Kde si nájdem normálneho muža?
Ahojte, mám 26 rokov a už dlhšie mám problém nájsť si niekoho, kto by za to stál. Po 5 ročnom vzťahu, ktorý skončil pred troma rokmi, som sa do ničoho vážneho nehrnula, teda nie žeby som nechcela, skôr som nevedela nájsť nič resp. nikoho použiteľného. Keď som šla na rande cez zoznamky ako Badoo či Tinder, vždy to bola totálna katastrofa. Keď mi niekoho dohodili kamošky bola to katastrofa....
Pracujem v školste, učím Rómov, tam sa tiež žiaden normálny chlap ani len nemihne :D Chodievam do fitka, plávať, na bicykel sem tam s kamoškou na drink ale stále nič. Viem, že keď budem tlačiť na pílu, tak toho pravého nestretnem ale treba tomu napomôcť 🙂
Takže moja otázka znie, kde ste stretli svojich priateľov/ manželov? Niekoho na perspektívny vzťah? Alebo aspoň niekoho s kým sa dá normálne porozprávať a nie je to uchylák z Tindra? :D
Ďakujem za tipy! 🙂
@tamtamka26 ano? Tak to ma potom šancu.Móže do toho niečo prisť kludne
Len občas ludia, ked nechcu tak klučkuju, vyhovorky, človek nevie či tak či onak
Čital niekto v Evite teraz ten príbeh, ako sa baba platonicky zamilovala; pisali si s chalanom pre ňu bol tajomný princ zidealizovaný a keď po x rokoch skončili v posteli, zaujal ju len smrad a minaturne prirodzenie.?Že nemohla spať celu noc a stale ho mala pred očami?Nakoniec mu prestala písať a vztah išiel do stratena...
Ja som sa tiak smiala, ale viac na chlapoch ake rozzurene komenty tam muži zanechávali. Vsetkemu že bola baba na vine...Že je povrchna atď...
Moje zblíženie s manželom prebehlo ako v lacnom americkom trháku z 80 rokov. Na jednej akcii môjho významného klienta som si s ním potykala , čo nikdy nerobím . Viac so vypila ako bolo treba , do toho emócie z práve prebiehajúceho rozvodu a skončilo to presne tak ako som nechcela a za čo by som vlastnej dcére riadne vyčistila žalúdok . Ráno som sa zobudila na Evu v cudzom byte s cudzím mužom vedľa seba v posteli , všade porozhadzované veci , tak som sa ako taký smrad vyparila z bytu a najradšej by som sa prepadla pod zem od hanby. Jediné čo ma utešovalo bolo to že je slobodný a bez záväzkov a teda nikomu sme neublížili . Nasledujúce dva týždne bolo ticho , každý pracoval , posielali sme si navzájom reporty a po dvoch týždňoch mi zavolal a pozval a na večeru . Potom druhú , tretiu ..až sme sa po roku od zoznámenia zobrali a sme spolu 13 roko, máme 3 deti .
@maminuska to je romantické ❤
@maminuska ale podla mňa si sa mu musela už predtym páčiť a len čakal na príležitosť.
Deťom si tuto story rozprávala?😄😄😄
Ako sa moji rodičia zoznamili- otec chodil spoza plota nakukovať; lebo mama mala čierne dlhe vlasy, velke prsia a mamina mama chcela dceru vyšikovať z domu- tak kričala na otca - a ty čo tam stojiš, a už ho núkala jedlom a alkoholom...Takto sa dali znenazdania dokopy
@karolinakr no čo si ... tam som za počestnú a mravnú 🙂. Prvý a posledný krát som si s niekým s kým pracujem potykala.
@maminuska 😃😃😃
@simuskaaa123 ste mesiac spolu a prijal tvoju dcéru...
@katka13katka neprečítala som celú diskusiu, ale vyskúšaj chodiť s kamoškou v nedeľu na dedinský futbal. Mladými chalanmi sa to len tak hemží. A ideálne, ak bude na štadióne aj bar. Tam je vždy veselo. 🙂
@maciatkolulu ona už tu písala ..
@maminuska to ja neviem, ale po mesiaci by som ja ani ne zoznámila dieťa, respektíve otukavala si vzťah...
@karolinakr tak on má aj cukrovku, možno si naozaj potreboval oddýchnuť. Ja som maľovala byt, tak mi to aj bodlo 😃.
Inak baby, ja som minule čakala pred jedným obchodom, lebo mali obednu prestávku... Vedľa bol obchod s rybárskymi potrebami... Kks, toľko chlapov za 10min,co tam prešlo!! To za celý deň nestretnete na ulici! 😆😆Takže, asi treba chodiť na ryby 🤔, alebo po zeleziarstvach, Obi atď. 😃
@tamtamka26 😂😂😂
@tamtamka26
@katka13katka
veĺa mužov najdete aj v obchodoch kutilskych - v Hornbachu pri plechovkach s naterom som stretla len mužov
V práci... Boli sme kolegovia ale na iných oddeleniach... Nevinne flirtovanie keď sme boli naraz v práci (strašne sa mi páčil jeho úsmev a keďže mal ťažký život tak skutočne úsmevy len tak nedával.. no mne sa ušli vždy ) .. išli sme von. Už rok sme manželia a máme 4 mesačného syna 🙂 ..
@maciatkolulu jo, nemám ju kde nechať keďže má 9,5 mes tak ju musím všade brat s nami
No vidis môj brat ma 25 a nemá nikoho, je fešák, pracovitý, šikovný, obetavý, ale nejako nema cas niekoho si najst stara sa o mamku 🙂 je hasic v PO 🙂 ktovie, mozno motyka vystreli 🙂 modlim sa aby si našiel dobru ženu... Zasluzi si ju... Ja si myslim ze to pride kedy najmenej clovek caka. Neboj sa určite si niekoho nájdeš... A aj moj brat... Na dobre sa dlho čaká
@katka13katka ahoj, škoda že si od Prešova,akurát si hľadám nejaké milé žieňa ku sebe na bike🙂
@tamtamka26 ako to s vami dopadlo? Ste spolu?
@katka13katka na pokeci už je to 13 rokov 😁
@vejapa76 ahoj, chvíľu sme sa stretávali ale iba vonku, alebo na kupku, ale som zistila, že proste to nie je ono... Nič som k nemu necítila, tak som to ukončila 🤷♀️
Rovnako si muži môžu myslieť že dobré kusy sú rozobrané hneď po škole a to čo zostane musí mať nejakú vadu.
@katka13katka no jakos, podarilo sa ti niekoho si medzicasom najst? Som zvedava. 🙂
@katka13katka nooo, aj ja som zvedavá 😀 .
@vejapa76 nedávno som sa dozvedela, že cca pred rokom zomrel 😵

@karolinakr 🙂🙂 hm, píše ďalej, rovnako intenzívne, rovnako intenzívne ma nenápadne balí. Potom ho to aj mrzelo, lebo som provokatívne napísala, že som sa teda bola prejsť sama... Nejdem z toho robiť žiadnu vedu, ak nie, tak nie... 🤷♀️Momentálne ho beriem ako kamaráta.