Kedy ste sa cítili naozaj šťastné?
Ahojte dievčatá, žienky,baby.
Kedy prišlo to šťastie, ktoré ste cítili aj na tele,aj na duchu? Takto,kedy ste cítili úplne "šťastie",že vám iné zmysli "odišli". Kedy ste sa cítili úplne šťastné?
Ďakujem (chýba tu hormón šťastia, radosti),tak si ho privolajme 😉.
@zuzanita1609 Posledne 2 razy, ked som rozmyslala aky ja mam krasny zivot, aka som stastna, tak oba razy sa za par hodin stala v nasej rodine tragedia. Nezabudnem na tu hrozu. Sedela som vecer na gauci a uplne taky prijemny pocit na dusi som mala, ze aka som stastna. A rano telefonat o tragedii v nasej rodine. Druhy krat to nastastie az taka tragedia nebola, ale tiez sa mi za par hodin az ruky roztriasli za tym ako som sa citila stastna. Takze uz sa budem aj bat citit radost na srdci, ze sa nieco zase zle stane.
@anonym_49c1c3 Mojaaa 🤗. Šťastie je "len muška jednom zlatá"...si pamätám,tatko mi to opakoval.
Úplne šťastná som bola keď som prvýkrát s mojimi dvoma dcérami robila kroky v piesku na pláži 💜aj ja som prvýkrát videla more aj oni 🩷🩷 tak rýchlo to prešlo. Vtedy som cítila maximálne šťastie. Mala som slzy na kraji.
Ja sa cítim šťastná už 5 rokov v kuse.
Stastie je o nastaveni mysle: Vediet sa tesit aj z malicosti, tesic sa na to krasne co nas caka, uzivat si to krasne co sa nam deje a spominat len na to dobre, co sa nam stalo. Kazdy ma aj zle chvile, stanu sa aj zle veci ale treba ich brat ako sucast zivota, pretoze bez nich by sme nevedeli ocenit to dobre co sa nam kedy stalo.
Vidiet "ten" pohar poloplny, nie poloprazdny
@doriiis porad recept.
@balerina2025 ....čo ja viem.Mam prácu,ktorá ma baví ale venujem sa jej iba keď som v práci.Mimo práce na ňu nemusím myslieť.Casy,keď som prácu ťahala domov sú dávno za mnou.Z práce,ktorá ma nebavila som jednoducho odisla.Mam skvelého muža,s ktorým sa nehadame,neriešime zbytočnosti a veľa sa smejeme.A musí byť skvelo v posteli.Inak by to nefungovalo.Deti sú väčšie,nestresujem ani seba a ani ich kvôli známkam.Dolezite je,že vedia v čom su dobrí a idú za tým.Znamky ma netrápia.Naucila som sa hovoriť nie situáciám a ľuďom,ktorých nepotrebujem a nič mi nedávajú.Naucila som sa byť sama ( fyzicky) bez muža,deti a venovať sa iba sebe a svojim koníčkom.Odstahovali sme sa z bytu ( už dávno) lebo sme tam boli jak vo väzení.
Vážim si maličkosti,netrápia má chujoviny a neriešim nikoho okrem seba a mojej mini rodinky
Stastie je o nastaveni mysle: Vediet sa tesit aj z malicosti, tesic sa na to krasne co nas caka, uzivat si to krasne co sa nam deje a spominat len na to dobre, co sa nam stalo. Kazdy ma aj zle chvile, stanu sa aj zle veci ale treba ich brat ako sucast zivota, pretoze bez nich by sme nevedeli ocenit to dobre co sa nam kedy stalo.
Vidiet "ten" pohar poloplny, nie poloprazdny
@balerina2025 ...a súhlasím s
@viestta .
Šťastie je nastavení samého seba a o rozhodnutí.
@balerina2025 ...a súhlasím s
@viestta .
Šťastie je nastavení samého seba a o rozhodnutí.
@doriiis netvrdim ze to tak nie je.
@balerina2025 ....čo ja viem.Mam prácu,ktorá ma baví ale venujem sa jej iba keď som v práci.Mimo práce na ňu nemusím myslieť.Casy,keď som prácu ťahala domov sú dávno za mnou.Z práce,ktorá ma nebavila som jednoducho odisla.Mam skvelého muža,s ktorým sa nehadame,neriešime zbytočnosti a veľa sa smejeme.A musí byť skvelo v posteli.Inak by to nefungovalo.Deti sú väčšie,nestresujem ani seba a ani ich kvôli známkam.Dolezite je,že vedia v čom su dobrí a idú za tým.Znamky ma netrápia.Naucila som sa hovoriť nie situáciám a ľuďom,ktorých nepotrebujem a nič mi nedávajú.Naucila som sa byť sama ( fyzicky) bez muža,deti a venovať sa iba sebe a svojim koníčkom.Odstahovali sme sa z bytu ( už dávno) lebo sme tam boli jak vo väzení.
Vážim si maličkosti,netrápia má chujoviny a neriešim nikoho okrem seba a mojej mini rodinky
@doriiis z bytu chcem ist prec aj ja, presne takto to citim. ze je to vazenie. pracujem na to aby som si ten sen splnila.
Keď som si dala do poriadku život, rozviedla sa, vydala sa znovu mala dieta a odišla z bytu tak mi ku štastiu stači pustiť hlasno hudbu a tancovat, cvičiť...ale bez toho upratania si v živote štastná nebudeš.
