icon

Klame ma manžel?

11. jún 2025

Mám pocit, že manžel si vymýšľa. Mal ísť na nočnú poobede povedal, že je mu zle, že ho boli hlava a na zvracanie. Pýtal sa odkedy je pohotovosť a koľko stoji. Ale v podstate sa choval úplne normálne ako vždy. Potom si kúpil syr v žemli a kebab. Podľa mňa keď je človeku zle sa chová inak. Nešiel do nočnej a sa ho pýtam, že prečo a on že ide na pohotovosť. Ale pohotovosť je len do 22.00 potom už len urgent a toto ani zďaleka není urgentný prípad. Teraz išiel preč a ja mu vôbec neverím. A najhoršie, že si to nemám ani ako zistiť kam ide. Ja neverím, že si nezistil, že pohotovosť pre dospelých je len do 10. Čo si o tom myslíte ?

Strana
z2
motylik2559
12. jún 2025

Vypytaj si od neho lekarsku spravu. Ale tak ci onak, raz ked je niekomu zle,ze ani do nocnej nejde tak nebude jest take tazke jedlo. Podla mna ta klame ci uz siel za inou alebo niekde inde. Mozno si uz dopredu nahlasil,ze ten vecer do nocnej nepride, vymenil sluzbu pripadne s niekym a na teba to len zahral. Podla tvojho opisu ma nejake klamstvo za usami.

lilitela
12. jún 2025
@valise

No ja neviem, nocna by bola lepsia vyhovorka ako pohotovost

@valise možno si nočnú vie autorka overiť, napr cez známych. Zas na druhej strane, ist na trtkacku po kebabe? Sama cibuľa, kapusta, korenie, cesnak.....

autor
12. jún 2025

No tak skončilo to tak, že vraj mu odmerali tlak mal 180/110 z neurológie ho poslali na interne dve hodiny tam mal sedieť a pustili ho potom domov. Správu som nevidela

motylik2559
12. jún 2025

No ktovie, ci ten tlak mu nestupol z niecoho ineho🙈 za mna je tato situacia velmi nedoveryhodna🤷‍♀️

pralinka25
12. jún 2025

Preco ti neukazal spravu

adka176
12. jún 2025

A bol celú noc preč?

lilitela
12. jún 2025

A ako tam on isiel? Autom? Nemáte autokameru napr?

enmery
12. jún 2025

Správu som nevidela. Žena, si svojprávna? Debil po podvádzačkách a klamstvách príde domov a ty sklopíš uši.

charlotte911
12. jún 2025

s takym tlakom by ho aj hospitalizovali , pytaj si lekársku správu , musi ju mať, hľadaj, ked nenájdeš, nebol nikde

orisker
13. jún 2025

No, dobrý sex som mal už aj po tataráku, kebab vôbec nie je problém.

valise
13. jún 2025
@orisker

No, dobrý sex som mal už aj po tataráku, kebab vôbec nie je problém.

@orisker ty mozno, ale co partner/ka?

orisker
13. jún 2025
@valise

@orisker ty mozno, ale co partner/ka?

@valise ,
ja som muž zo starej gardy.
🙂
Nikdy v živote by som nepripustil, aby partnerka nebola spokojná. Ostatne, podľa úrovne hlasitosti kopulatórnej vokalizácie a úrovne humidity príslušných anatomických častí ženského tela je to celkom exaktne pozorovateľné.
Toto som pekne napísal, však?!
😀

bielasovicka
13. jún 2025
@orisker

@valise ,
🙂
Nikdy v živote by som nepripustil, aby partnerka nebola spokojná. Ostatne, podľa úrovne hlasitosti kopulatórnej vokalizácie a úrovne humidity príslušných anatomických častí ženského tela je to celkom exaktne pozorovateľné.
😀

@orisker pekne, a komplikovane 😄

pralinka25
13. jún 2025
@orisker

@valise ,
🙂
😀

@orisker to ti vyplula AI? 😀 ale pekne pekne to ano.

orisker
13. jún 2025
@pralinka25

@orisker to ti vyplula AI? 😀 ale pekne pekne to ano.

@pralinka25 ,
🙂
Nikdy v živote by som nenapísal niečo iné, len to, čo som sám vymyslel.
😀

pralinka25
13. jún 2025
@orisker

@pralinka25 ,
🙂
Nikdy v živote by som nenapísal niečo iné, len to, čo som sám vymyslel.
😀

@orisker v to dufam 😀

martin1989m
14. jún 2025

Podvadza ta

orisker
14. jún 2025

Anglický lord sa ožení s mladou sexi dievčinou. Po čase nadobudne podozrenie, že ho podvádza s nejakým iným mužom, tak si najme súkromného detektíva, aby ju sledoval a oznámil mu výsledok. V dohodnutom čase sa stretnú a pýta sa detektíva:
"Čo ste zistili, mister?"
" Tak lady sa včera zišla s tým gentlemanom a večer odišli spolu do nočného podniku. Tam sa zabávali a pili drinky, o druhej po polnoci sa vrátili do paláca. Tu vošli do priestorov v južnom trakte, kde som ich mohol pozorovať ďalekohľadom. Tam sedeli na pohovke a dali si ešte pár drinkov. Potom začali spolu tancovať a po chvíľke prešli opäť na pohovku. Na nej sa začali bozkávať. Potom jej ten gentleman rozopol šaty a pomohol jej ich vyzliecť. Potom zhodil šaty aj on, vzal lady do náručia a odniesol ju do spálne. No a potom zhaslo svetlo, takže som už nič viac nevidel."
"Oh, my God, zase tá strašná neistota...!"

7komorova
14. jún 2025

Neda sa zdielat poloha? Zapni mu na mobile. My ju mame zapnutu, nie kvoli kontrole ale kvoli bezpecnosti.a taktiez nemoze muz neustale dvihat telefon a ked sa daco predlzi vidim kde je

janozbudy69
15. jún 2025
@orisker

Anglický lord sa ožení s mladou sexi dievčinou. Po čase nadobudne podozrenie, že ho podvádza s nejakým iným mužom, tak si najme súkromného detektíva, aby ju sledoval a oznámil mu výsledok. V dohodnutom čase sa stretnú a pýta sa detektíva:
"Čo ste zistili, mister?"
" Tak lady sa včera zišla s tým gentlemanom a večer odišli spolu do nočného podniku. Tam sa zabávali a pili drinky, o druhej po polnoci sa vrátili do paláca. Tu vošli do priestorov v južnom trakte, kde som ich mohol pozorovať ďalekohľadom. Tam sedeli na pohovke a dali si ešte pár drinkov. Potom začali spolu tancovať a po chvíľke prešli opäť na pohovku. Na nej sa začali bozkávať. Potom jej ten gentleman rozopol šaty a pomohol jej ich vyzliecť. Potom zhodil šaty aj on, vzal lady do náručia a odniesol ju do spálne. No a potom zhaslo svetlo, takže som už nič viac nevidel."
"Oh, my God, zase tá strašná neistota...!"

@orisker 😂😂

jeennyv
15. jún 2025

@autorka do neba volajuca sprostost, taka hanba mu..ja saliecim na tlak, ked mi tak vyleti par hod som tam na infuzke liekoch atd…uz len to je ubohe, ze si vymysla takto…ked je ku…re….vnik raz bude vzdy

valise
19. jún 2025
@orisker

@valise ,
🙂
😀

@orisker nie vzdy, niektore zeny su fakt dobre herecky, fakt

Strana
z2