icon

Keby si bola aspoň trochu krajšia, tak by som Ťa chcel

7. sep 2025

,,Keby si bola aspoň trochu krajšia, tak by som ťa chcel." Túto vetu som si vypočula od chalana do ktorého som bola šialene zamilovaná. Úplne mi to zničilo sebavedomie, ktoré už aj tak bolo malé... Týmto celým chcem len toľko povedať, že vážte slová - Môžu sakra veľmi ublížiť...

anonym_5f5979
7. sep 2025

Ono na jednej strane velmi inteligencie chlapec nemal ked to povedal takto na hulvata priamo
Na druhej strane kazdy mame nejaky preferovany typ, preto jasne ze to zaboli take slova ale netreba sa vesat, prenho nie si typ, pre druheho budes
Mala som nizsieho partnera roky a cele roky mi to vadilo, bola som s nim ze na zaciatku su ruzove okuliare ale postupne mi to vadilo viac a viac
Teraz mam muzq vysokeho a muzneho a taktiez mi povedal pocas tehu ze ja chapem ze musis jest a pribrat ale po porode chce aby som opat schudla, nie neranilo ma pretoze ani ja som sa necitila dobre s kilami a viem ze aj ja by som ho tlacila keby ma 20kg nadvahu aby schudol, nue len z estetickeho ale aj zdravotneho hladiska
Ale ano je dokezity ten sposob ako to povie, rozdiel je ze laska podme spolu sportovat nech sme krasni zdravi a rozdiel si tucna kedy konecne schudnes 🤷🏽‍♀️
Preto zabudni na tie slova, chlapec asi nemal vela inteligencie 😉

anonym_23d105
8. sep 2025

Šialene sa platonicky do niekoho zamilovat je smola, stalo sa mi to v živote niekoľkokrát. O to väčšia smola u ženy, ktorej priroda naozaj veľa nedopriala. A vypočuť si potvrdenie, ze to naozaj tak je, je už len klinec do rakve. Nie, nie každá žena je pekná. Takto to je. Ja viem, ze clovek si nevyberá, do koho sa zamiluje, ale vekom a skúsenosťami to začne fungovať, že si to človek v hlave zakáže, že už stačilo.

oliolijanka
8. sep 2025
@anonym_23d105

Šialene sa platonicky do niekoho zamilovat je smola, stalo sa mi to v živote niekoľkokrát. O to väčšia smola u ženy, ktorej priroda naozaj veľa nedopriala. A vypočuť si potvrdenie, ze to naozaj tak je, je už len klinec do rakve. Nie, nie každá žena je pekná. Takto to je. Ja viem, ze clovek si nevyberá, do koho sa zamiluje, ale vekom a skúsenosťami to začne fungovať, že si to človek v hlave zakáže, že už stačilo.

@anonym_23d105 Co si zakaze? Co stacilo?

grof_monte_christo
8. sep 2025
@oliolijanka

@anonym_23d105 Co si zakaze? Co stacilo?

@oliolijanka Že stačilo tej bolesti, ktoru takéto reči v človeku spustia. Že nie je správne sa platonicky zamilovať a snívať. Lepšie ti to vysvetliť neviem. Len to, ze sa to dá naučiť. Lebo my neovplyvníme to, co nám druhí povedia. Vieme to len spracovať, alebo sa takýmto situáciám vyhnúť.

oliolijanka
8. sep 2025
@grof_monte_christo

@oliolijanka Že stačilo tej bolesti, ktoru takéto reči v človeku spustia. Že nie je správne sa platonicky zamilovať a snívať. Lepšie ti to vysvetliť neviem. Len to, ze sa to dá naučiť. Lebo my neovplyvníme to, co nám druhí povedia. Vieme to len spracovať, alebo sa takýmto situáciám vyhnúť.

