icon

Keď sa manželstvo zrazu stane nočnou morou

3. jan 2026

Ženy, muži..
Sme s manželom 7 rokov a z toho rok a pol manželia.. Neviem, čo sa stalo ale po svadbe sa zmenil na totálneho arogantného hajzla.. Je možné začať takto moc nenávidieť vlastného manžela za ktorého by ste ešte prednedávnom položili život? Vkuse je všetko zle, za všetko mi nadáva.. Čakala som, že keď sa pred rokom narodil drobec tak sa všetko vráti do normálu. Myslela som, že je to všetko len stresom zo svadby a z príchodu krpca.. Ale mýlila som sa.. deň čo deň vkuse nejaký problém, stále je všetko zle.. Asi 2 mesiace boli fajn za ten rok.. No a teraz na vianoce masaker.. Nemáme moc peňazí a tak keď som povedala mužovi, že nechcem pod stromček nič, len aby sme si našetrili na leto aspoň na 5 dní Chorvátsko. Začal sa vyhovárať a mudrovať ako máme iné povinnosti a starosti..Zhodou okolností sme dostali všetci traja (bolo to tak na obálke) od mojich rodičov zaplatenú dovolenku do Chorvátska- budeme všetci bývať v jednej vile- takže
či tam budú traja ale 8 je úplne jedno a cena rovnaká.. (nehovorila som im vôbec o tom, že chcem ísť ani manžel, takže to bola čisto ich iniciatíva). V podstate to dostal môj manžel ako "prémie" pretože pracuje pre mojich rodičov..Ja som sa samozrejme veľmi tešila, lebo syn bude prvýkrát a asi na dlhú dobu aj poslednýkrát pri mori.. Konečne si odpočiniem od starostí.. Prišli sme domov od našich.. Manžel bol celý čas ticho.. potom na mňa spustil, prečo som to neodmietla a že som rozmaznaná pi.a a že ja ho vôbec nerešpektujem a že sa so mnou rozvedie.. povedala som mu, že mohol odmietnuť aj on.. bolo to predsa pre nás všetkých.. potom mi začal vyčítať snáď aj také vecí, čo sa nestali.. chce

autor
3. jan 2026
@anonym_b9bf3d

@enmery neurazaj zbytočne, chceš povedať, že ty si nikdy mužovi nevynadala? aj škaredo.

@anonym_b9bf3d ja som v živote mužovi nenadala.. nikdy sme sa dokonca nehádali.. mojich rodičov som nikdy nevidela sa hádať ani si nadávať.. takže nie.. nie v každej rodine sa to deje.. to že som až teraz do príspevku ho nazvala hajzlom si myslím je nič za to, čo cez rok predvádza a krajšie sa tomu nedá povedať.. a tým moje nadávanie aj skončilo nadobro..

ivicatolic
3. jan 2026

@anonym_autor a veru utekaj od neho

monulka205
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_cbd881 pomohli? Keby im poviem, čo všetko spravil verím tomu, že ho zničia..

@anonym_autor a na čo čakáš?!

summer138
3. jan 2026
@enmery

"Svokrovci, veľmi si vážim ponuku a dar, ale už nám pomáhate dosť, rad by som rodine zabezpečil dovolenku sám" sa prezlieklo do "rozmaznanej pxe, ktorá to mala odmietnut"...wau, niečo zásadne mi asi uslo, keď toto pride už 5tim ženám ok a vlastne sa nič nedeje a problem je pomaly autorka a rodicia.

Ze sa neschopak tlačil do ich firmy a chcel u nich pracovať je tiež isto jej chyba, tej hnusne píše...

@enmery samozrejme, že jeho správanie bolo cez čiaru.

enmery
3. jan 2026
@monulka205

@anonym_autor a na čo čakáš?!

