icon

Kde si nájdem normálneho muža?

katka13katka
13. júl 2020

Ahojte, mám 26 rokov a už dlhšie mám problém nájsť si niekoho, kto by za to stál. Po 5 ročnom vzťahu, ktorý skončil pred troma rokmi, som sa do ničoho vážneho nehrnula, teda nie žeby som nechcela, skôr som nevedela nájsť nič resp. nikoho použiteľného. Keď som šla na rande cez zoznamky ako Badoo či Tinder, vždy to bola totálna katastrofa. Keď mi niekoho dohodili kamošky bola to katastrofa....
Pracujem v školste, učím Rómov, tam sa tiež žiaden normálny chlap ani len nemihne :D Chodievam do fitka, plávať, na bicykel sem tam s kamoškou na drink ale stále nič. Viem, že keď budem tlačiť na pílu, tak toho pravého nestretnem ale treba tomu napomôcť 🙂
Takže moja otázka znie, kde ste stretli svojich priateľov/ manželov? Niekoho na perspektívny vzťah? Alebo aspoň niekoho s kým sa dá normálne porozprávať a nie je to uchylák z Tindra? :D
Ďakujem za tipy! 🙂

katka13katka
autor
16. júl 2020

@tamtamka26 držííím prsty! 🙂🍀❤ snáď to dobre vypáli. určite daj vedieť🙏

sense
16. júl 2020

S ex som sa zoznamila cez internet cez portal sprostredkujuci spolucestu. Terajsieho partnera v praci. V heho 37r bol tiez teoreticky stary mladenec aj ked teda mal aj vaznejsi vztah. Zatial sme spolu niekolko mesiacov mame spolocne zaujmy, podobnu pracu, nezije v mama hotel takze ani domace prace mu nie su cudzie. A vyzera to zatial tak ze si rozumie aj s mojou dcerou...

Netlac na pilu a co sa ma stat sa stane...

tatisna
16. júl 2020

@0silvia0 osobne sme sa stretli na jednej akcii ktoru robil nas kolega, bolo to prac. stretnutie. Dovtedy som s mojim buducim muzom len parkrat telefonovala a mailovala. Od tejto akcie sme o sebe vedeli ale az po 2 rokoch ma pozval na lyzovacku. Jeden kolega mu totiz povedal ze som zadana (ze mam frajera) ale ja som bola uz asi 5 rokov rozidena a bez vaznej znamosti).

xckaret
16. júl 2020

@eriksonka1234 skus och nenapadne skontakyovat😊

eriksonka1234
16. júl 2020

@xckaret skúsim 🤗

tamtamka26
19. júl 2020

Ahojte, tak včera bolo naše 1.rande s "grazlikom".. Tak ja neviem, som celkom zmätená... Kecalo sa nám dobre, ja po druhom pohári vína, som sa len rehotala jak kobyla 🙈. On bol doslova vyklepany, odprevadil ma až po dom. Ale... Neviem. Proste nie je to láska na 1.pohlad... Písal mi ráno, že mu bolo dobre so mnou a snáď nenapíšem, že už ho nechcem vidieť... Ja potrebujem asi viac stretnutí, aby som zistila, čo a ako. Predsa už mám svoj vek, lenže keď budem takto preberať, budem sama do 60ky...

fatinn
19. júl 2020

Nečítala som co ti radia alebo píšu ostatné baby, takže neviem ci už to niekto spominal..otázka by možno nemala byť kde, ale ako nájsť.. mas 26, to je krásny vek.. Si mladučká máš čas na toho pravého.. Aj keď ešte natrafis na par flirtov a kratších vzťahov na zábavu nič sa nestane.. Uzij si ich.. Bud samostatná, sebavedomá baba s množstvom záľub..a hlavne.. Úplne najhlavnejšie.. nech z teba nevyžaruje že hľadáš manžela, alebo "toho pravého" 🙏 muži majú radi svojim spôsobom nezávislé ženy, ktoré môžu "dobíjať", ktoré im za to stoja, aby sa stali len ich ženami.. Muži sú lovci.. Nebavia ich "uhanacky manželov".. Akonáhle sa chlap dozvie, že hľadáš "toho pravého" a nedarí sa ti to, chlap začne cuvat..uzivaj si mladosť, život, cestuj, uč sa trebárs nový jazyk, nerieš "pravého".. A ani sa nenazdas a objaví sa sám od seba.. A možno nie jeden.. ;)

0silvia0
19. júl 2020

@tamtamka26 tak laska na prvy pohlad to nemusi byt, ja som mojho muza na prvy pohlad tiez nechcela, a teraz sme spolu 20 rokov. Prihovaram sa v mene grazlika, daj tomu este sancu🙏

elenita
19. júl 2020

@ivkazba toto je ake krasne ❤

elenita
19. júl 2020

@tamtamka26 Ahoj, ja Ti uplne rozumiem... 😇 Dala by som tomu sancu. Inak, ja som v uplne rovnakej pozicii, akurat, ze to rande este neprebehlo 🤭A chapem, chces mat pocit, ze si rozumiete, aj Ta pritahuje...ja by som ho spoznavala dalej...a ono sa to uz vykrystalizuje ❤ Ak chces, kludne mi napis IP 🙂

tamtamka26
19. júl 2020

@0silvia0 tak sme si dohodli schôdzku aj dnes, tak uvidím, aké budú ďalšie dojmy. Veľmi si všímam muzovo vyjadrovanie, mimiku, gestá a všímam si hlavne tie horšie veci a potom som skeptická 🙄

