icon

Kde si nájdem normálneho muža?

katka13katka
13. júl 2020

Ahojte, mám 26 rokov a už dlhšie mám problém nájsť si niekoho, kto by za to stál. Po 5 ročnom vzťahu, ktorý skončil pred troma rokmi, som sa do ničoho vážneho nehrnula, teda nie žeby som nechcela, skôr som nevedela nájsť nič resp. nikoho použiteľného. Keď som šla na rande cez zoznamky ako Badoo či Tinder, vždy to bola totálna katastrofa. Keď mi niekoho dohodili kamošky bola to katastrofa....
Pracujem v školste, učím Rómov, tam sa tiež žiaden normálny chlap ani len nemihne :D Chodievam do fitka, plávať, na bicykel sem tam s kamoškou na drink ale stále nič. Viem, že keď budem tlačiť na pílu, tak toho pravého nestretnem ale treba tomu napomôcť 🙂
Takže moja otázka znie, kde ste stretli svojich priateľov/ manželov? Niekoho na perspektívny vzťah? Alebo aspoň niekoho s kým sa dá normálne porozprávať a nie je to uchylák z Tindra? :D
Ďakujem za tipy! 🙂

0silvia0
14. júl 2020

@ivkazba to je milé, ale rande na kupku na prvom rande by som asi nezvládla.. a máte aj spoločné deti?

ivkazba
14. júl 2020

@0silvia0 keď som mala 25, tak by som rande na kupku veru nedala ani ja. Teraz už som nad vecou. 😉

eriksonka1234
14. júl 2020

@deti95060810 v auguste 38🤷‍♀️

qetka
14. júl 2020

ja som si nasla v robote, tam je to asi najjednoduchsie, ale tututo moznost zial nemas. Pretym som chodila so spoluziakom - 11 rokov. Moj terajsi manzel bol o 10 rokov mladsi - mal 24, asi preto bol este volny 😂😂

evkars
14. júl 2020

Ja na hokeji, bola som tam s jednym kamosom a odchadzala s druhym, teraz uz manzelom a po troch mesiacoch som bola tehotna, sme spolu 6 rokov

katka13katka
autor
14. júl 2020

@qetka V robote jedine nejakeho "spaniela" z chatrce 😀

lija22
14. júl 2020

neviem, ci niekto tusite ale existuju aj letne tabory pre dospelych, kde alkohol ani nic nie je zakazane. v cechach to funguje, skus poguglit. pidla mna to bude sranda a sodoma gomora ale mozno by motyka vystrelila ;)

lija22
14. júl 2020

@snowflake07 muz sa pyta, ci po srani sli na daky fajny segedin? :D

luccija
14. júl 2020

@lucyluv to je aká náhoda😊

luccija
14. júl 2020

@katka13katka vo fitku... veď vyzerá, že si športovo aktívna tam sa premelie chlapov.

katka13katka
autor
14. júl 2020

@lija22 to znie zaujimavo, idem pogooglit :D

lucyluv
14. júl 2020

@katka13katka vieš čo, my sme boli ale na takej špecifickej dovolenke, že vlastne jogovy pobyt. Na takéto rôzne pobyty chodia ludia aj sami, takze to je dosť dobrá príležitosť a rovno si nájdes človeka aj s podobným záujmom, zalubami. Dnes sú už pobyty na všetko :D

snowflake07
14. júl 2020

@lija22 hahaha znie to cudne,ale on ju pred zachodom cakal(netusim ako dlho😂)A teraz si predstav,ze ona v kratasoch,po srani s mapou v ruke.Sama na dovolenke v Prahe😂sa mu dodatocne este podakovala a isiel s nou na hrad a potom na veceru.Netusim ci rano nesrali uz na spolocnom zachode😂
Ale tu je aspon vidno,ze to stastie nam je v zivote tolko krat dane a my ho nevidime.Ja by som sa asi podakovala,vysrala a utekala kade lahsie.Ona s nim isla na hrad a na veceru.Keby urobila to co ja,tak ho nema.A akoze super chalan,fesak,ocny lekar.Ja som chlapov hned odpisala.Nedala som im ani sancu zachod zaplatit a vsetko mi vadilo.Maly,tucny,plesaty,rozvedeny,zaletnik...ale 18 rokov som vydrzala chodit do posilky a verit ,ze pana bozskeho medzi tym zelezom najdem 😂Ja som este v tych zachodoch v meste nebola a ani by ma v case ked som sa obhliadala po zenichovi nenapadlo ze tam nieckoho stretnem😂😂Ved 💩je stastie.

