Kedy ste sa cítili naozaj šťastné?
Ahojte dievčatá, žienky,baby.
Kedy prišlo to šťastie, ktoré ste cítili aj na tele,aj na duchu? Takto,kedy ste cítili úplne "šťastie",že vám iné zmysli "odišli". Kedy ste sa cítili úplne šťastné?
Ďakujem (chýba tu hormón šťastia, radosti),tak si ho privolajme 😉.
Napríklad vždy ked odcvicim...vyplaveny hormón šťastia, to sa musíš usmievať, aj ked nechceš 🙂. A strašne veľa iných maličkostí.....ked syn urobil vodicak na prvý pokus, konečne zarodila naša čerešňa, vypestovala som prvý melón a bataty 🤩, kupim si nieco, po čom uz dlho túžim, ked ma deti obijmu, klienti sa vratia s cokoladkou, ze som veľmi príjemná . Drobnosti v živote....každý deň sa dá byť pre niečo šťastný
Stastie je sekundova/minutova emocia.. neda sa byt stastny mesiace a roky, to je uz potom spokojnost🙂 to len na margo toho ako ludia hladaju vecne stastie.. ale stastny clovek nebude roky. Spokojny ano ☺️
Stastie je v drobnostiach. To ked som sa naucila (konecne pochopila, resp. precitila) a prestala cakat na ten “spravny velky” moment, to bol najkrajsi dar.
Napr. ked pridem z dovolenky a miesto okamziteho vybalovania kufrov, davania prat a upratovania, necham vsetko hodene len tak v chodbe, donesiem si s detmi do obyvacky stolove hry, sadneme na koberec a hrame sa.
Kufre pockaju.
Ked uvarim nieco nove, a je to chutne, podari sa to na prvy raz.
Velmi casto v prirode. Ked niekam putujem a objavim nadherny vyhlad, alebo len kut v lese, pri rieke. Alebo ked sa idem so psikmi prejst na moje oblubene miesta.
Ked si sedim na balkone v hojdacke a pozorujem plavajuce oblaky, alebo hviezdy.
Ked prsi a mne je tak dobre doma v teple, pod strechou a v bezpeci.
Ked pri upratovani pocuvam dobru hudbu a praca ude od ruky.
Ked dam na poriadok vsetko pradlo a nie je (nachvilu) co prat.
Ked niekomu nieco darujem a on ma z toho fakt radost (to vidiet, kedy to len potesi a kedy fakt rozradosti).
Ked dokoncim niektoru pracu v robote a je vsetko na poriadku.
Ked za mnou pride psik na gauc a lahne si ku mne.
Tisicky drobnosti, co su zadarmo.
Kazdy den ked rano vstanem, muz, dve zdrave deti okolo mna, vtedy si hovorim “ lucky me”, kolko ludi by si toto zelalo. Mna robia stastnou aj total drobnosti, asi mal iny uhol pohladu
@zuzanita1609 ...ja si stále uvedomujem aká som šťastná a stále som aj vďačná za všetko to krásne okolo mňa. Že sa mám s kým porozprávať, že mám komu prečítať, zahrať sa, že môžem ísť každý deň do práce, že sa z tej práce môžem vrátiť do svojho domu, k svojim najbližším, že si môžem spraviť kávu, že si ju môžem vypiť, že mozem navariť chutné zdravé jedlo že ho mám s kým zjesť, že si môžem večer ľahnúť do príjemnej postele amakkych sústavych perín a ráno môžem zase vstať. Že môžem vidieť veľa pekných veci okolo seba, že môžem cestovať, spoznávať, túlať sa mestami, lesmi, plážami,...... . Zo všetkého sa teším z maličkostí ale aj z veľkých veci, z povinnosti ale aj z oddychových aktivít. Z úspechov ale aj neúspechov, ktoré nás posúvajú vpred. Ľudský život trvá krátko, treba si ho vychutnávať so všetkých.
@zuzanita1609 dnes je uz lepsie?
