Keď partner rozhoduje o všetkom
Ahojte. Nechcem tu vela toho pisat ale chcem počuť aj iny nazor na danu vec.
S priatelom sme 2 roky spolu..
Ale odstupom času si všimam že rozhoduje viac menej o všetkom on. Kde budeme byvat. Kde budeme mat svadbu kedy bude chciet mat deti. A podobne.
Že tak často nebudeme chodit k mojej rodine, čo sa mne nepači. Lebo ja milujem svoju rodinu.
Viac menej sa uz rozhodol a chce aby som sa prispôsobila jemu.
Trapim sa viac menej kvoli tomu uz velmi dlho.
Chcem nazor ak ma niekto takyto isty problem s polovičkou alebo mal. Pekny večer.
@karolinakr evanjelium nieje cirkevný zákon. Opakujem ešte raz , že niečo ako rozvod v katolíckej cirkvi neexistuje. Je to zákon, o tom sa nevyjednáva ako ti to práve vyhovuje. Ak si presvedčená že ťa rozvedú v kostole, kľudne sa spítaj hocjakého duchovného či je to možné. Ale prosím ťa nedávaj falošné rady typu jedna bába povídala.
@pedro1234 pre mna je autorita Boh a nie ty a tvoje výmysly
Tento pribeh skoncí tak, ako tá druhá baba, čo sa tu rieši narcisom...zato dám ruku do ohňa. Ak autorka nezdrhne od tohto magora je v prdeli ako tá chudinka, ktorá má 2 deti na krku a inak žiadnu únikovú cestu, peniaze, prácu...
@pedro1234 pre mna je autorita Boh a nie ty a tvoje výmysly
@karolinakr neviem čo ma boh spoločné s rozvodom. Veriť si samozrejme môžeš v čo len chceš. Pokiaľ ale chceš svadbu v kostole tak musíš dodržiavať cirkevné zákony a tie som si ja nevymyslel .

@anonym_014c2f Bavýme sa o cirkevných zákonoch a tam rozvod neexistuje hovor si čo chceš a vymýšlaj fantázie
@pedro1234 nie neexistuje je to tak. Môže prebehnúť rozvod ale podľa cirkevného práva sú stále manželia ak svadba bola v kostole. Ak chce niekto potom pristupovat k sviatostiam musi poslať žiadosť o dispenz ktorý má danu formu a obsah a poslať ho na príslušný biskupský úrad ktorý sa k veci vyjadrí