@monulka205 Údajne nechce pokaziť rodičom sviatky...

michaela329
3. jan 2026
@bonboniera

Akoze tu človek prečíta všelijaké hovna ale aby sa tu ženy vrátane hovorkyne všetkých svokier a kresťaniek na Slovensku zastavali neschopného chlapa co vlastnej žene a matke svojho dieťaťa vynadá do rozmaznaných pic, tak to som ešte nevidela …

@bonboniera treba jej to printnut, keď sa nabudúce bude zavzdušňovať nad nevďačnymi nevestami 😁

anonym_3631e6
3. jan 2026

kym ste manzelia mozes so synom kde chces a kedy chces-ziaden unos ani nic..ale dufam ,ze do leta sa rozidete a doriesie dieta a majetky aby si mohla zacat od znova .. mas staastie na rodicov-oredpokladam,ze maju majetky a pomozu .. uteak od neho ..lebo ak sa niekto zmeni tak skoro po svadbe nevesti to nic dobre a bude sa to len zhorsovat

anonym_441073
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_02401e povedal, že ak odídem s malým sama tak zavolá na políciu, že som mu uniesla syna..

@anonym_autor ešte chvíľu o tom píš, aký bol úžasný pred svadbou...v pondelok si choď vybaviť predbežné, či nevyhnutné, či ako sa to volá opatrenie, čo sa týka zverenia dieťaťa do tvojej starostlivosti a rovno môžeš aj návrh na rozvod, s týmto mužom ťa nič dobré nečaká

anonym_441073
3. jan 2026
@anonym_b9bf3d

@anonym_autor vieš čo úprimne takéto stavy zažíva každý v manželstve len sa o tom nehovorí. Ty sa stiahni, môžeš sa s ním nejakú dobu nebavit, sustred sa na seba a to prejde, chce to vydržať nejaký čas. Nesustreduj sa na vas vzťah, ale na seba a dieťa a on časom pochopí, musí dozrieť. Veľa šťastia a síl, happy new year.

@anonym_b9bf3d ty si kompletná? V každom manžestve? Na to si ako prišla? V živote ma muž takto nenazval a už vôbec sa mi nevyhrážal, že mi nedá dieťa, alebo že bude volať políciu a to som rozvedená. Z akého dôvodu by mala takto žiť? Ja som po rozvode našla muža, ktorý sa ku mne správa aj po rokoch ako džentlmen a nie ako zakomplexovaný chudák

anonym_441073
3. jan 2026
@anonym_dca2ef

Otazka - neciti sa byt prilis kontrolovany tvojimi rodicmi? Preco pracuje u nich a nie niekde inde? Citi sa dostatocne ohodnoteny? Necakal, ze mu daju skor peniaze ako premie, ako ze oni sa rozhodnu, co sa s tymi jeho zasluzenymi premiami stane?

Vies, odhliadnuc od vsetkeho, toto je najvacsi kamen urazu vo vasom vztahu - je to ako ked baby sa ani za svet nechcu nastahovat do domu k svokrovcom, ze by to nerobilo dobrotu, tak tu to je opacne, ze muz robi u svokrovcov a podla mna ma podobne pocity - neustalej kontroly. Nemoze byt sam sebou, nemoze povedat co chce, stale musi byt len vzornym a poslusnym zatkom, pracantom...?

Skus si to obratit, skus si predstavit, ze by si musela pracovat u jeho rodicov a ze by oni rozhodovali o tebe, ale nie o tebe ako cloveku ale o tebe ako sucasti rodiny, cize... co je dobre pre nasho syna a vnuka? Tak podla toho ocenime nasu nevestu v praci. On chce pre chlapca motorku, aj my, kupime mu motorku. co na tom, ze pracovala nevesta, ved je to pre nich, dobre im chceme, dostanu vsetci co chcu. Ozaj?

@anonym_dca2ef on musí pracovať u jej rodičov? Niekto ho núti?

anonym_1f40eb
3. jan 2026
@enmery

@anonym_1f40eb A? Aj keby mal tak co?

@enmery Nič. Len by to vysvetľovalo jeho chovanie. Chlapi, ktorí majú milenku sa snažia zrazu všetku špinu hadzať na svoje ženy. A navodiť im pocit, že vlastne oni za všetko môžu a oni sú tie zlé.
Preto si chudáčik musel nájsť inú.

anonym_441073
3. jan 2026
@anonym_b9bf3d

@enmery neurazaj zbytočne, chceš povedať, že ty si nikdy mužovi nevynadala? aj škaredo.

