Keď ti napíše ex

ssilvikr
8. máj 2022

Ahojte kočky. Čo by ste si mysleli keby vám bývalý partner,s ktorým ste boli 5rokov myslím to bolo,možno aj viac,napíše,že:
----- je len jedna to je uz tak ci som stastny alebo nie tak to je dobru noc
Písali sme si zopár riadkov a nakoniec napísal toto🤷‍♀️ On je ženatý,má dcéru. Len nerozumiem jednej veci,to naozaj ho ešte neprešlo,my už spolu nie sme roky...Ozaj sa nedá zabudnúť na niektorých ľudí a vždy majú v sebe také,že och prečo som s ňou neostal,prečo som s ním neostala? Ja som už zabudla,spomenúť si spomeniem,veď sme prežili spolu nejaký kus života,aj keď sme mali veľmi bolestivý rozchod.Aj preto sme sa rozišli,lebo mal bokovky a jeho mama mu nahuckala hlúposti o mne a bla bla...Potom sme sa stretávali dlho,aj to ľutujem,bol už ženatý,ale potom to jednoducho uťalo a dala som tomu STOP. A takto to bolo najlepšie, aj keď popravde,ľutujem,že som to vtedy tak riešila, že vlastne aj ja som bola jeho bokovka,áno tak to bolo,priznávam sa.
My v kontakte nie sme,fakt asi po roku sa ozval,že ma slabosť pre mňa atď...že ako sa mám a že mu chýbam
Určite by som sa nevrátila k nemu,mám plnohodnotný vzťah a veľmi dobrého priateľa, ktorý ma má rád a proste to je úplne iný človek.
Čo by ste si mysleli,alebo ako by ste to brali,stalo sa vám to už? Ja som už prekusla že sme sa rozišli a že si vzal inú. Lebo uz ked sme boli spolu ozaj dlho,tak som mu hovorila,aby sme sa vzali,mali rodinu atd ale on zdupkal...Možno to neprekusol on hmmm

jana005
8. máj 2022

@ssilvikr podľa mňa ti píše preto,lebo ťa chce mať zase ako bokovku

ssilvikr
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ssilvikr
autor
8. máj 2022

@jana005 Môže snívať ďalej.Už by som sa na také nedala,to nie je vôbec dobré. Aj keď my sme mali vždy perfektný sex,úplne že dokonalý,len asi jemu bolo málo🤣

gladys_07
8. máj 2022

Ocividne ti to lichoti. Ale podvadzal teba, podvadza svoju zenu, naozaj si myslis ze ty si jeho osudova a nevie na teba zabudnut?

ssilvikr
autor
8. máj 2022

@gladys_07 Nie,nemyslím si to.

panelacikova
8. máj 2022

@ssilvikr chce si s tebou len vrznúť, zase sa mu žena zunovala...

sella38
8. máj 2022

@ssilvikr podla toho co pises si to myslis.
Uz davno by ku mne nemal pristup (zablokovany FB, sms...) Ze mas vobec potrebu to takto pitvat, ak je to teda uzavrete...

alana1
8. máj 2022

podla mna to iste napisal aj dalsim jeho byvalym bokovkam 🙂

miadi
8. máj 2022

Oblbuje. Nudi ho zena aj posledna bokovka chce si zas uzit s tebou. Nechapem naco sa snim vykecavat. Dviha ti to ego? Blokla by som ho davno. Ale ty to Asi nemas uzavrete. Skor su nejake city u teba ako unho. On nema rad ziadnu len seba a svoj chvost.

