icon

Keď študent medicíny odmietne riešiť rodinné zdravotné problémy

7. máj 2024

Ahojte. Chcem sa vas spytat, ako by ste reagovali vy. Je podla vas sebecke alebo nepekne, ak mate v rodine studenta mediciny a potrebujete s nim skonzultovat svoj zdravotny stav a on vam povie, ze on nie je dostatocne vzdelany a skuseny na to, aby to hodnotil a ze to treba riesit s lekarom, nie s nim? A ze ho uz nebavi, ze za nim stale chodime s lekarskymi nalezmi, ze on ma toho dost v skole teraz. Ako by ste sa zachovali vy?

Strana
z3
margotka17
8. máj 2024

Veď ešte nie je lekár. Ani adept na vodičský preukaz nejazdí skôr, ako získa vodičské oprávnenie. Treba ísť za odborníkom s daným problémom a chlapca nechať v pokoji študovať ďalej.

lauricka
8. máj 2024

On má pravdu. Nie je ešte lekár, nemá ani dosť skúseností. Prečo nejdete normálne k lekárovi? Ktorý má aj možnosti, aj vybavenie, aj môže predpísať liečbu? Ak má toho veľa, rešpektujte to. Váš prístup nie je OK.

prasiatko30
8. máj 2024

Podla toho co pise autorka student mediciny je velmy orudentny a taktny lebo pre vypisovat mu s kazdou pakovinou a este aj s viacerymi fotkami tak mozte byt radi, ze vas niekam neposlal. Vsak chod ku doktorovi a neotravuj so svojimi vyrazkami 20 ludi okolo

vesimelonimarsista
8. máj 2024

Respektovala by som ho. Aj nedoverujes nalezu svojho lekara, mozes si to vykonzultovat s druhym LEKAROM, nie studentom. On este nie je lekar, nema tolko skusenosti.

iwesska
8. máj 2024

Preco neodpovedas? Cakala si,ze mu nalozime este aj my,co? Alebo si sa nebodaj spamatala a prestanete ho konecne otravovat? Dobre spravil,ze to zarazil hned v zaciatkoch. Co ked ti zle poradi? Potom sa zas budes stazovat na forach?

prasiatko30
8. máj 2024

@iwesska lebo to je dalsia diskusia na vyvolanie vasni - vymyslene a o nicom

iwesska
8. máj 2024

@prasiatko30 Nemusi to byt vymyslene, ludia su ozaj taki pripeceni🙄

tinalia
8. máj 2024

Uplne ho rozumiem. Tiez mam vystudovany "podobny" odbor aj v nom pracujem a velakrat som musela slusne odbit clenov rodiny lebo to ani podla etiky nie je vhodne aby som to s nimi riesila, ci uz sukromne alebo pracovne. Oceňujem ho, ze vam to dokazal narovinu povedat 👍

Strana
z3