Klame ma manžel?
Mám pocit, že manžel si vymýšľa. Mal ísť na nočnú poobede povedal, že je mu zle, že ho boli hlava a na zvracanie. Pýtal sa odkedy je pohotovosť a koľko stoji. Ale v podstate sa choval úplne normálne ako vždy. Potom si kúpil syr v žemli a kebab. Podľa mňa keď je človeku zle sa chová inak. Nešiel do nočnej a sa ho pýtam, že prečo a on že ide na pohotovosť. Ale pohotovosť je len do 22.00 potom už len urgent a toto ani zďaleka není urgentný prípad. Teraz išiel preč a ja mu vôbec neverím. A najhoršie, že si to nemám ani ako zistiť kam ide. Ja neverím, že si nezistil, že pohotovosť pre dospelých je len do 10. Čo si o tom myslíte ?
Veď mu zavolaj
@kavasmliekom teraz len odišiel nemá to význam nič nové mi nepovie
Keď príde, mal by mať správu od lekára. Ak ju mať nebude, bol inde.
Keď príde, mal by mať správu od lekára. Ak ju mať nebude, bol inde.
Myslim si,ze naozaj klame. Nikto nejde na pohotovost s tym, ze mu je zle a este si na cestu kupi zemlicku so syrom. Vacsinou si doma lahnem, vezmem nejake lieky a oddychujem. Uz davno by som mu bola za pätami. Toto smrdi neverou. Vypytat si spravu od lekara, ako pise
@cholitko je skvely napad.
Na zvracanie a kúpil syr v žemli a kebab? je mi to ľúto ale odžubáva ťa
Spravu od lekara, alebo nieco aj ako ospravedlnenie do prace, by mal mat, ked ze mal ist na nocnu.
co si sa neponukla ze ides s nim ked mu je tak zle
Spravu od lekara, alebo nieco aj ako ospravedlnenie do prace, by mal mat, ked ze mal ist na nocnu.
@domkakvet Len, aby to neurobil tak, ze na tu pohotovost predsa pojde, aby mal "dôkazy" a zároveň si urobi zachádzku inde. Vravim, ze ja by som uz bola davno na špionážnej misii. 😅
Na sprave z pohotovosti by podla mna mal byt napisany aj cas vysetrenia, ale nie som si ista...
@domkakvet Len, aby to neurobil tak, ze na tu pohotovost predsa pojde, aby mal "dôkazy" a zároveň si urobi zachádzku inde. Vravim, ze ja by som uz bola davno na špionážnej misii. 😅
@mamamasama asi tak, asi tak ...
Nemohla som ísť máme malé deti doma
Ale volať mu môžeš. Veď sa o neho predsa bojíš.
Naposledy som na pohotovosti čakala 4 hodiny, takže kľudne môže 2 hodiny niekde trtkať a ísť na pohotovosť 😁 výmyselník jeden...to už rovno mohol povedať, že ide na nočnú a išiel by niekam inam...
Takže máš dôvod mu neveriť? Okrem toho, že si dal žemličku so syrom a kebab...volaaaj, veď už nejaký čas na tom urgente sedieť musí nie?
Naposledy som na pohotovosti čakala 4 hodiny, takže kľudne môže 2 hodiny niekde trtkať a ísť na pohotovosť 😁 výmyselník jeden...to už rovno mohol povedať, že ide na nočnú a išiel by niekam inam...
Takže máš dôvod mu neveriť? Okrem toho, že si dal žemličku so syrom a kebab...volaaaj, veď už nejaký čas na tom urgente sedieť musí nie?
@earlgrey volala som a povedal presne, že tam čaká a že nikto nevychádza, takže som sa nič nové nedozvedela, že zavolá keď bude vedieť niečo nové
@earlgrey neverím mu , keďže v minulosti mal už takéto výjazdy a bolo to za ženami potom s tým ale prestal na dlhý čas nikam nechodil a teraz toto a už som podozrievava.
A prečo si s touto osobou ešte vo vzťahu? 😳
To to je tsk6 detinské..ja už mám fakt pocit akoby ich zakladali 12 ročné deti. Nomôžem si pomôcť
@autorka
Neviem ako u vás, ale u nás na urgente sa nečaká hneď, ale zvoní, otvoria sa dvere, povieš čo ti je, prečo si prišla, vezmu si kartičku poistenca, hodia ťa do systému a potom až čakáš...veď je to urgent a nie pohotovosť...zaujímavé, že on čaká a nikto nevychádza 🤣 veď na urgente stále pobehujú zdravotníci, lekári atď. ale ok, možno u vás sa čaká 🤷♀️
@autorka
Neviem ako u vás, ale u nás na urgente sa nečaká hneď, ale zvoní, otvoria sa dvere, povieš čo ti je, prečo si prišla, vezmu si kartičku poistenca, hodia ťa do systému a potom až čakáš...veď je to urgent a nie pohotovosť...zaujímavé, že on čaká a nikto nevychádza 🤣 veď na urgente stále pobehujú zdravotníci, lekári atď. ale ok, možno u vás sa čaká 🤷♀️
@earlgrey ja som už zničená zasa nebudem spat celú noc 😓
Uz prvy prispevok znel celkom jasne, ale ked som precitala v komentaroch ze este mate aj male deti doma a v minulosti boli jeho vyjazdy za inymi zenami bezne... Tak co na to povedat 🤷
Počúvaj svoju intuíciu. Ale musím ho pochváliť pekne to zahral len tým jedlom sa prezradil. Keby mal troška viac rozumu išiel by na "nočnú" a tebe nič nepovedal.
Kedy sa vrátil?
Uz je doma?
Tak to si mala napisat hned, ze to robil aj v minulosti, tak to je jasne a este kvoli tomu nejde ani do prace.
Chodil už za ženami a ty si spravila decko s takýmto mužom. No hold, teraz zase si v sračke
no a teda ako to dopadlo?
urobil to uz v minulosti a ty s nim mas deti?dokonca viac ako jedno?
No ja neviem, nocna by bola lepsia vyhovorka ako pohotovost
Toto milujem, keď niekto dá tému, my čakáme na výsledok, a autor sa už neozve 🙄

Veď mu zavolaj