Kde nájsť vhodnú osobu na nový začiatok?
Kde nájsť vhodnú osobu, ktorá by sa podujala dať svojmu životu nový zmysel? Mnohí známi už deti majú, ďalší deti nemajú a ani neplánujú mať, či už z dôvodu, že nemajú stáleho partnera, resp. sa tak jednoducho rozhodli. Človek nemusí mať všetko, že? A čo tí, ktorí deti mať chcú a nemajú mať s kým, pretože nablízku niet nikoho, s kým by si "sadli". Ja deti mať chcem a ona tiež. Ale nejako sa k sebe nemôžeme dostať. Oplatí sa čakať na zázrak?
Je to len taká moja osobná elégia nad tým, ako si k sebe dve osoby, ktoré túžia po dieťati, nemôžu nájsť cestu, aj keď sú častokrát vzdialení od seba len pár krokov.
@hugoboss1923 a čo ti zaručí,že budeš s tým dieťaťom v kontakte aj keď ho budeš mať
@hugoboss1923 Aha, už chápem. No niekto stretne takého partnera v 20tke, niekto v 50tke. Si chlap, chlapi majú výhodu, môžu mať deti aj oveľa neskôr.
@minenkak Snáď nejaké detské smart hodinky s GPS.
@hugoboss1923 tak potom načo dieťa,kúp si hodinky
@minenkak Načo mi budú hodinky, keď nebude dieťa? :D
@hugoboss1923 veď pre teba
@enmery Akurát, že nevýhodou otcovstva v neskoršom veku je úbytok fyzických síl. Myslím, že štyridsiatka je hraničný vek pre muža mať dieťa.
Podla mna zbytocne sa nad tym zamyslat, pride niekto s kym bude mozne to dieta mat bude, nepride, tak asi nebude 🤷♀️
@hugoboss1923 Možno, niektorí sú v 50tke na tom lepšie ako 20tnici. Začni chodiť medzi ľudí, výlety, s kamošmi a vykašli sa na instagramové krásky a ich sledovanie. Ale čo so všímam, chlapi si dávajú podmienky na o 15 rokov mladšiu, a takú a hentakú a medzitým im okolo nosa prejde možno baba o 3 roky mladšia, ktorá by im perfektne zapasovala a oni to nevidia. Ale nemyslím si, že 40tka je u muža až tak hraničný vek. V tomto máte výhodu😉
@hugoboss1923 co nejde lahko to mi do zivota nepatri.
@minenkak Určite nie je mladšia partnerka žiadnou výhrou. Viem z vlastnej skúsenosti, že tie rozdiely v názoroch na niektoré veci sa zásadne rozchádzajú.
@minenkak Spravím si radosť radšej inak, než detskými smart hodinkami s GPS. Napríklad nejakou fajn babou čo chce bábo 🙂
@hugoboss1923 A budeš jej pomáhať v domácnosti a s bábom?A neobháňať iné slečny na sociálnych sieťach?Tu sú to časté témy didkusií😄 Lebo urobiť si dieťa, je jedna vec a reálne sa aj starať a nenechať 80% na ženu už iná vec.
@betulinka1 V zásade platí, že ľahko sa človek dopracuje akurát k starobe, ale osobné šťastie je treba si častokrát vybojovať.
@enmery Ja som praktický typ, mňa už stačí len zapriahnuť :D
@hugoboss1923 A prečo to doteraz so žiadnou neklaplo?Ak sa teda môžem opýtať.
ja len ze chvalim vyber tricka v profilovke 🙂
@hugoboss1923 ja to poznam opacne. Ze Ano vybojujes a pride ale tak aj odide. Keby ste mali patriť k sebe jeden alebo druhy by preniesol aj horu aby to tak bolo a islo by to lahko. Ostatne su len výhovorky 😉
@betulinka1 On nepíše o konkrétnej žene. Práveže ju ešte nepozná😉
@hugoboss1923 možno sa ti nejaká ozve aj tu 😉
No možno ju spoznáš tu😉
@enmery ale ona pride
@hugoboss1923 toto je inzerát na biologickú mamu Tvojho dieťaťa?
@enmery Asi práve kvôli tomu, že nechceli/nemohli mať deti z rôznych príčin a ja som pomerne rodinný typ 🙂
@deedol Fakt? Ďakujem 🙂
@janickacrazy Tak trochu v to dúfam 🙂
@anketkarka Inzerát ani nie. Len som si potreboval vyliať srdce nad poslednými životnými udalosťami.
Niekedy stačí trošku "povoliť" a možno si nedávať termíny typu 40-tka a pod.

@hugoboss1923 Prepáč, ĉo to znamená v dnešnej dobe, keď si aj v Austrálii za pár hodín, že sa k sebe nemôžete dostať?