@anonym_b9bf3d nikdy som ani exmanželovi, ani súčasnému nevynadala a škaredo už vôbecnie, Aj keď máme na niečo iný názor, alebo sa nám niečo nepáči, tak to dokážeme povedať, ako ľudia, ktorí majú k partnerovi úctu a nie ako primitív z krčmy 4. cenovej. Ani mojich rodičov som nikdy nepočula vulgárne rozprávať, ak si ty na to zvyknutá, to je tvoja vec, ale nepíš tu, že je to v každom manželstve tak

anonym_441073
3. jan 2026
@bonboniera

Akoze tu človek prečíta všelijaké hovna ale aby sa tu ženy vrátane hovorkyne všetkých svokier a kresťaniek na Slovensku zastavali neschopného chlapa co vlastnej žene a matke svojho dieťaťa vynadá do rozmaznaných pic, tak to som ešte nevidela …

@bonboniera 👍👍👍👍👍👍

enmery
3. jan 2026
@anonym_1f40eb

@enmery Nič. Len by to vysvetľovalo jeho chovanie. Chlapi, ktorí majú milenku sa snažia zrazu všetku špinu hadzať na svoje ženy. A navodiť im pocit, že vlastne oni za všetko môžu a oni sú tie zlé.
Preto si chudáčik musel nájsť inú.

@anonym_1f40eb To nijako neriesi autorkinu situáciu, tam je riešenie len jedno. Bohužiaľ jej bude stále robiť peklo cez dieta-nie preto, že ho miluje, len aby trestal a tyranizoval ďalej svoju obeť. Autorka si ešte ani neuvedomuje, aká je silná, má jej kto kryt chrbát, čo by za to dali iné utrapene matky...popravde ak s nim napriek všetkému ostane, bude to ako výsmech všetkým, ktoré nemajú nikoho a ani oporu.

anonym_441073
3. jan 2026
@enmery

@anonym_1f40eb To nijako neriesi autorkinu situáciu, tam je riešenie len jedno. Bohužiaľ jej bude stále robiť peklo cez dieta-nie preto, že ho miluje, len aby trestal a tyranizoval ďalej svoju obeť. Autorka si ešte ani neuvedomuje, aká je silná, má jej kto kryt chrbát, čo by za to dali iné utrapene matky...popravde ak s nim napriek všetkému ostane, bude to ako výsmech všetkým, ktoré nemajú nikoho a ani oporu.

@enmery ja normálne neverím, čo tu dnes čítam

anonym_478785
3. jan 2026

A nemôže mať depresie alebo niečo také? Cíti frustráciu ktorú si vybíja na tebe? Vieš len taká moja vlastná skúsenosť… môj manžel bol a už aj je naozaj skvelý rozumeli sme si … stali sa určite okolnosti s mojim otcom a to v ňom spustilo strašnú frustráciu a depresiu ale veľmi hlbokú… a tiež kričal a nadával za všetko a správal sa priam nepríčetne … áno miestami sm ho nenávidela ale hovorila som si že je chorý … a keď sa z toho dostane bude dobre nemozem ho opustiť v chorobe … bolo to ťažké a že sakra ťažké trvalo to 14 mesiacov prešli sme si cez krik plač smútok absolútnu bezduchost až k pôvodnému človeku ktorého som si brala … nezabudnem nato do smrti ale zvládli sme to … sme spolu už 13 rokov a myslím si že ho poznám dokonale no hentu jeho stránku v živote by mi nenapadlo, že môže byt z neho to čo bolo … zvládli sme spolu… pretože všetko robíme spolu a snažíme sa maximálne pochopiť jeden druhého … takže áno aj ja sm bola všeličo pamätám si ako ma to bolelo ale hovorila som si to nie je on … tak ja len či to nemôže byt niečo také? Je lahke človeka odpísať no dôležitá je príčina prečo tak otočil? Či?

