Keď sa žena zamiluje po uši
Nikdy som nesla na zoznamku s ocakavaniami. Skor zo zvedavosti. A uz vobec nie s predstavou, ze tam stretnem niekoho, kto mi obrati svet naruby. Napisal mi prvy. Mal v spravach pokoj, aky sa dnes nenosi. Dve deti, ktore s nim zili, bral ako samozrejmost, nie ako bremeno. Od zaciatku som mu hovorila, ze nema sancu. Ze nehladam, ze nechcem, ze viem, ako sa veci koncia. Lenze on zostaval. Pisali sme si, stretavali sa, smiali sa. A ja som si klamala, ze mam veci pod kontrolou. Nemala som. Po par dnoch som vedela, ze je neskoro. Na prvom rande som u neho prespala. Nebolo to dokonale ani vypocitane, bolo to prirodzene. Rano som sa zobudila v cudzom byte, ale s pocitom, ze tam nie som uplne cudzia. Jeho dcery si ma oblubili, alebo som si to aspon nahovarala. V ich smiechu bolo nieco, co ma hrialo viac, nez by som chcela priznat.
A potom sa to zlomilo. V jeho zivote sa znovu objavila baba. Jedna z tych nedavnych znamosti, ktore vraj nic neznamenaju pre neho iba baba na sex. Vyspal sa s nou opat a mne to povedal pokojne, akoby hovoril o pocasi. vraj mu stacia nahodne stretnutia , je z ich dediny a lasku nepotrebuje. So mnou chce ostat len kamarat. Dopisovat si. Obcas si niekam sadnut alebo ist na vylet. Nic viac... Lenze ja som uz bola inde sakra. Kazdy den mi dava najavo, ze viac nechce... A ja kazdy den predstieram, ze mi to staci to akoze kamaratstvo.. najhoršie ze nechce sa mi hladat ineho. Nie preto, ze by som nemohla. Ale preto, ze k nemu a k jeho dceram uz nieco citim. Nieco, co sa neda len tak vypnut. A tak zostavam Zamilovana... Medzi riadkami sprav, medzi tichymi stretnutiami a medzi tym, co nikdy nebude, a tym, coho sa neviem pustit...
@anonym_autor Ciste AI.
@anonym_autor ty uz si tu pisala. Bol to presne tento isty poeticky styl
@anonym_autor ty uz si tu pisala. Bol to presne tento isty poeticky styl
@anonym_fe36ab ano samozrejme a nie raz, Snazim sa tu preniest nieco co mi zivot polozil tentokrat pod nohy. a neviem balvan preskocit.
@anonym_fe36ab ano samozrejme a nie raz, Snazim sa tu preniest nieco co mi zivot polozil tentokrat pod nohy. a neviem balvan preskocit.
@anonym_autor podla mna by si sa mala dat na pisanie beletrie, to ti ide. ( Nie v zlom)
Začni písať knihu. Dnes idú takéto lacné sra. ky jak teplé rozky
@anonym_autor podla mna by si sa mala dat na pisanie beletrie, to ti ide. ( Nie v zlom)
@anonym_fe36ab uz dva krat tato poznamka padla, uz vtedy bolo pisane ze sa tym zivim v realnom svete. Ale nedokazem zial pismenami menit to co sa v nom deje. Tak sa aspon podelim.
Si presne tou kamarátkou, ktorej zavolá kvôli sexu. Ako tej z dediny, tá počula tie isté drísty. Je jedno, čo cítiš ty, on Ti jasne povedal, ako to má. On ani jeho dcéry to necítia. Ty miluješ bolesť a teraz sa rada sama trestáš bolesťou. Tak si to uži a premárni život.
ak toleruješ chlapovi tieto avantúry tak potom si ozaj hlúpa. maj troška hrdosti a pošli ho aj s jeho de´tmi do čerta.
Radšej sama, ako takto byť ponižovaná.
ak toleruješ chlapovi tieto avantúry tak potom si ozaj hlúpa. maj troška hrdosti a pošli ho aj s jeho de´tmi do čerta.
Radšej sama, ako takto byť ponižovaná.
