Kolega mi dáva komplimenty. Mám to brať vážne?
Nastupila som do jednej firmy, Jeden kolega mi velmi casto dava komplimenty na moj vzhlad, oblecenie, vseobecne mi ich dava asi kvoli kazdej dobrej veci, aj v ramci prac. vykonu. Niekedy uz to posobi ako flirt. Ked sme sami, chova sa uvolnenejsie, v kolektive sa sice bavime tiez, ale ako keby sa drzal. Ale velmi si rozumieme, väcsinou si sadne ku mne či na mitingu alebo na obede. Poviete si, ze co tu ta baba riesi. 😀 ja ale nie som zvyknuta na taketo zahrnanie komplimentmi ... som zmätena hlavne preto, ze ide o zadaneho muza ... mozno sa spytate, ci take nieco hovori aj inym kolegyniam - nevsimla som si. Uz som sa aj snazila mu vyhybat, ale vzdy na seba akosi narazime. 😀
@deborahzelenkava Bravó 👍,presne si tu všetko napísala,pravda pravduca!!!!!
@erica5 Tak snad to autorka pochopi rovnako. Ono ja som z tiez z tych, co chlapov musi odhanat. Pretoze u mna ide kvoli praci casto o sukromne konverzacie bez svedkov. A kedze sa snazim byt empaticka a chapava kombinacia empatie s jednym milym usmevom, nedajboze dobre padnucou suknou si bluzkou a niektorym muzom sa zasekne krv v gatiach. Hoci mozno to tak vyzera tu na koniku, ze som arogantna a neviem co je empatia. :D .. Ale co com chcela ze, komplimenty sa kazdemu dobre pocuvaju. Aj mne. Ale je rozdiel diplomaticky kompliment na urovni a potom takyto nadrzany trudik. U mna vacsinou staci ignoracia takeho komplimentu a prevratenie ocami a la "ty trapko daj sa vypchat". Ale taky to trudik to malokedy si dovoli ako pisem. Vacsinou ide o kompliment v ramci slusnosti, ale to mozno preto ze citia, ze sa nebojim nastavit hranicu. Kdezto z autorky srsi tuzba po partnerovi. Tito chlapi to vycitia ako pisem.
Inak, ak by mi niekto povedal, ze som bola na stretnuti "za peknu", beriem to ako vrcholnu urazku mojich schopnosti. Ostatne uz baby napisali. Kazdej sa to uz stalo, ze ju zenac ci zadany balil . Normalne sa treba ohradit. Mali sme v byvalej praci viac afer so zenatymi muzmi, vzdy tie zeny vysli z toho ako chudery. Dve sa kvoli tym muzom aj rozviedli. A su spolu? Kdeze.
Treba mu jasne povedať, že komplimenty má dávať svojej žene a ty ich nepotrebuješ.A určite za tým nehľadaj nič iné, ruky preč od neho.
Tak ,ked je zadany, povedz ,ze nie sme v arabskych statoch ,aby mohol mat muz od 2 och zien do pät Nastastie sme normalny stat az na tuto vládu.Ja viem ta posledna veta k tvojej teme nepatri, ale vsak je nedela trosku humoru ,moze byt.
Predpokladám, že sa ti snaží pobluznit hlavu a dostať ťa do postele.
Keďže je ženatý,je to úplne jedno
na jednej strane napíšeš, že ženatý NIE! a na druhej strane máš zmätok, že ako to myslí? Keď NIE!, tak ti môže byť srdečne jedno, ako to myslí - aj tak nemyslí hlavou

Ak by mi zadany muz dava komplimenty u mna by skoncil. Hnusia sa mi tieto typy chlapov. Ani by som nerozmyslala nad jeho umyslami,lebo je jasne,o co mu ide. Prialo nove masko,ktore je prenho vyzvou. Pohransa s tebou,doma zasmeje,aka si naivka,pretiahne ta a pojde po dalsej. Nebud smiesna,ze ti toto imponuje.