icon

Koľko hádok vo vzťahu je ešte v poriadku?

21. máj 2025

Vcera sme sa zase pohadali. Nie kvoli velkej veci – ale kvoli uplnej malickosti. Zase. Tentoraz to bolo o tom, ze som zabudla kupit jeho oblubene kavy do kapsuly a on mal rano zly start dna. Zacalo to nevinnym povzdychom, ale skoncilo utocnym tonom a odmlcanim na pol dna. ked som si vecer sadla, napadla mi otazka: Kolko hadok je este v poriadku? kedy sa uz hadky stavaju niecim, co zacne nahlodavat samotny zaklad vztahu?

Strana
z2
leangela
21. máj 2025

Každý sa sem tak pochytí, aj kvôli maličkosti. Koľko je tých ostatných hádok a z akých príčin, tak to my už nevieme v tomto prípade.

unicornlady
21. máj 2025

Keď on pije tú kávu, mohol si to postrážiť a kúpiť včas do zásoby.

guudy
21. máj 2025

Kvoli tomuto pol dna tichej domacnosti? Nuz, aby ste nemali vaznejsie problemy….
My sa nehadame a nemame nikdy tichu domacnost. Ak sa nezhodneme, sadneme a normalne vydiskutujeme. Problem sa vyriesi a ideme dalej.

madeincssr
21. máj 2025

Zda sa mi, ze cim sme starsi, tym sme viac zamanierovani (vidim to na sebe). Dobre by bolo nedovolit sam sebe stat sa na comkolvek zavisly (aj bezne veci, nielen tie skodiace nam) a nebrat sa tak vazne (naozaj bez toho ci tamtoho zomriem?) Aj zavislost typu MUSIM mat denne/rano/teraz kavu moze byt pre okolie casom otravna. A mame kopu dalsich manierov...

sisska96
21. máj 2025

Podľa toho ako dlho ste spolu, či ste manželia alebo čerstvý pár. My sme už veľa rokov spolu, niekedy nás nič nevytočí a niekedy sa pohadáme že prečo neni druhý wc papier pri vecku, prečo nie je otvorená nová zubná pasta :D

sisska96
21. máj 2025
@guudy

Kvoli tomuto pol dna tichej domacnosti? Nuz, aby ste nemali vaznejsie problemy….
My sa nehadame a nemame nikdy tichu domacnost. Ak sa nezhodneme, sadneme a normalne vydiskutujeme. Problem sa vyriesi a ideme dalej.

@guudy ale prosím ťa.... určite uveríme že sa nikdy nepohádate a nikdy nemáte nervy a stále v kľude vydiskutujete ako v psychologickej ambulancie 😂

chrobak7
21. máj 2025

Už len z tohto jedného príspevku a prípadu, ktorý si uviedla, nemám pocit, že tvoj partner je dobrý človek. AK teba viní z toho, že si mu nekúpila jeho obľúbenú kávu.... to bude nejaký sebec a možno aj sekyrant. Časom to bude len horšie, bude ťa zdrbávať aj za drobnosti (nebude naplnená soľnička, nezasunieš stoličku...).

Ak ešte môžeš, pusti ho k vode.

guudy
21. máj 2025
@sisska96

@guudy ale prosím ťa.... určite uveríme že sa nikdy nepohádate a nikdy nemáte nervy a stále v kľude vydiskutujete ako v psychologickej ambulancie 😂

@sisska96 no predstav si, ze su aj take nudne pary ako my… sme spolu vyse 25 r a zivot nas zial naucil, ze ked nejde o zivot, nejde o nic…

guudy
21. máj 2025
@sisska96

Podľa toho ako dlho ste spolu, či ste manželia alebo čerstvý pár. My sme už veľa rokov spolu, niekedy nás nič nevytočí a niekedy sa pohadáme že prečo neni druhý wc papier pri vecku, prečo nie je otvorená nová zubná pasta :D

@sisska96 to sa dokazete pohadat na takychto sprostostiach? Nuz, potom sa nedivim, ze si nevies predstavit par, kde toto neriesia. Ked sa minie wc papier, tak idem a dolozim. Alebo poprosim muza, aby dolozil. Neviem, co je na chybajucom toaletaku na hadku🙄

sisska96
21. máj 2025
@guudy

@sisska96 to sa dokazete pohadat na takychto sprostostiach? Nuz, potom sa nedivim, ze si nevies predstavit par, kde toto neriesia. Ked sa minie wc papier, tak idem a dolozim. Alebo poprosim muza, aby dolozil. Neviem, co je na chybajucom toaletaku na hadku🙄

@guudy 😂 😂 😂 😂

guudy
21. máj 2025
@sisska96

@guudy 😂 😂 😂 😂

@sisska96 😘😘😘

hefo
21. máj 2025

Všetko záleží od okolností.