@anonym_336707 praveze je to nieco co je kratke no intezivne, uzasne no zranujuce, Je to nieco z toho sa nedokazem vymotat napriek vsetkemu co mam uz za sebou. V mojom veku a laska? to sa uz nenosi, Zamilovanie? ako toto sa mohlo udiat.. Cele to nechapem... Par tyzdnov a scloveku sa zmeni cely pohlad na svet..
@anonym_336707 praveze je to nieco co je kratke no intezivne, uzasne no zranujuce, Je to nieco z toho sa nedokazem vymotat napriek vsetkemu co mam uz za sebou. V mojom veku a laska? to sa uz nenosi, Zamilovanie? ako toto sa mohlo udiat.. Cele to nechapem... Par tyzdnov a scloveku sa zmeni cely pohlad na svet..
@anonym_autor len ťa hlúpo využíva. Je to v tvojich rukách, či mu to dovolíš
@anonym_autor a nechceš si to len užiť ,keď sa ti páči a je ti s ním dobre
@anonym_autor vymotas sa z toho uplne jednoducho.. proste to s nim ukoncis s vysvetlenim, ze ty uz citis nieco viac a nedokazes s nim byt len kamaratka.. bude to mozno menej uzasne a viac bolestive, ale aspon funkcne.. ked teda chces situaciu riesit a vyriesit a nie sa v nej len porochnit este za ucasti divakov..
laska a zamilovanie sa nosi v kazdom veku, ale taketo melodramaticke fakt patri skor k puberte a u zrelsej zeny to posobi trochu trapne
@anonym_autor ja si myslim, ze ak pri tvojej laske bude v tebe citit oporu najma v tazsich chvilach a bude ta vnimat ako silnu zenu hodnu ucty (to sa da i pri tvojej zamilovanosti), az raz dojde k tomu, ze stratis bud trpezlivost alebo sa donutis venovat sa iba sebe zisti, ze mu chybas a ani nebude tusit, ze jeho chlad presiel do vztahu a mozno az do lasky. Ale to chce nie mesiace, mozno i i rok, dva.
@anonym_autor ja si myslim, ze ak pri tvojej laske bude v tebe citit oporu najma v tazsich chvilach a bude ta vnimat ako silnu zenu hodnu ucty (to sa da i pri tvojej zamilovanosti), az raz dojde k tomu, ze stratis bud trpezlivost alebo sa donutis venovat sa iba sebe zisti, ze mu chybas a ani nebude tusit, ze jeho chlad presiel do vztahu a mozno az do lasky. Ale to chce nie mesiace, mozno i i rok, dva.
@roja01 🤒Tak toto je choré...
@anonym_autor MUSÍŠ sa z toho vymotať, čo najskôr, lebo ťa to zničí. Zabudla by som naňho hneď v momente, keď sa s tamtou vyspal. On ťa nemiluje.
@roja01 a prečo by mu mala byt oporou
Prečo niektoré tak nenávidíte chlapov ?
@reanda podla mna si to napisala uplne presne. Nechápem na co bojovat o takeho chlapa... Ked raz mam svoju hodnotu, tak sa takto neponizim.
@kikush182329 to je taka s.ackova predstava lasky z lacnych romanov, no
Preco je sam s detmi? Opustila ho zena kvoli inemu?
@roja01 🤒Tak toto je choré...
@enmery som vedela, ze budu aj tieto nazory. Nedivim sa, kedze mnoho ludi nepozna bezpodmienecnu lasku, vela ich zazilo velke sklamania a podrazy atp.
Ja netvrdim, ze mu musi robit sluzku. Sama vie kam v priatelstve zajst a kam uz nie. Ja vychadzam z toho, ze su to dvaja dobri ludia.
@anonym_autor So mnou chce ostat len kamarat. Dopisovat si.
A to ti prečo nepovedal hneď,ale až keď ťa prekotil?
@enmery som vedela, ze budu aj tieto nazory. Nedivim sa, kedze mnoho ludi nepozna bezpodmienecnu lasku, vela ich zazilo velke sklamania a podrazy atp.
Ja netvrdim, ze mu musi robit sluzku. Sama vie kam v priatelstve zajst a kam uz nie. Ja vychadzam z toho, ze su to dvaja dobri ludia.
@roja01 to, o com pises, nie je bezpodmienecna laska ani nahodou

To je AI generovana poviedka ?