sashka22
14. júl 2020

@katka13katka jedného použiteľného poznám, ktorému by som tu najlepšiu ženu priala. 33r., samostatny, výzorom skôr chlapčisko ako ujo 🙈🙈 ale fakt super len ja som už zadaná. Poznáme sa od detstva. Kto má záujem, nech napíše 😂 poskytnem foto a podľa sympatií aj viac info 😃 za toto by som schytala tak to uhráme skôr na náhodu, že sa mu nejaká ozve 😝

katka13katka
autor
14. júl 2020

@sashka22 mam zaujem 😀😀😀

hankm
14. júl 2020

@katka13katka na MK? 😁

lentilkaxxx
14. júl 2020

Čím si staršia, tým viac dávaj pozor na skryté "mamkine cecky", profesionálnych kurevXXXv, "multioteckov" alebo "adresátov exekučných príkazov" a pod. S narastajúcim vekom chlapa narastá aj percento abnormálií. Dá sa medzi nimi nájsť aj normálny chlap, ale je ich ako šafranu a často má nejakú "šmuhu na tričku". To však neznamená, že si máš zavesiť na krk prvého chlapa, čo Ti skríži cestu, lebo sa bojíš, že lepšieho nestretneš

karolinakr
15. júl 2020

@krisbar toto je mile, že povedz vesmiru
On na mňa serie zvysoka, ale verim, že su ludia, čo si napišu na pspierik a splní s im to

karolinakr
15. júl 2020
tamtamka26
15. júl 2020

Ahoj, ja som v rovnakej pozícii, až na to, že som rozvedená s väčšími deťmi.. Mam 36 a teda prejavujú o mňa záujem zenaci, ujovia po 50ke atď (bojím sa napísať, že starí mládenci bývajúci s mamou 🤦‍♀️, aby som niekoho neurazila). O exotoch z Badoo a Pokecu môžem romány písať... Tak som si povedala, ze predsa nie sú na svete len tieto zoznamky... Nasla som, že Blindr 🤣, áno, áno, viem... Ale, skúsila som... Väčšinou písali uchylaci s fotkou svojho ftaka, aby som videla, čo s nimi robím 🤐, alebo Syrski vojaci, ktorí ma po hodine milovali ako svoju vlasť... Stále mi však nabiehala fotka chalana, ktorý sa tváril ako taký grazel... Dokonca bol z môjho mesta. Tak som mu napísala.. Baby, toto je príbeh starý 2 týždne!! 🤣Ešte sme sa nevideli, ale veľmi si rozumieme, má deti v podobnom veku ako moje, rokov ma ako ja a aj vyzerá schopne a nie je suknickar... Dokonca!! Ovláda gramatiku!! 😆V sobotu by sme mali mat 1.rande.... Držte palce 👍👍

0silvia0
15. júl 2020

@tamtamka26 ok, budeme drzat palce, ale ty nam zreferujes ake bolo rande a co sa z "grazla" vyklulo😁

83bambulka83
15. júl 2020

V Bille na nákupe, robil tam SBS a moja sestra vedúcu. Pýtal ju moje číslo, sli sme na rande a už sme spolu pekných a šťastných 16 rokov 😁

tamtamka26
15. júl 2020

@0silvia0 jasnee, ďakujem, je rovnako sklamaný láskou, vo veľa veciach si rozumieme, tak snáď...

kikulienkadd
15. júl 2020

Ahoj,svojho muža som stretla v práci. Poznali sme sa, ale dokopy sme sa dali až o nejaký čas. Leteli sme spolu na služobnú cestu a zhodou okolností sme mali vedľa seba miesta v lietadle. Slovo dalo slovo, začali sme sa stretávať, rozumieť si a zrazu z toho bola Láska ako hrom. To sa stalo pred 15.rokmi. V septembri budeme mať 13.výročie svadby. Je to úžasný človek,milujem ho stále viac a viac. Život sa s nami úplne nehral,ale našťastie nás ťažkosti nerozdelili,ale spojili. Je to pokojný človek s veľkým zmyslom pre humor a láskou pre rodinu. Chlap do života...
Prajem ti,aby si takého stretla! V správnom čase na správnom mieste,svojho princa pre ktorého budeš jeho princeznou 😉

0silvia0
15. júl 2020

@tamtamka26 fakt drzim palce, nech to vyjde👍✊ a ozvi sa😊

tatisna
15. júl 2020

Ja mojho v praci, mali sme obaja 35 a 10 rokov sme robili v rovnakej budove, len sme o sebe nevedeli (velka firma) ...obaja slobodni do 35ky...to nevymyslis, to je zivot...

0silvia0
15. júl 2020

@tatisna a pri akej prilezitosti preletela iskra?

krisbar
15. júl 2020

@karolinakr serie na teba lebo mu stale hovoris, ze na teba serie. Tak on to robi.

brunettka89
15. júl 2020

@katka13katka ja viem tiez o jednom 🙈🤣🤣, velmi dobrom a milom muzovi len ma uz nejako 38 rokov a stale sam cele roky je, tak neviem ci by si mala zaujem...😬😁 odkiaľ si?

katka13katka
autor
16. júl 2020

@brunettka89 už mi tu žienky posielali zopár mužov, ale neviem či muži okolo 40 sú pre mňa 😇to by si rozumeli skôr s mojim tatkom, ktorý ma 46 😅 som z Prešova