icon

Klame ma manžel?

11. jún 2025

Mám pocit, že manžel si vymýšľa. Mal ísť na nočnú poobede povedal, že je mu zle, že ho boli hlava a na zvracanie. Pýtal sa odkedy je pohotovosť a koľko stoji. Ale v podstate sa choval úplne normálne ako vždy. Potom si kúpil syr v žemli a kebab. Podľa mňa keď je človeku zle sa chová inak. Nešiel do nočnej a sa ho pýtam, že prečo a on že ide na pohotovosť. Ale pohotovosť je len do 22.00 potom už len urgent a toto ani zďaleka není urgentný prípad. Teraz išiel preč a ja mu vôbec neverím. A najhoršie, že si to nemám ani ako zistiť kam ide. Ja neverím, že si nezistil, že pohotovosť pre dospelých je len do 10. Čo si o tom myslíte ?

Strana
z2
kavasmliekom
11. jún 2025

Veď mu zavolaj

autor
11. jún 2025
@kavasmliekom

Veď mu zavolaj

@kavasmliekom teraz len odišiel nemá to význam nič nové mi nepovie

cholitko
11. jún 2025

Keď príde, mal by mať správu od lekára. Ak ju mať nebude, bol inde.

mamamasama
11. jún 2025
@cholitko

Keď príde, mal by mať správu od lekára. Ak ju mať nebude, bol inde.

Myslim si,ze naozaj klame. Nikto nejde na pohotovost s tym, ze mu je zle a este si na cestu kupi zemlicku so syrom. Vacsinou si doma lahnem, vezmem nejake lieky a oddychujem. Uz davno by som mu bola za pätami. Toto smrdi neverou. Vypytat si spravu od lekara, ako pise
@cholitko je skvely napad.

sisska96
11. jún 2025

Na zvracanie a kúpil syr v žemli a kebab? je mi to ľúto ale odžubáva ťa

domkakvet
11. jún 2025

Spravu od lekara, alebo nieco aj ako ospravedlnenie do prace, by mal mat, ked ze mal ist na nocnu.

pralinka25
11. jún 2025

co si sa neponukla ze ides s nim ked mu je tak zle

mamamasama
11. jún 2025
@domkakvet

Spravu od lekara, alebo nieco aj ako ospravedlnenie do prace, by mal mat, ked ze mal ist na nocnu.

@domkakvet Len, aby to neurobil tak, ze na tu pohotovost predsa pojde, aby mal "dôkazy" a zároveň si urobi zachádzku inde. Vravim, ze ja by som uz bola davno na špionážnej misii. 😅

lenka_da
11. jún 2025

Na sprave z pohotovosti by podla mna mal byt napisany aj cas vysetrenia, ale nie som si ista...

majus2323
11. jún 2025
@mamamasama

@domkakvet Len, aby to neurobil tak, ze na tu pohotovost predsa pojde, aby mal "dôkazy" a zároveň si urobi zachádzku inde. Vravim, ze ja by som uz bola davno na špionážnej misii. 😅

@mamamasama asi tak, asi tak ...

majus2323
11. jún 2025
@lenka_da

Na sprave z pohotovosti by podla mna mal byt napisany aj cas vysetrenia, ale nie som si ista...

@lenka_da samozrejme, čas, dátum, čo mu je, aké lieky podali a Pecko do prace.

autor
11. jún 2025

Nemohla som ísť máme malé deti doma

mamamasama
11. jún 2025

Ale volať mu môžeš. Veď sa o neho predsa bojíš.

earlgrey
11. jún 2025

Naposledy som na pohotovosti čakala 4 hodiny, takže kľudne môže 2 hodiny niekde trtkať a ísť na pohotovosť 😁 výmyselník jeden...to už rovno mohol povedať, že ide na nočnú a išiel by niekam inam...
Takže máš dôvod mu neveriť? Okrem toho, že si dal žemličku so syrom a kebab...volaaaj, veď už nejaký čas na tom urgente sedieť musí nie?

autor
11. jún 2025
@earlgrey

Naposledy som na pohotovosti čakala 4 hodiny, takže kľudne môže 2 hodiny niekde trtkať a ísť na pohotovosť 😁 výmyselník jeden...to už rovno mohol povedať, že ide na nočnú a išiel by niekam inam...
Takže máš dôvod mu neveriť? Okrem toho, že si dal žemličku so syrom a kebab...volaaaj, veď už nejaký čas na tom urgente sedieť musí nie?

@earlgrey volala som a povedal presne, že tam čaká a že nikto nevychádza, takže som sa nič nové nedozvedela, že zavolá keď bude vedieť niečo nové

autor
11. jún 2025
@earlgrey

@earlgrey neverím mu , keďže v minulosti mal už takéto výjazdy a bolo to za ženami potom s tým ale prestal na dlhý čas nikam nechodil a teraz toto a už som podozrievava.

mamamasama
11. jún 2025

A prečo si s touto osobou ešte vo vzťahu? 😳

cukroska
11. jún 2025

To to je tsk6 detinské..ja už mám fakt pocit akoby ich zakladali 12 ročné deti. Nomôžem si pomôcť

earlgrey
11. jún 2025

@autorka
Neviem ako u vás, ale u nás na urgente sa nečaká hneď, ale zvoní, otvoria sa dvere, povieš čo ti je, prečo si prišla, vezmu si kartičku poistenca, hodia ťa do systému a potom až čakáš...veď je to urgent a nie pohotovosť...zaujímavé, že on čaká a nikto nevychádza 🤣 veď na urgente stále pobehujú zdravotníci, lekári atď. ale ok, možno u vás sa čaká 🤷‍♀️

autor
11. jún 2025
@earlgrey

@autorka
Neviem ako u vás, ale u nás na urgente sa nečaká hneď, ale zvoní, otvoria sa dvere, povieš čo ti je, prečo si prišla, vezmu si kartičku poistenca, hodia ťa do systému a potom až čakáš...veď je to urgent a nie pohotovosť...zaujímavé, že on čaká a nikto nevychádza 🤣 veď na urgente stále pobehujú zdravotníci, lekári atď. ale ok, možno u vás sa čaká 🤷‍♀️

@earlgrey ja som už zničená zasa nebudem spat celú noc 😓

colsami
11. jún 2025

Uz prvy prispevok znel celkom jasne, ale ked som precitala v komentaroch ze este mate aj male deti doma a v minulosti boli jeho vyjazdy za inymi zenami bezne... Tak co na to povedat 🤷

januska12323
11. jún 2025

Počúvaj svoju intuíciu. Ale musím ho pochváliť pekne to zahral len tým jedlom sa prezradil. Keby mal troška viac rozumu išiel by na "nočnú" a tebe nič nepovedal.

xckaretxxx
12. jún 2025

Kedy sa vrátil?

ariannazara
12. jún 2025

Uz je doma?

domkakvet
12. jún 2025

Tak to si mala napisat hned, ze to robil aj v minulosti, tak to je jasne a este kvoli tomu nejde ani do prace.

sisska96
12. jún 2025

Chodil už za ženami a ty si spravila decko s takýmto mužom. No hold, teraz zase si v sračke

mirola
12. jún 2025

no a teda ako to dopadlo?

markomonika
12. jún 2025

urobil to uz v minulosti a ty s nim mas deti?dokonca viac ako jedno?

valise
12. jún 2025

No ja neviem, nocna by bola lepsia vyhovorka ako pohotovost

bielasovicka
12. jún 2025

Toto milujem, keď niekto dá tému, my čakáme na výsledok, a autor sa už neozve 🙄

Strana
z2