Kedy oznámiť novému mužovi, že máte dieťa?
Chcela by som vás požiadať o radu. Mám 24 rokov a 7 mesačného syna. Mala som snúbenca, boli sme spolu 5 rokov. Podviedol ma keď som zostala tehotna na rizikovom. Okamžite som sa s ním rozišla a zostala sama so synom. Na soc. Sieti som si začala pisat s jednym muzom. Ten ale nevie, že mám dieta a ja neviem ako to povedať keďže sa za svoju situáciu hanbím. Taka mlada a slobodna mama.😟 intuícia mi hovorí, že aj tak už neodpise keď mu poviem že mám synčeka. Nehladam si náhradného otca ani manzela, skôr niekoho s kym by som mohla stravit voľný cas keď je maly u svojho otca. Čo myslite? Ten muz navrhol stretnutie na káve.. povedať to hneď teraz alebo až po stretnutí? On sa ma na deti nepýtal.
Ahoj mala som to isté.. Veľa známosti na tom stroskotalo keď som povedala že mám dieťa.. Nakoniec mi kamarátka poradila že : povedz mu že máš dieťa až keď sa do teba zamiluje... A vyšlo to.. Ta tak držím palce
Hneď
Rada sa s tebou v sobotu stretnem, ale musím ti pred tým povedať že mám dieťa
Ja som za to nič mu nehovoriť. Najprv sa s ním stretni a potom uvidíš čo ďalej.
Nemáš sa preco hanbiť. Ja mam 2 nemanželské dcéry. Starsia už mala 18; mladšia ma 10. Po 16 rokoch som sa rozišla s ich otcom; lebo začal byť násilný.
Ty sa nemáš hanbiť za ex-snubenca; bolo to jeho zlyhanie; nie tvoje; neber si jeho chybu. Ty si len túžila po rodine a verila si mu. To je krásne a nie zle ....nikdy nevidíme vopred; co je ten druhy zac...
Si mlada; ži a užívaj si život ďalej. Dieťa nie je nic; za co by si sa musela hanbiť a v dnešnej dobe sa už ľudia toľko neberú do manželstva.
Povedz mu to buď na stretnutí..." ešte toto o mne nevieš. Mam 7 mesačne dieťa. Je to pre teba prekážka?" Ak mu na tebe zalezi; ostane. Ak nie lepšie pre teba. Zbavis sa niekoho; kto za to nestojí.
Lebo vo vzťahu s vami bude aj tvoj syn a tvoj nasledujúci ho bude musiet prijať. Je veľa takych; ktorý s tým problém nemajú.
A bud rada; že tvoje dieta je malinké; môže si s tvojim budúcim vybudovať krásny vzťah 🙂
Alebo mu to napíš a uvidis; ci za to ten chlap stoji; aby ste sa stretli...

Za svoje dieťa sa hanbiť nemusíš, je to dar z teba. Je to hádam všetko čo máš.
Pôjdeš s ním von a povieš mu. Vieš čo je tu ešte jedna vec ktorú som ti nepovedala a chcela som ti ju povedať osobné. Mám syna. A vtedy uvidíš jeho pravú reakciu 😉