icon

Klamala som priateľovi

yoginka231
13. aug 2025

Ahojte,
mam priateľa. Je fakt skvelý muž. Stará sa, dobre zarába, má fakt skvelú prácu, chodíme na dovolenky, je fešák, populárny ma známosti keď potrebujem dačo vybaviť, láskavý, nosí mi darčeky a cítim sa pri ňom bezpečne a šťastne. Vždy ma rozosmeje.

Každopádne sa ma minule pýtal že aký je tam dole veľký v porovnaní s mojími bývalými.
Najprv som zmenila tému a skúšala nejaký vtip. Potom som mu vravela že som spokojná.

Ale on trval na tom že mám byť sto percentne úprimná v našom vzťahu, že je to pre neho dôležité. Že to potrebuje vedieť.

Vedel že som mala viacero bývalých, zhruba desiatich a pozná môjho bývalého.

Ako na mňa tlačil, tak som mu povedala že má fajný, taký lepší priemer. Bol spokojný a viac nevyzvedal.

Ale ak mám byť úprimná, tak ho má fakt že malý. Taký pipík. Nie som taká že by som ho porovnávala, lebo vo všetkých oblastiach je fakt skvelý, ale napr. pri niektorých činnostiach keď ho robím ústami tak si na to spomeniem. Je najmenší z tých čo som mala skúsenosť.

Ľúbim ho a som šťastná, len ma to trápi že som mu klamala a chcem mu povedať pravdu. Len sa bojím že ho to zraní, bude smutný a bude sa kvôli tomu trápiť. Je fakt skvelý a neviem čo robit.

karolinakr
13. aug 2025
@goodidea

@yoginka231 nehovor "tomu" "pipík"!!!

goodidea
13. aug 2025
@karolinakr

@karolinakr irituje ma to ...mala by tú vec nazvať kráľovský alfapenis jeho veličenstva...napr

karolinakr
13. aug 2025
@goodidea

@karolinakr irituje ma to ...mala by tú vec nazvať kráľovský alfapenis jeho veličenstva...napr

@goodidea nerob, nemôžem dať dvoch smajlikov naraz

anonym_2d82db
13. aug 2025
@anonym_6f62fd

@yoginka231 a jemu sa tvoj šalát spomedzi nôh páči? Čo keď mal krajšie, užšie a rúžovejšie vagínky, ale radšej ti to nepovedal 🤭🤭🤭

@anonym_6f62fd ze šalát 🥗🥗😂😂😂😂

karolinakr
13. aug 2025

@yoginka231 tým sa netráp, nie vždy môže byť človek 100% úprimný, bolo by to dobré, len za tie hádky a urážky to nestojí

7komorova
13. aug 2025

@yoginka231 riesis somariny, to je to iste ked zena chce daco pocut a jej to muz povie lebo - ona to chcela pocut. To je ze uplne jedno, toto nie su problemy. Sa ukludni a mu povedz ze ho lubis

vorkola
13. aug 2025

@yoginka231 Nic mu nehovor, prides o genialneho manzela.

anonym_d3a4af
13. aug 2025

@yoginka231 popros nebesia o odpustenie, aby ťa raz čert nevzal do pekla za tvoj hriech klamstva a vybavené. Si spokojná, si, tak nerieš.

betulinka1
13. aug 2025

@yoginka231 zabudni na to a nic mu nehovor hlavne. Je to tak ako si mu povedala.

anonym_6f62fd
14. aug 2025
@anonym_2d82db

@anonym_6f62fd ze šalát 🥗🥗😂😂😂😂

@anonym_2d82db 🤣🤣🤣🤣

lucylaw
14. aug 2025

No,buď je toto vymyslená téma alebo má ten chlap tak trošku v hlave nakakané..Akože nech mi nikto netvrdí,že chlap nevidí,čo má medzi nohami,snáď si vie niekde prečítať aj aké sú štatistiky pokiaľ ide o veľkosť a podobne,tak snáď musí vedieť,že patrí do podpriemeru,tak načo by sa takú sprostosť vôbec pýtal? A ešte trval silou mocou na odpovedi..To je asi ako keby žena s prsiami 0 sa pýtala chlapa,že či mal pred ňou ženy s väčšími prsiami alebo ich má ona najväčšie zo všetkých jeho partneriek 🤦🏻‍♀️

demodun
14. aug 2025
@hankm

@yoginka231 ako moze takyto sikovny muz, netusit, ze ma pipik?

@hankm on to tuší, len potreboval počuť že to tak nie je 😉

demodun
14. aug 2025
@karolinakr

@yoginka231 tým sa netráp, nie vždy môže byť človek 100% úprimný, bolo by to dobré, len za tie hádky a urážky to nestojí

@karolinakr aj ja som za milosrdnu lož
Však som krásna? 😂😂😂

karolinakr
14. aug 2025
@demodun

@karolinakr aj ja som za milosrdnu lož
Však som krásna? 😂😂😂

@demodun samozrejme

sticker
enmery
14. aug 2025

😂 čo z veľkého pipíka,keď je muž K? Z nejakého dôvodu sú bývalí. Opisuješ tu svojho priateľa priam ako z knihy a pipík to nakoniec celé pokazí. Ach ženy.

demodun
14. aug 2025
@karolinakr

@demodun samozrejme

demodun
14. aug 2025

@yoginka231 asi tak. Už sa prosím ťa k tomu nevracaj, neškrab to
A prosím ťa, nie pipík! 😂

karolinakr
14. aug 2025
@demodun

@demodun 🙂

anonym_0e7f90
14. aug 2025

@yoginka231 načo mu to chces hovoriť?? Okrem toho že sa ho to dotkne vyznies ako klamárka keď si mu predtým nepovedala pravdu. Nerob to, je to zbytočné, ak ste spolu šťastní . Môj má malého, aj to často hovorí, ale vôbec mu to nevadí a vie že ani mne nie. Áno, mala som vždy väčších, bolo to dobré, no s mojím mi sex vyhovuje najviac a nezunoval sa mi ani po rokoch

jesenzima
14. aug 2025

Povrchný vzťah založený na peknom oblečení a dĺžke pipíka. Už mu pravdu nehovor, neboj sa,nepôjde si ho porovnávať s tvojimi ex. A nakoniec. Si troll.

hankm
14. aug 2025
@demodun

@hankm on to tuší, len potreboval počuť že to tak nie je 😉

@demodun ano, validnyn point. Resp uistit sa, ze vyhovuje aj napriek velkosti.

goodidea
14. aug 2025

Kks ..strašne pomenovanie pre tak krásny orgán ako penis ..."pipík"

dagas
14. aug 2025

Mám veľmi rada jeho pipík 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

demodun
14. aug 2025
@goodidea

Kks ..strašne pomenovanie pre tak krásny orgán ako penis ..."pipík"

@goodidea tak záleží od situácie. Pri päťročnom synovi úplne v pohode 😝

cacianka
15. aug 2025
@karolinakr

@anonym_6f62fd ty si chlap či žena?

@karolinakr debil

cacianka
15. aug 2025
@demodun

@demodun čo s tým všetky máte ? tak radšej bimbiš 🙊

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
cacianka
15. aug 2025
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr mali by sme spraviť anketu, aké rôzne pomenovania má penis /požívaju ľudia na pomenovania penisov

demodun
15. aug 2025
@cacianka

@demodun čo s tým všetky máte ? tak radšej bimbiš 🙊

anonym_08c811
15. aug 2025

Môj 4 ročný syn má pipika 🤭