Keď chlap miluje, tak odpustí
Aký máte na to názor? Myslíte že môže chlap odpustiť žene ktorú miluje , keď sa dvakrát previnila?
máte 15 rokov?
No ty si riadna ludra.Trapi ta ci ti odpusti chlap a ty ho nemilujes.Mam dost.
Čo to mas za kamošku potom? A ako ona vedela,ze si bola so spoluziakom von? Ej, ved ked si v tom nevinne, tak co.sa bojis...na začiatku to opises ako ukazkovy podjeb,a nakoniec sa nic nestalo! Teraz. Ale asi sa bojíš,ze ti priateľ neverí. Ze tento x to bolo len stretko.
@1aduliatko1 áno , ale o chvíľu 16
@mariejenka som vedela ze puberta sa nudi 🤣
@mariejenka áno vedela to
Kokso,ze sa neopytame na vek skôr!
@miadi presne.
Ja tu končím, idem si užívať chvíľku spánku mojho dieťatka, na inú temu.
Cawko
Ty nemas vlastne problem s frajerom ale s “kamoskou “ na ktoru by si sa mala vykaslat.
ak chlap miluje, tak odpustí? A prečo ty keď miluješ podvádzaš?
@elizabet173 prečítajte si správy vyššie. Že ja som ho nepodviedla. To že som ho "podviedla" mu povedala len moja "kamoška".
To už ani s chlapcom nemôžem ísť von??? To neznamená že sme hneď frajeri🙄
Sama si to najprv vykreslila akoby ti mal co odpustit,
Tak si nájdi inú kamarátku a tejto povedz, že keď rozpráva takéto veci, tak ste skončili, aby ti nerobila aj dobudúcna zle. A ak ťa tento nechá, ešte budeš mať dosť nápadníkov, keď máš iba 16 rokov.
@ella_price ze chamajdu 😁😄😄😄
15 ročná čupretka sem ide riešiť takéto glupociny. Tam sec na rici a uč sa 😀
@ella_price ale vy sa ozívať môžete že? Tu sa riešia aj takéto veci , keď o tom neviete
@beata_k 😂 takže ďalšia vymyslená téma, čo majú triedu v karanténe?
Ked chlap miluje....pozri aj ty 15r vies ze tvoj 16r kamos nie je v tomto veku "chlap" :D
správaš sa skutočne na tých 15, možno by bolo rozumnejšie sa venovať škole, ako chlapc
Ach dievča. Prečo máte vy deti stále tendenciu sa hrať na velkých dospelákov?
A cudujes sa moj by ma hnal kade lahsie toto sa odpustit neda
Autorka, ty máš koľko rokov?
@oli18 uz pisala ze 15
Tak načo rozťahuješ nohy inému, keď miluješ prvého? Či flirt, či káva , či posteľ, lavička, ruka, pusa s iným .. nie, netolerujem ani malý šmyk. Ani raz, nie to ešte druhý raz 🤭 ani ja by som takého hlupáka nechcela, čo by mi toleroval flirty ☝️
Jasne ze mozes ist s inym chalanmi vonku 🙂 Pokial s nimi nic nemas, nie je problem. Neviem preco by sa mal na teba hnevat tvoj priatel, ked s niekym ides len na kavu. Kamaratka moc kamaratka nie je a uz by som sa s nou nebavila. Ta nema v zaujme tvoje stastie. Priatel ti nema co odpustat. Ale pises ze si jemne flirtovala. Pokial s niekym koketujes tak by to tiez malo mat mieru. Mozno si este nenasla to, co presne hladas.
@tosomja mozno by si sa mala ukludnit a precitat si, ze s nikym nic fyzicky nemala. Bola s niekym von. Vypada to, ze je to mlade dievca a to, co ty pises je dost cez ciaru. Tiez by si mala vediet kde su hranice pri urazani druheho cloveka.

@mariejenka ano hovorim tak ako to je... Tiež je to celé zamotané