aj podobne naladení chlapi.
Myslim, ze medzi dospelymi aspergermi na fb ich par kusov je 😉
@anonym_autor hľadaj na kresťanskej zoznamke, s prísľubom sex až po svadbe, čiže nikdy, alebo máš vystarané na pár rokov. Nie, toto nie je vtip, skutočne poznám taký pár
Takeho nenajdes. Mozno v knazskom seminari alebo totalnych cudakov co cele dni hraju videohry.
Ale asexual má problém aj s citlivými prejavmi ako sú bozky, objatia a pod
Prečo si pod pojmom asexualny muž väčšina predstaví mastneho tučného chlapa čo hraje videohry? Sú aj pekni asexualni muži ale je ich veľmi málo. Majú aj záujmy aj chuť do života ako klasický sexuálne založený človek
Ale asexual má problém aj s citlivými prejavmi ako sú bozky, objatia a pod
@anna777115 nemusí mať problém. Môže byť kombinácia romantický asexual. Sú takí
Hladaj aspergera, mam to od viacerych potvrdene, ze takto funguju, je to aj vedecky potvrdene, nevylucujem ani beznu populaciu, nutne to nemusi byt niekto fyzicky odpudivy.
@anna777115 nemusí mať problém. Môže byť kombinácia romantický asexual. Sú takí
@sszuzu8 áno, ja som taká
Ak si tak dlho sama mozno je problem v tebe
@sszuzu8 áno, ja som taká
@anonym_autor Tak, to je skôr normal u ženy ako u muža. Máloktorý chlap sa bude objímať a bozkávať a koniec. A ak chlap nejaví záujem o sex nebude javiť, ani o iné intímnosti.
Hladaj aspergera, mam to od viacerych potvrdene, ze takto funguju, je to aj vedecky potvrdene, nevylucujem ani beznu populaciu, nutne to nemusi byt niekto fyzicky odpudivy.
@lenusiatko čiže hneď hľadať v kategórii psycho porúch? 🤦♀️
Moja zlatá autorka poviem ti na rovinu asi píšeš o mne ako keby som moje slová čítala aj ja som veru sama
@anonym_autor Tak, to je skôr normal u ženy ako u muža. Máloktorý chlap sa bude objímať a bozkávať a koniec. A ak chlap nejaví záujem o sex nebude javiť, ani o iné intímnosti.
@anna777115 raz som mala na takého šťastie. Len sme si ležali bozky objatia Škrabkanie výlety romantika všetko super a sex nechcel. Bolo nám pekne škoda ze sme išli každý po svojom. Ale nie kvôli tomu
Sú muži , ktorí majú rôzne efektívne disfunkcie a preto odmietajú sex a nie je ich málo. Denne sú tu témy kde chlapi odmietajú intímny život.
aj ja sa hlásim do klubu.Som aj vzdelaná, myslím že aj pekná celkom..všetko ako má byť.. nie som ani tučná práveže chudučká.Starám sa o seba.Ani aspergerka nie som a tiež sex moc nemusím😉 vždy som bola takto ladená.Teda ak je tak je ale ak nie tak nie.A aj moja mamča je obdobnej povahy ako ja, aj sesterka.My sme taký rod nie moc besný na toto.Ako mám teraz vzťah ale ani táto osoba neni do sexu moc hrr takže je to ok.To len hladať a hneď toto spomenúť.Nech je už od začiatku jasné ako sa veci majú
Sú muži , ktorí majú rôzne efektívne disfunkcie a preto odmietajú sex a nie je ich málo. Denne sú tu témy kde chlapi odmietajú intímny život.
@anna777115 Oprava, erektivne disfunkcie, malo byť, ale pre niekoho, to môže byť aj efektívne....😂
Moja zlatá autorka poviem ti na rovinu asi píšeš o mne ako keby som moje slová čítala aj ja som veru sama
@anonym_6f5608
@anonym_autor
Neporadim, ale drzim palce, aby ste si nasli milujuceho partnera😊
@anonym_autor však budeš svadbu odkladať donekonečna, čiže sex nikdy
Zaregistruj sa na zoznamkach a daj do profilu že hľadáš asexuála, a ty si asexuál. Jasne že sú aj takí muži len sú hanbliví, ale ak budú vidieť že hľadáš presne takého, tak bude fajn.
@mirokub asexualita preboha nie je žiadna porucha v mozgu. Sú to úplne normálni ľudia 🤦♀️ nie je to dačo co si vyberieš rovnako ako aj orientácia hetero/homo. Netreba robiť z ludi kt sú trochu iní hneď chorých
Ja som prešla z veľmi náruživej nátury do takmer asexuálnej po pôrodoch. Hormonálne som ok, proste mi sex vôbec nechýba, čo nie je tragédia pre jednotlivca, lebo ja som ok. Ale v manželstve to nie je ideál. Nikdy by mi nenapadlo, že mne raz nebude sex chýbať.
@mirokub asexualita preboha nie je žiadna porucha v mozgu. Sú to úplne normálni ľudia 🤦♀️ nie je to dačo co si vyberieš rovnako ako aj orientácia hetero/homo. Netreba robiť z ludi kt sú trochu iní hneď chorých
@anonym_25e87a Ale zase, musíš uznať že to nie je úplne normálne zdravé fungovanie. Pokiaľ sú v poriadku hormóny a podmozgova žľaza, tak zdravý človek má aj sexuálnu potrebu. Ak, ju nemá, zrejme niečo škrípe.
Zaregistruj sa na asexual cz - na fóre je zoznamka. Alebo existuje aj taká FB skupina. Výhoda je že tam nechodia úchyláci lebo vedia že by nepochodili 🤣

Prosim co to je malo?