Hentaká hádka za sprostosti by sa nemala udiať, pokiaľ ste ináč v pohode a normálnej nálade. Ak však má človek trebárs veľké stresy v práci a nevie to úplne zvládnuť, môže sa stať, že ho vytočí aj taká nepodstatná vec. Síce to neospravedlňuje, ale vysvetľuje také konanie.

lucia13022023
21. máj 2025

Podľa mňa nezáleží na tom koľko hádok ale aké veľké. To ze sa poskriepite kvôli káve a je z toho tichá domácnosť pol dna je cudne.
My sa a mužom tiež skriepime (sme dvaja blíženci🤣) ale do 5 min je ok. Ale hádku, kde sme sa fakt nebavili, išli od seba, tie sme mali dve za 7r co sme spolu. Keby je takých veľkých hádok viac, určite spolu nie sme.

sisska96
21. máj 2025
@guudy

@sisska96 😘😘😘

@guudy Ale si strašne smiešna že sa hráš na dokonalú

selena_luna
21. máj 2025

Vzdy je to o vztahu, su pary ktore sa hadaju casto a maju to ako "korenie zivota"⁹, su pary co sa nehadaju vobec... v podstate akonahle sa jeden uz citi diskomfortne, ze je toho prilis, tak to uz nie je ok. Inac sa mi paci ako si polozila otazku, v hlave som pocula hlas carrie bradshaw

melanta
21. máj 2025
@sisska96

@guudy Ale si strašne smiešna že sa hráš na dokonalú

@sisska96 existujú páry a je ich veru dosť, ktoré sa nehádajú. Vedia diskutovať aj bez hádok. A nie je to dokonalosť. Takže nie @guddy nie je smiešna. To ty si trápna, že sa vysmievaš tomu, že niekto dokáže riešiť situácie aj bez hádky. Každý sme v niečom lepší a v niečom horší. Niekto vie niečo, čo ty nikdy vedieť nebudeš a ty zase môžeš vedieť, čo by sa iný nenauči. A na tom nie je nič smiešne. To, že nemáš pochopenie, že niekto vie žiť aj bez hádok alebo proste inak ako ty, je tvoje chýbajúce aj IQ aj EQ. Ale nebudeme sa ti za to vysmievať. Lebo vysmievať sa niekomu je trápne.

sisska96
21. máj 2025
@melanta

@sisska96 existujú páry a je ich veru dosť, ktoré sa nehádajú. Vedia diskutovať aj bez hádok. A nie je to dokonalosť. Takže nie @guddy nie je smiešna. To ty si trápna, že sa vysmievaš tomu, že niekto dokáže riešiť situácie aj bez hádky. Každý sme v niečom lepší a v niečom horší. Niekto vie niečo, čo ty nikdy vedieť nebudeš a ty zase môžeš vedieť, čo by sa iný nenauči. A na tom nie je nič smiešne. To, že nemáš pochopenie, že niekto vie žiť aj bez hádok alebo proste inak ako ty, je tvoje chýbajúce aj IQ aj EQ. Ale nebudeme sa ti za to vysmievať. Lebo vysmievať sa niekomu je trápne.

@melanta jasne jasne určite 🙄

januska12323
21. máj 2025

On si nevie vlastnú kávu kúpiť? Okej pokazilo mu to ráno ale pol dňa sa odúvať kvôli takej blbosti? Ak sa uráža za takéto blbosti dlho s ním nevydržíš.

michaela329
21. máj 2025

Toľko, koľko nepociťuješ ako problém. Ja sa viem vytočiť niekedy aj 5krat za deň, môj muž si zo mňa už robí srandu a funguje nám to 15 rokov. No ak Ti to vadí, potom treba hodiť reč a skúsiť to riešiť.

deedol
21. máj 2025
@sisska96

@sisska96 pripajam sa k ostatnym babam, my sa o takych blbostiach tiez nehadame. Ved to nestoji ani za zmienku… netvrdim, ze sa nehadame vobec, ale len malokedy.

