Keď dvaja chcú rovnakú ženu
V práci mám jedného kamaráta kolegu (osoba A), a došla jedna nová slečna, až trom mužom sa páčila, ale prvého (osoba B) hneď odmietla, s osobou A sa k sebe mali ale tvrdila že s ním nechodí, a somnou bola neutrálne že zatial sme boli kamaráti. Začali sme tráviť spolu čas, rozumeli sme si, ale bolo vidieť že osobu A má rada, lebo stále všade hovorila o ňom. Ženy sú také že keď niekoho častejšie spomínajú ako ostatných, tak k nemu niečo cítia viac. Ja som sa do nej postupne zalúbil, ale horšie bolo že som stále musel byť svedkom ako sa objíma a bozkáva s osobou A, a ako pekne o ňom všade rozpráva. Takže nemohol som vyznať city lebo ajtak by ma odmietla a to je v podstate to isté ako teraz že sme sa na tom pohádali, že proste mne ubližuje že stále rieši osobu A. Ona si ho zastala že nemám závidieť že si vybrala jeho a nie mňa. To je všetko v poriadku je demokracia. Ale v tele prebiehajú tie reakcie čomu sa aj ludovo hovorí chémia, tak ako pri zalúbení máte tie “motýle v bruchu” tak ako pri rozchode, sklamani, je ten opačný pocit. A to tak vnútri bolí niečo čomu hovoria “zlomené srdce” niekto sa vtedy opije, niekto si aj ublíži, proste ten blbý pocit a nejde sa ho zbaviť.
@unbeholfen ale ty musis citit, ze aj ona ten bozk chce, nie len tak na nu vystartovat. Zjavne to nevies odhadnut, ked ti kazda uhne. Tie baby asi chcu byt len mile, kamaratit sa, ale ty si to hned nespravne vysvetlis. Prilis tlacis na pilu. Pochop, ze nie kazdy usmev hned znamena, ze ta baba chce. Takto ne udes mat ani babu a ani ziadnu kamosku.
@anonym_338665 ale muž čo sa jej páči, už môže tlačiť na pílu… Takže vždy a stále je to o tom páči/nepáči. Také sú ženy.
@anonym_338665 ale muž čo sa jej páči, už môže tlačiť na pílu… Takže vždy a stále je to o tom páči/nepáči. Také sú ženy.
@unbeholfen samozrejme, ako inak
@unbeholfen urcite veci dovolis len tomu, kto sa ti paci. Cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. Ty neustale prekracujes hranice, preto od teba vsetky bocia.
Nie som z New Yorku ale dřív jsem žila v Brooklyne.
Napíšem hentej do Trnavy na privát, ale tá je zas drahá. Tieto služby zase dosť lezú do financií, mohlo by to byť kapánek lacnejšie, alebo keby boli permanentky…
@unbeholfen hej je to drahé, lebo tam platíš najmä za ten odpor čo tie ženy musia prekonať keď na ne lezú všelijakí zúfalci ktorým by žiadna normálna žena ani omylom nedala.
Keď sa chceš ľutovať ešte aj pri tomto, nájdi si k tomu súvisiace fórum a s podobnými zúfalcami sa môžete spoločne ľutovať.
Napíšem hentej do Trnavy na privát, ale tá je zas drahá. Tieto služby zase dosť lezú do financií, mohlo by to byť kapánek lacnejšie, alebo keby boli permanentky…
@unbeholfen obracia sa mi z teba žalúdok
@unbeholfen obracia sa mi z teba žalúdok
@anonym_c45e32 to každemu normálnemu. On patrí do ústavu
Keby boli permanentky, to by bolo… V podstate škaredí a neúspešní ludia sa nejako k žene nedostanú lebo ich všade odmietajú a na platené služby nemajú. Takže patová situácia. Ani tak, ani tak.
Keby boli permanentky, to by bolo… V podstate škaredí a neúspešní ludia sa nejako k žene nedostanú lebo ich všade odmietajú a na platené služby nemajú. Takže patová situácia. Ani tak, ani tak.
@unbeholfen ale je nejaký problém si tú permanentku vybaviť? Však normálne sa spýtaj, že by si sa chcel stať stálym klientom, či je možné dostať zľavu napr. na ročné obdobie. Prípadne polrok. A možno budú v tom zahrnuté aj všelijaké benefity. Nespýtaš sa, nevieš!
Najdi si muza a mas pokoj. Je to moderne a zeny si vydychnu.
@unbeholfen ale je nejaký problém si tú permanentku vybaviť? Však normálne sa spýtaj, že by si sa chcel stať stálym klientom, či je možné dostať zľavu napr. na ročné obdobie. Prípadne polrok. A možno budú v tom zahrnuté aj všelijaké benefity. Nespýtaš sa, nevieš!
@sevrin že, bola by to bomba…
@lentakyterapeut ale to nieje o modernosti, ale že ma priťahujú ženy. V tom jednom súhlasím s Dankom keď to tak velmi chcel mať v ústave. Je len hetero muž a žena.
