Kde spoznať normálneho nezadaného chlapa?
Ahojte , idem si po radu . Kde sa dá spoznať nejakého normálneho chlapa samozrejme nezadaný ? Pracovisko, dovolenka bary iné? Mám pocit , že dnešní chlapi sú samí namyslenci , nie ako kedysi ako keby už len im vystačili soc . siete a zoznamky , že už proste nelovia . Aký vy máte názor nato ?
Autorka v ktorom meste si? Mam v rodine chlapa co tiez chce spoznat zenu a lovit vie, Len ta prava Este neprisla 😊
Lovia tí muži, ktorí si stále držia mužsku rolu. Ale tam nečakaj nejakú rovnakosť v zmysle, že sa taký muž bude starať o polovicu domácnosti pol na pol so ženou 😀
Taký muž všetko žene zaplatí, ale chce to mať pekné podelené. A chce mať dominanciu.
Čiže musíš aj ujasniť čo vlastne chces.. nie že o pár rokov budeš vyplakavat že doma neupratuje a nepustí ťa do roboty 😀
@lenkakravcova a na túto múdrosť si prosím ťa kde prišla? Mňa vždy zbalil muž a teda ak sme sa dostali až k spoločnému bývaniu, tak sa na domácich prácach vždy podieľali, s nejakým trtkom, čo nie je schopný doma (aj po sebe) povysávať či riad umyť, by som bývať ani nešla. Toto bol riadny výkrik do tmy...taký podľa tvojej viery..
@kristiii nepísala som nikde o upratovaní po sebe 🙃
Keď budeš mať aspoň tri deti a muž sa o nich bude starať s tebou fakt že pol na pol (to je od kúpania, cez vstávanie, chodenie k lekárom atď a ty naopak s ním budeš pol na pol stavať dom, robiť práce okolo domu), tak potom napíš. Osobné taký manželský pár medzi ani medzi nemuslimami nepoznám, ktorí by to takto mali..
@lenkakravcova to ty si napísala, že taký muž všetko žene zaplatí a chce mať dominanciu..akože v akom svete? V bežnom ťažko. V bežnom vzťahu by snáď mali byť partneri rovnocenní, tým netvrdím, že musia ťahať všetko pol na pol, ale vedieť sa dohodnúť tak, aby to vyhovovalo obom. A nie, že chlap buchne a zavelí.
@kristiii nepochopila si o čom píšem.. chlap nemá ani búchať ani veliť. Má mať sám od seba také správanie, ktoré z neho vyžaruje, tak, že žena ho nasleduje (samozrejme s rozumom). Proste zdravá dominancia, ktorá ženy priťahuje. Chlap, ktorý sa vie postarať o rodinu, vie povedať čo chce a snaží sa rodinu po každej stránke zabezpečiť a ochrániť (fyzickej i psychickej).
A áno, je to bežné. Možno nie v tvojom okolí, ale na dedinách to tak stále bežne je a celkovo väčšina sveta takto i dnes žije. Teda väčšina toho sveta, ktorý má tie tri a viac detí a vidi ako to (ne)funguje ak si povinnosti nerozdelia rozumne.
@dharmasanata nooo presneee aj ja sa umejem aj nadviazem ocny kontakt aj citit z pohladov ze je to obojstranne ale tam to skonci , pekne si to vystihla

@egonsk no tak vies, ako pre koho, niekomu taka zena postacuje....