enmery
3. jan 2026
@anonym_478785

A nemôže mať depresie alebo niečo také? Cíti frustráciu ktorú si vybíja na tebe? Vieš len taká moja vlastná skúsenosť… môj manžel bol a už aj je naozaj skvelý rozumeli sme si … stali sa určite okolnosti s mojim otcom a to v ňom spustilo strašnú frustráciu a depresiu ale veľmi hlbokú… a tiež kričal a nadával za všetko a správal sa priam nepríčetne … áno miestami sm ho nenávidela ale hovorila som si že je chorý … a keď sa z toho dostane bude dobre nemozem ho opustiť v chorobe … bolo to ťažké a že sakra ťažké trvalo to 14 mesiacov prešli sme si cez krik plač smútok absolútnu bezduchost až k pôvodnému človeku ktorého som si brala … nezabudnem nato do smrti ale zvládli sme to … sme spolu už 13 rokov a myslím si že ho poznám dokonale no hentu jeho stránku v živote by mi nenapadlo, že môže byt z neho to čo bolo … zvládli sme spolu… pretože všetko robíme spolu a snažíme sa maximálne pochopiť jeden druhého … takže áno aj ja sm bola všeličo pamätám si ako ma to bolelo ale hovorila som si to nie je on … tak ja len či to nemôže byt niečo také? Je lahke človeka odpísať no dôležitá je príčina prečo tak otočil? Či?

@anonym_478785 Lebo je to narcis!!!!!!tak jednoduché, žiadna depresia...

enmery
3. jan 2026
@anonym_441073

@enmery ja normálne neverím, čo tu dnes čítam

@anonym_441073 Keď si už predstavím, že hlbšie sa klesnúť nedá, vždy sa ozve ešte nejaká len v inom štýle, že on vlastne za to nemôže...

alickapusinka
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_cbd881 pomohli? Keby im poviem, čo všetko spravil verím tomu, že ho zničia..

@anonym_autor ved nech zničia TY si p..a hálo som z mužom 22 rokov ale v živote ani v tej najhoršej hádke mi toto nepovedal.Len aby ťa nezbil teraz si p..a potom budeš čo k..a a tak dalej mala som takeho magora a ušla som po 3 mesiacoch.Toto je úplne chorý človek chod k rodičom podaj na rozvod. Ja si myslim že bol taký aj pred svadbou len si zrejme nechcela vidieť podľa mna zo dňa na deň sa takto nezmenil. len ružove okuliare spadli. A ON ked si ťa neváži nebude mať nič.A čoho sa bojiš radšej ak je maičky ešte malý a by videl že nedajbože magor zbije jeho mamu aspoň pokiaľ to nevnima a čo ťa je po ňom povedz všetko na rovinu.

enmery
3. jan 2026

Strop je, že ešte na svadbe po prepočítaní peňazí na ňu vybuchol...chudáčik, čistá depresia.

alickapusinka
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_02401e povedal, že ak odídem s malým sama tak zavolá na políciu, že som mu uniesla syna..

@anonym_autor ako uniesla vzala zo sebou a čo tisic km.Takých hrdinov ako je ON takých gerojov tu už bolo.Bude súd ani nepipne.A ešte bude rád že sa môže zo synom vidieť.

alickapusinka
3. jan 2026
@enmery

@anonym_autor Das predbežne opatrenie zverenia...únos by musel byt na neznámom mieste a za hranice...zacina vyťahovať pekne úbohé stacky, uz chyba iba, že ak sa rozvedies, vezmi Ti syna. Ty keby di bola moja sestra, tak na tomto by som si tak zgustla. Stále väčši a väčší chudák.

