Kolega mi leží v žalúdku
Ahojte . V práci mi jeden kolega strašne leží v žalúdku, je otravný , doterny , a obťažuje má , dokonca to videl aj druhý kolega . V tej firme pracuje aj môj chlap , svokra a svokor .. zobrala som si výplatu a rozmýšľam že viac do práce nepôjdem . Chcem sa aj s chlapom o Tom porozprávať že tam nechcem chodiť keď tam je on a že som si aj výplatu už vzala . Len neviem .. neviem čo robiť vôbec
Keď ma naposledy chytil , videl to kolega a on hneď druhému že : no chytil ju a ona nič .. nič mu na to nepovedala a ten druhý hneď že : a jej chlap o Tom vie ?? Neviem či vie odpoveď toho ktorý to videl ... Ja som nestihla ani zareagovať ..
@anonym_autor Este raz, preco sa to bojíš povedať vlastnému mužovi?
Ja tam pracujem iba na dohodu , neviem či by som to chcela rovno takto riešiť , vedúci firmy sa s chlapom pozná , neviem či by som to takto chcela cez vedúceho riešiť ..
@anonym_autor keď ta chytil, to je sexuálne obťažovanie. Prečo to neriešiš s vedením? Máš aj svedkov. Možno to skončí tak, že on príde o prácu a ty môžeš v pokoji pracovať ďalej… samozrejme, nemusí, ale za pokus to stojí 🤷🏼♀️
@nicoletta98 čo mu ten vedúci povie ... Ani ten kolega ktorý to videl sa má nezastal .. už začal reči rozširovať
@anonym_autor Este raz, preco sa to bojíš povedať vlastnému mužovi?
@enmery jeho reakcie , ako zareaguje ... Čo mi na to povie ...
@nicoletta98 čo mu ten vedúci povie ... Ani ten kolega ktorý to videl sa má nezastal .. už začal reči rozširovať
@anonym_autor tak keď mu nepovie nič vedúci, riešila by som to vyššie. Akože toto si necháš?
O Tom dotycnom ktorý má obťažuje sa vie že on volava zadaným a výdatným babám a priťahujú ho mladšie
Jasné že vie , že tam robí môj chlap .. dokonca vie že tam pracuje aj svokra a svokor .. a keď neprídem do roboty u svokry zisťuje vypituje sa jej kde som kedy prídem , dokonca si vypýtal od nej aj číslo na mňa
@anonym_autor fú, a to nevadí tvojmu mužovi? Tak je tu vacsi problém ako ten kolega.
Ja vidím tie pohľady , keď som v robote že sa o mne rozprávajú , pozerajú na mňa . Chlap ho pozná tak preto mi hovoril nech si naňho dávam pozor . A aby reči neboli .
@anonym_autor fú, a to nevadí tvojmu mužovi? Tak je tu vacsi problém ako ten kolega.
@bielasovicka aký väčší problém ?
@bielasovicka aký väčší problém ?
@anonym_autor to sa fakt pýtaš?
@bielasovicka jasné že mu to vadilo , bol nasratý aj ná svoju mamu že mu číslo dala
@anonym_autor to sa fakt pýtaš?
@bielasovicka áno...môžeš mi napísať ?
@anonym_autor OMG, Toto je jasne sexualne obtazovanie. Trocha chapem, ze si mala asi strach zareagovat. Pracuje tam asi cela rodina a nechces im to "rozhadzat". Ale realita je ina...ten co si dovoluje je smradlavy agresor. Take debilne hovado si to, ze si nezareagovala bude vysvetlovat, ze si moze dovolovat co chce. A bude si casom dovolovat ovela viac. To musis stopnut hned. Tvoja svokra preco dava tvoje cislo kade komu? Pisal ti? Sa bojis co ti na to povie muz? Hadam povie nieco tomu co ta obtazoval. A pracuj len s tvojou rodinou ked tam su blizko. Chapem tvoju zufalost. Musis mu dat absolutne razne najavo, ze toto mu len tak neprejde. Poriadne na neho nakricat pred vsetkymi. Tiez mu jasne povedat, ze ak sa stane nieco co i len trocha podbne v buducnosti, tak to bude riesit policia.