rejka7
21. máj 2025

"Odo mňa piješ kávu naposledy, to ti vravím slušne" viac by som sa jeho kávy nedotkla.

anketkarka
21. máj 2025

Utočný tón a odmlčanie sa na pol dňa nie je hádka. Človek nemôže fungovať ako robot stále v tom istom emočnom naladení a vždy reagovať podľa predstáv druhého. Mal ťažší deň, tak použil možno nepekný tón a už to ideš riešiť ako hádku. Na hádku treba dvoch. Ak to nebudeš brať aj Ty precitlivelo, tak ani žiadna nebola. Nemám problém, tak si ho vyrobím? Keby sa všetci hádali len takto ako si opísala, tak to by bol krásny svet.

sisska96
21. máj 2025
@anketkarka

Utočný tón a odmlčanie sa na pol dňa nie je hádka. Človek nemôže fungovať ako robot stále v tom istom emočnom naladení a vždy reagovať podľa predstáv druhého. Mal ťažší deň, tak použil možno nepekný tón a už to ideš riešiť ako hádku. Na hádku treba dvoch. Ak to nebudeš brať aj Ty precitlivelo, tak ani žiadna nebola. Nemám problém, tak si ho vyrobím? Keby sa všetci hádali len takto ako si opísala, tak to by bol krásny svet.

@anketkarka Presne tak, viacerí nevedia rozdeliť hadku a keď sa niekto vytočí na maličkostiach lebo má zlý deň a podobne....

beataxxx
21. máj 2025

My sme uz vela rokov manzelia a dnes mi je luto, kvoli akym absurdnym malichernostiam sme si kazili domacu atmosferu…..dnes sa uz nehadame, nestoji to za to

bale1rinka
21. máj 2025

koľko je hádok v poriadku? koľko ich vieš na deň tolerovať...ale ak by som sa hádala denne a neprišlo by k vysvetleniu/zmiereniu,to by som bola radšej sama.
Nehádaná láska, nieje láska, sa vraví. Musíme sa občas aj ponádať a vypľuť sa, z práce, detí, školy, výletov, nákupov, varenia, pozerania TV-politiky, rôzne .. najhoršie je ostať celý deň v takom móde...treba vždy zmierenie,kompromis, poznanie, pochopenie,vysvetlenie..inak to Pani Príroda zariadiť nevedela. Potom by sme sa zasa žrali, že je všetko OK, super, krásne, perfektné,dokonalé ..

earlgrey
21. máj 2025
@sisska96

@sisska96 ani ja neviem, čo sú to hádky 🤷‍♀️ existujú také páry, kde neviazne komunikácia a jeden druhého počúva a hlavne si vypočuje aj druhú stranu a nájdu kompromis, riešenie - pri nezhodách...

bellaa3007
21. máj 2025
@sisska96

@sisska96 čo je na tom divne? My sme s mužom 10r a teda hádka je skôr o tom, že ja sa raz za pol roka na niečo odujem a za 20min je všetko ako predtým.
Naopak niektoré páry si nevedia predstaviť ten život s hadkami pre toaletný papier ako opisujes, že máte doma 🙂

domkakvet
21. máj 2025

Tak v tomto pripade uplne stacia tie kapsule.

sisska96
21. máj 2025
@bellaa3007

@sisska96 čo je na tom divne? My sme s mužom 10r a teda hádka je skôr o tom, že ja sa raz za pol roka na niečo odujem a za 20min je všetko ako predtým.
Naopak niektoré páry si nevedia predstaviť ten život s hadkami pre toaletný papier ako opisujes, že máte doma 🙂

@bellaa3007 zmysel pre humor chýba tu viacerým 😂 to nie je klasická hádka s vrieskaním že neni toaleták 😂 prebohaaaaaa 😂

gab1sol
21. máj 2025

A čo je to veľa hádok? A čo je hádka? Niekto má talianske manželstvo, lietajú taniere a skončí to dravým sexom. Iní to nazývajú diskutovaním. Niekto kričí, lebo má temperament, iný to prejde tichým urazením, lebo to dusí v sebe… Niekto vybuchne, zakričí, ale za 5 minút je ako med, iný to dusí v sebe aj tri dni.
Každý je iný, každý má inú povahu a inak vníma komunikáciu.

Strana
z2