icon

Kde nájsť ženy zamerané na vážny vzťah?

whooops
30. jan 2025

Ahojte, viem že je to ženský portál, ale skúsil som si sem prísť len pre radu. Mám 25 rokov a posledné roky som dosť venoval práci, chcel som kúpiť nehnuteľnosť,, aby sme to v buducnosti mali pri založeni rodiny s partnerkou lahsie. Takže aj keď som v nejakom vzťahu bol, tak si priznám že to bola moja vina, aj keď všetko klapalo a bolo v tých vzťahoch všetko čo malo byť, proste som partnerkám nevenoval dosť času, takže všetky sa skončili. Minulý rok v lete sa mi cieľ podarilo splniť, odišiel som z prace a chcel som začať akoby odznova, ale nejako mám problém nadviazať nejaký normálny vzťah, stretol som odvtedy 2 slečny ale už po pár týždňoch bolo jasné, že to nikam nasmeruje. Mám pocit akoby som nevedel nájsť niekoho, s kým by som si dostatočne rozumel na to, aby som si s ňou vedel predstaviť spoločnú budúcnosť a to sa snažím oslovovať viac žien, nie nejako silene, len ked mi je sympaticka snažím sa zoznámiť. Odporučili by ste mi nejaké miesto, kde by sa dali stretnúť ženy, ktoré už myslia viac na budúcnosť a podobne? Zoznamkam sa snažím vyhýbať, osobne zoznámenie mi príde prirodzenejšie. Ďakujem za každú odpoveď a radu.

Strana
z2
gribka1
30. jan 2025

Pozitívum je, že si ešte veľmi mladý, takže nič si nezmeškal. Ale či také miesto existuje, aby to boli slečny podľa tvojej predstavy? A kde sa pohybuješ, kde tráviš voľný čas?

madeincssr
30. jan 2025

@whooops podla vacsinoveho nazoru na MK ti uz zostavaju len potencialne partnerky, ktore tiez maju vlastnu nehnutelnost (zadne vratka). Zijeme v dobe, ked sme vsetci zodpovedni a pracoviti, budujeme kariery, zazemia, len ci nebudeme stale castejsie zomierat bezdetni a osameli 🤔. Tlak spolocnosti na (vzdelanie, karieru, zabezpecenost) vsetkych je enormny. Vytraca sa spolocne budovanie si "hniezda" mladymi parmi. Nehnutelnosti su cim dalej tym nedostupnejsie, celozivotna hypoteka je gula na nohe...

whooops
autor
30. jan 2025

@gribka1 Je to rôzne, chodievam na turistiky, do knižnice, ale aj na párty a do barov, mam veľa aktivít a veľa príležitostí na zoznámenie. Samozrejme že témy ako spoločná budúcnosť a rodina nevytiahnem na začiatku vzťahu, alebo po pár mesiacoch chodenia, ale vo vzťahoch ktoré som mal odkedy som skončil v starej práci som videl podľa životného štýlu alebo názorov že na to tie baby ešte dlho nebudú pripravené

whooops
autor
30. jan 2025

@madeincssr áno v tomto súhlasím, preto som sa snažil to riešiť takto a nehnuteľnosť kúpiť bez hypotéky a čím skôr a kariéry som sa vzdal kvôli času na partnerku a rodinu. Už mi stačí úplne obyčajná práca na 8 hodín denne

lindous
30. jan 2025

Kdekoľvek, podľa toho čo píšeš žiješ aktívne a máš príležitosť sa zoznámiť, tak už len tá trocha šťastia, aj o tom to je 😊 ale práve tu tému budúcnosti ako takej a nejakého toho smerovania v živote by možno bolo vhodné vytiahnuť aj skôr, nehovorím rovno o prvom rande, ale podľa mňa si toto treba ujasniť na začiatku vzťahu, aby sa predišlo strate času… držím prsty

gribka1
30. jan 2025

@whooops Verím ti, ono to môže prísť, keď to nebudeš čakať, zvyčajne to tak aj býva. Ale možno tú zoznamku by som tak neodsudzovala.

grof_monte_christo
30. jan 2025

@whooops Prepáč, že som zvedavá. Ale akej kariéry si sa vzdal v 25 rokoch? V tomto veku sa kariéra len rozbieha.

yelena159
30. jan 2025

@whooops Práveže by si to mal vytiahnuť na začiatku vzťahu. Teda nie na úplnom začiatku že na prvom rande ale je možné že tá žena nebude chcieť dieťa. Ako ja, len tak by som medzi rečou spomenula že deti nechcem skôr, aby to nebola strata času. Hoci som len o rok staršia než ty, som o tom presvedčená.

