Klamala som priateľovi
Ahojte,
mam priateľa. Je fakt skvelý muž. Stará sa, dobre zarába, má fakt skvelú prácu, chodíme na dovolenky, je fešák, populárny ma známosti keď potrebujem dačo vybaviť, láskavý, nosí mi darčeky a cítim sa pri ňom bezpečne a šťastne. Vždy ma rozosmeje.
Každopádne sa ma minule pýtal že aký je tam dole veľký v porovnaní s mojími bývalými.
Najprv som zmenila tému a skúšala nejaký vtip. Potom som mu vravela že som spokojná.
Ale on trval na tom že mám byť sto percentne úprimná v našom vzťahu, že je to pre neho dôležité. Že to potrebuje vedieť.
Vedel že som mala viacero bývalých, zhruba desiatich a pozná môjho bývalého.
Ako na mňa tlačil, tak som mu povedala že má fajný, taký lepší priemer. Bol spokojný a viac nevyzvedal.
Ale ak mám byť úprimná, tak ho má fakt že malý. Taký pipík. Nie som taká že by som ho porovnávala, lebo vo všetkých oblastiach je fakt skvelý, ale napr. pri niektorých činnostiach keď ho robím ústami tak si na to spomeniem. Je najmenší z tých čo som mala skúsenosť.
Ľúbim ho a som šťastná, len ma to trápi že som mu klamala a chcem mu povedať pravdu. Len sa bojím že ho to zraní, bude smutný a bude sa kvôli tomu trápiť. Je fakt skvelý a neviem čo robit.
@karolinakr to vážne existuje alebo si si to vymyslela?
@demodun ked to povieš synovi, hned bude vedieť
@demodun ked to povieš synovi, hned bude vedieť
@karolinakr zajtra vyskúšam 👍

@karolinakr to vážne existuje alebo si si to vymyslela?