@enmery sme dve aj ja tomu by som neda dýchať

betulinka1
3. jan 2026

@anonym_autor chod za pravnikom. Potom k rodicom a posli ho do pice. Ak ti neda suhlas na dovolenku, nahradí ten suhlas sud. Ale dovolenka je v tomto pripade posledne co by ma trápilo. K rodicom mozes ist hned na navstevu. Aj milion policajtov tam moze prist, som na navsteve. Poslu tvojho muza akurat do riti.

oblecenie99
3. jan 2026

Aký tlak na neho? Ide zrejme o zakomplexovaneho ješiťáka, ktorý sa vedel dobre oženiť, do lepšej rodiny, než z ktorej pochádza. Peniaze, ktoré mu platia svokrovci mu zrejme nesmrdia, autorka napísala, že sám sa ponúkol, že by chcel u nich robiť. Len im závidí, a má komplexy z toho, že je "len" ich zamestnanec. Svoje frustrácie a neschopnosť ale nebude smerovať na seba (tak na sebe začnem makať a vypracujem sa sám bez svokrovcov, aby som bol úspešný podnikateľ), ani proti svojej pôvodnej rodine, ale proti žene. Ešte počkaj, až sa vrátis do práce a nebodaj máš lepšiu školu ako on, lepšiu prácu ako on, zodpovednejšiu poziciu ci božechráň plat... To len uvidíš, čo bude. On frustrovaný skutočne JE. Lenže meniť sa nebude. On tú svoju frustráciu len chce vybiť na tebe.

domkakvet
3. jan 2026

@anonym_autor neverim tomu, ze pred svadbou bolo vsetko ok, aspon minimalne priznaky tam museli byt, mozno si tak akurat pred tym zatvarala oci, ale to je jedno uz je tu situacia aka je, vyzera ze by si sa bez neho zaobisla, cize mozes pokracovat bez neho.

oblecenie99
3. jan 2026

A či sa zmenil/nezmenil.. ja by som skôr otázku položila tak, či sa prejavil? Lebo on by sa možno aj prejavil, len ste na to nemali doteraz podmienky. Dokonca si myslím, že s inou ženou by boli kompatibilnejší, on nemusí byť úplne netvor, ale vadny zrejme je (použijem slovo nezrelost, aby som úplne neurazala).

To sú presne prípady, keď sa dvaja veľmi zaľúbia a dajú sa dokopy, lebo úžasne funguje chémia, ale spolu by byť nemali, lebo nie sú proste na rovnakej úrovni. Finančne, rodinným zázemím, vzdelaním, a pod. Väčším prúserom je, keď tá žena je tá polovica, ktorá je tak trochu "vyššie", lebo chlapi, veeeela chlapov, je na niečo takéto jesitnych.. . Ty si totiž zaľúbená a ty si tá, ktorá v tej chemickej fáze dávaš latku nižšie: a on sa vtedy tiež neciti menej, lebo ste akoby na jednej urovni. Objektívne nie, ale Ono to aj tak funguje super, lebo presne v tých rozdieloch sa akoby dopĺňate. Čiže preto sa stane, že predtým bol vraj úžasný a dokonalý, a že si to nevidela . Možno si videla, len ináč, alebo si naozaj nevidela, lebo ako píšem, nebolo ešte na takéto prejavy podhubie.. Lenže to funguje iba do nejakého času, zvyčajne kým nedôjde na lámanie chleba. Kedy u koho.. niekto v pohode zvládne aj spoločné bývanie... Či hypo.. aj svadbu.. u vás, ale hoplá, vyskočilo to uz hneď po svadbe: tvoja rodina bola vnímaná ako "lepšia". Alebo bola proste stredrejsia. A toto už ranilo jeho ego. A už to vyšlo na povrch. A buchlo. Problemom je často narodenie dieťaťa: zrazu si ta, ktorá je od neho do istej miery, určitú dobu, zavisla. Keď aj nie že úplne doslova, ale on už má možnosť okúsiť "moc" voči tebe. Mohol by napr. zamakať trošku viac, aby ste až tak nepocítili financie, ale to by zase prečo robil, keď sa mu nechce... ? Ale nepovie ti: nevládzem, prepáč. Alebo nechcem. Povie: keď chceš mať dovolenku, tak si nájdi bohatého! Alebo niečo veľmi podobné. A ako píšem, úplne peklo by nastalo po čase, ked už nebudeš na ňom finančne závislá, vrátiš sa do práce a nebodaj ešte budeš úspešnejšia, ako on. A môžeš ty byť manažérka a mať pod sebou 50 ľudí, rozhodovať súdne spory, operovať deťom srdce, keď prídeš domov, budeš za chuderu a ľudia by neuverili, ako takú ženu dokáže zdeptat vlastný manžel: neúspešný "podnikateľ" v montérkach.