whooops
autor
30. jan 2025

@grof_monte_christo finančná oblasť, mal som obrovské šťastie v 19tich na dobrú prácu pre zahraničnú firmu kde sa dalo dobre zarobiť, ale človeka to stalo takmer všetok voľný čas takže som v tom ostal len kvôli tomu vlastnému bytu a potom som odtiaľ odišiel

whooops
autor
30. jan 2025

@yelena159 Áno máš pravdu, len sa bojím toho že aj keby žena deti chce, mala by z toho pocit že nejako veľmi tlačím na pílu a odradilo by ju to.

janickacrazy
30. jan 2025

@whooops si ešte mladý, určite nejakú čoskoro stretneš, ja len jednu radu dám, že možno môžeš hľadať aj o rok -dva staršiu ženu od teba, teda ak ti to nevadí samozrejme, lebo dnes veľa ľudí si chce len tak užívať a nehľadá vážny vzťah v takom skorom veku. Veľa šťastia!

aylinn_
30. jan 2025

@whooops ja by som na tvojom mieste dala šancu aj tým zoznamkám. Ak si tam dáš že máš záujem o vážny vzťah (konkrétne na tindri) tak nebudeš pôsobiť ako že si tam len kvôli jednej veci lebo muži neradi priznávajú take veci 😃 hlavne v tvojom veku , hlavne si tam daj fotky , ktoré vystihujú tvoj životný štýl. Spomínal si turistiku, ja keď som si stiahla tinder a chcela som vážny vzťah tak som išla presne po takýchto. Chlap čo je odfotený na Gerlachu s lanami a mačkami na nohách pôsobí oveľa lepšie , ako nejaký bulo za volantom mercedesu 😃 (no hate )
Takže daj tomu šancu a uvidíš že sa dáš do kontaktu s tou správnou skupinou žien. Držím palce 😊

romino
30. jan 2025

@madeincssr s vacsinou suhlasim, az na to ze hypoteka je vraj celozivotna gula. To je mozno len v prve roky. Ale kvoli inflacii sa to stale lahsie splaca, aspon doteraz platilo, ze uz po dakych 10-15rokoch zacala byt splatka prijemne nizka ...a preto vznika stale vacsi a vacsi priestor na predcasne vyplatenie

ibaja29
30. jan 2025

@whooops najdi si starsiu 😂 ked mlade nie su pripravene.

whooops
autor
30. jan 2025

@janickacrazy No áno, vekový rozdiel by nebol prekážka keby nieje moc veľký, to by som ani neriešil, lebo máš pravdu v tom že dosť mladých ľudí si teraz chce hlavne užívať

fantaghiro21
30. jan 2025

A čo tak sa odreagovať a prihlásiť sa na tanečné kurzy?
Ja som si prešla salsou,bachatu, kizombou...ani zďaleka ich perfektné neviem
Približne každý týždeň bývajú tančiarne(priestor zo 2-3 hod -niekedu viac,závisí podľa mesta)taká mini latino párty-aj keď nie je to párty ako taká klasická,kde si človek vyskúša to,čo sa naučil,porozpráva s inými, aj s výšsich kurzov,zatancuje s inými,zoznámi s inými,atď....

A taktiež bývajú rôzne workshopy,latino párty atď....

Podľa má super spoznať rôznych ľudí...
Osobne som nemala rada chlapov,ktorí vyslovene hneď išli po zadkoch,snažili si silou mocou nájsť partnerku...
Taký voľný priebeh
Aspoň ja som si našla spústu kamarátov,super ľudí,s rôznymi príbehmi ,ktorí ma obohatili....

astero2
30. jan 2025

@whooops no ciže si za 6 rokov, na SK bez VŠ našetril na kúpu bytu bez hypotéky? hm, čo robím zle, mne sa to zatiaľ nepodarilo 🙂

janno31
30. jan 2025

No ľahšie je kúpiť nehnuteľnosť ako nájsť ženu..bohužiaľ ale je to tak..

madeincssr
30. jan 2025

@janno31 ...ako v hitovke kapely Turbo kedysi.

viestta
30. jan 2025

@whooops mas dvadsapat, takze vekom primerane baby este chcu "zit", a nie budovat hniezdocko. Ono aj ty by si este mal "zit", spoznavat svet a aj baby. Ak mas niekolkomesacne vztahy, ktore idu do stratena v tvojom veku vobec nie je problem. Potrebujes spoznavat zivot, teda aj baby a ked sa poucis z tych nevydarenych vztahov, tak budes pripravenejsi hladat a udrzat nieco trvalejsie. Netreba sa upinat na to, ze musis mat vztah. Nie, nemusis.

