icon

Spoznali sme sa na zoznamke a zamilovali sme sa

18. sep 2026

Ahojte, veľa ľudí mi nechce veriť, keď sa spýtajú, ako sme sa zoznámili s mojou láskou, a preto skúsim to tu hodiť do pléna, či by ste niečo také dokázali.
Písali sme si na zoznamke tri dni s tým, že sme si veľmi rozumeli, a dohodli stretnutie s tým, že nás nebaví samota, že bez váhania do toho skočíme. A tak sa aj stalo. Stretli sme sa, pusa na líce a povedali sme si.. Tak poďme do toho...
Prvé stretnutie nebolo klasické rande, ale šli sme kúpiť väčšiu komodu a jej skladanie, aby sa tam zmestilo oblečenie už nás oboch. A odvtedy bývame spolu. Je to už 3 a štvrť roka.
A je to úplne dokonalé.
Ak sa vám nebude chcieť veriť... nuž, vaša vec.

domkakvet
18. sep 2026

@anonym_autor kde teda byvate, u neho ci u teba?

autor
18. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor kde teda byvate, u neho ci u teba?

@domkakvet uz v nasom spolocnom, ale bol to jeho dom.

domkakvet
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak nech vam to vydrzi.

anonym_acce30
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a hneď prepísal na teba polku domu😀

sisa_s
18. sep 2026

Asi by mi sibalo, aby som sa s niekym prvykrat stretla, pusa a podme byvat spolu...

anonym_59f5c5
18. sep 2026

Niekedy to tak vyjde 😅 ja som sa zoznámila s mužom, chvíľu sme sa stretávali, ale bol kovid, nebolo veľmi kde a bola zima, tak som to riskla a vzala ho k sebe (mám dcéru, preto som chcela počkať) začali sme spolu bývať asi po dvoch mesiacoch, za 11 mesiacov od zoznámenia sme sa vzali. Sme spolu 5 rokov. Už máme spoločný byt väčší. Tiež to bolo nejaké rýchle, nikdy by som nepovedala, že ja opatrná urobím niečo také 😅 stále som spokojná, bolo to super rozhodnutie a mám najlepšieho muža 🥰 keď si dvaja vyjasnia podstatné veci pre život a sú s tým v pohode prečo nie 😁 držím vám palce a teším sa s vami ❤️

Btw Dharma a Greg nás naučili, že to môže vyjsť 😂

jblheart
18. sep 2026

No a ako to dopadlo? To najdôležitejšie si vynechala a to či komoda stojí a slúži ešte, alebo sa vám to nepodarilo poskladať? 😄

anonym_8a710e
18. sep 2026

Aleeee, trosicku trepes. Nebola to laska rozumom. Sama pises, ze ste si rozumeli, zjavne ste 3 dni intenzivne pisali. Pri stretnuti ti musel byt sympaticky, takze urcita forma zalubenosti tam bola. Laska z rozumu je nieco uplne ine...

catherin4
18. sep 2026

My sme sa zoznamili tiez na zoznamke, vymenili par sprav, potom som sa na nejaky cas odmlcala. Potom som si nanho zas spomenula a napisala mu. Potom sme sa konecne stretli. Nebola to laska na prvy pohlad, ale kecalo sa nam dobre. Spytal sa ma, ci by som s nim nesla na dovolenku do stanu. A ja som isla. Postupne sme sa spoznavali a bolo nam spolu dobre.