Ste vo vzťahu so svojou osudovou láskou?
Ahojte, tak by ma zaujimalo ako to máte vy?
Ste vydaté za svoju osudovú lásku?
Poviem úprimne, roky dozadu som bola vo vzťahu s bývalým, niekoľko ročný vzťah. Skončil sa zvláštne, nemám to doteraz spracované tak úplne “v sebe”. Hoci som to definitívne ukončila nakoniec ja.
Roky prešli, každý už ma svoju rodinu, deti.
Samozrejme co čert nechcel, stretla som ho. Chvíľu sme sa rozprávali. Aj po tých rokoch, tam bolo všetko- energia, chémia, rozprávali sme sa s takou ľahkosťou, akoby odvtedy prešiel iba deň.
Nie nejdem to nijako rozvíjať, nechcem. Mám svoje zásady. Ale uvedomila som si, že toto bola moja osudová láska. Smutne no :/ Tak by ma zaujimalo či aj vy ste na takeho nieco prišli po rokoch a ako ste sa s tým vysporiadali
Ja to mam jednoduche, nemam pocit, ze by niektory z mojich byvalych partnerov bol moja osudova laska, na osudovu lasku vlastne vobec neverim a teda nie ani moj manzel nebude moja osudova laska 🙂 je moj partner, priatel, vyborny otec ....ale nic osudove na tom nevidim, dvaja ludia sa stretli, bolo im spolu dobre a tu sme.
@anonym_autor ja nežijem s osudovou láskou. Pred rokmi som mala partnera, o ktorom som si myslela, že je to osudová láska, no ale keby bola, tak by sme predsa boli spolu. No rozišli sme sa. Odvtedy som nikdy nestretla muža, s ktorým by som si tak rozumela vo všetkom, bola medzi nami silná chémia a vášeň. Myslím si, že takého človeka možno stretnúť iba raz v živote. Teraz mám muža, s ktorým to nie je také super, no rozumieme si, cestujeme, chodíme na koncerty...... takže žijem viac-menej spokojne. Občas na to myslím, aké by bolo zažiť znova tu spaľujúcu vášeň, ale nemienim nič podnikať, som verný typ, mám po 50, už to nejako prežijem aj bez tej vášne 😃
S mojou osudovou laskou sme sa rozisli a po 10 rokoch dali zase dokopy a sme spolu doteraz
Moja osudová láska je zatiaľ len mojim milencom..dva nadherne roky a stále úžasne a intenzívne..tak snad to dotiahneme aj do nejakého spoločného konca…predsa nie sme už najmladší ale skôr 40-50😅
@anonym_autor som so svojom osudovou laskou viac ako 30rokov. Je to moja naozajstna polovicka. Ale my sme sa stretli v 18tich a spolu sme od 20tich. Ziadna komplikovana minulost ved sme boli este skoro deti. Vztah sa vyvijal idealne v style "postav dom, zasad strom a splod syna". Nemame ziadnych dolezitych expartnerov za ktorymi by sme tajne banovali ci snivali co by bolo keby. O to je to asi jednoduchsie. A stale sa milujeme, kebyze si ho mam zajtra znova zobrat nevaham ani minutu a on to ma rovnako.
@anonym_autor osudová láska je len beletristický pojem. Žiadna chémia nie je zárukou dlhodobo ("naveky") súladného partnera. Nedostatočne dlhé spoznávanie sa a spolužitie vedie k spomienkovému optimizmu, zidealizovaní si bývalého.
@anonym_autor ja nežijem s osudovou láskou. Pred rokmi som mala partnera, o ktorom som si myslela, že je to osudová láska, no ale keby bola, tak by sme predsa boli spolu. No rozišli sme sa. Odvtedy som nikdy nestretla muža, s ktorým by som si tak rozumela vo všetkom, bola medzi nami silná chémia a vášeň. Myslím si, že takého človeka možno stretnúť iba raz v živote. Teraz mám muža, s ktorým to nie je také super, no rozumieme si, cestujeme, chodíme na koncerty...... takže žijem viac-menej spokojne. Občas na to myslím, aké by bolo zažiť znova tu spaľujúcu vášeň, ale nemienim nič podnikať, som verný typ, mám po 50, už to nejako prežijem aj bez tej vášne 😃
@anonym_b6dca2 asi tak nejak to mám aj ja. som šťastne vydatá, mame deti. ale viem že taká tá osudová láska to nie je, a aj ja pre muža nie som jeho osudová láska.