ibaja29
31. jan 2025

@janno31 to je pomaly ale isto pravda. Aj ja mam problem spoznat normalneho chlapa, ktory by mal ine hodnoty v zivote ako uzivanie si alebo vyhladavanie inycb zien a riadenie sa pudmi atd..chlapa na ktoreho by som sa vedela spolahnut a verit mu. Kedze mam po 30 a presla som si par vztahmi, ktore nikam neviedli, teraz sa venujem prioritne sama sebe a nikdy som nebola spokojnejsia ☺️ vykaslala som sa na vztahy

ibaja29
31. jan 2025

@fantaghiro21 toto ma zaujalo, kde byvaju take kurzy? Lebo ja som chodila na latino alebo to boli cisto len tanecne hodiny, ziadna taka mini party, kde si to mozes odskusat tak lepsi. to moze byt super

oskvarka
31. jan 2025

@whooops tak dnes možno aj tá doba je taká že ženy do 25 este veľ z nich nemá chuť hneď v Tom veku zakladať rodinu... Ale určite také sú... Skús nepokukovat po 20-21a mladších lebo to je ešte páry... Knižnice a turistiky sú super .. diskotéky a kluby asi už nie sú pre ženy čo už sú vo veku že chcem sa už usadiť .. ale možno sa mýlim.. ja by som sa skúsila viac venovať volnosacovym aktivitám ak máš rád turistiku tak by som nejako to rozšírila na nejaké aktivity klubu turistov a tak...

ibaja29
31. jan 2025

@astero2 ak tvrdo makal a neminal na blbosti a navyse kupil nehnutelnost v dobrej a nepredrazenej lokalite, tak sa to da..

fantaghiro21
31. jan 2025

@ibaja29 neviem odkiaľ si,ale takmer v kazdom meste už niečo je , poprípade vo väčšom najbližšom....
Ja som pred vyše 15rokmi chodila na salsu v Banskej Bystrici počas VS štúdia....
Viem,že veľa pracujúcich dochádzalo z okolitých miest, ako Zvolen,Brezno atď....sadli do jedného auta viacerí a šli...😉
Ale v tej dobe sa to síce rozsirilo(prvé začiatky a pokusy som mala na začiatku SS v Žiline,vredy myslím práve prvýkrát dorazila salsa do ZA)ale nebolo to tak masové ako teraz....
Skús prehladať Facebook,je strašne veľa skupín na FB -a popytaj sa 🙃

ibaja29
31. jan 2025

@fantaghiro21 ja som z Bystrice a kde si chodila do ktoreho studia?

janno31
31. jan 2025

@ibaja29 tak ja mám problém nájsť akúkoľvek ženu kde by bol volaky potenciál na vzťah. Podarilo sa kúpiť byt potom som myslel že keď začnem cvičiť makať na sebe tak že sa niečo nájde. Nenašlo nič.. žiadna.. najviac ma natom sere to že ani neviem prísť nato kde je problém..to čo tu tak rady píšu že to príde keď to budeš najmenej čakať je blbosť.. nerozumiem tomu čo ešte treba zmeniť urobiť.. za tie roky jediné logické vysvetlenie môže byť že sa to skrátka nedá nájsť..

ibaja29
31. jan 2025

@janno31 tazko povedat to je individualne..kazdy hlada vo vztahu ine veci, ludia maju ja seba vyssie naroky, co nemusi byt samozrejme na skodu. To ze mas byt a makas na sebe neznamena ze hned stretnes idealnu babu k sebe. Poznam to mam to rovnako a poslednu dobu som mala pocit, ze pritahujem samych zufalcov 😂🙈 tak som nechala vztahy inym a uzivam si single zivot. Jasne ze ta druha polka chyba niekedy ale u mna to ma viac pozitiv, nez ked som bola s niekym..mozno to mas fakt len v hlave tak, ze si stale hovoris nikoho neviem najst atd a deje sa ti to. Mozno sa zameriavas na nespravne baby no fakt neviem. V tomto tazko radit ale drzim palce, aby si nasiel tu pravu. Dovtedy dalej makaj na sebe 🙂

klotildabazarik
31. jan 2025

@whooops zenske fitko😂

janno31
1. feb 2025

@ibaja29 tak ma zaujíma aký typ sú to tí zúfalci? Kvôli čomu zúfalci? Na základe čoho to urcis 🤔 na výber ani nemám len v tom makani pokračovať..tento rok ešte nie ale budúci už chcem skúsiť dať plného ironmana.. akurát to plávanie môže byť veľká slabina tak to musím dotrenovat 😅

Strana
z2