icon

Kedy je vhodný čas na zoznámenie s rodičmi partnera?

29. apr 2026

S priateľom spolu bývame skoro rok, ale ešte sme neboli zoznámiť sa s rodičmi. Nepredstavil ma rodine. Ja jeho tiež nie , ale už pár členov mojej rodiny stretol. Aj sme boli na návšteve u mojej vzdialenej rodiny ale neboli sme sa ešte “oficiálne” prestaviť našim. Kedy je vhodný čas? A mne by nevadili už ísť, ale on sa do toho nehrnie. Mám z toho divný pocit.

sasa1310
29. apr 2026

za mňa veľmi zvláštne

catherin4
29. apr 2026

Tak po roku by sa uz patrilo

lenka.25
29. apr 2026

Mne ako mame je zvláštne , aby moja dcéra rok s niekym bývala a ja ho nepoznám . Uricte by som tvojho priateľa už dávno pozvala na obed a chcela by som veidet s km žije mije dieťa. A keď máte vlasten bývanie , čo vám bráni pozvať rodicov na obed ?

anonym_e55c50
29. apr 2026

@anonym_autor už dávno sa malo stať

anonym_ef7272
29. apr 2026

Ja som toto riesila s priatelom akurat tento vikend a to sme spolu od prveho zoznamenia necele dva mesiace😆 oficialne par necely nesiac. Rok mi pride extremne dlha doba ak vase rodiny nie su na druhej strane sveta alebo minimalne kontinente 🤯

sisska96
29. apr 2026

My po 2 mesiacoch randenia.

sisska96
29. apr 2026

Keď sme bývali spolu už pravidelne sme chodili na návštevy

euka210
29. apr 2026

@anonym_autor urcite by som nebyvala s niekym a rodicia ho este nevideli...za mna je to divne.

bg92
29. apr 2026

Ja som vzdy predstavila ked to zacal byt vazny vztah. A nikdy som nesla byvat s niekym koho moja rodina nepoznala (a detto naopak som nesla byvat s niekym koho rodinu nepoznam, proste to vela o cloveku a jeho povode napovie).
Rok??😵 to sa ako da?

anonym_95cc72
29. apr 2026
@lenka.25

Mne ako mame je zvláštne , aby moja dcéra rok s niekym bývala a ja ho nepoznám . Uricte by som tvojho priateľa už dávno pozvala na obed a chcela by som veidet s km žije mije dieťa. A keď máte vlasten bývanie , čo vám bráni pozvať rodicov na obed ?

@lenka.25 Tak to "tvoje dieťa" je jednak dospelé a za druhé, čo si ty narokujes starať sa do života druhého človeka ? Si ži svoj život, ty nemáš na plnoletého človeka už žiadne práva.

lenka.25
29. apr 2026
@anonym_95cc72

@lenka.25 Tak to "tvoje dieťa" je jednak dospelé a za druhé, čo si ty narokujes starať sa do života druhého človeka ? Si ži svoj život, ty nemáš na plnoletého človeka už žiadne práva.

@anonym_95cc72 To akože akonáhle moje dieťa dosiahne vek 18 rokov , ma m aprestqt zaujímať ?! Áno , záujmami sa Jano svoju plnoletú dcéru , tak isto , ako moja mama stále o mna . To že by mi nechcela predstavit svojho priateľa by som musela akceptovať , ale mám so svojimi deťmi taký vzťah , že si to reálne neviem predstaviť , prečo by to robili . To nie je nárokovanie , to je úplne normlana vec .

ljmmm
29. apr 2026

vasi rodicia neziadaju spoznat partnera svojho dietata?

anonym_316e8f
29. apr 2026

Myslím že ste to zobrali s opačného konca .Nešla by som žiť s niekým koho som nepredstavila minimálne rodičom .Podľa mňa už včera bolo neskoro

anonym_257c02
30. apr 2026

@anonym_autor ja som bola predstavená po 2 týždňoch a on sa s mojou mamou zoznamil, neplanovane nahodou po týždni