@anonym_732641 boli sme spolu 8rokov, mala som pocit že pomaly aj presne viem ako rozmýšľa. poznali sme sa dobre a take to súznenie tam stále aj bolo po rokoch od rozchodu.
Môj osudový muž zomrel, zabili ho pred mojimi očami. Stretla som človeka, ktorý to celé ustál, chápal ma, podporoval... a do neho som sa zamilovala. Uvedomujem si, že máloktorý muž by toto zvládol.
Čo to je osudový muž?prečo teda nie ste spolu,keď ste si boli takí blízki?
nie som.. casto si na neho spomeniem
@anonym_autor som so svojom osudovou laskou viac ako 30rokov. Je to moja naozajstna polovicka. Ale my sme sa stretli v 18tich a spolu sme od 20tich. Ziadna komplikovana minulost ved sme boli este skoro deti. Vztah sa vyvijal idealne v style "postav dom, zasad strom a splod syna". Nemame ziadnych dolezitych expartnerov za ktorymi by sme tajne banovali ci snivali co by bolo keby. O to je to asi jednoduchsie. A stale sa milujeme, kebyze si ho mam zajtra znova zobrat nevaham ani minutu a on to ma rovnako.
@anonym_432c5b ja som takto zo svojim mužom od 15r. Máme po 40tke, dve veľké deti, boli všeliaké obdobia, ale milujm ho, máme spoločné koníčky, dolpňame sa a ako ty píšeš, keby mi dal niekto na výber, že môžem skúsiť ešte dalších chlapov, tak by som si zobrala zase jeho. A myslím, že to je vzájomné. každý máme svoje chyby...
To, že môj muž je moja osudová láska som zistila paradoxne vtedy, keď som bola s iným mužom a boli sme s osudovou láskou rozideni. Dobrého chlapa si začneš vážiť až vtedy, keď o neho prídeš.
Ale dali sme sa opäť dokopy a sme šťastnejší ako kedy pred tym
"osudová láska" je na mňa dosť patetické označenie, ale môžem povedať, že krajší vzťah a väčšiu lásku ako s mojím mužom som nezažila
@anonym_432c5b mam to rovnako , akurat my sme spolu 20 rokov ❤️
táto téma už tu bola x krát. Niekto považuje za osudovú lásku takú, ktorá ho skoro zničí, iný takú pri ktorej má kľud, ďalší šialené vzplanutie počas letnej dovolenky, ktorú už nikdy neuvidí a ďalší matku svojich detí. Ten pojem je veľmi subjektívny. Pre mňa je môj muž mojou osudovou láskou. Pretože nás určité veci dali dohromady, sedíme k sebe ako dokonalé polovice a neexistuje taký druhý človek. Verím, že bol mojím osudom.
@anonym_autor pravo to prežívam aj ja. pozname sa viac ako 25 rokov... 15 rokov sme sa nevideli, ale stale sme si pisali. Pred 4 rokmi som neprisla na rande, ale pred 2 rokmi som mu napisala a odvtedy sme spolu ako milenci. On zije sam, ma dceru, ktora prisla na svet podvodom a ja manžela, s ktorým zijem v mojej nehnuteľnosti... ale on to ma ako ubytovňu. Ano som rada, ze som opat s tym muzom. Vtedy v mladosti sme obaja spravili chybu, mlcali sme o svojich citoch ...
@anonym_autor myslela som si to
Po mojej mylnej ´osudovej laske” mi vsak ostala ta skutocna osudova laska a to moje dieta
Pre moje dieta sa snazim kazdy den
Ano som sama, nemam partnera a asi mat uz nebudem , aj take sa stava

Ano,uz 20r a akurat mi robi jest do postele.Doplname sa vo vsetkom.Citame myslienky.