@grof_monte_christo Este stale nerozumiem🙂 Asi rozmyslam uplne inak. Akoze nie je spravne sa zamilovat do cloveka, ktory ta nevidi byt krasnou?
Lebo ja si naopak myslim, ze kazda zena je pre niekoho krasna. A krasne zeny su aj mnohym nepekne. Ze vonkajsia krasa to je iba obal knihy. A ze clovek si zamiluje stary vyblednuty napinavy dobrodruzny roman viac ako prekrasny farebny leskly reklamny letak.
Je to nieco ako s nasimi mamami. Maju vrasky, sediny, kila navyse a predsa ich miljeme a nevymenili by sme ich za nejaku inu krajsiu atraktivnejsiu mamu. A kto by to urobil, je chory.
To mi moje dieta minule povedalo, ze: "Mami, Vanessa ma taku krasnu mamku a ja nemam."😀 Ale nevymenila by ma.

Ale suhlasim, ci som krasna a ci nie, nema zmysel sa zamilovat do niekoho, kto ma nechce taku, aka som.

grof_monte_christo
8. sep 2025
@oliolijanka

@grof_monte_christo Este stale nerozumiem🙂 Asi rozmyslam uplne inak. Akoze nie je spravne sa zamilovat do cloveka, ktory ta nevidi byt krasnou?
Lebo ja si naopak myslim, ze kazda zena je pre niekoho krasna. A krasne zeny su aj mnohym nepekne. Ze vonkajsia krasa to je iba obal knihy. A ze clovek si zamiluje stary vyblednuty napinavy dobrodruzny roman viac ako prekrasny farebny leskly reklamny letak.
Je to nieco ako s nasimi mamami. Maju vrasky, sediny, kila navyse a predsa ich miljeme a nevymenili by sme ich za nejaku inu krajsiu atraktivnejsiu mamu. A kto by to urobil, je chory.
To mi moje dieta minule povedalo, ze: "Mami, Vanessa ma taku krasnu mamku a ja nemam."😀 Ale nevymenila by ma.

Ale suhlasim, ci som krasna a ci nie, nema zmysel sa zamilovat do niekoho, kto ma nechce taku, aka som.

@oliolijanka Moja skúsenosť je z iného súdka, nešlo o poznamky na krásu. Ide o to, že jej ublížili slova od človeka, do ktorého bola šialene platonicky zamilovaná. Že s tymto sa dá pracovat a dat si v hlave stopku, že to nie je správne. Správne pre ňu bude, najskôr niekoho dobre poznať a svoje srdce otvoriť až mužovi, pri ktorom bude vidieť záujem aj z jeho strany. Lebo toto, co teraz zažíva, môže naozaj veľmi bolieť.

oliolijanka
8. sep 2025
@grof_monte_christo

@oliolijanka Moja skúsenosť je z iného súdka, nešlo o poznamky na krásu. Ide o to, že jej ublížili slova od človeka, do ktorého bola šialene platonicky zamilovaná. Že s tymto sa dá pracovat a dat si v hlave stopku, že to nie je správne. Správne pre ňu bude, najskôr niekoho dobre poznať a svoje srdce otvoriť až mužovi, pri ktorom bude vidieť záujem aj z jeho strany. Lebo toto, co teraz zažíva, môže naozaj veľmi bolieť.

@grof_monte_christo Asi preto tomu nerozumiem, lebo som nikdy nebola sialene platonicky zalubena do niekoho, kto by nemal o mna zaujem.

grof_monte_christo
8. sep 2025
@oliolijanka

@grof_monte_christo Asi preto tomu nerozumiem, lebo som nikdy nebola sialene platonicky zalubena do niekoho, kto by nemal o mna zaujem.

@oliolijanka Svojim spôsobom je pekný každý človek, ale nie každý je atraktívny. Tu vnutornu krásu odhalíme až neskôr, co pri platonickom zamilovaní sa nie sme schopní v druhom človeku vzbudiť, ak máme veľký deficit fyzickej krásy.

sova7
8. sep 2025

Keby si nebol taký chuj aj by som o tebe uvažovala. Veď vieš výzor sa vylepšiť dá debilom chlap ostane

stanojano
8. sep 2025

dobre že ťa nechce, ak povie toto tak načo sa o neho zaujímať...

