icon

Kedy ste, že je definitívny koniec?

22. jan 2022

Ahojte, tie ktore ste si presli rozchodom/rozvodom, kde boli dovodom rozlicne nazory na vychovu, zivot.......
Kedy ste vedeli, ze toto uz je skutocne koniec? Problemy riesime uz asi viac ako 2 roky, nic sa nemeni, len sa to stupnuje a ako mi bolo od partnera povedane (a suhlasim s tym), kazdou hadkou sa vzdialujeme. Vyprchava chut riesit to, vyprchava pocit smutku, akychkolvek emocii. Jediny smutok ma prepadne vo chvili, ked si predstavim nase deti, ktore si nedokazu predstavit, ze budu castejsie bez ocka, ze uz nebudeme v domceku, ktory tak miluju, nebudeme rodina 😓 lame mi to srdce na milion casti, k detom mame naozaj pekny vztah obaja a su este malicke... Aj dnes sme riesili konflikt, kt.trval 3 dni, uzavreli sme to tym, ze nasmu vztahu je asi koniec. Objali sme sa, zelame si vzajomne vsetko dobre... len odist je to najtazsie 😭

Strana
z3
andreatytler
24. jan 2022

@janage Jasne, skusit moze zapojit muzovu rodinu a poziadat o pomoc. Urcite tym nic nepokazi. Ja sa ale obavam ze sa vobec nic nezmeni. Ved ta rodina a ti priatelia musi vidiet v akom stave je ich dom ked pridu na navstevu a mohlo by im dojst ze by im bolo treba pomoct. Oni to maju tak zauzivane. Videla som toto vo viacerych rodinach. Jeden surodenec sa ide roztrhat a kazdy to berie ako samozrejmost a druhy si len poziciava peniaze a kazdy je pokakany ze aky ma on tazky zivot a ako mu je treba pomahat.

Strana
z3