Takéto rozdiely vo vzťahoch totiž fungujú iba a len vtedy, ak sú obidvaja zrelí a uvedomelí. A môže byť kľudne v montérkach, ale ženu musí milovať, podporovať, neziarlit na ňu a zabite ma, ale v niečom tu objektívnu "nerovnosť" vyvážiť: dobre zarobí, či sa postará úžasné o deti, alebo fantasticky vari a pod. Aby tá žena ho vedela vnímať tak, že sú si naozaj rovní a rovnocenní navzájom. Ja neviem, ako ste na Tom vy, ale tipujem tak trochu podobný scenár, a teraz ste akurát vo fáze, že sa prejavilo jeho urazené kvázi ego.

Mozno nie je psychopat, ani narcis. Len ješiťák. Či ho naoravis? Nie. Nikdy to nebude fungovať. Kým máš rodičov, na ktorých sa vieš spoliehať, vedia ti ešte pomôcť, sú zdraví, tak v dobrom Radím, nečakaj. Utekaj.

autor
3. jan 2026
@oblecenie99

A či sa zmenil/nezmenil.. ja by som skôr otázku položila tak, či sa prejavil? Lebo on by sa možno aj prejavil, len ste na to nemali doteraz podmienky. Dokonca si myslím, že s inou ženou by boli kompatibilnejší, on nemusí byť úplne netvor, ale vadny zrejme je (použijem slovo nezrelost, aby som úplne neurazala).

To sú presne prípady, keď sa dvaja veľmi zaľúbia a dajú sa dokopy, lebo úžasne funguje chémia, ale spolu by byť nemali, lebo nie sú proste na rovnakej úrovni. Finančne, rodinným zázemím, vzdelaním, a pod. Väčším prúserom je, keď tá žena je tá polovica, ktorá je tak trochu "vyššie", lebo chlapi, veeeela chlapov, je na niečo takéto jesitnych.. . Ty si totiž zaľúbená a ty si tá, ktorá v tej chemickej fáze dávaš latku nižšie: a on sa vtedy tiež neciti menej, lebo ste akoby na jednej urovni. Objektívne nie, ale Ono to aj tak funguje super, lebo presne v tých rozdieloch sa akoby dopĺňate. Čiže preto sa stane, že predtým bol vraj úžasný a dokonalý, a že si to nevidela . Možno si videla, len ináč, alebo si naozaj nevidela, lebo ako píšem, nebolo ešte na takéto prejavy podhubie.. Lenže to funguje iba do nejakého času, zvyčajne kým nedôjde na lámanie chleba. Kedy u koho.. niekto v pohode zvládne aj spoločné bývanie... Či hypo.. aj svadbu.. u vás, ale hoplá, vyskočilo to uz hneď po svadbe: tvoja rodina bola vnímaná ako "lepšia". Alebo bola proste stredrejsia. A toto už ranilo jeho ego. A už to vyšlo na povrch. A buchlo. Problemom je často narodenie dieťaťa: zrazu si ta, ktorá je od neho do istej miery, určitú dobu, zavisla. Keď aj nie že úplne doslova, ale on už má možnosť okúsiť "moc" voči tebe. Mohol by napr. zamakať trošku viac, aby ste až tak nepocítili financie, ale to by zase prečo robil, keď sa mu nechce... ? Ale nepovie ti: nevládzem, prepáč. Alebo nechcem. Povie: keď chceš mať dovolenku, tak si nájdi bohatého! Alebo niečo veľmi podobné. A ako píšem, úplne peklo by nastalo po čase, ked už nebudeš na ňom finančne závislá, vrátiš sa do práce a nebodaj ešte budeš úspešnejšia, ako on. A môžeš ty byť manažérka a mať pod sebou 50 ľudí, rozhodovať súdne spory, operovať deťom srdce, keď prídeš domov, budeš za chuderu a ľudia by neuverili, ako takú ženu dokáže zdeptat vlastný manžel: neúspešný "podnikateľ" v montérkach.

