Kolegyňa posiela nevhodné správy. Čo mám robiť?
Moj manzel je nejaky rozveseleny posledne dni. Tak som mu pozrela mobil, ked sa sprchoval a tam spravy od jeho kolegyne v style: Dnes idem s kamoskami von na vinko.
Potom zrejme odtial mu pise: Je to super, urcite by si sa aj ty zabavil, trosku by si zabudol na kazdodenny stres.
Alebo inokedy: Zasluzis si aj odpocivat. (On jej predtym pisal, ze ma este nejake povinnosti doma.)
Alebo dokonca: Ja zijem sama, Mam tu manzelsku postel a jedno miesto je tu volne... asi ho niekomu prenajmem. (On jej predtym pisal, ze si s nou fajn pokecal na obede.)
Alebo: Cele poobedie som na teba myslela.
Z ich komunikacie nijako nevyplvyva, ze by manzel s nou nieco mal, ale vidno, ze mu to lichoti. Po praci chodi domov, takze zatial si nemyslim, ze nieco maju.
Pytala som sa ho, ze co je taky vesely, samozrejme to uhral, ze uz je konecne lepsie pocasie...
Nemozem ho konfrontovat, ze som mu prelustrovala mobil, pretoze je to narusenie dovery, a sa obavam, aby som mu prave tymto nedala zamienku na nejake "blbosti".
Uz sme spolu dlho, chapem, ze nas vztah je uz trosku opozerany.
Potrebujem urobit nieco skor, kym sa to vymkne spod kontroly. Doma mu necinkaju spravy a aj keby a spytam ze kto to bol, povie, ze kamarat.
Ked je kolegyna, urcite vie, ze je zenaty a ma dve deti.
zatial asi musis iba cakat, ako sa situacia vyvrbi a zaroven vtiahnut muza znova do vasho vztahu. Hodte konverzaciu ako vidi vas vztah, ci je stastny, ci mu nieco chyba. Mate spolocne projetky este dobuducna ako par? Poznas jeho nazor na neveru?
@anonym_autor bol uzasny clovek, starostlivy, zo dna na den ma nechal samu, bolo mu jedno, co so mnou bude, nezdvihol by mi telefon, nereagoval na spravy, vlastne ani za to vysvetlenie co sa stalo som mu uz nestala. Tiez mu prisli vsetky tie komunikacie uplne v poriadku, zastaval by ju vo vsetkom, pustal ju z roboty o 2h skor, potom on dorabal a chodil o osmej a neskor domov... ale to vsetko bolo v poriadku, nemohla by som sa ani ozvat.😞 Uz to budu dva roky, sme rozvedeni, neviem o nom nic, zablokoval ma, ved som uz len nepodstatna sucast jeho minulosti. Tazko sa to pise, sposobilo mi to velmi vela bolesti, z ktorej sa davam dokopy doteraz. Jedine stastie, teda teraz si hovorim, ze stastie, ze sme nemali deti... dufam, ze toto nebude vas pripad, ale bud obozretna, lebo takym zenam je jedno, ze rozbiju rodinu😢
@anonym_229530 ja by som mu povedala, ze mojej kadernicky sesternica, ktorej dcéra robi u manzela vo firme hovorila, ze je tam nejaká Marika (meno tej kolegyne), ktorá sa stavila, ze dostane do postele nejakeho zenaca a ze uz je dobre nalomeny, ale ze nevieš meno, ze či o tom niečo nevie, ze si dala zistiť kadernicke meno, aby si mu to mohla povedat. A uvidis, či mu zovrie riťku😅
@anonym_229530 ja by som mu povedala, ze mojej kadernicky sesternica, ktorej dcéra robi u manzela vo firme hovorila, ze je tam nejaká Marika (meno tej kolegyne), ktorá sa stavila, ze dostane do postele nejakeho zenaca a ze uz je dobre nalomeny, ale ze nevieš meno, ze či o tom niečo nevie, ze si dala zistiť kadernicke meno, aby si mu to mohla povedat. A uvidis, či mu zovrie riťku😅
@anonym_229530 Takze nadriadeny a podriadena?
Inak hrozne to citat. Ako dlho to spolu tahali, ze ta nechal zo dna na den? Ved to uz musel mat kdesi vsetko pripravene na odchod. Strasne, strasne.
@muchotrafka298 😠 Hrozne
@mery34 Diky, super napad
@anonym_c2cc25 👍
@anonym_autor Podla sprav uhana ona jeho a on odpisuje neutralne = Dobre znamenie. No povedz mu ze o tom vies a ze ti to prekaza uvidis ako zareaguje. Plus skus prejavit aj ty zaujem.
@anonym_c2cc25 Super!!! Pobavila som sa! 😁

@anonym_autor a čo tak skúsiť mu povedať "vtipnú historku z tvojej práce" ako kolegyňa uháňa kolegu. a uvidíš ako zareaguje 🤷♀️