Kedy je vhodný čas na zoznámenie s rodičmi partnera?
S priateľom spolu bývame skoro rok, ale ešte sme neboli zoznámiť sa s rodičmi. Nepredstavil ma rodine. Ja jeho tiež nie , ale už pár členov mojej rodiny stretol. Aj sme boli na návšteve u mojej vzdialenej rodiny ale neboli sme sa ešte “oficiálne” prestaviť našim. Kedy je vhodný čas? A mne by nevadili už ísť, ale on sa do toho nehrnie. Mám z toho divný pocit.
Mne ako mame je zvláštne , aby moja dcéra rok s niekym bývala a ja ho nepoznám . Uricte by som tvojho priateľa už dávno pozvala na obed a chcela by som veidet s km žije mije dieťa. A keď máte vlasten bývanie , čo vám bráni pozvať rodicov na obed ?
@anonym_autor už dávno sa malo stať
Ja som toto riesila s priatelom akurat tento vikend a to sme spolu od prveho zoznamenia necele dva mesiace😆 oficialne par necely nesiac. Rok mi pride extremne dlha doba ak vase rodiny nie su na druhej strane sveta alebo minimalne kontinente 🤯
@anonym_autor urcite by som nebyvala s niekym a rodicia ho este nevideli...za mna je to divne.
Ja som vzdy predstavila ked to zacal byt vazny vztah. A nikdy som nesla byvat s niekym koho moja rodina nepoznala (a detto naopak som nesla byvat s niekym koho rodinu nepoznam, proste to vela o cloveku a jeho povode napovie).
Rok??😵 to sa ako da?
Mne ako mame je zvláštne , aby moja dcéra rok s niekym bývala a ja ho nepoznám . Uricte by som tvojho priateľa už dávno pozvala na obed a chcela by som veidet s km žije mije dieťa. A keď máte vlasten bývanie , čo vám bráni pozvať rodicov na obed ?
@lenka.25 Tak to "tvoje dieťa" je jednak dospelé a za druhé, čo si ty narokujes starať sa do života druhého človeka ? Si ži svoj život, ty nemáš na plnoletého človeka už žiadne práva.
@lenka.25 Tak to "tvoje dieťa" je jednak dospelé a za druhé, čo si ty narokujes starať sa do života druhého človeka ? Si ži svoj život, ty nemáš na plnoletého človeka už žiadne práva.
@anonym_95cc72 To akože akonáhle moje dieťa dosiahne vek 18 rokov , ma m aprestqt zaujímať ?! Áno , záujmami sa Jano svoju plnoletú dcéru , tak isto , ako moja mama stále o mna . To že by mi nechcela predstavit svojho priateľa by som musela akceptovať , ale mám so svojimi deťmi taký vzťah , že si to reálne neviem predstaviť , prečo by to robili . To nie je nárokovanie , to je úplne normlana vec .
Myslím že ste to zobrali s opačného konca .Nešla by som žiť s niekým koho som nepredstavila minimálne rodičom .Podľa mňa už včera bolo neskoro
@anonym_autor ja som bola predstavená po 2 týždňoch a on sa s mojou mamou zoznamil, neplanovane nahodou po týždni

za mňa veľmi zvláštne