icon

Kde spoznať normálneho nezadaného chlapa?

20. jan 2024

Ahojte , idem si po radu . Kde sa dá spoznať nejakého normálneho chlapa samozrejme nezadaný ? Pracovisko, dovolenka bary iné? Mám pocit , že dnešní chlapi sú samí namyslenci , nie ako kedysi ako keby už len im vystačili soc . siete a zoznamky , že už proste nelovia . Aký vy máte názor nato ?

Strana
z2
muchotrafka298
21. jan 2024

@egonsk no tak vies, ako pre koho, niekomu taka zena postacuje....

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
21. jan 2024

@chodec15 keby len gulu, este aj na plese ho prva oslovila, on si ju ani velmi nevsimal.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
21. jan 2024

@chodec15 ktora chce vediet ako balit chlapa, nech si este raz pozrie Popolusku.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
kluska
21. jan 2024

@chodec15 najst muza 20 ci 30+ co vie varit je urcite tazsie ako najst zenu co vie varit 😄 a myslim, ze varenie je jedna z dolezitych veci, hlavne ked pridu deti. Ale zase AJ to sa da za par rokov naucit. 😉

kluska
21. jan 2024

Autorka v ktorom meste si? Mam v rodine chlapa co tiez chce spoznat zenu a lovit vie, Len ta prava Este neprisla 😊

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kluska
21. jan 2024

@chodec15 To neviem 😄 skor mi ide o to, ze Bali on prvy 😉

lenkakravcova
21. jan 2024

Lovia tí muži, ktorí si stále držia mužsku rolu. Ale tam nečakaj nejakú rovnakosť v zmysle, že sa taký muž bude starať o polovicu domácnosti pol na pol so ženou 😀
Taký muž všetko žene zaplatí, ale chce to mať pekné podelené. A chce mať dominanciu.
Čiže musíš aj ujasniť čo vlastne chces.. nie že o pár rokov budeš vyplakavat že doma neupratuje a nepustí ťa do roboty 😀

kristiii
21. jan 2024

@lenkakravcova a na túto múdrosť si prosím ťa kde prišla? Mňa vždy zbalil muž a teda ak sme sa dostali až k spoločnému bývaniu, tak sa na domácich prácach vždy podieľali, s nejakým trtkom, čo nie je schopný doma (aj po sebe) povysávať či riad umyť, by som bývať ani nešla. Toto bol riadny výkrik do tmy...taký podľa tvojej viery..

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
21. jan 2024

@kristiii nepísala som nikde o upratovaní po sebe 🙃
Keď budeš mať aspoň tri deti a muž sa o nich bude starať s tebou fakt že pol na pol (to je od kúpania, cez vstávanie, chodenie k lekárom atď a ty naopak s ním budeš pol na pol stavať dom, robiť práce okolo domu), tak potom napíš. Osobné taký manželský pár medzi ani medzi nemuslimami nepoznám, ktorí by to takto mali..

kristiii
21. jan 2024

@lenkakravcova to ty si napísala, že taký muž všetko žene zaplatí a chce mať dominanciu..akože v akom svete? V bežnom ťažko. V bežnom vzťahu by snáď mali byť partneri rovnocenní, tým netvrdím, že musia ťahať všetko pol na pol, ale vedieť sa dohodnúť tak, aby to vyhovovalo obom. A nie, že chlap buchne a zavelí.

lenkakravcova
21. jan 2024

@kristiii nepochopila si o čom píšem.. chlap nemá ani búchať ani veliť. Má mať sám od seba také správanie, ktoré z neho vyžaruje, tak, že žena ho nasleduje (samozrejme s rozumom). Proste zdravá dominancia, ktorá ženy priťahuje. Chlap, ktorý sa vie postarať o rodinu, vie povedať čo chce a snaží sa rodinu po každej stránke zabezpečiť a ochrániť (fyzickej i psychickej).

A áno, je to bežné. Možno nie v tvojom okolí, ale na dedinách to tak stále bežne je a celkovo väčšina sveta takto i dnes žije. Teda väčšina toho sveta, ktorý má tie tri a viac detí a vidi ako to (ne)funguje ak si povinnosti nerozdelia rozumne.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
21. jan 2024

@dharmasanata nooo presneee aj ja sa umejem aj nadviazem ocny kontakt aj citit z pohladov ze je to obojstranne ale tam to skonci , pekne si to vystihla

xxxmartinxxx
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2