Koľko hádok vo vzťahu je ešte v poriadku?
Vcera sme sa zase pohadali. Nie kvoli velkej veci – ale kvoli uplnej malickosti. Zase. Tentoraz to bolo o tom, ze som zabudla kupit jeho oblubene kavy do kapsuly a on mal rano zly start dna. Zacalo to nevinnym povzdychom, ale skoncilo utocnym tonom a odmlcanim na pol dna. ked som si vecer sadla, napadla mi otazka: Kolko hadok je este v poriadku? kedy sa uz hadky stavaju niecim, co zacne nahlodavat samotny zaklad vztahu?
Ma zlý štart do dňa vlastne kvôli Tebe. Lebo si zabudla kúpiť kapsule. Hm, on nikdy nič nezabudol kúpiť o čo si ho požiadala Ty??
Koľko hádok vo vzťahu, je ešte v poriadku? Za mňa žiadne.🤷Ale samozrejme, to závisí od toho, koľko ste vy ochotná akceptovať a tolerovať, aj keď to môže byť náročné.🤔
Nejde o to kolko,ale ake hadky. Hadka kvoli zabudnutej kave? Nezniesla by som taketo spravanie. Vyzera,ze mate obaja vysoke ega a nic si nedarujete. Skus to otocit na srandu,ci sa jeho postoj nezmeni.
Pre mna 0. Za 9 rokov sme sa nepohadali a ani nemali tichu domacnost 🤷

Tiež sa s partnerom nehádame, áno, máme občas nezhody, ale nehadame sa, ani jeden z nás o to nestojí, ja preto, že sa často hádam s mojou mamou alias riaditeľkou zemegule, on preto, že to z domu nepozná a prvú ženu mal hádavú.