icon

Koľko ste ochotní čakať po piatej?

18. mar 2024

Keď sa s niekým dohodnete napr. že s stretnete po piatej koľko sme ochotné na dotyčnú osobu čakať. Nie rande,. pracovné stretnutie

Strana
z2
vyrovnanaosoba
18. mar 2024

Ze keď bude v meste tvojho bydliska, nech sa ti ozve, keď budeš môcť, prídeš, keď nie, necháš ho čakať

vyrovnanaosoba
18. mar 2024

Hlavne si žiadneho klienta nevoď domov, už nech ponúkaš čo chceš, ale k deťom nikoho. Ani o 12tej na obed, ani o 18tej.

autor
18. mar 2024

@vyrovnanaosoba samozrejme ....som mu napísala, že takto v noci už stretnutie nie je možné

jarnajar
18. mar 2024

Sebestredný typ, pán dôležitý, opatrne s ním. Ale ak ho potrebuješ, daj ešte jednu šancu, no s presne určeným časom.

gabika0825
19. mar 2024

Podľa mna ti to ešte upresni ten dotyčný, možno počas dňa, po piatej je len orientačný čas.

autor
19. mar 2024

@gabika0825 prepáč ale vôbec nerozumiem tomu o čom píšeš

gerber58
19. mar 2024

Po piatej to môže byť 17:05 alebo trebárs aj 19:30 😄
Keď sa jedná o vopred naplánované pracovné stretnutie, nech mi aj dotyčný upresní čas. Isto nebudem čakať viac ako pol hodinu. Nie som Hačiko aby som na neho vyčkávala 9 rokov obrazne povedané 🙂

autor
19. mar 2024

@gabika0825 včera som sa mala stretnut s nádejným klientov po5tej v kaviarni ja som tam čakala ako blb viac než hodinu, zháňala som ho a klient nebol v dosahu a večer po deviatej sa ozval a chcel prísť ku mne domov
Namiesto toho aby som šla v kľude domov najedla sa a venovala deťom som trčala v kaviarni a jedla kremeš a kapučíno

melanta
19. mar 2024

Som v.tomto nová, poskytujem služby potrebujem získať nových klientov, dúfala.som, že ak sa im budem snažiť čo najviac prispôsobiť bude dobre.

Ako prvé na mňa toto pôsobí absolútne neprofesionálne. Ak niekomu poskytuješ službu, ste partneri. Ty potrebuješ jeho, pretože chceš zarobiť. Ale aj on potrebuje teba, ak danú službu chce/potrebuje. Prístupom "čo najviac sa prispôsobiť" nikdy nezískaš meno profíka. Aj ja robím služby, tiež je to viazané podnikanie. V pohode klienta odmietnem. Neberiem hocičo. Ak to budeš robiť, určite ti to neprinesie super renomé.
Takže začni sa správať profesionálne. Ak niekoho oslovíš, alebo on teba, stretnutia si dohaduj presne. Ak niekto nepríde a ozve sa po 5 hodinách, nemaj problém dať mu druhý termín a odmietnuť ho, ak by nedodržal ani ten. Alebo ho odmietnuť rovno. Meškať na stretnutie a nedať o meškaní vedieť, či dokonca neprísť, je prejavom neúcty. Maj úctu voči sebe ty a nepracuj s tými, ktorý sa nevedia správať.
Úspech nezískaš za mesiac. Nesnaž sa to urýchliť týmto spôsobom. Buď trpezlivá.

magic08
19. mar 2024

Celkom by ma zaujimalo, čo za sluzby poskytujes, ze sa dotycny nemal problem "pozvat" k tebe domov o pol desiatej.
Kazdopadne, toto mi nepride vobec profi, z jeho strany absolutne. To bude nejaky sedlak.

autor
19. mar 2024

@melanta ďakujem

sinusoida
19. mar 2024

Max pol hodinu.

natiblaskova
19. mar 2024

Max pol hodiny

natiblaskova
19. mar 2024

Robil si z teba srandu... Sú taký experti... Mne raz poslal adresu na ktorej nikto nebýval a trepala som sa 50 km 😂😂😂musíš sa povzniesť nad to 😂😂

januska12323
19. mar 2024

Ber to pozitívne, aspoň si si oddýchla na káve a si o skúsenosť bohatšia ❤️

Strana
z2