Keď ma naposledy chytil , videl to kolega a on hneď druhému že : no chytil ju a ona nič .. nič mu na to nepovedala a ten druhý hneď že : a jej chlap o Tom vie ?? Neviem či vie odpoveď toho ktorý to videl ... Ja som nestihla ani zareagovať ..
@anonym_autor a co nasledovalo? Aspon si tomu dedkovi jednu vylepila?
@bielasovicka áno...môžeš mi napísať ?
@anonym_autor tvoj muž by mal toho chlipnika chytiť za golier a vytmavit mu nech dá jeho žene pokoj. Ale on kašle nato, čiže tým pádom serie na teba. Sorry,ale už sa mi zvýšil tlak z tvojich slov.
@anonym_autor OMG, Toto je jasne sexualne obtazovanie. Trocha chapem, ze si mala asi strach zareagovat. Pracuje tam asi cela rodina a nechces im to "rozhadzat". Ale realita je ina...ten co si dovoluje je smradlavy agresor. Take debilne hovado si to, ze si nezareagovala bude vysvetlovat, ze si moze dovolovat co chce. A bude si casom dovolovat ovela viac. To musis stopnut hned. Tvoja svokra preco dava tvoje cislo kade komu? Pisal ti? Sa bojis co ti na to povie muz? Hadam povie nieco tomu co ta obtazoval. A pracuj len s tvojou rodinou ked tam su blizko. Chapem tvoju zufalost. Musis mu dat absolutne razne najavo, ze toto mu len tak neprejde. Poriadne na neho nakricat pred vsetkymi. Tiez mu jasne povedat, ze ak sa stane nieco co i len trocha podbne v buducnosti, tak to bude riesit policia.
@anonym_9de75e je mi z toho všetkého do plaču
@anonym_autor a co nasledovalo? Aspon si tomu dedkovi jednu vylepila?
@viestta práveže som bola v takom šoku že som neurobila že vôbec nič 😭
Teraz rozmýšľam ako tam bude muž pracovať keď ostatný videli to čo mi urobil ten debil
@anonym_autor a o pol hodiny si spravila nieco? Bola si za sefom, povedal si mu nieco, ci len to si riesila aby sa to tvoj muz nedozvedel?
@viestta nič , vôbec nič 😭
@anonym_autor no dievca, nezavidim ti. Dufam, ze aspon tvoj muz ma viac odvahy a rozumu
@viestta nieje mi čo závidieť 😔
Veľa veľa chýb som ja urobila, zle som zareagovala... Chytal má aj pred chlapom za zadok , vtedy bol muž nahnevaný na mňa .. že ja som to dovolila ... Je mi to nepríjemné ... Len sa asi brániť neviem .
Veľa veľa chýb som ja urobila, zle som zareagovala... Chytal má aj pred chlapom za zadok , vtedy bol muž nahnevaný na mňa .. že ja som to dovolila ... Je mi to nepríjemné ... Len sa asi brániť neviem .
@anonym_autor Tvoj muž je debil...tak Teba obťažuje iny muž dokonca o nom vedia všetci, aký je a čo robí a este to AJ VIDÍ a namiesto toho, aby sa opýtal toho trtka, že čo si to dovoľuje a ze to viac vidieť nechce, on sa nahnevá na teba. Svokra da tomu trtkovi aj Tvoje číslo.
Som sa nasrala namiesto Teba na Tvojho pripeceneho muža.
Keď to videl prišiel za mnou môj chlap a opýtal sa ma že čo ťa ten starý kkt chytá za rit . Keď som mu povedala nech sa ho ide opýtať , nešiel ale potom bol nasratý na mňa , že ja som mu to dovolila
Len každý proste vidí že baba nič nepovie , je s tým ok , za všetko môže baba .. chlap ju obťažuje môže za to baba .. pritom už viac ako ho ignorujem sa už viac ignorovať nedá

@anonym_autor keď ta chytil, to je sexuálne obťažovanie. Prečo to neriešiš s vedením? Máš aj svedkov. Možno to skončí tak, že on príde o prácu a ty môžeš v pokoji pracovať ďalej… samozrejme, nemusí, ale za pokus to stojí 🤷🏼♀️