1gramofon
8. máj 2022

Keď máte toto všetko za sebou, keď si spravila jeho žene to co tebe on s dievčatami s ktorými ta podvádzal a momentálne máš vzťah, prečo si s ním stále v kontakte? Príde mi to trosku toxické, divne alebo ako to nazvat... A nemyslím ze ta tak veľmi prežíva, potrebuje viac žien. to len ty v tom hľadáš niečo vážnejšie z jeho strany

panelacikova
8. máj 2022

@1gramofon až teraz som si všimla, že som si nevšimla, že má vzťah 😀 v tom prípade je asi padnutá na hlavu, že ho už dávno nevyhodila zo života na komplet.

bluka2
8. máj 2022

Čudujem sa, že nad tým vôbec uvažujes. Skús proste vymazať a sústredit sa na dôležitejšie veci, než na chronického suknickara. Áno, takí sa sem tam ozvú. Aj mne raz taký písal, ani som nereagovala a možno ani nie po týždni som si všimla na Facebooku, že ho označila jeho nová manželka v takom romantickom texte o tom, ako sa našli a ako treba pracovať na vzťahoch a toto je odmena a bla bla, bolo mi jej trochu ľúto

nnnuuunnn
8. máj 2022

Myslela by som si o ňom, že kľudne by Ťa pretiahol, ak chces. Skôr neviem čo si mám myslieť o Tebe, keď ešte aj tému zakladáš.

1gramofon
8. máj 2022

@panelacikova a chudák jej priateľ, nezávidím mu teda... Normálne toto cele nie je, to určite 😅

ssilvikr
autor
8. máj 2022

@panelacikova Asi si padnutá Ty.

ssilvikr
autor
8. máj 2022

@miadi Mam to uzavreté už dávno. 🙂

panelacikova
8. máj 2022

@ssilvikr vari som pichla do osieho hniezda? áno, za mňa nie si normálna, ak uvádzaš, že máš krásny a plnohodnotný vzťah a zároveň sa vôbec zapodievaš myšlienkou na ex. pravdepodobne máš naozaj dobrého priateľa, ktorý ťa má rád. až tak rád, že si to nezaslúžiš...

ssilvikr
autor
8. máj 2022

@panelacikova Asi ste to niektoré nepochopili,nevadí.

mandala77
8. máj 2022

@ssilvikr pre mňa tá veta, čo ti napsíal, je nepochopiteľná. Ja nerozumiem vôbec čo ti napísal. Ale chcem iné. Usudzujúc z tvojich reakcií si čakala iné komentáre. Uzavreté to nemáš, inak by si tu nevypisovala. Ak to máš uzavreté, tak načo táto diskusia?

0silvia0
8. máj 2022

@ssilvikr naco analyzujes nejake dristy ex?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miadi
8. máj 2022

@ssilvikr pochopili. On vie ako na teba. Ked ta uz raz oblbol hoci je ženaty. Jemu nevadi ze si stastna vo vztahu. Aj on je v manzelstve len mà tulaveho hada. On nechce teba Iba tvoje telo na chvilku.. ale vie ze ti mà zahrat na city o tom ze sniva cely cas len o tebe.

domka222
8. máj 2022

@ssilvikr keby si mala uzavreté, ani sa nad tým nepozastavíš

spadnutaslivka
8. máj 2022

keby si to mala uzavreté, neriešila by si, že ti napísal. Nielenže to riešiš, ešte o tom zakladáš tému na MK. Čiže sa chceš pochváliť a cítiť sa dôležito. Prepáč. Ak to chceš naozaj uzavrieť, proste ignoruj správy od neho a neanalyzuj.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tykat
8. máj 2022

@ssilvikr …poďakuj jeho mame a v dobrom na nu spomínaj, ze vas rozdelila. Bokovky mal, ma a aj bude mat. Je jedno akú rozprávku im natlačí do hlavy.

chvostik1
8. máj 2022

Pockaj. Dobre chapem z toho co si napisala? 5 aj nieco rokov ste spolu chodili a este pred rokom si bola jeho milenka s ktorou podvadzal svoju manzelku? Kolko rokov je mlady pan ženatý?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nnnuuunnn
8. máj 2022

@elizabet173 je zvyknutý na free sex u nej, tak čo by nenapísal, je to jednoduchsie a lacnejšie ako slapku zháňať.
Ešte ho natešená uvíta, že si spomenul a došiel na ňu rad.

melanta
8. máj 2022

No hlavne to úplne neprešlo teba. Keby hej, tak to budeš ignorovať. Namiesto toho nad tým premýšľaš a ešte aj diskusiu si o tom založila.