Kde nájsť slušného a vzdelaného muža?
Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?
@ondro1122 Fakt, pre svoje dobro, zmeň prostredie, v ktorom sa pohybuješ, lebo je zjavne toxické a deformuje ti vnímanie sveta. A ak máš o ženách mienku, že stačí, aby okolo prešiel nejaký mačo a žena vo vzťahu sa naňho vrhne ako s prepáčením hárajúca fena, tak si asi fakt žiadnu normálnu nezaslúžiš. Keď budeš sám seba utvrdzovať v tom, že všetky dievčatá sú vychcané povrchné štetky, skončíš sám a nebude to kvôli dievčatám. Tiež sa pripájam k tomu, že zapozerať sa na niekoho nemá nič spoločné s túžbou vyspať sa s tým človekom. Mne sa napríklad páčia dredy a hej, zapozerám sa na chlapa aj ženu s dredmi, aj muža upozorním, keď sme spolu. Môj muž má holú hlavu 😂
@h2 to nie je len konikovska realita. Choď pozrieť na parkovisko k Bille alebo yeme alebo ku ktorémukoľvek nákupnému centru... auto za 50000 majú socky, bežne vidíš autá s cenovkou cez 100000. Tí, čo to kúpia asi nemajú 5000 mesačne. Pozri si ceny bytov v novostavbách, ktorých je teraz veľa a ľudia ich kupovali pre deti alebo na prenájom, pozri plné lietadlá do exotiky, vypredané zájazdy, vypredané silvestrovské pobyty za tisíce. Niekto to platí predsa a niekto na to zarobí (netvrdím, že my na to máme, ale stačí otvoriť oči a vidíš, že ľudia majú peniaze)
@vroni, @h2 tiež ma tu pravidelne udivujú tieto cifry - 3000 robotník vo fabrike, 4000 murár, 7000 elektrikár..
Akože áno, tiež som už videla výplatnú pásku kde je 5000+, ibaže to je za vysoko kvalifikovanú prácu, kde sa vyberaju kandidáti doslova z celého sveta, a nie je to na Slovensku, ale v jednej z najbohatších krajín Európy (a aj tam je to dosť nadpriemerný plat) Asi načase si spraviť nejaké elektrikárske kurzy a vrátiť sa späť na Slovensko. Len nechápem, čo sa všetci tak sťažujú, ako sa tam ťažko žije... keď porovnám ceny bývania, služieb, o koľko menej by som platila za škôlku, poistenie auta atď. atď. a pri tom mala taký vysoký príjem za robotnicku profesiu, tak to bude raj na zemi...
@h2 tak asi niekde robis chybu.
@annm81 opytaj sa tych elektrikarov, murarov, automechanikov kolko maju. Prerabka kupelne bez materialu 5000€ len praca , za 3 dni prace....bez papiera .Dvaja murari, elektrikari, 2500 jeden, 2500druhy, za 3 DNI ! na 4ty den uz mali dalsiu kupelku a vybookovani boli do konca roka 2024.
@silvia2013 Jaj, takže to majú vlastne nie ako elektrikári, ale ako zlodeji? A ešte by ma teda zaujímalo, kde zarabajú tie davy ľudí (keďže je po týchto bezbločkových taký záujem), čo si nechávajú prerábať kúpeľne za 5000 bez materiálu...
@annm81 to si povedala ty, nezavid a bude ti dopriate.
@annm81 pretoze stazovanie je slovensky narodny sport
a ano robotnici mozu zarobit celkom pekne ciastky, ale nikde nie je napisane, ze to je oficialne... je pravda ze kvalifikovani majstri su zriedkavym tovarom a casto pracuju v zahranici, takze mna tie sumy ako take neprekvapuju, lebo nezachadzame do detailov... to ze napriklad dotycny pracuje v Rakusku ci vo Svajci a pod sa neuvadza...
dalsi fakt je ze si privyrabaju popri "na cierno"
a co ludia nenapisu je to, ze su to vysoko fyzicky narocne profesie, takze mas vela 30-40nikov, ktori su zniceni a neschopni pracovat....
@annm81, to je tou závisťou. Proste keď neveríš ocividnym bludom, tak naisto zavidis. Ze ten elektrikár by oficiálne z tých 5000 nemal ani jednu, keby zarátal poistenie, materiál, nástroje, priestory.... To netreba počítať, to urobíme načierno, okradneme, nezdanime a miestni Janosici nám ešte podakuju, lebo veď kradnu všetci.... A budeme sa ešte aj prsit, aki sme my šikovní.
Samozrejme, sú aj ľudia, ktorí sú špičkoví odborníci a zarábajú vysoke sumy. Alebo vedia niečo špeciálne (kľudne aj manuálne). Ale veru neviem, koľko tých áut cez stotisíc by zostalo na parkovisku, keby sme odrátali Jánošíkovcov a firemné auta (ktoré sú úplne legálne, len si ich človek nekupuje sam, ak nie je majiteľ firmy)
@pe_mi presne.....😁
@annm81 odkial beries, ze ja neplatim dane? 🙂)))))) Kde to píšem ?? Ty nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku 🙂))
@vroni Iste, že sú - poznám takých, čo zarobia na slovenské pomery slušnú sumu, ale teda 7000 je fakt dosť... a ešte vyjadrenia, že keď niekto nemá rodinný príjem 5000+ tak robí niečo zle (asi, že nekradne) a že len zlý elektrikár zarába úbohých 3000 (skôr zlý zlodej), naznačujú, že toto je normálny slovenský príjem...
@silvia2013 ah áno, takže si teda nehovorila o svojom príjme ani o príjme manžela, pretože vy ste jedny z tých, čo niečo nerobia dobre, ked nezarabajú 5000, áno?
