icon

Koľko priateľov potrebujete vo virtuálnom svete?

21. okt 2025

Co znaci o cloveku, ak ma trebarz na facebooku viac ako 100 priatelov? Iba mne to pride divne? K comu je to dobre? Nedokazze sa venovat vsetkym plnohodnotne a k comu to je? Ja si myslim ze blizka rodina, par ludi s ktorymi sa stretavam, par najlepsich spoluziakov , priatelov uplne staci nie?

Strana
z2
anonym_f0a3ae
21. okt 2025

Inak zaujimave, ze napr FB vraj umiera ale biznis ak tam nefiguruje, nefunguje.. :DDD mame firmu daaavno a teraz sme az zacali riesit socialne siete a su ludi aco sa tvaria ako keby sme neexistovali, lebo nemame sledovatelov na FB :D tak tolko k umierajucemu FB a sietam socialnym... (inak nerada to robim a nechce sa nam to riesit, ale co ine nam ostava?? :DDD)

lindous
21. okt 2025
@anonym_f0a3ae

Inak zaujimave, ze napr FB vraj umiera ale biznis ak tam nefiguruje, nefunguje.. :DDD mame firmu daaavno a teraz sme az zacali riesit socialne siete a su ludi aco sa tvaria ako keby sme neexistovali, lebo nemame sledovatelov na FB :D tak tolko k umierajucemu FB a sietam socialnym... (inak nerada to robim a nechce sa nam to riesit, ale co ine nam ostava?? :DDD)

@anonym_f0a3ae tiež riešim sociálne siete aj pracovne, dosahy na FB sú oproti minulosti nízke, zato na instagrame sú neporovnateľne inde

cyberk
21. okt 2025

jezis dalsia zakomplexovana, plna zavisti, osoba. Nad tymto sa zamyslat, musis mat nudny zivot. Nikoho (inteligentneho) nezaujima, kto ma kolko priatelov na fcb, ak nechapes, ze na fcb ludia nemavaju v priateloch len ludi, s ktorymi udrziavaju kamaratsky/rodinny vztah, tak nacase, aby si vysla z tej bubliny, v ktorej zijes.

anonym_f0a3ae
21. okt 2025
@lindous

@anonym_f0a3ae tiež riešim sociálne siete aj pracovne, dosahy na FB sú oproti minulosti nízke, zato na instagrame sú neporovnateľne inde

@lindous aha, tak to si musim nastudovat.. len my predavame tovar, zvacsa nerobim videa a tak.. cize mne to pride take.. na co... ako fakt teraz som sa tomu zacala venovat a ide mi to na nervy :D a "sefko" nechce na siete nikoho zobrat, hned by som aspon externe za par stovak niekoho zobraa co to bude riadit, nahraju sa naraz kampane a nastavia a vybavene.. pfe.. ani pocut.

natalka13
21. okt 2025

Ty mas komplex z priatelov?
Mas ich evidentne nedostatok.
FB je chobotnica, vyborny na reklamu napriklad.
Ja svojich priatelov vsetkych poznam osobne.
Nepoznam ludi v skupinach, co mi vobec nevadi.

anonym_07560b
21. okt 2025

Ja mám na FB 35 priateľov, to sú rodina, kolegyne, bývalé kolegyne, kamarátky, byvale spolužiačky. Ale s každým som v kontakte či online alebo osobne.
Nepotrebujem mať stovky priateľov, na čo je to dobré. Poznám ľudí čo majú aj vyše tisíc priateľov, no pochybujem že so všetkými sú v kontakte.
Instagram, tiktok, Viber a ostatné veci ani nemám.

betulinka1
21. okt 2025

@anonym_autor kto ma kolko priatelov ti moze byt uplne jedno. Nech ich tam maju aj 10000. Ved to nie je o venovani sa im. 🙈🙈🙈🙈 a neznamena to, ze teraz ma niekto realne tolko priatelov. Maju tam znamych, susedov, kolegov, rodinu. Akoze nechapem naco to riesis.

akodoma
22. okt 2025

Zaujímavá diskusia, podľa mňa každému vyhovuje niečo iné. Ja napríklad vôbec žiadne socialne siete nemám a nechýba mi to, ale chápem, že sú ľudia, ktorí majú rôzne sporadické kontakty, alebo organizujú rôzne akcie (stretávky) a toto je rýchly spôsob ako skontaktovať veľký počet ľudí naraz. Myslím, že to nie je o počte kontaktov, ale o tom, ako človek s danou socialnou sieťou pracuje 🙂

anonym_620dd3
22. okt 2025

@anonym_autor však navrhni aby FB vytvoril 2 skupiny ľudi: priatelia a známi ;) potom to bude zrozumiteľne aj pre takých ako Ty

lentakyterapeut
29. okt 2025

@anonym_autor niekto ma 100 iny 1000. Ludia su na soc.sietach aby dobrovolne zdielali svoj zivot a pocuvali pochvalu z kazdej strany. Ini takto maju x moznosti. Das fotku v plavkach z dovolenky a hned mas 20 ponuk na kavu, veceru ci rovno sex. Je to velka zoznamka. Sympatie a uz si dvaja pisu a uz idu spolu von a kocur je v trube.

Strana
z2