Keď chlap miluje, tak odpustí
Aký máte na to názor? Myslíte že môže chlap odpustiť žene ktorú miluje , keď sa dvakrát previnila?
No ty si riadna ludra.Trapi ta ci ti odpusti chlap a ty ho nemilujes.Mam dost.
Čo to mas za kamošku potom? A ako ona vedela,ze si bola so spoluziakom von? Ej, ved ked si v tom nevinne, tak co.sa bojis...na začiatku to opises ako ukazkovy podjeb,a nakoniec sa nic nestalo! Teraz. Ale asi sa bojíš,ze ti priateľ neverí. Ze tento x to bolo len stretko.
Kokso,ze sa neopytame na vek skôr!
@miadi presne.
Ja tu končím, idem si užívať chvíľku spánku mojho dieťatka, na inú temu.
Cawko
Ty nemas vlastne problem s frajerom ale s “kamoskou “ na ktoru by si sa mala vykaslat.
@elizabet173 prečítajte si správy vyššie. Že ja som ho nepodviedla. To že som ho "podviedla" mu povedala len moja "kamoška".
To už ani s chlapcom nemôžem ísť von??? To neznamená že sme hneď frajeri🙄
Tak si nájdi inú kamarátku a tejto povedz, že keď rozpráva takéto veci, tak ste skončili, aby ti nerobila aj dobudúcna zle. A ak ťa tento nechá, ešte budeš mať dosť nápadníkov, keď máš iba 16 rokov.
@ella_price ale vy sa ozívať môžete že? Tu sa riešia aj takéto veci , keď o tom neviete
Ked chlap miluje....pozri aj ty 15r vies ze tvoj 16r kamos nie je v tomto veku "chlap" :D
správaš sa skutočne na tých 15, možno by bolo rozumnejšie sa venovať škole, ako chlapc
Ach dievča. Prečo máte vy deti stále tendenciu sa hrať na velkých dospelákov?
Tak načo rozťahuješ nohy inému, keď miluješ prvého? Či flirt, či káva , či posteľ, lavička, ruka, pusa s iným .. nie, netolerujem ani malý šmyk. Ani raz, nie to ešte druhý raz 🤭 ani ja by som takého hlupáka nechcela, čo by mi toleroval flirty ☝️
Jasne ze mozes ist s inym chalanmi vonku 🙂 Pokial s nimi nic nemas, nie je problem. Neviem preco by sa mal na teba hnevat tvoj priatel, ked s niekym ides len na kavu. Kamaratka moc kamaratka nie je a uz by som sa s nou nebavila. Ta nema v zaujme tvoje stastie. Priatel ti nema co odpustat. Ale pises ze si jemne flirtovala. Pokial s niekym koketujes tak by to tiez malo mat mieru. Mozno si este nenasla to, co presne hladas.
@tosomja mozno by si sa mala ukludnit a precitat si, ze s nikym nic fyzicky nemala. Bola s niekym von. Vypada to, ze je to mlade dievca a to, co ty pises je dost cez ciaru. Tiez by si mala vediet kde su hranice pri urazani druheho cloveka.

@mariejenka ano hovorim tak ako to je... Tiež je to celé zamotané