@annm81 kde tam vidis ze pisem o sebe?Moj chlap nerobi udrzbara 🙂 množno Tvoj, ak nejakého máš.
Hmmm, kde sú tie časy, keď sa človek zamiloval a neriešil, či ten druhý má peniaze a iný majetok 🤷🏻♀️ a začínajúci zamestnanec s nástupným platom nebol braný ako lúzer a “nekvalitný” človek… Ja som môjho stretla ako nezamestnaného čerstvo skončeného vysokoškoláka a spoločne sme si vybudovali to, čo máme. Najviac si cením dve deti, ktoré sme si navzájom dali. Takže skôr hľadať človeka, s ktorým si ľudsky sadnete ako len podľa majetku. A keď to otočíme, aj nás ženy by urazila otázka, kde nájsť kvalitnú ženu. To je aká? 90-60-90, cica mica s plnými perami, prsiami, dokonalou manikúrou, vie variť, gazdinka, plodná a posteľná diablica zároveň? A ešte aby sa aj svokre páčila. No hej, všetky sme také… 😉
Že roboši 😂🙈 taký sa majú veľmi dobre 😃
Ale k tvojej otázke, ozaj hocikde ho môžeš stretnúť, mne môj manžel napríklad nosil balíky 😃
@ondro1122 Ešte mi napadlo: Raz si tu spomínal, že pracuješ ako čašník. Neviem, v akom podniku si, ale nie je to nejaká nóbl reštaurácia alebo čo? Nevyhľadávajú ju najmä také väčšie pipky, prípadne pipky so "sponzormi"? To by vysvetľovalo tvoj pohľad na ženy, ak takéto stretávaš každý deň 🙂 Lebo tie skromné dievčatá z dediny nezvyknú často navštevovať reštaurácie a bary v meste.
Prepac, ale tym, ze mas VS socialnu pracu by som sa byt tebou velmi nechvalila. Predpokladam, ze v obore nerobis, teda uplne zbytocne vynalozene prostriedky statu na financovanie tvojho studia, ktore spolocnosti neprinieslo nic. Poznam zopar absolventov tychto absurdnych skol a vsetci do jedneho su to ludia, ktori by v casoch, ked neexistovali tieto nezmyselne skoly, na absolvovanie VS nemali.
@nicegirl369 si to vystihla
@annm81 označiť niekoho ako zlodeja je trošku silná káva, mohla by si krotiť svoju závisť, nie je to pekná vlastnosť.
Keďže sa pohybujem medzi nimi, poznám veľa montérkarov (murárov, pokrývačov, tesarov, elektrikárov, obkladačov, automechanikov, dovozcov áut, apod), ktorí musia fakturovať, lebo hypotéky, úvery, leasingy, poistky atď a zarobia, videla som pár daňových priznaní a radšej ani nenapíšem aké sumy tam boli, lebo by ťa vystrelilo na mesiac, len toľko, že 7000 mesačne to nebolo, oveľa, oveľa viac...
Môj muž robí napr. v obore, kde ani nemôže na čierno, lebo sa tam vybavujú dotácie, takže tam musí dať faktúru. A môže to robiť len ten, kto má na to školu, roky praxe a drahý certifikát, inak sa to nedá spustiť.
A tí, čo robia bez papiera a sú vybookovaní na rok dopredu, veď ich niekto bookoval, niekto, kto vedel, že mu budú robiť bez papiera a aj tak si ich zavolal 🤷♀️. Asi sú dobrí, keď majú napriek tomu dosť roboty. Každý si vie pekne zarobiť. Stačí byť dobrý vo svojom obore. Tí nešikovní zarábajú málo. Aj nešikovný právnik alebo doktor zarobí málo, šikovný veľa.
@tilly Ak niekto robí na čierno, je to zlodej. Bodka. Keďže si to tak zasvätene opisovala a súčasne vyhlasuješ, že ak niekto takto veľa nezarába, robí veci zle, predpokladala som, že hovoríš o sebe - ak to bol predčasný záver, beriem späť. Ovšem tie rozprávky starej matere o tom, ako davy robotníkov na Slovensku, vrátane profesií ako pokrývač, bežne zarábajú takéto sumy ti uverí len niekto veľmi naivný.
@annm81 keď mi neveríš skus si zavolať niekoho na revíziu kotla alebo kominara. Bude u teba robiť pol hodinku a zoberie 100/150 eur ani nevieš ako a to bude ten najlacnejší a dá ti aj blok a príde tak o mesiac od prvého telefonátu.
Pred letom mi boli dopĺňať niečo v klimatizácii a niečo tam opravovali, neviem čo, to je jedno, boli u mňa asi hodinku a 280 eur a to som sa s jedným z nich bavila a hovoril, že dcére platí štúdium v USA, syn je tiež niekde vonku na strednej škole a jeho žena nerobí, myslíš, že zarobí 2000 mesačne? Ďalší mi prišiel iba zapojiť a spustiť inú klímu, bol u mňa asi 20 minút a 110 eur a to ho moj muž doslova dotiahol z parkoviska lidlu, lebo inak by došiel až za mesiac.
Žalúzie mi opravovali za 360 eur, ale ok, tam doniesli aj nové motorčeky

@h2, áno, treba sa ti naučiť lepšie klamať. A hneď budete mat každý aj 10000 mesačne (žiaľ, len na modrom koníkovi, ale tak... Aspoň dačo) Tu každá zarába aspoň 5000, vlastní 27 bytov a 22 pozemkov, o investicnych fondoch ani nehovoriac. Ich manželia samozrejme dvojnasobok. Keby boli tie údaje co len trochu pravdivé, tak už u nás Švajčiari dávno žiadajú húfne o azyl.