icon

Kedy opäť nadobudnem sebavedomie a lásku k sebe?

9. aug 2025

Opustil ma, nase dieta, z dna na den, 10 rocny vztah
Presli takmer 3 roky a su momenty ( hlavne ked pride na navstevu k dietatu a musim ho tym padom vidiet- nie dieta si neberie otec k sebe a nechce) , kedy ma zaboli stale ta krivda a mna prepadne myslienka, ze som dala tomu vztahu vsetko prisahambohu vsetko, vsetko a proste to nestacilo
Ked vidim rodiny, ked vidim aky vztah ma otec k svojim detom na ihrisku, ked ma zena pri sebe niekoho na koho sa vie obratit a opriet, ja som to chcela tiez chcela som byt milovana a cenena, nechcela som byt len silna ( bohuzial to mi ostava lebo som na vsetko sama a ak by som sa z toho zosypala bolo by to zle..)
Trpim menejcennostou, mammpocit, ze niesom dost
Prosim neradte psychologa viem ze je totu velmi popularne
MAM PSYCHOLOGA! Riesime to hned od zaciatku
Chcem nazor realnych zien co si tym presli, prejde to? Kedy? Kedy naberiem sebavedomie? Kedy budem pre samu seba dost?
Robim vsetko co viem, pre dieta max, nikdy nic nechyba,staram sa a nahradzujem aj otca, skvela rodina co stoji pri mne, skvela praca, pekne nove byvanie, schudla som a stale niesom pre samu seba dost, stale som proste ta zena, ktora ostala sama s dietatom a ktoru ten muz doslova odkopol
Kedy sa to zlepsi? Kedy budem stastnejsia?

Strana
z2
komplikovana
9. aug 2025

skonci to vtedy, ked si povies uz dost stacilo. Ako ti moze jeden chlap urcovat tvoju hodnotu cloveka? To ty sama si mu dala tu "moc". Odkial prameni to, ze sa citis menejcenna? Lebo ta nechal? Nie a este raz nie. Iba ty sama si urcis kto si, aka si, co chces a co urobis. Treba sa len rozhodnut a nie cakat, ze raz to pride.

subartic
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_13978c viem fungovat sama ale ako clovek, zena nechcem

@anonym_autor píšeš tu už tretí krát , dostala si mnoho rád a jedna z nich je nestretávať sa s otcom a nepúšťat ho k sebe. No je ti to treba?

mimikarol
9. aug 2025

Keď si to upraceš v hlave a pochopíš že hodnotu človeka neurčuje to, či má vzťah alebo nie.
A uvedom si, že tie vzťahy čo ty vidíš vonku, môžu za zatvorenými dverami vyzerať úplne inak.

autor
9. aug 2025
@komplikovana

skonci to vtedy, ked si povies uz dost stacilo. Ako ti moze jeden chlap urcovat tvoju hodnotu cloveka? To ty sama si mu dala tu "moc". Odkial prameni to, ze sa citis menejcenna? Lebo ta nechal? Nie a este raz nie. Iba ty sama si urcis kto si, aka si, co chces a co urobis. Treba sa len rozhodnut a nie cakat, ze raz to pride.

@komplikovana ano
Ja aj moje dieta sme mu zato nestali, preto odisiel preto sa o dieta nezaujima
A dala som do vztahu sakra vsetko co som vedela a bolo to malo

autor
9. aug 2025
@mimikarol

Keď si to upraceš v hlave a pochopíš že hodnotu človeka neurčuje to, či má vzťah alebo nie.
A uvedom si, že tie vzťahy čo ty vidíš vonku, môžu za zatvorenými dverami vyzerať úplne inak.

@mimikarol och to je pravda na jednej strane fotky stastnej rodinky na vianoce a v lete uz rozvedeni 🤷🏻‍♀️

Strana
z2