Keď dospelá dcéra spí na dovolenke s otcom v jednej posteli
Je to v poriadku ak je dcera (dospelá už) s otcom na dovolenke kde spia na 1 posteli? A otec ju v noci hladká (chrbat hlava ale aj zadok) Čo robiť?
V poriadku to nie je. Ale v neporiadku nie je iba správanie otca, ale aj dcéry. Je dospelá, nemusí s otcom ísť na dovolenku, nemusí s ním byť v jednej izbe a už vôbec nie v posteli a nechať sa hladkať.
Tresknut otcovi po paprci a vybaviť si iný izbu
Tak dcéra nech sa zdvihne a ide domov.Snad sa nenechá obtazovat
A to mu na to nič nepovie ? Hladká je po zadku a ona čo , ako reuguje ? Veď nemá 5 rokov . By som mu jednu pleskla a utekala preč
A to mu na to nič nepovie ? Hladká je po zadku a ona čo , ako reuguje ? Veď nemá 5 rokov . By som mu jednu pleskla a utekala preč
@lenka.25 to povedze ludom čo čelili zneuživaniu prečo neodišli, preco toto tamto, človek zamrzne v tej chvily nevie čo ma robit boji sa atď, odist nevie tiež
@anonym_autor ....tak nech zavolá matke,alebo inému dospelému a poprosí o pomoc.Alebo nech zavolá políciu.Obtazovanie nie je v poriadku nikde a nikdy
@lenka.25 to povedze ludom čo čelili zneuživaniu prečo neodišli, preco toto tamto, človek zamrzne v tej chvily nevie čo ma robit boji sa atď, odist nevie tiež
@anonym_autor čoho sa bojí, svojho otca? Tak táto téma nepatrí na mk ale na políciu.
@anonym_autor ty si kto? Tá dcéra? Zavolaj mame, babke….nech ti pošlú peniaze
A co tak zavolat matke a matka by pre ňu išla??
Pripadne poslať peniaze na listok na vlak.
@anonym_autor ale no. Dodpelá dcéra by sa nechala oblápať vlastným otcom, to určite. Ona doteraz nezistila čo je zač a len tak s ním išla do hotelovej izby. Určite. Aj keby nic strávila v kresle na recepcii. Zase sa tu niekto zabáva
@anonym_autor čiže dotyčná čelila v minulosti sexuálnemu či inému obťažovaniu zo strany otca? Prečo v takom prípade s ním vôbec niekam išla? Prečo nezavolá políciu? Prečo nezavolá s rodiny niekomu, kto pre ňu príde? Keby som nebola mimo kontinentu, tak ti napíšem, že daj mi adresu, ja ju odveziem. Ale podľa mňa to nie je potrebné. Ak ide o obťažovateľa, dievča nech zavolá políciu a viac s otcom nikam nejde.
@anonym_autor ...ty si tá dcéra?
@doriiis tiež si myslím. Lebo žiadna normálna matka by len tak takúto situáciu nenapísala na mk, ale riešila by to.
@anonym_autor tak potom čo čakáš ? Tak nech si to užíva , čo ti na to napísať . Veď je to už dospelá osoba, nie dieťa , ktoré keď je zneužívané, si to nevie v hlave ujasniť , či to je Ok , alebo nie , častokrát je vystrašené rôznymi vyhrážkami . Ale tu keď sa bavíme o dospelej osobe a zvlášť keď sa to stalo prvý krat ako píšeš
Fúha to je ťažký úchyl ten otec, akože nedovolila by som si po zadku hladkať ani syna a to má 12, by mi hneď povedal či som vadná a od určitého veku je to proste fuj, neviem si predstaviť dcéru, že toto by tolerovala, báť sa otca, čo nič nepovie? To načo s ním išla na dovolenku? Ja by som otcovi hneď ti hrabe povedala, takto to začína a potom sú ľudia znásilňovany lebo nepoviem
@minenkaa ....ty si buď troll,alebo nejaká porušená osobnost
@doriiis Oni to asi tiez s detmi tak robia. Ved ona je stale doma hola aj jej muz. Neviem ci ma deti. Ale potom co uz o sebe popisala, si viem predstavit, ze holi s muzom su aj pred dospelymi detmi. A ked pridu dospele deti na navstevu sedi otec pred dietatom holy na gauci a tato zena matka dietata lezi hola pred dietatom. Ona nikdy nesedi, ale na to ma asi nejaku diagnozu, ze nesedi to neriesim.
@anonym_autor si troll. Príspevok len na rozprudenie diskusie.
@anonym_autor ty si dcéra ci matka? Lebo ak dcéra je to fakt nechutne. Otec je dobrý uchýlil.
Obleč sa, kúp si lístok a choď domov.
@doriiis Oni to asi tiez s detmi tak robia. Ved ona je stale doma hola aj jej muz. Neviem ci ma deti. Ale potom co uz o sebe popisala, si viem predstavit, ze holi s muzom su aj pred dospelymi detmi. A ked pridu dospele deti na navstevu sedi otec pred dietatom holy na gauci a tato zena matka dietata lezi hola pred dietatom. Ona nikdy nesedi, ale na to ma asi nejaku diagnozu, ze nesedi to neriesim.
To si naozaj niekto mysli,že toto je naozaj a nik sa nebaví?
To to dievca ma telefón a bude pisat na koníka a nie mame ,kamarátom,policii
To si naozaj niekto mysli,že toto je naozaj a nik sa nebaví?
To to dievca ma telefón a bude pisat na koníka a nie mame ,kamarátom,policii
@minenkaa To bolo o tebe nie o tom dievcati. Nedoslo ti to? Si jedina na koniku co si stale hola, teda stale o tom pises ako si cele dni hola.
Tak zavolaj mame. Nech pre teba pride

@anonym_autor a čo je na tom v neporiadku ,čo robiť ?opätovať to