Keď má muž milenku a žena pokoj
Zistila som to náhodou. Nie o svojom, ale o kamarátkinom mužovi. Má milenku. Už niekoľko mesiacov. Ona o tom vie, ale mlčí. Nevyvoláva scény, nerobí výstupy. Navonok pôsobí vyrovnane – dokonca pokojne. Ale keď sme spolu samy, vidím to v jej očiach. Ticho trpí. A mne vŕta v hlave – čo ju drží. Maju dve deti
Možno tá manželka je frigidná, manžel sa vybúri na inej a jej dá pokoj. Win-win.
Nestaraj sa do toho, maximálne jej môžeš povedať, že o tom vieš ak by sa chcela porozprávať si tu pre ňu.
Je to ich vec, ak ťa to natoľko trápi, opýtaj sa priamo jej.
Čo ju drží? Pravdepodobne nemá kam ísť, možno byt je len jeho, možno sa nechce rozvádzať kvôli deťom, atď. Nie je to také jednoduché hneď sa zbaliť a odísť.
Posli nam jej oci a my to tu vycitame
buchnúť dvermi je ľahké. len kde potom ísť. ktorým smerom vykročiť.
ľahnúť pod most je nie ideálne a k tomu s deťmi.
ďalšia básničková téma ...
ale odhliadnuc od toho - jej život, jej vec ...
Polygamia je celkom bežná vo svete, vela ľudí tak žije. U nás niesme zvyknutí, ale sú ľudia ktorím to až tak nevadí. Možno je tvoja kamoska tiež taká, smutná z nevery ale zas to nieje až taký koniec sveta pre ňu a dokáže to akceptovať. Ono zas sú veci ktoré ti ani kamoska neprizná, možno len vyčkáva kým ho aféra omrzí alebo dlhodobo nema chuť na sex a dohodli sa ze si to poriešia takto.
Vidíš trt. Len to vieš a v hlave si už robíš rôzne scenáre. Možno sú tak dohodnutí. Teba do ich života nič. Krby chcela, zdôverí sa.
Asi velmi dobre vie preco si prave ty ta co to nema vediet
Čo ty vieš čo je u nich doma za zatvorenými dverami? Nie každý človek je taký že chce svoje pocity preberať s druhými. Tiež som išla v ťažkej životnej situácii radšej k psychologičke ako rozoberať svoj život s niekým z rodiny alebo kamarátkami.
A presne kôli tomuto. Že som nechcela aby ma potom preberali ďalej medzi sebou. Nieto ešte na sociálnych sieťach ako ty.
Nema kde ist, nema peniaze, byvanie, utiahla by dve deti? Su male? Caka kym budu starsie? Potajomky setri peniaze? Jasne, ze trpi, avsak nie je to tvoja vec, debatu o tom nezacinaj prva
Ak bude potrebovať vašu pomoc, oslovi vás, tento problém nie je váš, nech vás teda netrápi!

Tak sa opýtaj jej. A budeš vedieť čo.