Keď dospelá dcéra spí na dovolenke s otcom v jednej posteli
Je to v poriadku ak je dcera (dospelá už) s otcom na dovolenke kde spia na 1 posteli? A otec ju v noci hladká (chrbat hlava ale aj zadok) Čo robiť?
@lenka.25 to povedze ludom čo čelili zneuživaniu prečo neodišli, preco toto tamto, človek zamrzne v tej chvily nevie čo ma robit boji sa atď, odist nevie tiež
@anonym_autor ano, ano zamrzneš a nepovieš. Mňa tak obťažoval maminej sestry muž. Ja som mala 14 a on 26 cca. Nič som nepovedala, keď ma hladkal fuj som tam ležala jak blba. Babka nas zavolala deti na šišky až vtedy som dokazala odísť. A to som huba nevymachaná.
Doteraz som o tom nikomu nepovedala a on mal autonehodu a zabil sa na aute este pre 30tkou.
tak predpokladám že dcéra neostala len ležať a nenechala si to....zrejme o tom aj niekomu povedala keďže to vie autorka....nuž matka nech jej pošle peniaze a domov....ak je dospelá na recepcii si vie vybaviť druhú izbu a tá matka nech rovno pošle platbu hotelu....teda ak ide o dovolenku v zahraničí.....a jasne si to vykomunikovať s otcom
@anonym_9ce532 ale ty si mala 14 rokov. Tu sa bavíme o dospelej osobe .
@minenkaa Nevytacas ma, ale si jedina na koniku co takto prezentuje nahotu, tak je to pre mna naozaj divne. A naozaj ma odpoved zaujimala. Lebo my mame male dieta, a ani tomu by som nedala odfotit nam rite. A dospelemu dietatu to uz je aj naozaj cez si nechat rite rodicov fotit. Tak kto vas fotil tvoja kamoska, vyzliekli ste sa pre nou a odfotila vas?
@anonym_113412 ešte stále ta nič iné nenapadá?
Na zadku nie je nič extra,koľko ľudí nosí tanga ,je to aj veeelmi dôležitý sval na ľudskom tele
A ako ta vytacam presne
@anonym_autor to je asi tak, ako ked 12rocnu umyva otec. Ale ako som citala je to pre niektore v pohode.
Neverim, že nejaká dospelá osoba je taká sprostá, jedine, žeby tam bol nejaký mentálny postih.
Moje decká už ako teenagers mali vlastné účty a dosť peňazí a rozumu, aby si dokázali objednať taxík a zaplatiť letenku. Takže predpokladam vymyslená téma, ktorá niekomu robí dobre. Podľa toho, čo tu a v podobnych témach vypisuje napríklad
@minenkaa by som sa nečudovala.
@anonym_113412 ešte stále ta nič iné nenapadá?
Na zadku nie je nič extra,koľko ľudí nosí tanga ,je to aj veeelmi dôležitý sval na ľudskom tele
A ako ta vytacam presne
@minenkaa Ved som napisala nevytacas ma. Treba citat s otvorenymi ocami 😀.
@minenkaa Ved som napisala nevytacas ma. Treba citat s otvorenymi ocami 😀.
@anonym_113412 nechaj tak, ona nepochopí. Je nechutná, v každej téme stále niečo o nahote. Sa môže hanbiť, ešte pred dospelým synom si škatuľu ukazovať, no fuj. Aj tie nahé fotky s ružovými ritami, hlavne ze majú klobúčiky.
@anonym_113412 nechaj tak, ona nepochopí. Je nechutná, v každej téme stále niečo o nahote. Sa môže hanbiť, ešte pred dospelým synom si škatuľu ukazovať, no fuj. Aj tie nahé fotky s ružovými ritami, hlavne ze majú klobúčiky.
@anonym_ed9978 a kde ja som presne začala napríklad v tejto téme o nahote ,kde presne píšem o synovi a ta naha fotka je ako kde?
Teba dráždi nahota?
@anonym_autor no keď tam skončí, tak by sa mohla otočiť.... (teda v tom po.nofilme, o ktorom píšeš)

@anonym_113412 chces naizaj vedieť alebo chces len rýpať
Iná možnosť ta nenapadá?
Prečo ta niekto cudzí ,kto ti vôbec nezasahuje do života takto vytáča ,ako ja
@minenkaa Nevytacas ma, ale si jedina na koniku co takto prezentuje nahotu, tak je to pre mna naozaj divne. A naozaj ma odpoved zaujimala. Lebo my mame male dieta, a ani tomu by som nedala odfotit nam rite. A dospelemu dietatu to uz je aj naozaj cez si nechat rite rodicov fotit. Tak kto vas fotil tvoja kamoska, vyzliekli ste sa pre nou a odfotila vas?