icon

Kde nájsť ženy zamerané na vážny vzťah?

whooops
30. jan 2025

Ahojte, viem že je to ženský portál, ale skúsil som si sem prísť len pre radu. Mám 25 rokov a posledné roky som dosť venoval práci, chcel som kúpiť nehnuteľnosť,, aby sme to v buducnosti mali pri založeni rodiny s partnerkou lahsie. Takže aj keď som v nejakom vzťahu bol, tak si priznám že to bola moja vina, aj keď všetko klapalo a bolo v tých vzťahoch všetko čo malo byť, proste som partnerkám nevenoval dosť času, takže všetky sa skončili. Minulý rok v lete sa mi cieľ podarilo splniť, odišiel som z prace a chcel som začať akoby odznova, ale nejako mám problém nadviazať nejaký normálny vzťah, stretol som odvtedy 2 slečny ale už po pár týždňoch bolo jasné, že to nikam nasmeruje. Mám pocit akoby som nevedel nájsť niekoho, s kým by som si dostatočne rozumel na to, aby som si s ňou vedel predstaviť spoločnú budúcnosť a to sa snažím oslovovať viac žien, nie nejako silene, len ked mi je sympaticka snažím sa zoznámiť. Odporučili by ste mi nejaké miesto, kde by sa dali stretnúť ženy, ktoré už myslia viac na budúcnosť a podobne? Zoznamkam sa snažím vyhýbať, osobne zoznámenie mi príde prirodzenejšie. Ďakujem za každú odpoveď a radu.

Strana
z2
ibaja29
1. feb 2025

@janno31 tak to mas krasny ciel drzim palce 🙂 a v com zufalci? Zo zaciatku par mesiacov ideal partner a po case pridem na take veci. Pisanie viac zenam subezne. Lajkovanie a komentovanie zenskych fotiek na ig. Ocumovanie zenskych v mojej pritomnosti atd. To je jedna vec. Mala som partnera s ktorym sme spolu byvali no vsetko chcel 50/50 co sa financii tyka, ale domace prace a varenie boli 90% iba na mne atd. Vedela by som o tom vela napisat. Ti ,,chlapi" mi dali do zivota jedine. Ze uz vztah nechcem, nepotrebujem a uz by som chlapovi neverila sladke kecy na zaciatku.

janno31
1. feb 2025

@ibaja29 ja ani neviem aké je to byť vo vzťahu..ale zase dosť často mi aj vravia ako sa mám super aké je to fajn byť slobodný..po tejto stránke ako je to fajn napríklad keď idem liezť na ferraty nikto mi do toho nepinda alebo na turistiku do hôr v zime toto je tiež vec kde už pri dvoch ľuďoch sú len komplikácie..pri troch a viac ešte viac programov..v tomto ohľade je to ideál byť sám..nájsť človeka na takéto veci a ešte kompatibilnu ženu sa ozaj rovná vyhrať jackpot v lote 😅ale je tu aj tá druhá stránka že tá samota nieje vždy dobrá a tá polovička chýba..

whooops
autor
1. feb 2025

@aylinn_ No tie zoznamky neviem, osobnú skúsenosť nemám ale pár kamošov skúšalo tinder aj badoo a nemali s tým moc dobré skúseností. Buď bolo to dievča o dosť iné ako na fotkách, alebo nemalo vôbec záujem o osobné stretnutie ( to im nevyčítam, ísť von s niekym z internetu je vždy pre ženu riziko). A popravde moc sa mi ani nechce vypisovať si s cudzími babami, v tomto som asi trochu staromódny, ale môj názor je taký že jedno stretnutie je viac ako 1000 správ, lebo rovno zistíš či je tam aj tá "chémia" a ako ten človek na teba pôsobí v realite, aké má správanie a pod

ibaja29
1. feb 2025

@janno31 nikdy nenajdes zenu s ktorou budes mat vsetko spolocne a budete si aj rozumiet. To je v poriadku. Iste spolocna zaluba je super ale treba mat aj nieco co robis len sam aj ked si vo vztahu. No ja to porovnat viem a momentalne nevidim vyhody toho byt vo vztahu. O manzelstve ani nehovoriac a ked pridu deti..tak ako funguju napr aj moje kamosky tak by som fungovat rozhodne nechcela. Radsej bude stara dievka 🤣

ibaja29
1. feb 2025

@janno31 a preco ti to asi hovoria ako ti je super? Urcite aj ludia vo vztahoch..

zuzanockamt
1. feb 2025

@whooops V tomto veku, ak chceš silou - mocou rodinu a rodinný život, tak jedine staršiu o 5-10 rokov. Neviem si predstaviť cieľavedomú, vzdelanú mladú ženu 20-25 ročnú, že sa pohrnie do materstva a rodiny. Možno nájdeš nejakú bez ambícií, zlatokopku, čo chce bez práce sa k niekomu nasťahovať, rodiť a nechať sa živiť.

whooops
autor
1. feb 2025

@viestta Nie je to tak, že by som bol upnutý na to že by som teraz nasilu musel mať vzťah. Myslím, že keby moc neriešim zmysel vzťahu na začiatku, tak by som aj v nejakom bol. Len nechcem v takom vzťahu strácať čas, o pár rokov budem mať 30 a to je vek v ktorom som už chcel mať minimálne prvé dieťa aspoň na ceste, nech nechodím na rodičovské potom moc starý 😂 Ale chápem čo tým chceš povedať, zrejme robím chybu v tom že na to tak vnútorné tlačím a skúsim tomu nechať voľný priebeh a možno sa na mňa šťastie usmeje, keď to čakať nebudem

janno31
2. feb 2025

@ibaja29 niekto sa rozhodne byť sám a niekto to ma tak skrátka určené 😅hej práveže to vravia všetci čo sú vo vzťahoch

Strana
z2