@doriiis z bytu chcem ist prec aj ja, presne takto to citim. ze je to vazenie. pracujem na to aby som si ten sen splnila.
@balerina2025 ....sloboda domu je na nezaplatenie.Stastnou ma robí aj náš dvor,keď vidím,ako pekne všetko rastie,zelenie,zreje.Milujem strihať,sadiť,presadzat,venovať sa záhrade ( nie úžitkovej) a potom takom dobrom vypoteni sa vonku idem do bazéna,na lehátko,ľadový čaj v ruke,kniha,psy vedľa mňa.Ani more nepotrebujem.S deckami hrať vonku hry,korčule ,bicykle,atd
Baby vezmem ku nám, nepochopili ste šťastie...
@balerina2025 ....sloboda domu je na nezaplatenie.Stastnou ma robí aj náš dvor,keď vidím,ako pekne všetko rastie,zelenie,zreje.Milujem strihať,sadiť,presadzat,venovať sa záhrade ( nie úžitkovej) a potom takom dobrom vypoteni sa vonku idem do bazéna,na lehátko,ľadový čaj v ruke,kniha,psy vedľa mňa.Ani more nepotrebujem.S deckami hrať vonku hry,korčule ,bicykle,atd
@doriiis takto si predstavujem presne si opisala moj sen 🙂
@doriiis takto si predstavujem presne si opisala moj sen 🙂
@balerina2025 ...držím palce,nech ho čím skôr máš splnený.
ked som zmenila prostredie a sadla do lietadla
Baby vezmem ku nám, nepochopili ste šťastie...
@zuzanita1609 .....šťastie sa nedá pochopiť.Lebo pre každého šťastie znamená niečo iné.Pre niekoho sú šťastie peniaze,pre niekoho zdravie,pre niekoho fakt,že vôbec žije a pre niekoho sloboda,že žije tak,ako vždy chcel
Normálne šťastie,pri mňe(nie som najšťastnejša)... Mala som zubnú kefku, akože menila som ju,asi 3x ale kurva on s ňou čistil filter... mojou zubnou kefkou.
@balerina2025 ...držím palce,nech ho čím skôr máš splnený.
@doriiis dakujem
Napríklad pri turistike, na dovolenke večer po 2 drinkoch, ale aj niekedy ak je obyčajný pekný deň a všetko ide ako má a užijem si peknú chvíľku relaxu.
Baby som nasratá, ešteže nie som vydatá. Aj v raji príde peklo...
Moja téma a nedostala som tie ...a je asi jedno..😜
Moja téma a nedostala som tie ...a je asi jedno..😜
@zuzanita1609 co je stastie pre mna nemusi byt stastie pre teba. Stastie netreba vobec chapat, stastie staci prezivat.
a zubna kefka? To je prkotina, ktora sice moze nasrat ale to je tak vsetko
Upne mega mega stastie ma zalialo po porode druheho dietata. Po prvom hroznom porode som neverila, ze porod moze byt fajn a ze po porode moze nastat take stastie a euforia, ale uz som to zazila, tak verim. Odvtedy som take mega stastie nezazila... som v zivote stastna, vie ma casto nieco potesit, ale toto bolo vazne nieco uplne ine.
Keď máš v srdci pokoj. ;) To je šťastie.
@zuzanita1609 už 2 roky, odkedy mám dcéru 😁
Keď mi oznámila pani z nifty testov, ze druhe dieťatko bude zdravé dievčatko. Plakala som od šťastia;) prvý je zdravý syn ;)
A samozrejme po pôrodoch som sa cítila šťastná, a vždy keď kuknem na svoje deti (5r a 2 mesačná )
Normálne šťastie,pri mňe(nie som najšťastnejša)... Mala som zubnú kefku, akože menila som ju,asi 3x ale kurva on s ňou čistil filter... mojou zubnou kefkou.
@zuzanita1609 tak Ty s tou jeho vydrhni záchodovu misu a ste si kvit!
Ja sa tesim kazdy den, z uplnych malickosti. Dnes napr. ze som vyriesila nieco v praci 😀 ale take neskutocne stastie som zazila cca 2 tyzdne dozadu, boli sme v Londyne. Mala som pocit, ze som sa vratila domov, taky neskutocne uzasny pocit stastia. 😊 Inak aj ked sme na turistike mavam take zachvevy stastia, prebehnu mojim telom.
Naposledy keď som urobila advokátsku skúšku - to som bola taká šťastná, že som nevedela ani zaspať. A potom, keď som sa zobudila v noci a uvedomila si, že ju mám, zas som bola len šťastná 🙂 Ešte nikdy predtým som nežažila pocit takej obrovskej radosti, že som kvôli tomu nemohla spať.

@zuzanita1609 Posledne 2 razy, ked som rozmyslala aky ja mam krasny zivot, aka som stastna, tak oba razy sa za par hodin stala v nasej rodine tragedia. Nezabudnem na tu hrozu. Sedela som vecer na gauci a uplne taky prijemny pocit na dusi som mala, ze aka som stastna. A rano telefonat o tragedii v nasej rodine. Druhy krat to nastastie az taka tragedia nebola, ale tiez sa mi za par hodin az ruky roztriasli za tym ako som sa citila stastna. Takze uz sa budem aj bat citit radost na srdci, ze sa nieco zase zle stane.