Takéto rozdiely vo vzťahoch totiž fungujú iba a len vtedy, ak sú obidvaja zrelí a uvedomelí. A môže byť kľudne v montérkach, ale ženu musí milovať, podporovať, neziarlit na ňu a zabite ma, ale v niečom tu objektívnu "nerovnosť" vyvážiť: dobre zarobí, či sa postará úžasné o deti, alebo fantasticky vari a pod. Aby tá žena ho vedela vnímať tak, že sú si naozaj rovní a rovnocenní navzájom. Ja neviem, ako ste na Tom vy, ale tipujem tak trochu podobný scenár, a teraz ste akurát vo fáze, že sa prejavilo jeho urazené kvázi ego.

Mozno nie je psychopat, ani narcis. Len ješiťák. Či ho naoravis? Nie. Nikdy to nebude fungovať. Kým máš rodičov, na ktorých sa vieš spoliehať, vedia ti ešte pomôcť, sú zdraví, tak v dobrom Radím, nečakaj. Utekaj.

@oblecenie99 ďakujem.. veľa je toho.. ja mám ukončené vysokoškolské vzdelanie 2. Stupňa (učiteľka), on strednú s maturitou.. nikdy mi nič podobné nevyhadzoval na oči.. ale tie peniaze boli fakt, že neskutočný problém vtedy.. to som týždeň sa bála niečo povedať, čo sa týkalo peňazí aby nezačal byť agresívny..

lala123
3. jan 2026
@anonym_autor

@sasa1310 kedy začala zmena? Deň po svadbe.. keď sme počítali peniaze z darov a zistili sme, že moja strana rodiny (20 ľudí ) nám dalo viac ako o 80% viac peňazí ako jeho strana (50 ľudí).. vtedy sa začal do mňa navážať ako keby som za to ja mohla.. a odvtedy ro ide..

@anonym_autor on je očividne zakomplexovaný a frustrovaný z tvojej rodiny....a preto ta potrebuje ponižovať, preto ta stále kritizuje a nadáva do rozmaznaných aby si dvihol svoje ego. To sa ozrejme neospravedlňuje jeho chovanie . Ale myslím si, že ak chceš ešte ostať vydatá tak nech si nájde inú prácu a začnite odznova. Ale úprimne, myslilm si, že t si to už zabalila. Etse by ma zaujimalo či je byt kde bývate ako ste k nemu lrisli? Ty si pracovala tiež u rodičov pred svadbou?

enmery
3. jan 2026

https://www.modrykonik.sk/forum/potrebujem-sa-vyrozpravat-zivotne-pribehy-moj-pribeh/depresia-z-financnej-situacie-a-obavy-o-buducnost/#post-89897633
Tie pričetne zeny, ktorým sa ešte nezastavil rozum v tejto téme, môžu prečítať "empatické matky" píšuce 17 ročnej dievčine tu.🤐

enmery
3. jan 2026
@lala123

@anonym_autor on je očividne zakomplexovaný a frustrovaný z tvojej rodiny....a preto ta potrebuje ponižovať, preto ta stále kritizuje a nadáva do rozmaznaných aby si dvihol svoje ego. To sa ozrejme neospravedlňuje jeho chovanie . Ale myslím si, že ak chceš ešte ostať vydatá tak nech si nájde inú prácu a začnite odznova. Ale úprimne, myslilm si, že t si to už zabalila. Etse by ma zaujimalo či je byt kde bývate ako ste k nemu lrisli? Ty si pracovala tiež u rodičov pred svadbou?

@lala123 Ona to zabalila?Vám tu dnes zeny co urobili?zastavili prívod kyslíka do mozgu a prestali ste premýšľať a vedieť, koľko je 2+2?🤐