Keď sa manželstvo zrazu stane nočnou morou
Ženy, muži..
Sme s manželom 7 rokov a z toho rok a pol manželia.. Neviem, čo sa stalo ale po svadbe sa zmenil na totálneho arogantného hajzla.. Je možné začať takto moc nenávidieť vlastného manžela za ktorého by ste ešte prednedávnom položili život? Vkuse je všetko zle, za všetko mi nadáva.. Čakala som, že keď sa pred rokom narodil drobec tak sa všetko vráti do normálu. Myslela som, že je to všetko len stresom zo svadby a z príchodu krpca.. Ale mýlila som sa.. deň čo deň vkuse nejaký problém, stále je všetko zle.. Asi 2 mesiace boli fajn za ten rok.. No a teraz na vianoce masaker.. Nemáme moc peňazí a tak keď som povedala mužovi, že nechcem pod stromček nič, len aby sme si našetrili na leto aspoň na 5 dní Chorvátsko. Začal sa vyhovárať a mudrovať ako máme iné povinnosti a starosti..Zhodou okolností sme dostali všetci traja (bolo to tak na obálke) od mojich rodičov zaplatenú dovolenku do Chorvátska- budeme všetci bývať v jednej vile- takže
či tam budú traja ale 8 je úplne jedno a cena rovnaká.. (nehovorila som im vôbec o tom, že chcem ísť ani manžel, takže to bola čisto ich iniciatíva). V podstate to dostal môj manžel ako "prémie" pretože pracuje pre mojich rodičov..Ja som sa samozrejme veľmi tešila, lebo syn bude prvýkrát a asi na dlhú dobu aj poslednýkrát pri mori.. Konečne si odpočiniem od starostí.. Prišli sme domov od našich.. Manžel bol celý čas ticho.. potom na mňa spustil, prečo som to neodmietla a že som rozmaznaná pi.a a že ja ho vôbec nerešpektujem a že sa so mnou rozvedie.. povedala som mu, že mohol odmietnuť aj on.. bolo to predsa pre nás všetkých.. potom mi začal vyčítať snáď aj také vecí, čo sa nestali.. chce
@lala123 Ona to zabalila?Vám tu dnes zeny co urobili?zastavili prívod kyslíka do mozgu a prestali ste premýšľať a vedieť, koľko je 2+2?🤐
@enmery to, ze to zabalila som myslela tak, že už jej príde hnusny ako písala vyššie. A keď toto cítiš k niekomu tak to už ťažko nože ísť ďalej. Samozrejme si myslím , že pre autorku by bolo najlepšie odísť k rodičom. Potom by zase videla ale divadielko vie zahrať a byt za chrumkaveho.
@enmery Tie komenty sú dobré akurát na to, že tie ženy potom zvážia a dajú šancu takýmto chlapom, lebo sa zamyslia, či náhodou nie je chýba na ich strane (nie je), ona pritom je na Tom teraz ešte dobre, lebo má podporu rodičov a ešte je vo fáze, že má priestor sa ho zbaviť 🫤
Autorka, držím palce, nedaj sa. Nezlepší sa to
@oblecenie99 Ony si určite nevudemujú, ako tým ubližujú....obeti už aj tak dosť zdeptanej.
@anonym_autor on? Za tu ♦️ by som sa s nim rozviedla ja.
Fíha. Toto je riadný masaker. Nápis mi správu
@brendaa mama zomrela pred 14 rokmi, otec od nich odišiel k druhej žene keď mal 3 roky a odvtedy sa ozýva len na mužove narodeniny.. s dvoma sestrami sa nebaví nejako extra, s jednou je v kontakte.. jeho tety, ujovia, sesternice z maminej strany všetko v poriadku.. sú to naozaj skvelí ľudia stretávame sa často.. fakt ma prijali ako vlastnú.. len tak sa ozvú aj mne.. zavolajú mi, ako sa mám a tak..
@anonym_autor držím ti palce, rozhodnutie je na tebe...ja si fakt neviem a ani nechcem predstaviť toto prežívať a žiť s takým mužom, čo má má nazve p.... viem a že po tejto "hranici" by som bola zlomená a nechcela by som ho vidieť... Vy si vôbec nesedite povahou a správaním ....
a fakt ti mamka nepovedala na neho nič zlé.... vieš matky majú často dobré tušenie
@anonym_autor držím ti palce, rozhodnutie je na tebe...ja si fakt neviem a ani nechcem predstaviť toto prežívať a žiť s takým mužom, čo má má nazve p.... viem a že po tejto "hranici" by som bola zlomená a nechcela by som ho vidieť... Vy si vôbec nesedite povahou a správaním ....
a fakt ti mamka nepovedala na neho nič zlé.... vieš matky majú často dobré tušenie
@brendaa tak ako som vyššie spomínala, naši ho od začiatku brali ako ich syna. Nikdy žiadny konflikt, brali ho odkedy sme spolu ako člena rodiny. Nikdy na neho nikto nič zlé nepovedal.. pri bývalom mama hneď zmerčila problém a vedela.. varovala ma, takže sme to našťastie ukončili keď to začalo byť neúnosné.. ale tu nič..
@anonym_autor on je očividne zakomplexovaný a frustrovaný z tvojej rodiny....a preto ta potrebuje ponižovať, preto ta stále kritizuje a nadáva do rozmaznaných aby si dvihol svoje ego. To sa ozrejme neospravedlňuje jeho chovanie . Ale myslím si, že ak chceš ešte ostať vydatá tak nech si nájde inú prácu a začnite odznova. Ale úprimne, myslilm si, že t si to už zabalila. Etse by ma zaujimalo či je byt kde bývate ako ste k nemu lrisli? Ty si pracovala tiež u rodičov pred svadbou?