@lentakyterapeut ale to nieje o modernosti, ale že ma priťahujú ženy. V tom jednom súhlasím s Dankom keď to tak velmi chcel mať v ústave. Je len hetero muž a žena.
Elliot Rodget tiež strielal do ludi na ulici, lebo nemal sex a zastrelil študenta, čo si kupoval sendvič
A čo už voʻbec nechapem, jazdil na BMW osmičkovej rade, okuliare Hugo Boss za 300$,Armani košela a nezmohol sa na nič len vystrielať zásobnik
Takže čo poradit škaredym a neuspešnym ako si to ty nazval
@unbeholfen netušim
ale že nie si uražlivý, máš1 bod
@unbeholfen teba priťahujú,ale ty ich nie. Z teba to zúfalstvo kričí aj cez písmena. Ja sa ani nečudujem,ako sa k tebe ľudia správajú. Ľudí iritujes aj cez písmena. Stále to iste dookola ako pokazena platna. Chapem,že si chorý,ale toto čo predvádzaš je moc. Kvitujem,že sa ovládaš a snáď sa budeš ovládať vždy. Lebo miestami mam pocit,že by si dokázal žene aj násilím ublížiť. A teba čo za ženy to musia byt,keď zvládajú takýchto ľudí za Eura? Ani keby som nemala na chleba fuj do prčic až má striaslo. Radšej by som si ju dala zašiť.
Elliot Rodget tiež strielal do ludi na ulici, lebo nemal sex a zastrelil študenta, čo si kupoval sendvič
A čo už voʻbec nechapem, jazdil na BMW osmičkovej rade, okuliare Hugo Boss za 300$,Armani košela a nezmohol sa na nič len vystrielať zásobnik
Takže čo poradit škaredym a neuspešnym ako si to ty nazval
@unbeholfen netušim
ale že nie si uražlivý, máš1 bod
@karolinakr akurát teraz vo filme odznelo že “pravdu má ten kto platí” nieco na tom bude. Škardý ak má peniaze tak si to kúpi. Elliot nemal ísť strieľať ale zájsť na privát. Však u nás aj roboši chodia.
@unbeholfen teba priťahujú,ale ty ich nie. Z teba to zúfalstvo kričí aj cez písmena. Ja sa ani nečudujem,ako sa k tebe ľudia správajú. Ľudí iritujes aj cez písmena. Stále to iste dookola ako pokazena platna. Chapem,že si chorý,ale toto čo predvádzaš je moc. Kvitujem,že sa ovládaš a snáď sa budeš ovládať vždy. Lebo miestami mam pocit,že by si dokázal žene aj násilím ublížiť. A teba čo za ženy to musia byt,keď zvládajú takýchto ľudí za Eura? Ani keby som nemala na chleba fuj do prčic až má striaslo. Radšej by som si ju dala zašiť.
@lenkasarka tento biznis prekvitá, ako vyššie som písal aj jeden kolega chodí na tieto služby pravidelne. Jeho tá baba odmietla, tak vidí že to ináč nejde, tak si to zaplatí. On nerozmýšla nad tým prečo je to tak. Proste vidí že to cez balenie nejde, tak to pôjde cez platenie.
@lenkasarka tento biznis prekvitá, ako vyššie som písal aj jeden kolega chodí na tieto služby pravidelne. Jeho tá baba odmietla, tak vidí že to ináč nejde, tak si to zaplatí. On nerozmýšla nad tým prečo je to tak. Proste vidí že to cez balenie nejde, tak to pôjde cez platenie.
@unbeholfen zjavne si si zmýlil fórum. Mal by si sa skoncentrovať aspoň v rámci svojich schopnosti,možnosti,lebo tebe zjavne ani trochu nedochádza,že viacerým ľuďom je až nepríjemne čo tu píšeš. Som tu roky,ale nikdy nikto mi tak nevadil tým čo píše tak ako ty. Ja som sa ťa zastávala,lebo si chorý,ale teraz vidím,že to bola chyba.
@unbeholfen zjavne si si zmýlil fórum. Mal by si sa skoncentrovať aspoň v rámci svojich schopnosti,možnosti,lebo tebe zjavne ani trochu nedochádza,že viacerým ľuďom je až nepríjemne čo tu píšeš. Som tu roky,ale nikdy nikto mi tak nevadil tým čo píše tak ako ty. Ja som sa ťa zastávala,lebo si chorý,ale teraz vidím,že to bola chyba.
@lenkasarka tak predsa sa už niektorým otvárajú oči, čo je on zač.
@sevrin že, bola by to bomba…
@unbeholfen prečo bomba? Ja som za sex nikdy neplatil a nikdy by ani nezaplatil. To musí mať nejakú úroveň a toto je tak na úrovni teba a tebe podobných zúfalcov. Ale však keď inak to nejde, užite si, čo už s vami.
@unbeholfen prečo bomba? Ja som za sex nikdy neplatil a nikdy by ani nezaplatil. To musí mať nejakú úroveň a toto je tak na úrovni teba a tebe podobných zúfalcov. Ale však keď inak to nejde, užite si, čo už s vami.
