icon

Kedy ste si uvedomili, že váš vzťah skončil?

20. aug 2022

Pamätáte si moment, vetu, alebo čin, keď ste si uvedomili, že váš vzťah nadobro skončil? Alebo čo bola posledná kvapka, aby ste vy ukončili vzťah.

gladys_07
20. aug 2022

@mandzula PRESNE toto som sem sla napisat

kamatopo
20. aug 2022

@cawes presne, aj moja posledná fáza bola keď mi bolo jedno čo robí , kde je a ja som ostala ticho.

mandzula
20. aug 2022

@gladys_07 mala som 32 a ked som si predstavila, ze toto mam trpiet do konca zivota, rozhodnutie bolo na svete.

22petruska
Autor odpoveď zmazal
22petruska
20. aug 2022
22petruska
20. aug 2022

@cawes majú byť opačne tie príspevky ale asi si myslela toto..

mariaveronikag
20. aug 2022

@bessie12 je mi to ľúto.

mell27
20. aug 2022

Keď som ho našla s prostitútkou v našej spálni 😊

nikoletta1712
20. aug 2022

Keď som sa mu priznala, že som ho posledných pár mesiacov podvádzala…

pukina
20. aug 2022

Ked sme sa po x-tej hadke za posledne mesiace nerozpravali (doslovne) tyzden, iba sme sa obchadzali, a ja som zistila, ze mi to vlastne vobec nevadi.

mondolina
20. aug 2022

keď u svokrovcov na oslave " na ktorej nepil" zrámoval živý plot keď sa snažil vycúvať z dvora auto. To bolo 1. mája, v júli toho roku sme boli rozvedení 😉

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
sante81
20. aug 2022

Hodené kľúče v schránke, bez vysvetlenia a darčeky v taške obesene na vchodových dverách.

mell27
20. aug 2022

@bluesmile175 prečo by jej mal niekto chcieť zle? Ak je takto šťastná, tak bol rozchod zjavne dobrá rada, tak neviem, čo tu trepeš 😊 a ja napríklad nežijem s násilníkom ani alkoholikom 😊

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
katka79daniel
20. aug 2022

@sandyan presne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kamatopo
21. aug 2022

@elizabet173 @mell27 mne príde že
@bluesmile175 je veľmi zatrpknuty muž. Už som si všimla v iných diskusiách ako útočí ,,sliepka sem,sliepka tam,, chlap čo sa zaregistruje na stránke pre ženy a mamičky a rozhadzuje sa tu takýmito názormi na ženy musel prejsť veľkou traumou. Mne je ho aj ľúto. Evidentne si nevie nikoho nájsť a odbavuje sa tuna. Musíme ho chápať v jeho názoroch a poskytnúť mu pochopenie.

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
kamatopo
21. aug 2022

@bluesmile175 👍👍👍👍👍som ti stupila na otlak keď reagujes??? Ako som napísala je mi ťa ľúto. Veľmi ľúto. Tvoj život musí byť veľmi prázdny keď chodíš sem a píšeš takéto veci na ženy.

kamatopo
21. aug 2022

@bluesmile175 už som si vyhľadala čo je ten lexaurin😂😂😂,počuj tebe nezaberá,skús zvýšiť dávky,alebo sa porád so svojim terapeutom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzik8778
22. aug 2022

poslala som ho do pekla, ked mala nasa dcera 4 mesiace a ja som sa dozvedela, ze ma uz minimalne pol roka podvadza..

bluka2
22. aug 2022

@kamatopo čo písala na mňa? Už som si nestihla prečítať 😀

kamatopo
22. aug 2022

@bluka2 niečo v tom zmysle že ,,sliepky tu na koniku ti dali rozum ,, no taký chlap čo tu len urážal v každej diskusii. Už mu zrušili účet.

luciasveckova
23. aug 2022

@aknamorka22 my sme takisto 15 rokov spolu a vobec ziadne gesto hoc som mu to aj naznacovala.a presne tak donesie ak uz bude neskoro

aknamorka22
23. aug 2022

@luciasveckova ja som mu to nie že naznačovala ale na rovinu povedala a nič :D a tak strašne som po tom túžila. Po obyčajnej jednej ružičke. Keď som mu porodila prvé dieťa, očakávala som kyticu. Dostala som ju ale od kamarátky, ktorá ma prišla pozrieť! 🤦😅

luciasveckova
24. aug 2022

@aknamorka22 je mi to luto.poznam to ja som mu porodila 3 deti a ja som za 15 rokov nikdy aspon jednu ruzu nedostala ani na MDZ.proste cakam marne a stale hovorim raz ma to prestane bavit a on sa az potom spamäta ak uz bude naozaj neskoro

wiwi28
25. aug 2022

Po 3 rokoch veľkej krízy dospievam do štádia uvedomenia si konca. Posledný pól rok je stále len nasratý, negatívny a ja som si položila otázku či chcem mať takého človeka pri sebe. On žije vo svojich bludoch čo sa mu zrodili v hlave a verí, že to je jediná pravda. Nechcem aby náš syn vyrastal v takom toxickom prostredí. Už bolo toho dosť. Aby ma zj*bal aj za to, že syn zahlási, že je smädný až keď sme už boli preč z obchodu. No pardón ale kvôli tomu, že neviem čítať budúcnosť naozaj nie som zlá matka. A vlastne ma pred pár dnami prevalcoval pocit, že on ma už asi vôbec nemiluje - už ma len nenávidí. Teraz zbieram všetku silo čo mi zostala a do mesiaca sa idem odsťahovať, syn pôjde do škôlky a jednoducho budeme žiť v kľude a pokoji zo dna na deň (skromne ale spolu). Určite to bude náročné po všetkých stránkach ale pre mňa je podstatné vedomie, že si budem domácu atmosféru tvoriť len ja a syn. Už začínam mať aj nejaké zdravotné problémy z toho stresu, vychudla som a dávno nie som to veselé žiena ako kedysi.