@lala123 byt je manželov, kúpil ho ešte dávno predtým ako sme sa spoznali.. ja som nepracovala u rodičov. Ja nerobím v ich odbore. Som učiteľka. Pred svadbou som pracovala ako učiteľka a študovala VŠ.
@anonym_6fc4a9
@anonym_992de6 O rodičov tu ide o kvôli niečomu inému Ty ťažká mysliteľka...
@enmery
Ad1 som muž
Ad2 áno myslí mi to očividne viac mne ako tebe takže ak som ja mysliteľ ty potom hlupaňa
Ad3 treba si prečítať aj príspevky a aj na ten, na ktorý som odpovedal
Ad4 keďže nerozmýšľaš, napoviem ti, že som neodpovedal na autorkin príspevok ale na iného komentujúceho, kde uvádza, že to treba "riešiť" cez rodičov
Ad5 prodím, nabudúce nepíš hlúposti
@enmery
Ad1 som muž
Ad2 áno myslí mi to očividne viac mne ako tebe takže ak som ja mysliteľ ty potom hlupaňa
Ad4 keďže nerozmýšľaš, napoviem ti, že som neodpovedal na autorkin príspevok ale na iného komentujúceho, kde uvádza, že to treba "riešiť" cez rodičov
@anonym_992de6 To je jedno, ake si pohlavie. Išlo o niečo iné. Ja už si fakt dám predsavzatie a na debilnych anonym reagovať nebudem. Chod sa opýtať do azylaku matiek si deťmi, prečo je dobré mať oporu v rodine alebo niekam, keď potrebuješ odísť od magora.
Nepochopis aj tak.
@brendaa tak ako som vyššie spomínala, naši ho od začiatku brali ako ich syna. Nikdy žiadny konflikt, brali ho odkedy sme spolu ako člena rodiny. Nikdy na neho nikto nič zlé nepovedal.. pri bývalom mama hneď zmerčila problém a vedela.. varovala ma, takže sme to našťastie ukončili keď to začalo byť neúnosné.. ale tu nič..
@anonym_autor je čas pohovoriť si s mamou, pravdu od začiatku
Takéto závistlivé čudo máme v rodine. Jeho žena má s ním neskutočne ťažký život, sú spolu vyše 30 rokov a 25 z toho to bolo peklo. Deti už majú dospelé, všetky od nich ušli. Takmer každý z rodiny s ním prerušil kontakt, lebo s takým človekom nevieš fungovať. Nikdy nič nedokázal, všetko mu bolo vybavené cez známosti jeho rodičov, školu skončil tak, že podplatili riaditeľa, do roboty sa dostal podobne. Úplný lenivý nímand. Všade len šteká, akí sú všetci okolo sprostí a debili a aký je on najmúdrejší na svete. Každý z rodiny postupne na sebe makal, vypracoval sa, ľudia majú majetky, domy, dobré miesta, pozície - on nemá nič a preto sú preňho všetci debili a preto sa s nim z rodiny nikto nebaví. Ženy nám bolo ľúto iba dovtedy, kým jej všetci hovorili, nech ide od neho preč, nešla. Tak si to asi s ním odtrpí až kým jeden z nich neumre. Keď máš rodičov, ktorí ti pomôžu, rozveď sa, čím skôr.
@enmery
Ad1 som muž
@anonym_992de6 ale ten komentár, na ktorý si reagoval nebol myslený tak, že ona sa má rodičov pýtať, čo má robiť, či sa rozviesť atď resp. aby niečo urobili za ňu. Tu išlo o poukázanie na fakt, že v rodičoch zrejme nájde oporu, tak nech magora smelo kopne do zadku. Keby rodičov ochotných a schopných pomôcť jej nemala, bola by v podstatne horšej pozícii, a občiansky preukaz by jej moc nepomohol.
@anonym_992de6 ale ten komentár, na ktorý si reagoval nebol myslený tak, že ona sa má rodičov pýtať, čo má robiť, či sa rozviesť atď resp. aby niečo urobili za ňu. Tu išlo o poukázanie na fakt, že v rodičoch zrejme nájde oporu, tak nech magora smelo kopne do zadku. Keby rodičov ochotných a schopných pomôcť jej nemala, bola by v podstatne horšej pozícii, a občiansky preukaz by jej moc nepomohol.
@jaroe autorka mohla trochu predvidat a neskazit si zivot s takou nulou, ked pise, ze matku nema dlhsie a otec ho 3r opustil, je to v podstate chudak znetvoreny okolnostami, na lutost, lenze vyspely jedinec vyhlada odbornu pomoc a nenesie svoje frustracie do 3.kolena, toto mali brat na zretel a nevpustit si do rodiny takyto nevychovou pokazeny material...

@lala123 Ona to zabalila?Vám tu dnes zeny co urobili?zastavili prívod kyslíka do mozgu a prestali ste premýšľať a vedieť, koľko je 2+2?🤐
@enmery Tie komenty sú dobré akurát na to, že tie ženy potom zvážia a dajú šancu takýmto chlapom, lebo sa zamyslia, či náhodou nie je chýba na ich strane (nie je), ona pritom je na Tom teraz ešte dobre, lebo má podporu rodičov a ešte je vo fáze, že má priestor sa ho zbaviť 🫤
Autorka, držím palce, nedaj sa. Nezlepší sa to