@sevrin zaplatí kurvu a o týždeň bude písať ako hladuje a bla bla bla a že obezita je preto že je chudobný a bla bla bla fuj do prcic idem preč z tohto fóra aspoň na týždeň,lebo keď administrátorom toto nevadí,ale vadili im ženy ktoré tu boli roky ako h2 stanulienka atd tak toto fóru už ozaj pôjde len do zabudnutia. 5 x si vytvoriť nový účet keď je to tu vraj zakázané všetko ok len som sa vytocila nič viac
@lenkasarka nechoď preč, nič zlé som nespravil, len som skonštatoval že mužom ak chýba ženská blízkosť, ale je tam neochota zo strany žien, tak čo iné im ostáva ako paltiť si za to?
Inák novinka, pri ďalšej žene mi konkurent odstúpil, tak sa zameriam na ňu. Kolegyňa ma dosť pobláznila, zalúbil som sa celkom do nej, ale ešte pred jej príchodom som mal v inom meste rozrbehnuté dvorenie jednej žene, ale z toho som nevedel či niečo bude. Tiež klasika že sme traja kamoši, dvaja slobodní (ja a majo) a jeden zadaný, jej sa pôvodne páčil ten zadaný, ale obaja sa zhodli že to by nikam neviedlo, tak sme ostali dvaja, ale stále má joža rada a zdôveruje sa mu, a vravela mu ze maja nechce ale ze čo ten druhý? … sa tak trošká zaujímala čo som nečakal, keďže u mňa je prehra už automatická vždy.
Niekto raz spomenul že ak muž len trocha krajší od čerta, tak sa nájde žena ktorá ho bude chcieť. Ale ja som ajnod čerta škaredší tak je jasné že prehra je istá.
@sevrin zaplatí kurvu a o týždeň bude písať ako hladuje a bla bla bla a že obezita je preto že je chudobný a bla bla bla fuj do prcic idem preč z tohto fóra aspoň na týždeň,lebo keď administrátorom toto nevadí,ale vadili im ženy ktoré tu boli roky ako h2 stanulienka atd tak toto fóru už ozaj pôjde len do zabudnutia. 5 x si vytvoriť nový účet keď je to tu vraj zakázané všetko ok len som sa vytocila nič viac
@lenkasarka tú h2 si pamätám, prečo ju vyhodili nevieš?
@lenkasarka neboj, vyzbiera ďalšie fľaše a kovošrot a život bude zas gombička.
Inák novinka, pri ďalšej žene mi konkurent odstúpil, tak sa zameriam na ňu. Kolegyňa ma dosť pobláznila, zalúbil som sa celkom do nej, ale ešte pred jej príchodom som mal v inom meste rozrbehnuté dvorenie jednej žene, ale z toho som nevedel či niečo bude. Tiež klasika že sme traja kamoši, dvaja slobodní (ja a majo) a jeden zadaný, jej sa pôvodne páčil ten zadaný, ale obaja sa zhodli že to by nikam neviedlo, tak sme ostali dvaja, ale stále má joža rada a zdôveruje sa mu, a vravela mu ze maja nechce ale ze čo ten druhý? … sa tak trošká zaujímala čo som nečakal, keďže u mňa je prehra už automatická vždy.
Niekto raz spomenul že ak muž len trocha krajší od čerta, tak sa nájde žena ktorá ho bude chcieť. Ale ja som ajnod čerta škaredší tak je jasné že prehra je istá.
@unbeholfen na to, že prednedávnom si už po 453 krát napísal, že ženy sú pre teba uzavretá minulosť, tak si akosi zrazu moc nabudený. A nielen preto ťa nikto neberie vážne, jeden deň robíš veľkohubé vyhlásenia a na ďalší deň sa zisťuje, že to boli zas len kecy.
Lebo keď sa velmi sklamem v láske tak nechcem so ženami nič mať, nechcem si ich všímať, chcem ich ignorovať, ako prevencia proti sklamaniu v láske, ale keď príde nejaká príležitosť že vie byť ku mne žena milá, tak tam vidím nejaké nádeje, a zase do toho spadnem. Keby všetky boli namyslené, aj mne by to viac pasovalo lebo by ma to utvrdzovalo v tom že nemám u nich šancu.
toto bude niečo podobne, pukance a radegast k tomu, toto už nič neprekona, ale inak je to nuda..Ondro tam na 211 stranach každeho presviedča, že je škaredy a nezasluži si lasku..ist na plastiku by bolo asi rychlejšie
@sevrin @ubenholfen
@lentakyterapeut
toto bude niečo podobne, pukance a radegast k tomu, toto už nič neprekona, ale inak je to nuda..Ondro tam na 211 stranach každeho presviedča, že je škaredy a nezasluži si lasku..ist na plastiku by bolo asi rychlejšie
@sevrin @ubenholfen
@lentakyterapeut
@karolinakr kvoli nemu asi prestanem citat kona
@karolinakr kvoli nemu asi prestanem citat kona