icon

Ked je dieťa preč so starými rodičmi

betulinka1
21. aug 2023

Dievcata potrebujem povzbudiť. Dieta leti so starými rodicmi do Albánska. Prave som ho k nim odviezla. Na 12 dni a ja sa strasne bojim o neho. Chytám z toho uzkosti. Ma 9 rokov, budu vacsia partia a 3 deti. Na jednej strane viem, ze miluje more a zabavi sa, je naučený cestovat. Aj tento rok absolvoval dovolenku pri mori uz s nami. Aj je zvyknuty na tu partiu, chodievajú spolu na chaty v pohode aj 5 dni. Na druhej strane sa snazim prekonat ten pocit neistoty, ci som ho mala pustit, aka je to krajina, ze je to daleko a keby nieco, neda sa sadnut do auta a za 7 hodin si tam 🙈🙈🙈🙈. Pomoooooc

Strana
z3
betulinka1
autor
22. aug 2023

@zoeeoz to som nepisala ja negativne o krajine a ludoch. Iba, ze je to daleko som skonštatovala. Praveze recenzie som citala pozitivne. Jedine negativne mali na zdravotnictvo. Ale to som ich vybavila liekmi z Sk.

slavka1988
22. aug 2023

@marianini17 sak tam nejdú bývať idu tam na dovolenku 🙈

zoeeoz
22. aug 2023

@betulinka1 jezis mas pravdu...krava som!!! Prepac mi

banalu
22. aug 2023

@betulinka1 urcite je to pre teba stres, ale ked si uz rozhodla, ze ide, vlastne, ze uz je aj tam, treba to proste nechat tak. Lebo sa zblaznis.
Naucila som sa v zivote veci riesit, az ked sa stanu... lebo hystercit nad 200 scenarmi "co ak" je neuveritelna zataz na psychiku. Je dobre byt pripraveny (lieky), ale nezachadzat myslou az do "co ak spadne lietadlo".
My sme chodili so starymi rodicmi do chorvatska, dokonca tesne po vojne, bez internetu, bez mobilu, na karavane. 3 tyzdne o nas rodicia nevedeli ani prd.
Stat sa moze hocico aj doma, a to pri vsetkych scenaroch "co ak" by sme deti drzali asi doma, zabalene v bublinkovej folii 🤷‍♀️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
autor
22. aug 2023

@banalu Ano suhlasim. Nedaju sa deti drzat stale pri sukni. Musia si skusit aj same.

betulinka1
autor
22. aug 2023

@miriam11 vychovali a dokonca sme prezili a to nikto o nas cele leto ani nevedel. 😉

betulinka1
autor
22. aug 2023

@zoeeoz ale nie krava, prosim ta. Aj mne sa stane.

betulinka1
autor
22. aug 2023

Dakujem ste mi pomohli. Dnes uz to tak neprezivam. 💐💐💐

luccija
22. aug 2023

@betulinka1 prežívas normálnu úzkosť, keď matke odíde dieťa z očí🙂a nemá to pod kontrolou.Asi si viac citlivá a tvoj mozog robí katastrofické scenáre.Klud myslí na niečo pekné ako Ti zavolá, povie zážitky.Ale rozumiem Ti tiež som tento blbý typ.Pockaj, keď Ti v 16 r povie, že ide na jazero s chalanmi či do mesta musíš si zvykať, že bude aj bez teba.To je strach matky na celý život niekto to prežíva viac druhý menej.Ina by buchala sampus, že bude sama doma🙂

rozkvet1
22. aug 2023

@betulinka1 zvykaj si :D raz vyletí z hniezda. Ale nie. Netreba myslieť vždy na najhoršie, tráp sa vtedy, až keď sa fakt niečo zlé stane. Buď rada, že malý spozná kus sveta a že tam bude šťastný. Vieš, ak sa má niečo stať, tak sa to stane a jedno kde si

betulinka1
autor
22. aug 2023

@luccija ked mi povie, ze ide v 16 tich na jazero, poviem mu, ze idem s nim a budem im varit 🤣🤣🤣 alebo budeme s muzom na tajnasa stanovat vedla 🤔🤔🤔

betulinka1
autor
22. aug 2023

@rozkvet1 praveze viem, ze sa moze stat nieco aj doma. Musela som to s niekym rozobrať, tie strachy a tu mi zeny pomohli to prediskutovať 💐💐. Uz len budem cakat na fotky ake to tam maju super.

zoeeoz
22. aug 2023

@betulinka1 suhlasim, ze jazero s kamosmi v 16ke bude pre mna vacsi strach ako more so starymi rodicmi..oni aspon nebudu na srot :D :D

luccija
22. aug 2023

@betulinka1 no je ťažký ten údel matky🙂

oli18
22. aug 2023

@mamina7070 zatial im to staci. Ja sa venujem, ako uznam za vhodne, ty sa budes tiez, ako uznas za vhodne. Keby som tu dala fotky, nestacila by si sa divit. Lenze nedam. Nic na tom menit nebudem. Zatial tu chodia radi, chuti im u mna a to je viac, ako pasivna prehliadka ZOO .

oli18
22. aug 2023

@jessica6 zavaram vtedy, ked mam material, to by si mohla vediet, slivky nepockaju. A som taka sikovna, ze stiham vsetko. Okrem toho, deti sa vedia zahrat a sami a to som rada, ze im my, ani ich rodicia, nemusime sustavne robit animatorov.
P.S. Ma este niekto dalsie otazky?

Strana
z3