icon

Kedy sa stretávanie berie ako randenie?

31. júl 2024
Strana
z2
autor
31. júl 2024

Ahojte. Od akeho momentu sa stretávanie berie ako randenie?

viestta
31. júl 2024

Odkedy sa stretavate iba vy dvaja, mimo spolocnost inych kamaratov.

autor
31. júl 2024

@viestta aj keď medzi tými dvoma k ničomu nedošlo?

autor
31. júl 2024

@viestta q ak sa s tým človekom idem úplne 1x stretnúť, že sme sa predtým nestretavali ani v rámci kamaratov.. tak sa to berie tiež ako randenie?

viestta
31. júl 2024

No je to rande. Ci bude prve, alebo prve, jedine a zarove aj posledne alebo to bude pokracovat dalsimi to uz zavisi od mnohych veci. Ale stretnete sa za ucelom spoznania, cize pozval ta na rande.

autor
31. júl 2024

@viestta a neexistuje žeby chlap zavolal zenu von za účelom stretnutia sa kamaratsky?

reanda
31. júl 2024

randenie to je, ked to za randenie povazujete vy dvaja.. ak to za randenie povazuje len jeden, tak pre toho je to randenie, pre druheho len kamaratske stretavanie.. to uz si musite vyjasnit..

basulaak
31. júl 2024

Ja som mala frajera a stretla som sa s kolegom mimo prace. Priatel o tom vedel. Proste sme chceli pokecat. Sedeli sme spolu v aute a rozoberali primarne babu co sa mu paci a co si o tom myslim a dalsie somariny. Podla mna to nebolo rande. 😅

autor
31. júl 2024

@reanda presne o to ide, že ak ja sa idem stretnúť s tým ze idem najskor toho človeka spoznať ako priateľa a uvidím neskôr ci z toho bude niečo viac.. tak clovek nemôže povedať ze som s dotycnou osobou niečo riešila..

zuzanka.zuzu
31. júl 2024

podľa mňa je to rande vtedy keď to obaja ako rande berú 😀

autor
31. júl 2024

@zuzanka.zuzu ja si tiež myslím. Vonkoncom keď musím najskor človeka spoznať a až potom sa uvidí časom čo a ako.

reanda
31. júl 2024

no ale ak ides na stretnutie so zamerom, ze chces zistit, ci z toho v buducnosti moze nieco byt, tak to je presne randenie, ved od toho randenia su, nie? ak by si isla len na kamaratske stretnutie, tak tam ziadny takyto zamer nemas..
to skor chces zistit, ze odkedy sa randenie uz povazuje za 'chodenie' a za to, ze mate spolu vztah, nie? a to si tiez musite len vy dvaja ujasnit..
preco to vlastne potrebujes mat zistene?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@reanda ale ak som sa s tým človekom len zhovarala a nič medzi nami nebolo až do momentu kým si nedovolil niečo viac (vtedy som to stopla pretože mi to bolo neprijemne) a už dalsie stretnutie nebolo.. tak ako sa to berie?

reanda
31. júl 2024

to bolo podla mna prve a zaroven posledne rande 😀 .. ale preco to tak nutne musis vediet, co to bolo? 🙂

autor
31. júl 2024

@reanda jeden muž sa ma pýtal, či som s niekym niečo riešila poslednú dobu.. vravela som ze nie, nakoľko som si myslela ze to ani nebolo riešenie (ten prípad vyššie opísaný), tak ma teraz označil za klamarku.

januska12323
31. júl 2024

Akože nič medzi vami nebolo? Veď to bolo prvé rande, tam sa ľudia hádam rozprávajú, idú do kina alebo na večeru a nie do postele. Výraz "riešenie sa s niekým" som doteraz nepochopila.

reanda
31. júl 2024

ked to pre teba nic nebolo, tak nie si klamarka a dotycny si moze mysliet, co chce..

autor
31. júl 2024

@januska12323 tak ja som si myslela ze riešenie ne až randenie, kde sú bozky atď.. nie ze s niekym rozoberam odkiaľ je, akú má rodinu atď.

muchotrafka298
31. júl 2024

U mna je rande to, ked maju obaja zaujem a vedia, ze sa jedna o rande. Ked jedna strana ide na kamaratske stretnutie, ze vobec neuvazuje, ze by z toho nieco mohlo byt, tak to rande nie je. Niekto sa nemusi bozkavat na prvom rande vobec, ani na druhom, tretom, to je velmi individualne. O nejakych intimnostiach ani nehovorim. kazdy mam toto nastavene inac.
Ja som mala kolegynu, my sme sa z toho strasne smiali vzdy, ked nam rozpravala, ze ako jej frajer po 3 rokoch co spolu chodili a uz aj byvaly tvrdil, ze ved oni nie su vobec par 😂😂😂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@muchotrafka298 je rozdiel keď sa stretávate ze áno je to rande, ručičky, bozky všetko a to keď som vom 1x v živote a už to beriem ako rande.

autor
31. júl 2024

@wolf_ vždy bol mojim partnerom najskor kamarát, ktorého som poznala dlhšie ako polroka a potom po čase z toho niečo bolo. Nikdy to nebolo v úmysle ze tento bude môj chlap. Proste začnú si dvaja rozumiet, bude mi oporou a postupom času sa zaľúbim a bude z toho niečo viac (rande)..

muchotrafka298
31. júl 2024

No tak zas na prvom rande sa nemusis bozkavat ani vodit s nikym za ruku. Pre mna znamena prve rande to, ked si niekde vyjdem s clovekom, ktory so mnou chce stravit cas, lebo sa mu pacim a on je sympaticky mne a nepozname sa. Aby som ho spoznala, on poznal mna a cas ukaze, ci z toho nieco bude alebo nie. Toto je za mna rande. Kamaratske stretnutie je to, ked s niekym idem von bez nejakych inych umyslov.

autor
31. júl 2024

@muchotrafka298 a to keď potrebujem človeka spoznať(dlhší čas na to potrebujem), verit mu a az potom si ho pustit k telu, tak snáď to neberiem ako rande

muchotrafka298
31. júl 2024

Kazdy to ma inac, takze si rob ako uznas za vhodne. Co pre mna znamena rande, nemusi pre niekoho ineho.
Opakujem, na prvom, druhom ani tretom rande sa nemusis s nikym bozkavat, intimne stykat ani nic, co nechces. Mozes si dat tolko casu, kolko potrebujes na to, aby si toho cloveka pustila do intimnej zony.
Otazne je, ci ten chlap je tiez na toto nastaveny alebo nie.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@wolf_ no ak by bol s tým v poriadku partner tak prečo by som sa nestretla s kamarátom, ovšem ak by sme sa poznali dlhšie s kamarátom. Nešla by som na stretnutie s niekym koho nepoznám, jedine žeby to bol môj kolega a musíme vyriešiť nejakú pracovnú vec.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
31. júl 2024

@wolf_ no na čo by som chcela stretnut niekoho nového, keď mám partnera = kamaráta v jednom.

Strana
z2