0silvia0
19. júl 2020

@tamtamka26 a je nieco, co ti bolo na nom vyslovene nesympaticke?
@elenita a ty budes mat kedy rande? 😁

tamtamka26
19. júl 2020

@0silvia0 pripomína mi výzorom aj prejavom mix môjho bratranca a bývalého kolegu 😆. Trochu má taký dedinský prejav, ale v podstate aj ja som z dediny, u nás v NR pallo myllo... 🤦‍♀️Vidím na ňom, že je citlivý, že mu nejde len o nejakú zábavku so mnou a neobzeral sa po každej babe, čo išla okolo... Má 2 deti, vekovo blízko k mojim, takže aspoň má predstavu, o čom to je...

marianeta
19. júl 2020

@snowflake07 bozeee.. že zaplatil jej sranie 😂😂😂.neviem sa prestať smiať 😂😂😂😂

marianeta
19. júl 2020

Nechce sa mi rozpisovať ako sme sa k sebe dostali( je to na dlho),ale dávala som tomu ,,vzťahu " tak mesiac no a uz bude v októbri 22 rokov čo tvoríme pár a novembri 13 rokov manželstva..

0silvia0
19. júl 2020

@tamtamka26 ta citlivost a empatia je dolezita ako prejav, moj muz tiez tak po dedinsky kedysi rozpraval, ale pre mna bolo vzdy dolezite srdce a uprimnost. Ved uvidis, ako sa to bude vyvijat, cakame report aj z dnesneho dna🥰

tamtamka26
19. júl 2020

@0silvia0 mne sa strašne páčilo, aky bol z toho stretka vyklepany, doslova sa mu ruky triasli 😃, bolo vidieť, že mu asi záleží na tom, aby nejako zapôsobil... 🙂

0silvia0
19. júl 2020

@tamtamka26 to je tiez dobry znak, aspon vidiet, ze nebali baby kazdy den a nie je skuseny lovec...

marianeta
19. júl 2020

@0silvia0 akurát si mi vytrhla slová z úst 😀.. išla som písať ,že je to dobré znamenie ,že to nie je taký ten až príliš sebavedomý chlap,ktorý verí ,že dostane každú.

0silvia0
19. júl 2020

@marianeta tak fajn, ze sme sa zhodli, mne sa nikdy nepacili ti vyfesakovani, zovialni a vyrecni muzi, ja som si vzdy vsimala tych, ktorych si ziadna zena nevsimla🥰

tamtamka26
19. júl 2020

@marianeta
@0silvia0 no, bol 10 rokov ženatý, takže za ten čas nerandil s nikým...

mmoni89
19. júl 2020

@katka13katka Z tábora 😂

0silvia0
19. júl 2020

@tamtamka26 a ako dlho je sam?

marianeta
19. júl 2020

@tamtamka26 tak som.zvedava ako dopadne dnešok. Držím palce.

h_petra
19. júl 2020

@katka13katka a muzi po 40tke su problem? 🙂
Ja som svojho manzela spoznala ako takmer 27 rocna, jemu tahalo na 42. Spoznali sme sa na jednom specialnom pobyte/tabore kde sme robili asistentov/animatorov.

tamtamka26
19. júl 2020

@0silvia0 no sak to, že pár týždňov iba.. Síce "nežili" so ženou od minulého leta, ale odišiel len nedávno... Tak som sa pýtala, či si je istý, či má v hlave upratané a tvrdí, že už dávno vie, čo chce a co nie...

tamtamka26
19. júl 2020

@0silvia0 takže dnes je to zrušené, aj počasie je nijaké a ze je unavený, cely týždeň sme do noci písali, potom skoro vstaval atď... Ze si teda oddýchne. Asi aj dobre, netreba sa nikam ponáhľať...

snowflake07
20. júl 2020

@tamtamka26 podla mna znamenie,ze nic z toho nebude.Ked chlap povie,ze dlho sme si pisali,skoro som vstaval,vonku prsi.....Ja by som ho uz mala bloknuteho.Srat na takeho chlapa.

tamtamka26
20. júl 2020

@snowflake07 hmm, neviem, nepôsobí tak na mňa... Akože mne to moc neprekážalo, musím si ujasniť, ako sa mi pozdáva. Asi by som mala pocit silného tlaku na mňa, keby ma chce denne vidieť.

karolinakr
20. júl 2020

@snowflake07
@tamtamka26 akurat pozeram Sex ve meste časť, kde po rande Mirandin chlap povedal, že nechce ísť hore a neskor napisal mail, že je koniec
Hned na to som si čitala tvoj koment, že zrušil rande..tak uvidí sa, či ta unava bola naozaj