Prekvapilo ma, ze ani jedna nenapisala, ze ako dievcatko, napr. s rodicmi na dovolenke, a pod. Uznavam, ze v zivote zeny je casto najsilnejsi moment narodenie prveho dietata, ale nie vsetky zeny su matky, a dievcatkami boli vsetky. Zivot v dospelosti ma svoje svetle miesta aj temne obdobia, a myslel som, ze spomienky cistej detskej duse budu u mnohych ludi patrit medzi tie najstastnejsie.
@zuzanita1609 Ke´d som po 4rokoch snaženia,liečenia zistila,že som tehotná toľkú radosť som v živote nezažila viac krát.
Stastie je v drobnostiach. To ked som sa naucila (konecne pochopila, resp. precitila) a prestala cakat na ten “spravny velky” moment, to bol najkrajsi dar.
Napr. ked pridem z dovolenky a miesto okamziteho vybalovania kufrov, davania prat a upratovania, necham vsetko hodene len tak v chodbe, donesiem si s detmi do obyvacky stolove hry, sadneme na koberec a hrame sa.
Kufre pockaju.
Ked uvarim nieco nove, a je to chutne, podari sa to na prvy raz.
Velmi casto v prirode. Ked niekam putujem a objavim nadherny vyhlad, alebo len kut v lese, pri rieke. Alebo ked sa idem so psikmi prejst na moje oblubene miesta.
Ked si sedim na balkone v hojdacke a pozorujem plavajuce oblaky, alebo hviezdy.
Ked prsi a mne je tak dobre doma v teple, pod strechou a v bezpeci.
Ked pri upratovani pocuvam dobru hudbu a praca ude od ruky.
Ked dam na poriadok vsetko pradlo a nie je (nachvilu) co prat.
Ked niekomu nieco darujem a on ma z toho fakt radost (to vidiet, kedy to len potesi a kedy fakt rozradosti).
Ked dokoncim niektoru pracu v robote a je vsetko na poriadku.
Ked za mnou pride psik na gauc a lahne si ku mne.
Tisicky drobnosti, co su zadarmo.
@moonlight1210 Krásne napísané aj ja sa snažím,tešiť,vánku,peknému dňu i dažĎu,rannému spevu vtákov,mojim mačičkám keď ma vítajú pri príchode z práce či ráno pri odomykaní dverí,keď vidím svoju rodinku v poriadku,každému úsmevu aj tomu,keď viem pomôcť len maličkosťou a vďake počujem vďačnosť .Pokiaľ sme vďačný za každú maličkosť tak nás zaplaví aj radosť ktorú pociťujeme aj na duši aj na tele a to naše šťastie žiari aj na našich očiach a tvári v úsmeve.
Keď som si po MA porodila syna . Od toho momentu sa citim šťastnejšia,pokojnejšia,vďačnejšia za všetko čo mám. 🙂
Odkedy som stretla svojho manžela pred 15 rokmi prežívam hlboké šťastie 🥰
Prekvapilo ma, ze ani jedna nenapisala, ze ako dievcatko, napr. s rodicmi na dovolenke, a pod. Uznavam, ze v zivote zeny je casto najsilnejsi moment narodenie prveho dietata, ale nie vsetky zeny su matky, a dievcatkami boli vsetky. Zivot v dospelosti ma svoje svetle miesta aj temne obdobia, a myslel som, ze spomienky cistej detskej duse budu u mnohych ludi patrit medzi tie najstastnejsie.
@marek775 ja som napriklad nemala dobry vztah s mamou, byt stastna som sa "ucila" byt az v dospelosti
Nepamätám si.
@zuzanita1609 Ked som zbadala prvy krat moje krsniatko. To bol neopisatelny pocit lasky a stastia.

"Odisli mi zmysli" od stastia ked mi dr.povedala ze uz nemusim absolvovat radioliecbu a mam rakovinu v recesii.
Bolo to uz davno a odvtedy som sa takto necitila a chyba mi ten pocit euforie a pocit toho stastia. Inak som cele dni ustrachana a skor negativne ako pozitivne naladena. Strasne by som sa chcela citit stastna kazdy den...dovodov mam tisic ale akoby som "zabudla" ako na to