maryetta
8. sep 2025

A čo tak sa zamyslieť nad tym že pre ineho budeš resp si ta najkrajšia bez podmienok?

biba_18
8. sep 2025

ale ak to niektoré poteší - ani pekné ženy nemajú každého koho chcú ... 🙂😉

maryetta
8. sep 2025
@biba_18

ale ak to niektoré poteší - ani pekné ženy nemajú každého koho chcú ... 🙂😉

@biba_18 asi tak. Si pamatam jednu "story". Ako chalan hovori dievcatu-ze ked bude chudsia tak sa da s nou dokopy-pritom to bolo chude dievca 🙈
Si myslim ze keby to povie napr mne tak tedaeste sa snazim pribrat 😂

lauruska_sumienka
8. sep 2025

take nieco vie z ust vypustit len primitivny kreten, ano zaboli to ale treba si uvedomit jedno, ze mas velke stastie ze prejavil svoju osobnost uz teraz a nebudes nadalej minat na takeho chmula dalsie city, take ublizenie ti moze pomoct sa posunut dalej a byt s niekym pre koho budes krasna. nepatlaj sa v depresiach ale povedz si, aky je ubohy a ty nebudes hlupa, aby si sa kvoli takemu kretenovi viac trapila

bielasovicka
8. sep 2025

@anonym_autor a ty si mu mala povedať ze,, keby si mal väčšieho vtáka, tiež by som ta chcela,,

anonym_c4e579
8. sep 2025

@anonym_autor buď je to ešte dieťa, čo na srdci to na jazyku, alebo ( a to sa mi zdá pravdepodobnejšie ) je to neempatický, pribrzdený chujko, ktorému Pánbožko veľa do hlavy nenadelil. Poučenie do budúcnosti, nikdy sa nezamiluj do debila a keď sa už stane, tak mu to nikdy, ale nikdy nenaznačuj, ani nehovor.

anonym_d37341
9. sep 2025

@anonym_autor mne moj prvý vážny frajer povedal po 4 rokoch, že vlastne niesom jeho typ najkrajšia žena pre neho Kirsten Dunst zo spidermana do dvoch mesiacov bol bývali 21r. Ďalší mi povedal, citujem ,, Keby schudnes si šupa 19r. Ďalší že mám malé prsia( mala som17r). Všetko toto vo veku ked je dievča mladé zanecha stopu. Po pár rokoch 32r teraz už som aj chudšia už aj mám silikóny ( koli sebe ) ale v konečnom dôsledku sa vždy nájde niekto kto nájde alebo okomentuje niečo čo by ,, podľa neho mohlo byt lepšie,, 😄 a prisla som nato, že ono je to vlastne preto lebo cely život ja som sama zo sebou nespokojná a preto si to dovolia aj iný.

hederamonstera
Autor odpoveď zmazal
anonym_6643da
9. sep 2025

Jooj, toto raz zahlasil aj jeden nas znamy, 40rocny muz, nie najkrajsi ani najmudrejsi, zavisly na automatoch a alkohole (ale akoze na verejnosti sa ukazuje v cool obleceni a je akoze pohodak), ktory byva este s rodicmi v byte, jednej krasnej babe, len mala podla neho vacsi zadok.
Vies niekedy to povie niekto, kto si neveri a nema mozno ani odvahu odhalit sa pred druhym.
To ako ta druhi vidia, nemusi byt pravda. Je to ich vnimanie cez ich optiku, niekedy dost pokrivenu.
Drz sa, si zena, silna a krasna sama o sebe.

vanilka83
9. sep 2025

@anonym_autor bud rada ze s nim nie si...toto je presne ta sprostá doba len všade sami sex-a na to treba čo?no predsa tu najkrajšiu ženu na svete,nikde žiadna láska a plnohodnotné vzťahy. Všetkých zaujíma iba výzor nič ine

mikadooo
9. sep 2025

@anonym_autor ach moja to ma mrzí... Dúfam že už to prebolelo a našla si cestu, ako svoje sebavedomie a sebahodnotu neopierať o názory druhých na teba. Škoda, že tam bola tá šialená zaľúbenosť do toho. To by určite zamávalo aj tým najsebavedomejším jedincom.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
katka13katka
9. sep 2025

