Spoznali sme sa na zoznamke a zamilovali sme sa
Ahojte, veľa ľudí mi nechce veriť, keď sa spýtajú, ako sme sa zoznámili s mojou láskou, a preto skúsim to tu hodiť do pléna, či by ste niečo také dokázali.
Písali sme si na zoznamke tri dni s tým, že sme si veľmi rozumeli, a dohodli stretnutie s tým, že nás nebaví samota, že bez váhania do toho skočíme. A tak sa aj stalo. Stretli sme sa, pusa na líce a povedali sme si.. Tak poďme do toho...
Prvé stretnutie nebolo klasické rande, ale šli sme kúpiť väčšiu komodu a jej skladanie, aby sa tam zmestilo oblečenie už nás oboch. A odvtedy bývame spolu. Je to už 3 a štvrť roka.
A je to úplne dokonalé.
Ak sa vám nebude chcieť veriť... nuž, vaša vec.
@anonym_autor kde teda byvate, u neho ci u teba?
@domkakvet uz v nasom spolocnom, ale bol to jeho dom.
@domkakvet uz v nasom spolocnom, ale bol to jeho dom.
@anonym_autor a hneď prepísal na teba polku domu😀
Asi by mi sibalo, aby som sa s niekym prvykrat stretla, pusa a podme byvat spolu...
Niekedy to tak vyjde 😅 ja som sa zoznámila s mužom, chvíľu sme sa stretávali, ale bol kovid, nebolo veľmi kde a bola zima, tak som to riskla a vzala ho k sebe (mám dcéru, preto som chcela počkať) začali sme spolu bývať asi po dvoch mesiacoch, za 11 mesiacov od zoznámenia sme sa vzali. Sme spolu 5 rokov. Už máme spoločný byt väčší. Tiež to bolo nejaké rýchle, nikdy by som nepovedala, že ja opatrná urobím niečo také 😅 stále som spokojná, bolo to super rozhodnutie a mám najlepšieho muža 🥰 keď si dvaja vyjasnia podstatné veci pre život a sú s tým v pohode prečo nie 😁 držím vám palce a teším sa s vami ❤️
Btw Dharma a Greg nás naučili, že to môže vyjsť 😂
No a ako to dopadlo? To najdôležitejšie si vynechala a to či komoda stojí a slúži ešte, alebo sa vám to nepodarilo poskladať? 😄
Aleeee, trosicku trepes. Nebola to laska rozumom. Sama pises, ze ste si rozumeli, zjavne ste 3 dni intenzivne pisali. Pri stretnuti ti musel byt sympaticky, takze urcita forma zalubenosti tam bola. Laska z rozumu je nieco uplne ine...
My sme sa zoznamili tiez na zoznamke, vymenili par sprav, potom som sa na nejaky cas odmlcala. Potom som si nanho zas spomenula a napisala mu. Potom sme sa konecne stretli. Nebola to laska na prvy pohlad, ale kecalo sa nam dobre. Spytal sa ma, ci by som s nim nesla na dovolenku do stanu. A ja som isla. Postupne sme sa spoznavali a bolo nam spolu dobre.

@anonym_autor kde teda byvate, u neho ci u teba?