Mne raz povedal chalanisko, ze mu postavou pripominam jeho sestru(ta bola mala a s dost kilami navyse) ja som mala asi 45kg aj s topankami. Takze niekedy uplne zaderu nieco, co netreba brat az tak vazne.

slovakboy
9. sep 2025

@anonym_autor ber to pozitívne. Už len trošku mu chýbalo blbečkovi. To znamená, že si super kočka a on sa nepáči len sám sebe. Je dokázané, že veľké percento takýchto posudzovaní krásy súvisí s vlastnou zakomplexovanosťou. Môže to byť aj obyčajnä nekompatibilita, ale takto sa vyjadruje len necitlivý dilino, a tak si skôr myslím, že má problém sám so sebou pričom ty si pre väčšinu mužov krásna.
On to vlastne jasne hovorí. Jeho to hnevá, že sa mu páčiš, ale nie dosť. Lebo toto nie dosť je zrkadlo jeho vnútra. To sú tí muži čo hľadajú dokonalosť a žiadna im nie je dosť dobrá. Netušia, že je to ich problém so sebou samým.
Takze hlavu hore. Normálny seba-vedomý chalan bude z teba paff. Príbeh o mojom kamaratovi pilotovi a jeho manželke som túžbu dva krát spomínal.

rado318
9. sep 2025

Prajem pokojnu noc , veď čas už pokročil , tažké je mať za súpera blbosť, boj s ňou berie človeku veľa síl. Krása pominie , ale blbosť je na veky. Clapec je zjavne nedozretý , keď hodnotí ženu podľa vzhľadu , a pritom sú vážnejšie hodnoty. Každá žena je pekná , ale nie každý muž to vie , a potom trkvas nevychovaný takuto somarinu z úst vypľuje .Bolí to keď je človek zamilovaný , lebo slovo je zbraň , a necháva ( vnútri ) moooc hlboké rany . Netráp sa dievča pre neho , nájdi si chlapa normálne rozumného . Každá žena zaslúži si úctu , lebo tažšie to v živote majú ako muži , niektorá však len do chvíle keď otvorí pusu 🙂 ,, občas to nepoberie mozog ani uši 🙂🙂.

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
miadi
10. sep 2025

Z takych hlupych reci si nic nerob. Mne raz chalan ked som mala 20 povedal ze zalezi z ktoreho uhla sa na mna pozera tak som aj chvilami pekna. Vtipne to bolo Lebo on Nebol pekny zo ziadneho uhla len som
Bola moc slusna a nepovedala mu to. Ale vedel ze nema sancu u mna Preto taky “ kompliment.” Alebo kamosky mama nizka obezna a jej dcera mala v 14r 70kg ja som mala 48kg a ta matka sa mi raz smiala ze mam ramena ako zapasnik sumo ( Hej 14r 172cm 48kg) ze to mam po mojej mame . Som na nu len pozerala 🥹ci jej nehrabe. Ano v tom momente to cloveka rani ze preco si ten druhy takto hnusne a hlupo hlavne nepravdivo dovoluje . Ale Musis si uvedomit ze cuzdia hlupost ta nemoze boliet a ze oni si ventiluju svoje vlastne mindraky. Pozeraj sa do zrkadla s laskou. Nemusis sa pacit kazdemu Hlavne je pacit sa sama sebe .

anonym_e125c7
10. sep 2025

Mne zas moj ex zahlasil,ze ty si moc atraktivna,teba kazdy chce a ja nemam na to,aby som furt musel ziarlit🤦‍♂️ ...ze to je ako ked mas kazdy den na obed luxusny steak, zatuzis po chlebe s pastekou🤦‍♂️
..tak si nasiel chleba s pastekou 🤷‍♀️

anonym_af28f9
10. sep 2025

@anonym_autor zničilo sebavedomie? To mu nevieš povedať že a ty keby si nebol kkt aj tak by som ťa nechcela? Ach dievča .ser na neho

miniovecka
Odpoveď bola odstránená